تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 293 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2930

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من قبلا لرزش دست توی عکسام کاملا معلوم بود ! اصلی ترین لحظه نداشتن لرزش لحظه ای هست که شاتر رو میزنید ! وقتی شاتر رو زدید اون لحظه نفسو حبس کنید و سعی کنید زیاد تکون نخوره دستتون

2. 3 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من قبلا لرزش دست توی عکسام کاملا معلوم بود ! اصلی ترین لحظه نداشتن لرزش لحظه ای هست که شاتر رو میزنید ! وقتی شاتر رو زدید اون لحظه نفسو حبس کنید و سعی کنید زیاد تکون نخوره دستتون
    واقعاً نفسمو حبس کنم تاثیر داره؟ چه جالب
    مرسی مد نظرم هست برای عکسای بعدی

يكي از راه هاي حل رزش دست استفاده از سه پايه براي سرعت پايين هست و يكي ديگه هم افزايش سرعت شاتر
    شما اگه ميخوايد يه قسمت رو تيره تر كنيد بهتر از ماسك توي فوتوشاپ استفاده كنيد كه فقط قسمت دلخواه رو دست كاري كنيد البته بايد حواستون هم باشه كه زياد اختلاف بينشون پيدا نشه

سه پایه دوربینم پایه هاش خیلی کوتاهند. من می خوام مثل این عکاس حرفه ایها بدون سه پایه عکس بگیرم
    افزایش سرعت شاتر یعنی چی؟ معنی لغوی می دونم یعنی چی ، ولی در عمل نمی دونم.. ممنون می شم راهنمایی کنید
    از ماسک فتوشاپ بدم میاد. هیچوقت کارمو راه ننداخته. واقعا تاثیر داره؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
    Last edited by sara_program; 09-09-2013 at 20:12.

4. 6 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

واقعاً نفسمو حبس کنم تاثیر داره؟ چه جالب
    مرسی مد نظرم هست برای عکسای بعدی
    سه پایه دوربینم پایه هاش خیلی کوتاهند. من می خوام مثل این عکاس حرفه ایها بدون سه پایه عکس بگیرم
    افزایش سرعت شاتر یعنی چی؟ معنی لغوی می دونم یعنی چی ، ولی در عمل نمی دونم.. ممنون می شم راهنمایی کنید
    از ماسک فتوشاپ بدم میاد. هیچوقت کارمو راه ننداخته. واقعا تاثیر داره؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
    حرفه اي هاش هم موقع لزوم سه پايه دارن و حتي اونايي هم كه لنزهاي سوپر تله دارن بيشتر اوقات از تك پايه استفاده ميكنن
    سرعت شاتر هم يعني افزايش سرعت عكاسي به عنوان مثال يه عكس سرعت شاترش 1/120 هست به اين مفهوم كه توي 1 صدو بيستم ثانيه عكس گرفته ميشه بعضي از دوربينها هم تا 1/8000 هم عكاسي ميكنن عكسهايي كه ميبينيد نور يا مثلا جريان آب كشيده شده به دليل سرعت شاتر پايين هست يعني اينكه مدت زمان گرفتن نور توسط دوربين بيشتر بوده
    ماسك مگه چشه كه شما ازش بدت مياد !؟‌خيلي جاها كاربرد داره كه ! شايد درست ازش استفاده نكرديد

6. 6 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

با اجازه کاربر Mool Tee من یکی از عکساشون رو ادیت مجدد کردم

که به نظرم با کمی ویرایش میتونه به عکس بهتری تبدیل بشه

برای نمونه :

موفق باشید
    Last edited by mahpesar; 09-09-2013 at 20:34.

8. 8 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حرفه اي هاش هم موقع لزوم سه پايه دارن و حتي اونايي هم كه لنزهاي سوپر تله دارن بيشتر اوقات از تك پايه استفاده ميكنن
    سرعت شاتر هم يعني افزايش سرعت عكاسي به عنوان مثال يه عكس سرعت شاترش 1/120 هست به اين مفهوم كه توي 1 صدو بيستم ثانيه عكس گرفته ميشه بعضي از دوربينها هم تا 1/8000 هم عكاسي ميكنن عكسهايي كه ميبينيد نور يا مثلا جريان آب كشيده شده به دليل سرعت شاتر پايين هست يعني اينكه مدت زمان گرفتن نور توسط دوربين بيشتر بوده
    ماسك مگه چشه كه شما ازش بدت مياد !؟‌خيلي جاها كاربرد داره كه ! شايد درست ازش استفاده نكرديد
    خب آخه دوربین دیجیتال که دیگه خیلی ضایس بخوام با سه پایه عکس بگیرم
    سرعت شاتر را می شه توی تنظیمات دوربین کم و زیاد کرد؟
    نمی دونم چرا ولی هیچوقت نتونستم با ماسک رابطه برقرار کنم. با اینکه گرافیک کار کردم ولی همیشه با تکنیکهای دیگه سعی کردم ماسک را دور بزنم. علتشو نمیدونم

10. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

خب آخه دوربین دیجیتال که دیگه خیلی ضایس بخوام با سه پایه عکس بگیرم
    سرعت شاتر را می شه توی تنظیمات دوربین کم و زیاد کرد؟
    نمی دونم چرا ولی هیچوقت نتونستم با ماسک رابطه برقرار کنم. با اینکه گرافیک کار کردم ولی همیشه با تکنیکهای دیگه سعی کردم ماسک را دور بزنم. علتشو نمیدونم
    تنظيم سرعت شاتر بستگي به دوربين شما داره اين روزا اكثرا يه مد دستي براي دوربينا وجود داره كه بشه سرعت رو بهش داد
    براي ماسك هم اگه ميتونيد از راه هاي دگه اقدام كنيد مشكلي نيست مهم اينه كه به نتيجه برسيد

12. 4 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

با اجازه کاربر Mool Tee من یکی از عکساشون رو ادیت مجدد کردم

که به نظرم با کمی ویرایش میتونه به عکس بهتری تبدیل بشه

برای نمونه :

موفق باشید

البته که میتونی عزیز کارتون خوبه مثلا میتونست دریا ابی باشه و اسمون رنگش اینطوری جالب میشه ! شما اگه فتوشاپ داری میتونی این حرکت رو امتحان کنی چون من فعلا نصب نکردم ! من زیاد عکس ها رو ادیت نمی کنم و خام قرار میدم
    مرسی از توجهتون

14. 2 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

البته که میتونی عزیز کارتون خوبه مثلا میتونست دریا ابی باشه و اسمون رنگش اینطوری جالب میشه ! شما اگه فتوشاپ داری میتونی این حرکت رو امتحان کنی چون من فعلا نصب نکردم ! من زیاد عکس ها رو ادیت نمی کنم و خام قرار میدم
    مرسی از توجهتون
    بله اون طور هم میشه چون به نظرم هیفم اومد عکس خوبیه جای کار داره

من بهتون پیشنهاد میکنم یک برنامه کم حجم ویرایش عکس در یک درایوی دم دست داشته باشید

تا در مواقع لزوم و ازش استفاده کنید حتما نباید فتوشاپ باشه بخصوص برای عکاسان غیرحرفه ای

مثلا من برنامه زیر معمولا استفاده میکنم

با حجم 10 مگ خیلی ابزارهای اصلی فتوشاپ رو داره و اکثر نیازهای منو برآورده میکنه

اسمش photo filter studio x

و اگه علاقمندید که میتونید از لینک زیر دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و احتمالا درسایت پی سی هم برنامه های کم حجم مشابه این برای ویرایش عکس این باشه
    Last edited by mahpesar; 09-09-2013 at 21:32.

16. 5 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام. لطفا سکوت مجلس را رعایت کنید. دو تا مهندس دارند بحث می کنند اساتید هم احتمالاً دستشون زیر چانه با پوزخندی این پستهارا مرور می کنن

من نگفتم بلور فقط برای پرتره کاربرد داره. بلور یکی ازمهمترین کاربرداش ایجاد افکت سرعت هستش. گفتم بلور برای طبیعت کاربرد نداره. هنوزم می گم توی تمام عکسهایی که شما فرستادید تمام عکس بلور نشده. درصورتیکه شما عکستون را تماماً بلور کرده بودید. اما در این عکسهایی که شما فرستادید حداقل یه جزء عکس بلور نشده تا جلوه پیدا کنه. شما به من یه عکس نشون بدید که تمام بلور باشه من حق را به شما می دم.

تصویر اول: تمام عکس بلور شده بجز شاخه درخت جلویی. برای اینکه جلوه خاصی پیدا کنه.
    تصویر دوم: بلور شدن من نمی بینم. به نظرم فقط رنگش کار شده. در هر صورت اگر این عکس واضح تر می بود زیبا تر می شد. اگر هم بلور شده باشه فقط آب بلور شده. یعنی تمام عکس بلور نشده
    تصویر سوم: برای اینکه قایق و کلبه توی عکس جلوه پیدا کنند بقیه اجزا را بلور کرده. نه تمام عکس را. نقش بلور در این عکس: کم رنگ کردن نقش اجزا
    برای اینکه بحث بیشتر از این از موضوع این تاپیک منحرف نشود من عکسهایی را که خواستید با کیفیت بالاتر در صفحه پروفایلتان قرار دادم:

همچنان معتقدم که استفاده از بلور (و هر افکت دیگری) به نوع عکس و نگاه عکاس بستگی دارد و برای همه عکسها نمی‌توان از یک روش استفاده کرد.

در مورد ادیت آن دو عکسی که خودم گرفته بودم همانطور که قبلا گفتم هدف القای یک هوای گرم و مرطوب (استفاده از بلور) و نیز میزان نور یک شامگاه (کاهش روشنایی تصویر) بود. زمانهایی که رطوبت هوا بسیار بالا است و هوا به اندازه کافی گرم می‌شود و بادی وجود ندارد قطرات آب موجود در فضا باعث کاهش کنتراست و شفافیت میدان دید می‌شوند که اگر راهتان در تابستان به شمال کشور افتاده باشد حتما این را دیده‌اید و من بهتر از استفاده از بلور برای القای این حالت پیدا نکردم که البته ظاهرا نتوانسته‌ام منظورم را متقل کنم.

به هر حال من به نظر و سلیقه شما احترام می‌گذارم و بحث ما نشانه درست نبودن نظر یکی از ما نیست.

برای اینکه پست تبدیل به اسپم نشود این هم یک عکس دیگر از خودم:

Canon EOS 650D

Last edited by vtn54; 09-09-2013 at 23:14.

18. 18 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مسلماً نه !!! ولی کیفیت دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی بیشتر از کیفیت دوربین دیجیتال 2 مگاپیکسلی است.

پیکسل یکی از عوامل مهم در کیفیته. کافی نیست ولی لازمه...
    معمولا بله، کیفیت دوربین 8 مگاپیکسلی بیشتره و دلیلش هم استفاده از لنز، سنسور، پردازشگر و دیگر امکانات بهتر نسبت به دوربین 2 مگاپیکسلی هست.
    پیکسل یکی از عوامل مهم در کیفیت نیست، بلکه تنها در کمیت تصویر دخیل هست. شما باید ببینی از عکسی که میگیری چه استفاده ای قراره بشه. اگه شما میخوای عکساتو چاپ کنی اونم در سایز بزرگ اون موقع پیکسل مهم میشه وگرنه برای ثبت لحظات یک مسافرت و یا رویداد خانوادگی و تماشای اونها در PC و تلویزیون 2 مگاپیکسل هم جواب میده.
    شما کافیه به یکی از عکس هایی که با بزرگترین سایز ممکن دوربینت که فکر کنم 16 مگا باشه گرفتی بنداز. بزن رو 100% بعد ببین چقدر از این پیکسل هایی که دوربین ثبت کرده نویز هست. ببین چقدر لبه های اشیاء درست و شارپ در اومده. نور و رنگ چقدر با واقعیت تطابق داره و ... اینا چیزایی هست که کیفیت یک دوربین رو نشون میده.

این عدد مگاپیکسل روی دوربینا بیشتر حربه تبلیغاتی هست یه چیزی مثل عدد زوم دیجیتال که با حروف درشت روی تبلیغات زده میشه و به هیچ دردی هم نمیخوره.

برای اینکه از موضوع تاپیک خارج نشیم:

سپیدان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •