تمامه اين بدبختي ها سر رجيستر كردن غير قانوني اين گوشيهاست الان ديگه تمامه كسايي كه تعميرات موبايل ميكنند ( حرفه اي ) با عوض كردن يكي دو رقم شماره سريال گوشي مثل آب خوردن گوشي رو رجيستر ميكنند
مخابرات كيلو چنده !!!!
تمامه اين بدبختي ها سر رجيستر كردن غير قانوني اين گوشيهاست الان ديگه تمامه كسايي كه تعميرات موبايل ميكنند ( حرفه اي ) با عوض كردن يكي دو رقم شماره سريال گوشي مثل آب خوردن گوشي رو رجيستر ميكنند
مخابرات كيلو چنده !!!!
عزیزان من الان با مخابرات تماس گرفتم و گفتم که سریالها با هم مطابق نیست ! مشکلی پیش میاد یا نه !؟ گفت الان نه ولی شاید بعدا شاکی پیدا کنید !
گفتم خوب باید چه کار کنیم . گفت شما از مغازه دار گرفتی ؟ گفتم آره ! گفت فاکتور هم داری ؟ گفتم آره گفت پس مغازه دار باید جواب گو باشه .
فقط مواظب باشید فاکتور خریدتون گم نشه !
همین ( البته درستی یا ندرستیشو نمیدونم )
آخه واقعا معلوم نيست مقصر اصلي كيه
آخه من با يكي از اين مغازه دارا كه آشنا بود صحبت مي كردم قسم مي خورد كه تو اين قضيه هيچ كاره است و فقط ميفروشه
معلومه وقتي اين همه گوشي قاچاقي ميارن مجبورن با سريال يه گوشي ديگه رجيسترش كنن
اگه هم دقت كرده باشيد اكثرا" سوني اريكسونا اونم و810 اين مشكلا دارن كه اكثرا هم با سريال يه گوشي نوكيا رجيستر شدن
بدبختی اینجاست که w810 ها وقتي رجيستر غير قانوني ميشن وقتي آپديت ميشن فلش و رجيسترشون با هم ميپره
نوشته شده توسط boys_won
ايمان جان من هم كرو جعبه هم تو گوشي يكيه به نظرت اپديت كنم
منم به مشكل بر ميخورم؟؟؟؟؟؟
اقا برای من سریال پشت گوشی با روی جعبه یکیه
ولی توی خود گوشی فرق داره
چی کار کنم ؟؟
( من همون اول گوشیم با هیچ سیم کارتی کار نمیکرد بعد بردم پیش مغازه دار و شرکت و ... , خلاصه درست شد
بعد حالا گوشی رو برای همین سریالش بردم مغازه فروشنده با شرکت تماس گرفت و بعد به من گفت چون گوشیت رفته شرکت , اینجوری شده (همین سریالش) و مشکلی هم نداره.)
حالا ...................... ؟؟؟؟!!!!!
مال من هم که گفتم ک310 هست که نمی خونه البته هیچ کدوم از رقم های اون با هم نمی خونند جز دو رقم اولنوشته شده توسط green_life
سلام
یه سوال هول هولکی!!
امروز گوشی به دستم رسید (اما هنوز سیم کارت ندارم) چندتا فایل ام پی تری با کیفیت بالا توش ریختم اما باس نداره (در حالیکه از باسش تعریف میشه ) ایا تنظیم خاصی می خواد
با تشکر
ميدوني به ريسكش نمي ارزهنوشته شده توسط ali_j98
احتماله پروندنه رجيستر بعد از آپديت خيلي زياده
نوشته شده توسط alirafaat
باس از اسپيكر روي خوده گوشي معلوم نميشه وقتي هند فري ميزاري باس رو درك ميكني !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)