100% خوبـــــــــه
یه سرو گردن از همه سریال ها بالاتره...![]()
100% خوبـــــــــه
یه سرو گردن از همه سریال ها بالاتره...![]()
امشب قسمت چندم بود ؟![]()
14 فک کنم.
یکی از دوستان که گفت توی پلیس فتا بوده میشه بگه در مورد حریم خصوصی چه تصمیمایی میشه گرفت؟
مثل همین هلی که امشب با دوربین نشون میداد.
آیا قاضی باید حکم این هلی رو بده ؟
اون قضیه --- و دانلود آفلاین و انکد کردن چی بود؟چکار داشت می کرد؟
1: این دوقسمت آخر بسیار زیبا بود اونم به دلیل اینکه کارگردان بعد از ماجرای قسمت 13 داستان رو آروم نکرد و به داستان پر استرس خودش در قسمت 14 هم ادامه داد و این سبکو تا حالا نمونشو تو ایران ندیده بودم و یه جورایی بادیدن این دو قسمت یاد کار های دارابونت افتادم ........
2: زدن فردی چابک که هی ورجه وورجه میکنه و به صورت زیگ زاگ حرکت میکنه با اسلخه قناصه تو اون فاصله نزدیک خیلی سخته و به خاطر همین نتونستن کامران بزنن ولی این عشق عملیاته اصلا اینور اونور نمیرفت و کند حرکت میکرد و به خاطر همین بود که راحت زدنش
3: قسمت پیدا کردن اون خونه تو منطقه 2 افتضاح ترین تیکه سریال تا به الان بود..... البته بنده تهرانی نیستم ولی فکر نمیکنم منطقه 2 تهران از 4 تا کوچه و خیابون تشکیل شده باشه و احتمالا اونجوری که سرگرده تقسیم بر 4منطقه کرد 4 منطقه وسیع رو در بر میگیره که اولا نیازمند تعداد زیادی نیروی پلیسه...دوما این مدل کارها به دلیل حفظ حریم خصوصی افراد نیاز به خکم کتبی قاضی داره و سوما نمیشه که یه هلی کوپتر برداری بری داخل خونه های مردم رو نگاه بکنی که این خودش داستانی داره و به هر حال یه نفر این هلی کوپر رو میبینه و شاکی میشه و به راحتی میتونه از هر کی که این کارو کرده با هر سمتی شکایت کنه چهارما هم وجود داره اونم اینکه این جور ماموریت ها که بر پایه فرضیاته در ملا عام انجام نمیشه که باعث رغب و وحشت مردم بشه بلکه کاملا به صورت مخفی هست.....
4: در جایی که پلیس ویزه با فردی مسلح طرفه و ممکنه نیاز به تحرک زیادی باشه عینک زدن واقعا مضحک به نظر میرسه......
پ.ن : بنده از طرفدار های سخت این سریال هستم ولی این قسمت آخری که پخش شد مشکلات زیادی داشت که نباید پنهان میشد.......
![]()
اینا عینکهایی هستن که سنسور حرارتی دارن و هر جاندار زنده ای رو که حرارات از خودشون دارن ، نشون میده
نیرو های ویژه این قسمتشون چقدر گیج میزدن.اطلا نیرو ویژه نبودن از حرکاتشون معلوم بود
دو قسمت قبل فوق العاده بود مخصوصا همون جا که ماشین رو الکی زد به نرده ها تا پلیس ها رو گمراه کنه و فرار کرد
اما مسخره ترین چیزی که میشد گیر داد همون اسباب بازی بود که باهاش خونه مردم رو گشتن. فکر نمی کنم اجازه همچین کاری رو داشته باشن
خیلی برام جالبه که بدونم جمشید از کجا میخواد پول بیاره و بریزه به حساب سهام ...
بعد از این به احتمال زیاد میره پیشه همون دوستش که با هم تو اسکایپ حرف می زدن.
به نظرتون خواهر برادره رو چی کار می کنن ؟ من که می گم پلیس ها دستگیرشون می کنن.
آره. خیلی حال نمیدادن ! دی
کدوم اسباب بازی؟
منم رو همون پولش موندم ببینم چیکار میخواد بکنه! دی
خواهر برادره که هنو معلوم نیست چون ردیابیش که نمیتونن بکنن. سیم کارتشو که گرفت. ولی ردیابی سیم کارتشون باحاله D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)