اونجا تاجایی که جاداره برو عقب، بعد shift بگیر بیا به سمت نردبون دقیقا لبه که رسید بپر . من اینطوری رد کردم اما یادم نیست که وقتی رسید به نردبون F یا E زدم یا نه !!
اونجا تاجایی که جاداره برو عقب، بعد shift بگیر بیا به سمت نردبون دقیقا لبه که رسید بپر . من اینطوری رد کردم اما یادم نیست که وقتی رسید به نردبون F یا E زدم یا نه !!
یه ویدئویی هستش که ملت بتل باز به شکل زیبایی، 64 نفر از روی یک برج میپرن و چتر باز میکنن؟
من الان گشتم لینک دانلودی ازش پیدا نکردم ولی پیدا کردین حتما ببینید فوق العاده ادمو هایپ میکنه.
سلام. منم مثل خیلی های دیگه درایور کارت گرافیکم با دایرکت ایکسش نمیخوره و ارور میده و ارورهاش هم تو اینترنت فراوونه. اولش یه سریا با AMD مشکل داشتن با بازی ولی بعدش با آپدیت کردن درست شد واسه اونا ولی واسه من درست نشد. IGPU:Intel HD Graphics 3000 GPU:Nvidia Geforce GT540M در واقع مشکل با کارت گرافیک اینتل هست و با ان ویدیا هه مشکلی نداره. توی صفحه تنظیمات Nvidia رفتم فایل بازی رو دادم گفتم با ان ویدیا باز کنه نه اینتل، دیگه اون ارور رو نمیده اما بعد از چند ثانیه بازی Force Close میشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
واو! کسی پیدا کرد حتما لینک بده. چه ویدئویی بشه!
اینو من چند روز پیش تو یوتوب دیدم ....لینکشو میدم میتونید بدید بچه ها مستقیم کنن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما ببینید!
این فیلمش دقیقا چه جوریه؟ مال بخش انلاینه؟
عالی بود ...
چند نفری اون بالا ضد حال میزدن با نارنجک..........![]()
Last edited by moghaddas mfa; 21-11-2013 at 13:35.
بروبکس، من اینو مستقیمش کردم با حجم 50 مگ!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای نصب این بازی در کنسول چقدر فضا لازمه؟ من یک فلش 16 گیگ فرمت شده رو گذاشتم واسه نصب ولی پیغام میده باید در هارد درایو نصب بشه!!اگه فلاش 32 گیگ بخرم نصب میشه؟
بازی رو تموم کردم.
فقط میتونم بگم این بازی یه شاهکار به تمام معنا بودو تنها ایرادش این بود که گیم پلی کمی داشت
سیستم تیراندازی و صداگذاری فوق العاده بازی و مپ های خیلی وسیعی که داره باعث میشه خودتو دقیقا وسط یه میدون جنگ حس کنی
واقعا من احساس میکردم وسط میدون جنگمو توی این نسخه اسم بتل فیلد رو بیشتر حس کردم.
تنها چیزی که بعضی وقتا میرفت رو عصاب رفتار احمقانه ی دشمنا بود
هوش مصنوعیشون خوب بود ولی رفتارشون عجیب بود.
طرف میبینه من با سه تا از دوستام داریم به رگبارش میبندیم میاد خودشو میندازه وسطمون تا بمیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)