تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 59 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واقعا خیلی با این انجمن و بچه هاش حال میکنم.انصافا یه سروگردن از همه انجمن های دیگه بالاتره و مثل بعضی سایت ها بچه بازی و مسخره بازی توش نیست.

خواستم اینجا از مدیران و ناظمین گل p30world بخصوص ناظمین بخش بازیهای ویدئویی و کنسول ، تشکر ویژه کنم و یه خسته نباشید انحصاری در حد انحصاری های PS3

جدیدا تو انجمن های دیگر از جمله انجمن سایت بازی سنتر که اکثر کاربرانش زیر 14 سال هستند یه مسخره بازی به وجود اومده نگو و نپرس! فن های سونی و مایکروسافت به همدیگه فحش میدن بدوبیراه میگن و همش با Gif های مسخره پاسخ هم میدن یه مهد کودکی شده واسه خودش! جالب تر اینکه مدیران و ناظمین سایت هم کاملا یک جانبه عمل میکنند و خودشون عامل تفرقه و جو سازی هستن.

فن بازی هم یه حدی داره دیگه! منطق رو که آدم نمیتونه ببره زیر سوال! طرف میاد میگه X360 آشغال ترین کنسول تاریخ بود!!! آخه یکی نیست بگه بچه جون مشقاتو نوشتی؟! برو بخواب وقت خوابته دیگه.اون یکی میاد میگه اصلا سونی هر وقت تونست یه انحصاری قشنگ بده بیرون اون وقت واسه نسل بعد هم موفق میشه!!!!!!! وقتی این پستها رو آدم می بینه فقط باید اینطوری جیغ زد

حالا واسه اینکه پستم اسپم نشه یه خبر:

مایکروسافت : ثابت می کنیم که xbox one ارزشی بیشتر از ps4 دارد

اختلاف ۱۰۰ دلاری که بین قیمت دو کنسول xbox one و ps4 به وجود آمده، یکی از بحث های داغ این روز ها می باشد و در این بین عده ی زیادی از مایکروسافت درخواست کرده اند که قیمت xbox one را کاهش دهد. اما حال مایکروسافت در جوابیه ای اعلام کرد که با دارا بودن بازی ها و سرویس آنلاین بهتر و همچنین سیستم بهتری نسبت به سونی، این ۱۰۰ دلار قیمت بیشتر، ارزش بالاتر xbox one را نسبت به ps4 نشان می دهد.

Albert Penello، مدیر ارشد بخش برنامه ریزی و مدیریت محصولات مایکروسافت در مورد تفاوت قیمتی که بین این دو کنسول نسل بعدی به وجود آمده اعلام کرده است :

ما ثابت می کنیم که این ۱۰۰ دلار بیشتر، ارزشش را دارد. من فکر می کنم که ما بیشتر بر روی کنسول خود کار کرده ایم و عقیده دارم که بازی های ما بهتر از سونی است و زمانی که مردم شروع به تجربه ی Kinect کنند و ببینند که چه کارهایی می توانند با استفاده از فرمان های صوتی انجام دهند، من فکر می کنم که بهتر از سونی عمل خواهد کرد.
    او اضافه کرده است :

به نظرم توانایی داشتن همه ی این موارد در یک سیستمی که شما می توانید آن را به تلویزیون وصل کنید، بهتر از مال آن ها می باشد و عقیده داریم که ما سرویس آنلاین بهتری را داریم. همچنین بر این باورم که در حال رفتن به سمت داشتن یک سیستم بهتر در مقایسه با سونی می باشیم.

قیمت کنسول مایکروسافت، ۴۹۹ دلار و قیمت کنسول سونی، ۳۹۹ دلار می باشد.
    مایکروسافت در زمان انتشار xbox one عناوین انحصاری Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome وDead Rising 3, همراه با Kinect Sport: Rivals را منتشر خواهد کرد و بازی Titanfall هم سال بعد خواهد آمد.
    در سوی مقابل سونی نیز در تاریخ ۲۹ نوامبر بازی های انحصاری Killzone: Shadow Fall, DriveClub و Knack, را بر روی ps4 خواهد آورد و همچنین در فوریه ۲۰۱۴ هم Second Son را خواهیم دید. البته بسیاری از بازی های مستقل برای بار اول بر روی PS4 منتشر می شوند.
    Penello همچنین اعلام کرده است که تفاوت زیاد در بین قیمت این دو کنسول مانعی برای فروش بالای xbox one نخواهد شد، چرا که مردم چیزهایی را می خرند که بهترین در نوع خود باشد.

وی اعلام کرده است :

این ۱۰۰ دلار، زمانی که شما دارید در مورد ۴۰۰ دلار در مقابل ۵۰۰ دلار صحبت می کنید، فکر نمی کنم که چندان تاثیری بر روی فروش بگذارد.

همچنین شب گذشته فاش شد که Xbox One اواخر ماه نوامبر خواهد آمد. PS4 هم در تاریخ ۲۹ نوامبر منتشر خواهد شد و باندل رسمی این کنسول هم تایید شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by konami-pes; 31-08-2013 at 21:57.

2. 10 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونطور که بالا گفته شد خریدن کنسول و اوریج خور بودن ....کار 90درصد گیمرای مملکت ما نیست !
    آخـــه نمیشه داشَـــم ... برا ما که همش سرِ کاریم 1 ساعت یا 2 ساعت کلآ وقت داریم بشینیم در روز بازی کنیم کنسول دردسرش کمتره راحت بلو ری تو دستگاه...حـــرکت : دی
    اصن یه کنسولو انحصاریاش...مثلآ U3 و TLOU رو اگه بازی نمی کردم به کل PS3 شَک می کردم!
    اَ اون وَرَم نهایتش 3 تومن خرجش کلآ ایاب و ذهاب PS4 که با این اوضاعی که بهش دیگه عادت کردیم رقم زیاد فرقی نمی کنه
    PC هم فکر کنم یه چیز توپ در حد نسل بعد جمع کنیم دور و بر 3 یا 4 تومنی در میاد دیگه!!؟

4. 5 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

البته توی این نسل یک تکنیک ضد ه.ک بسیار قوی به نام کلود قراره به کمک کنسولهای نسل بعد بیاد که از قرار معلوم رسما ما پایرسی خورها رو بیچاره مکینه!
    ++++
    همونطور که بالا گفته شد خریدن کنسول و اوریج خور بودن ....کار 90درصد گیمرای مملکت ما نیست !
    +++
    PC هم فکر کنم یه چیز توپ در حد نسل بعد جمع کنیم دور و بر 3 یا 4 تومنی در میاد دیگه!!؟
    اینجاست که میگن طرف رفته تو آمپاس...آمپاس نه ها....آآآمپاس

6. 5 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آخـــه نمیشه داشَـــم ... برا ما که همش سرِ کاریم 1 ساعت یا 2 ساعت کلآ وقت داریم بشینیم در روز بازی کنیم کنسول دردسرش کمتره راحت بلو ری تو دستگاه...حـــرکت : دی
    اصن یه کنسولو انحصاریاش...مثلآ U3 و TLOU رو اگه بازی نمی کردم به کل PS3 شَک می کردم!
    اَ اون وَرَم نهایتش 3 تومن خرجش کلآ ایاب و ذهاب PS4 که با این اوضاعی که بهش دیگه عادت کردیم رقم زیاد فرقی نمی کنه
    دردسر ...pc که دردسر نداره فقط باس یکم حرفه ای باشی در زمینه ارورهای مربوط به کرک و اینا آره اگه الان آدم بخواد بگیره همون 4تومن درمیاد ولی من 2سال پیش گرفتم 1تومن دراومد الان 2نیم اینا میشه !دی! کنسول هم حداقلش 3تومن میشه اما نکتش اینجاس که خب باس هر ماه 400تومن اینا بیفتی برا گیم که خب خیلی زیاده و کمر شکن !دی!
    درهر حال کنسول که معلومه بهتره ولی خب حساب کنی گرونتر درمیاد ...

8. 7 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یک سوال
    لطفا اگر کسی اطلاعات داره و یا خارج از ایران زندگی میکنه جواب بده( میلاد جان شما هم اگر اطلاعات داری راهنماییم کن )

من تصمیمم قطعی شده میخوام Xbox one رو از آمریکا بدم یکی از اقوام واسم سفارش بده

حالا سوالم اینه بگم کدوم یکی از این دو نسخه رو سفارش بده:

سوال 1 : کدوم یکی از این دو نسخه برای منی که تو ایران میخوام بازی کنم بهتره؟
    سوال 2 : کدوم مقرون به صرفه تر هست؟
    سوال 3 : مشکلی از بابت ریجن پیدا نمیکنم؟

نمی دونم چه تفاوت هایی دقیقا دارن
    ممنون میشم جواب کاملی بدید چون میخوام بهترین Xbox one رو واسه نسل بعد داشته باشم.مرسی
    Last edited by konami-pes; 02-09-2013 at 15:04.

10. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یک سوال
    لطفا اگر کسی اطلاعات داره و یا خارج از ایران زندگی میکنه جواب بده( میلاد جان شما هم اگر اطلاعات داری راهنماییم کن )

من تصمیمم قطعی شده میخوام Xbox one رو از آمریکا بدم یکی از اقوام واسم سفارش بده

حالا سوالم اینه بگم کدوم یکی از این دو نسخه رو سفارش بده:

سوال 1 : کدوم یکی از این دو نسخه برای منی که تو ایران میخوام بازی کنم بهتره؟
    سوال 2 : کدوم مقرون به صرفه تر هست؟
    سوال 3 : مشکلی از بابت ریجن پیدا نمیکنم؟

نمی دونم چه تفاوت هایی دقیقا دارن
    ممنون میشم جواب کاملی بدید چون میخوام بهترین Xbox one رو واسه نسل بعد داشته باشم.مرسی
    تا جایی که من میدونم روی تمام نسخه ها فیفا 14 هستش ! به هر حال
    نظر من رو میخواید اگر قوم و خویشی توی اروپا دارید از اروپا بخرید به خاطر اینکه سیستم و ریجن ایران و اروپا یکیه .
    اگر کسی هست که با ویزای توریستی و نه اقامت یا ویزای کاری به اروپا اومده یا میاد بدید اون براتون بخره که بتونه 19% مالیاتی که بابتش پرداخت شده رو موقع برگشت پس بگیره (حتما یک کپی از فاکتورش برای خودتون بگیرید چون اگر بخواید 19% مالیات رو پس بگیرید فاکتور رو ازتون توی فرودگاه میگیرند) .
    همون 19% روی 500 یورو قیمت کنسول میشه 80 یورو که مبلغ کمی نیست .
    به هر حال نظر من اینه که بدید یک توریستی فامیلی که رفته اروپایی چیزی براتون از اروپا بخره به سه دلیل :

1 - 19% مالیاتش رو پس میگیرید
    2 - ریجن و سیستمش با ایران یکیه
    3 - سر گارانتی و ارجاع به فروشنده مشکل کمتری دارید با اروپا تا آمریکا .

12. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تا جایی که من میدونم روی تمام نسخه ها فیفا 14 هستش ! به هر حال
    نظر من رو میخواید اگر قوم و خویشی توی اروپا دارید از اروپا بخرید به خاطر اینکه سیستم و ریجن ایران و اروپا یکیه .
    اگر کسی هست که با ویزای توریستی و نه اقامت یا ویزای کاری به اروپا اومده یا میاد بدید اون براتون بخره که بتونه 19% مالیاتی که بابتش پرداخت شده رو موقع برگشت پس بگیره (حتما یک کپی از فاکتورش برای خودتون بگیرید چون اگر بخواید 19% مالیات رو پس بگیرید فاکتور رو ازتون توی فرودگاه میگیرند) .
    همون 19% روی 500 یورو قیمت کنسول میشه 80 یورو که مبلغ کمی نیست .
    به هر حال نظر من اینه که بدید یک توریستی فامیلی که رفته اروپایی چیزی براتون از اروپا بخره به سه دلیل :

1 - 19% مالیاتش رو پس میگیرید
    2 - ریجن و سیستمش با ایران یکیه
    3 - سر گارانتی و ارجاع به فروشنده مشکل کمتری دارید با اروپا تا آمریکا .
    خب این فامیل ما آمریکا زندگی میکنه و مجبورا از آمریکا باید بگیرم.ضمنا میلاد جان تنها روی نسخه Day one edition اروپا فیفا 14 هست من اینو اینطور واسم جا انداختن اگه اشتباه میکنم شما بگید اگه از آمریکا سفارش بدم مشکل پاور برق و اینا ندارم؟ضمنا پشت دستگاه که نمیزنه made in chine?

14. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب این فامیل ما آمریکا زندگی میکنه و مجبورا از آمریکا باید بگیرم.ضمنا میلاد جان تنها روی نسخه Day one edition اروپا فیفا 14 هست من اینو اینطور واسم جا انداختن اگه اشتباه میکنم شما بگید اگه از آمریکا سفارش بدم مشکل پاور برق و اینا ندارم؟ضمنا پشت دستگاه که نمیزنه made in chine?
    شما از هر جایی بگیرید پشت دستگاه میزنه ساخت چین ! تمام خط مونتاژ توی چین هست . البته شاید نسخه های اولیه توی خود آمریکا مونتاژ بشه .
    مشکل پاور اگر هم داشته باشید با یه آداپتور 220 به 110 همه چیز ردیفه .

16. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

PS4 تنها از چهار کنترلر به صورت همزمان پشتیبانی می کند!!

حتما در جریان هستید که مشخص شد کنسول نسل بعد مایکروسافت قابلیت ساپورت 8 کنترلر را به صورت همزمان دارد.اخیرا آقای " شوهی یوشیدا " رئیس کل استودیوهای سونی در طی پیغامی که از طریق حساب شخصی تویتر خود منتشر کرده است اعلام کرده که کنسول PS4 از چهار کنترلر DualShock 4 به صورت همزمان پشتیبانی می کند.

آیا این یک ضعف برای PS4 نسبت به X1 است؟نظر شما چیست؟

18. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آیا این یک ضعف برای PS4 نسبت به X1 است؟نظر شما چیست؟
    ما 8 نفر نداریم ،4نفر داریم پس ضعف نیست

به نظر من اونقدارم مهم نیست ،آخه 8نفره بشینی چی بازی کنی ؟دی! 4نفرش به اندازه کافی شلوغ میشه .....

الانم دیگه بازیا بیشتر از طریق نت و اینا چند نفره انجام میشه .....

20. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •