جناب بابک 20در 80 یا 15 در 70 یا انتظار برای ورود تلسکوپ دابسونی ٧٦ میلیمتربا قیمت نصف 15در70؟
جناب بابک 20در 80 یا 15 در 70 یا انتظار برای ورود تلسکوپ دابسونی ٧٦ میلیمتربا قیمت نصف 15در70؟
به نظر شما تلسکوپهای کمپانی Mead بهتره یا celestron?
نظری نمیدم فقط عرض کنم که هر دو شرکت ورشکست شدند و چین خریدشون. الان هر دو چینی هستن در واقع.
amir 'گرامی عرض کردم که این دو ابزار با هم قابل مقایسه نیستن. حالا که 20 در 80 هم وسط ماجرا اومده صد در صد 20 در 80. فقط وقتی دوربین دوچشمی میخرید با بزرگنمایی خداحافظی کنید. ( کاربرد بزرگنمایی بیشتر در رصد سیاره ای مفیده. باقی اجرام معمولا گسترده هستند.)
تکمله: دوربین 20 در 80 به پایه سنگین نیاز داره . حداقل قیمت 80 - 90 تومن
Last edited by Babak; 13-08-2009 at 16:04.
یعنی چی ورشکست شدند؟یعنی به خاطر بحران اقتصادی؟یعنی همه ی محصولاتشون تقلبیه و ارزش خریدن نداره؟
celestron که هنوز سایتش رو به راهه و مشتریاش رو ساپورت میکنه؟
سلام . شرکت های ورشکسته رو چینی ها خریدن. حالا محصول با کارگر چینی و کارشناس آمریکایی و مدیریت چینی تولید میشه. کیفیت تولید هم خیلی خوبه در حد همون آمریکایی. ( چینی ها جنس بد و خوب دارن)
ورشکستگی سلسترون بخاطر شکایت مید بود که یکی از اختراعاتش رو کپی کرده بودن . دادگاه غرامت سنگینی از سلسترون خواست که منجر به ورشکستگی شد. مید رو یادم رفته چرا ورشکست شد.
با سلام.....
من تلسكوپي ميخوام بخرم با شرايط زير :
1- سيارات (تمام سيارات از نزديكترين به خورشيد تا دورترين به آن) را واضح بتونم ببينم.
2- ماه و اجرام مصنوعي (مثل ماهواره ها ، ايستگاه فضايي ، تلسكوپ هابل و غيره) را خيلي واضح باهاش ببينم.
3- دورترين فواصل بر روي سطح زمين را بتونم ببينم (مناسب براي ديدن اجسام ريز و يا پرندگان كوچك از فواصل دور).
4- حداكثر قيمت آن 600 هزار تومان باشه. (اگه با اينقدر پول نميشه محتاطانه بريد بالاتر!!! چون پول ندارم ... و يا شرط 1 «ديدن تمام سيارات با وضوح خوب» را ناديده بگيريد)
5- نيازي به مشاهده اعماق بيشتر آسمان (مثل سحابيهاي دور دست) ندارم.
«تمامي شرايط را با هم در نظر بگيريد و يا اگر متناقض بودند، شرايط 2 تا 5 را با هم در نظر داشته باشيد. در واقع پيشنهادي بدهيد كه حداقل 4 شرط آخر را داشته باشد»
توجه :
لطفا فقط با توجه به پارامترهايي كه اشاره كردم پيشنهاد دهيد.
در ضمن اطلاعات زيادي راجع به آسمان دارم. تاكنون كتابها و مقاله هاي زيادي درباره انواع تلسكوپها ، نظريه هاي نجومي و اجرام آسماني رو مطالعه كرده ام. بنابراين خواهش ميكنم كه كلي گويي نكنيد و فقط بگين كه با تلسكوپي كه معرفي ميكنين ، «چه چيزي را؟» و «چگونه؟ و با چه كيفيتي» ، ميتوان مشاهده كرد.
در ضمن : اين روزها در حال مقايسه و انتخاب اين دو مارك برای خريد هستم : هر دو از نوع شكستي ان :
آيا اينها با آنچه كه ميخوام بدست بيارم ، همخواني دارند و مناسب هستند؟
1- شکستی آپوکروماتیک ٦٦ میلیمتری William Optics - ZenithStar 66 SD Apo & Petzval ED
2- شكستي آپوکروماتیک دابلت مگرز ٧٢ میلیمتری MEGREZ 72 Apo Doblet WO - William Optics
با تشكر بسيار زياد.![]()
بابک جان می بخشید دوباره سوال می کنم بین این دو کدام بهتر است :
آکروماتیک ٨٠ x ٢٠ (Night Sky) - پیش فروش با ١٠ درصد تخفیف
قیمت : 2030000 ریال
یا :
70 میلیمتری شکستی لوله کوتاه Sk 705 AZ3
قیمت : 2035000 ریال
همانطور که معلوم است هر دو یک قیمت هستند
میشه کمی درباره منظورتون از واضح دیدن توضیح بدید؟1- سيارات (تمام سيارات از نزديكترين به خورشيد تا دورترين به آن) را واضح بتونم ببينم.
2- ماه و اجرام مصنوعي (مثل ماهواره ها ، ايستگاه فضايي ، تلسكوپ هابل و غيره) را خيلي واضح باهاش ببينم.
با هر تلسکوپی میتونید همه سیارات رو ببینید. حتی بزرگترین تلسکوپ ها از عهده دیدن سطح نپتون بر نمیان.
ماه با هر تلسکوپی خوب دیده میشه. ماهواره ها ایستگاه فضایی هابل و غیره با چشم معمولی دیده میشن . اگر منظورتون دیدن خود ماهواره هاست احتمالا تلسکوپ های بالای 10 اینچ بتونن بزرگ ها رو ( مثل ایستگاه فضایی) نشون بدن. مثل این عکس از ایستگاه بین المللی با 10 اینچ دابسونی
هر چی بزرگنمایی بیشتر باشه بهتر میبینید. بزرگنمایی هم مربوط هست به قطر شیئی که هر چه بزرگتر باشه بزرگنمایی بیشتر.3- دورترين فواصل بر روي سطح زمين را بتونم ببينم (مناسب براي ديدن اجسام ريز و يا پرندگان كوچك از فواصل دور).
فقط اگر پرندگان در پرواز ( متحرک ) منظورتونه باید از بزرگنمایی کم استفاده کنید تا میدان دید بالا باشه. این درباره ماهواره ها هم صدق میکنه. در عکس بالا ایستگاه فضایی حدودا در عرض نیم تا 1 ثانیه میدان دید تصویر رو طی میکنه. و با تلسکوپ بزرگنمایی بالا به این راحتی ها نمیشه جسمی رو تعقیب کرد.
دو تلسکوپ مورد نظرتون خطای رنگ کمتری نسبت به آکروماتیک ها دارن. مدل دابلت بهتره . هم قطر شیئیش بیشتر و هم خطای رنگش کمتر. اما نکته اینکه خطای رنگ بیشتر در رصد ستاره ای خودش رو نشون میده و با مصرف شما زیاد مهم نیست.( البته اینها بدون پایه هستن و باید حتما براشون پایه با کف قیمتی 150 تا 200 بخرید)
شما بهتره شکستی بخرید ( مثل انتخاب هاتون) چون وضوح تصویر سیاره ای توشون بیشتره و منظره طبیعی رو بهتر نشون میدن.
فاصله کانونیش کوتاه باشه تا میدان دید بیشتری داشته باشید ( برای منظره)
پایه تون سمت ارتفاعی باشه . هم سریع تره و هم ارزون تر ( از نمونه های استوایی)
این به نظر من گزینه خوبیه البته با یک پایه سمت ارتفاعی ارزون تر میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خوبه اما از قبلی ضعیف تره :
فقط با این ( اولی) سطح اورانوس و نپتون دیده نمیشه. احتمالا بشه به سختی ایستگاه فضایی رو غیر نقطه ای دید. برای منظره و پرنده بسیار عالیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی بود در خدمتم.
هم قیمت نیستن . برای دوربین باید 80 تا 120 تومن پول سه پایه بدی . بدون پایه نمیشه باهاش کار کرد.
اگر دیدن سطح سیارات و جزییات ماه برات مهم نباشه دوربین فوق العاده است. 20 در 80 یکی از بهترین دوربین هایی که در ایران پیدا میشه. حتی شنیدم که کاراییش از 25 در 100 هم بالاتره.
20 در 80 یک وسیله عمریه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)