تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 98 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

فکر کنم D5100 یک مشکلی در فکوس داره! یعنی خودش موتور فکوس نداره و باید لنز این رو داشته باشه!(البته از نیکون زیاد سر در نمیارم!)
    نه این طور نیست،دوربین های رده بالای نیکون فوکوس خودکار داخل بدنه دارن(فکر کنم D7000 و مدلای بالاتر از اون) که یک مزیت حساب میشه و می تونن با بعضی از لنزهای بدون موتور فوکوس فوکوس خودکار کنن

ولی دوربین های کنون و دوربین های رده پایینتر نیکون موتور فوکوس داخل بدنه ندارن و باید خود لنز موتور فوکوس داشته باشه که اکثر لنزهای جدید هم دارن و مشکل خاصی نیست

و یک چیز درمورد لنز 50مم f1.8 درسته که این لنز خیلی لنز خوش قیمت و با کیفیت و سریع و دوست داشتنی هست ولی اصولا مقایسه اون با 18-105 کار درستی نیست

18-105 هم لنز خوب و با کیفیتیه(نه خیلی عالی) و با رنج گسترده تری که داره به عنوان یک لنز همه کاره بیشتر می تونه کارشونو راه بندازه(البته بستگی به خودشون داره شاید هم 50مم بیشتر به کارشون بیاد)

2. 4 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کدومش بهتره و چرا برای یک فرد که تازه میخواهد وارد حرفه عکاسی بشه
    در ضمن قیمت D7000 با D5200 با کیت 105 فقط 350 هزار تومن تفاوتشه و D7000 گرون تره

nikon D7000 KIT NIKOIIR 18 *105

و D5200 KIT 18 * 105 یا 18 *

و همچنین D5300

در ضمن کنون بهتره یا نیکون ؟؟؟؟؟ والا نیکون D800 عالی و CANON 7D هم خوبه برای آینده که پیشرفت میکنم ؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت alireza-kia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کدومش بهتره و چرا برای یک فرد که تازه میخواهد وارد حرفه عکاسی بشه
    در ضمن قیمت D7000 با D5200 با کیت 105 فقط 350 هزار تومن تفاوتشه و D7000 گرون تره

nikon D7000 KIT NIKOIIR 18 *105

و D5200 KIT 18 * 105 یا 18 *

و همچنین D5300

در ضمن کنون بهتره یا نیکون ؟؟؟؟؟ والا نیکون D800 عالی و CANON 7D هم خوبه برای آینده که پیشرفت میکنم ؟؟؟؟؟
    d7000 یه کلاس بالاتره بهتر از اون d7100 که بهترین بدنه هالف فریمه که با 7d تو یه سطحه d800 که فول فریمه و بحثش جداست پیشنهاد میکنم قبل از خرید نیاز خودتونو بشناسید برای شروع یه دوربین متوسط کافیه اگه واقعا علاقه به عکاسی داشته باشید هر دوربینیو انتخاب کنید بعد از یه مدتی با افزایش آگاهی به فکر ارتقا بدنه و خرید لنز میفتید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

d7000 یه کلاس بالاتره بهتر از اون d7100 که بهترین بدنه هالف فریمه که با 7d تو یه سطحه d800 که فول فریمه و بحثش جداست پیشنهاد میکنم قبل از خرید نیاز خودتونو بشناسید برای شروع یه دوربین متوسط کافیه اگه واقعا علاقه به عکاسی داشته باشید هر دوربینیو انتخاب کنید بعد از یه مدتی با افزایش آگاهی به فکر ارتقا بدنه و خرید لنز میفتید
    ممنون الان D5300 گیر اومده با کیت لنز خیلی عالی البته دوستان میگفتن 18 *140 قیمتش هم 2950 و D7000 با کیت 18*105 قیمتش 2800

بنظرتون کدومش بهتره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون الان D5300 گیر اومده با کیت لنز خیلی عالی البته دوستان میگفتن 18 *140 قیمتش هم 2950 و D7000 با کیت 18*105 قیمتش 2800

بنظرتون کدومش بهتره ؟؟؟

5300 تازه وارد بازار شده جا واسه افت قیمت داره در هر صورت هر کدومو انتخاب کنید ضرر نکردید هر دو بدنه عالی با لنز کیت با کیفیت

7. این کاربر از alireza-kia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام . نظرتون راجع به دوربین 650d با کیت 18-135 چیه ؟ برای شروع عکاسی مناسبه ؟ بیشتر مناظر طبیعی مد نظرمه .

و یه سوال دیگه اینکه لنز هایی که توی عکاسی ورزشی استفاده میکنن ( تله ) چند میلیمتری هستند ؟

من در آینده میخوام عکاسی ورزشی رو به صورت جدی دنبال کنم . ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم آیا اون دوربین و لنز برای شروع مناسبه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام . نظرتون راجع به دوربین 650d با کیت 18-135 چیه ؟ برای شروع عکاسی مناسبه ؟ بیشتر مناظر طبیعی مد نظرمه .

و یه سوال دیگه اینکه لنز هایی که توی عکاسی ورزشی استفاده میکنن ( تله ) چند میلیمتری هستند ؟

من در آینده میخوام عکاسی ورزشی رو به صورت جدی دنبال کنم . ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم آیا اون دوربین و لنز برای شروع مناسبه ؟
    بدنه خوبیه با پردازشگر جدید لنز هم باکیفیت و یه جورایی همه کاره است اگه واقعا قصد داری حرفه ای دنبال کنی و بودجه داری برو دنبال بدنه فول فریم .لنز هم فکر میکنم از 200 میل به بالا لنز ورزشی میشه اون لنزای بزرگ جثه ایی که عکاسای ورزشی استفاده میکنند

10. این کاربر از alireza-kia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بدنه خوبیه با پردازشگر جدید لنز هم باکیفیت و یه جورایی همه کاره است اگه واقعا قصد داری حرفه ای دنبال کنی و بودجه داری برو دنبال بدنه فول فریم .لنز هم فکر میکنم از 200 میل به بالا لنز ورزشی میشه اون لنزای بزرگ جثه ایی که عکاسای ورزشی استفاده میکنند
    قصدم حرفه ای هست ولی از نظر بودجه محدودم و تا حدود 2 2/5 میتونم خرج کنم. به نظرتون بهتر نیست با یه دوربینی مثل 1100d شروع کنم و بعد از چند مدت برم سراغ فول فریم ها ؟ که از این طرف اول کار زیاد خرج نکرده باشم .

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

قصدم حرفه ای هست ولی از نظر بودجه محدودم و تا حدود 2 2/5 میتونم خرج کنم. به نظرتون بهتر نیست با یه دوربینی مثل 1100d شروع کنم و بعد از چند مدت برم سراغ فول فریم ها ؟ که از این طرف اول کار زیاد خرج نکرده باشم .
    اگر قصدتان عکاسی ورزشی هست 1100D بدردتان نمی‌خورد چون سیستم فوکوس آن ابتدایی بوده و سرعت عکاسی پیاپی و نیز میزان بافر آن به درد عکاسی ورزشی حتی در حد نیمه حرفه‌ای نمی‌خورد.

13. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اگر قصدتان عکاسی ورزشی هست 1100D بدردتان نمی‌خورد چون سیستم فوکوس آن ابتدایی بوده و سرعت عکاسی پیاپی و نیز میزان بافر آن به درد عکاسی ورزشی حتی در حد نیمه حرفه‌ای نمی‌خورد.
    650d چطوره ؟ در صورتی که یه لنز خیلی خوب بعد ها واسش بگیرم کارایی مطلوب رو داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •