تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 117 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام. بچه ها من بازیرو دانلود کردم.... 5 تا فایله که اکسترکتشون کردم.... حالا باید چیکار کنم؟؟ چجوری باید نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    اول پنج تا فایل رو اکسترکت میکنی،بعد یکی از آخرین فایل ها یه فایل Iso توشه،باید اونو اکسترکت کنی،حجمش میشه حدود 6 گیگ،بعد اون فایل رو با یه برنامه مثل iso buster باز میکنی و دوباره همه فایل ها رو اکسترکت میکنی.........
    حالا به جز این فایل های آخر میتونی همرو پاک کنی،توی همین فایل ها هم فایل Setup هست..........

2. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها لیگ ایرانو که میخوام اضافه کنم میزنه تعداد تیماباید 131 باشه که 129 تا هست... چیکار کنم؟؟؟؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میدونم چی میگه من از همه نظر چک میکنم، اما مسئله اینکه نکه بازی از لحاظ خود بازی in game مشکل داره و زیاد رو جریان بازی کار نمیشه، منم که رو Comprehensive میرم میبینم اینا. طرف مثلا میپره سر میزنه، میبینی 4 ماه مصدوم میشه !! یا تکل میره 3 ماه مصدوم میشه!!!! جدیدا که میزنم Key اینا رو نبینم حداقل! اعصابم خورد میشه مصدومیت هاش خیلی زیاده.

کار خوبی میکنی comprehnsive میذاری ولی یادت باشه اینی که میگی درست نیست تا این حد...بازیکنات زیاد شجاع , bravery بالا ندارن و ضعیفن...باید فیزیوتراب رو عوض کنی...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میدونم چی میگه من از همه نظر چک میکنم، اما مسئله اینکه نکه بازی از لحاظ خود بازی in game مشکل داره و زیاد رو جریان بازی کار نمیشه، منم که رو Comprehensive میرم میبینم اینا. طرف مثلا میپره سر میزنه، میبینی 4 ماه مصدوم میشه !! یا تکل میره 3 ماه مصدوم میشه!!!! جدیدا که میزنم Key اینا رو نبینم حداقل! اعصابم خورد میشه مصدومیت هاش خیلی زیاده.

کار خوبی میکنی comprehnsive میذاری ولی یادت باشه اینی که میگی درست نیست تا این حد...بازیکنات زیاد شجاع , bravery بالا ندارن و ضعیفن...باید فیزیوتراب رو عوض کنی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اینا قرار نیست این مصدومیت های مسخره رو درست کنند؟
    یعنی من تیمم از لحاظ Fitness و ... هیچ مشکلی نداره و کلا بازیکن زیر 90% رو بازی نمیدم، اما باز اومدم یک بازی کردم 2 تا بازیکنم تو یک بازی برا 3 تا 4 ماه مصدوم شدند!!!!
    آخه دیگه مصدومیت مسخره هم حدی داره دیگه. بازی که کلا بره وقت اضافه احتمالا تمام بازیکنات مصدوم میشن!
    اصلا یک حالتی شده که به هیچ عنوان نمیشه برا آینده برنامه ریزی کرد میبینی یک بازی کردی بهترین بازیکنت 4 ماه مصدوم شد کلا بازی برات تموم میشه.
    خیلی اغراق کردن تو این مورد!
    سعی کن چند تا دکتر خوب داشته باشی که فیزیوتراپی شون هم بالای 18 باشه این به من خیلی کمک میکنه!

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مهمترین عامل در مصدومیت بازیکنان درجه زیاد سرعتی پاس دادنه.حرف من نیست در چند فروم حارجی خوندم و ربطش رو هم درک نکردم اما میکن این عامل مهمی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بازی خوبیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من میتونم برات بفرستم کدوم شهری شما؟

فدات بشم رفیق جان حل شد ارادت

10. این کاربر از yikilmish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این فصل تا حالا خوب کار نکردم..احساس میکنم بازیکنام خیلی زیادن و منم خیلی مربی جوونگرایی هستم و عادت دارم به همه جوونام بازی بدم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سهیل جان میتونی یه عکس از لیست بازیکن های یوونتوس تو سیوت واسم بذاری؟ آخه من همیشه با یوونتوس شروع می کنم و دوست دارم بدونم در نبود من چه بر سر این تیم میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •