دوستان یه مشکل دارم خواهش میکنم جواب بدین من تو قسمت تنظمات فیفا که کلیک میکنم ارور میده و تو قسمت اول بازی تو صفحه ای که عکس مسی هست گیر میکنه و نمیرهتازه اینطوری شده قبلا قشنگ بازی میکردم
دوستان یه مشکل دارم خواهش میکنم جواب بدین من تو قسمت تنظمات فیفا که کلیک میکنم ارور میده و تو قسمت اول بازی تو صفحه ای که عکس مسی هست گیر میکنه و نمیرهتازه اینطوری شده قبلا قشنگ بازی میکردم
خواهشا یکی کمک کنه
من توی قسمت creed فصل اول رو به راحتی بازی کردم و راحت نقل و انتقالات رو انجام و هر بازیکنی رو که می خواستم می خریدم و یا می فروختم . ولی فصل دوم هر وقت وارد قسمت buy یا sell میشم و روی بازیکنی کلیک میکنم که اون رو بخرم یا بفروشم از بازی میاد بیرون . لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون
این مشکل مربوط به خود فیفا 13 است و از فصل دوم در کریر مود شما با کرش مواجه میشین . البته این مشکل شامل حال اکثر افراد میشه.
کاریش هم نمیشه کرد.
سلام ابن مشکل که از بازی میپره بیرون رو چه جوری میشه حل کرد ؟
توی کدام قسمت از بازی میپره بیرون ؟! زمانی که Play Match رو میزنین ؟! یا وسط بازی ؟!
همون اول که پلی مچ رو میزینم ! البته من با کرک skidrow بازی رو اجرا می کنم
این مشکل از درایور کارت گرافیک شماست . کافیه به سایت مربوطه برین و آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنید تا مشکلتون برطرف بشه.
مال منم جواب بدین دیگه
سلام دوستان ویندوز رو هم عوض کردم و حالا این پیغام رو میده علتش چیه تا حالا فیفا رو نصب میکردم و بازی میکردم ولی حالا چی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تاریخ ویندوز رو یه کم به عقب برگردون اگه جواب نداد احتمالا یه بلایی یا سر بازی یا ویندوز آوردی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)