سلام :
بله نسخه نهایی نهاییه.....![]()
سلام :
بله نسخه نهایی نهاییه.....![]()
سلام
فایروال NIS رو چه طوری میشه تنظیم کرد موقع اتصال هر برنامه اجازه بگیره ؟
![]()
سلام :
مسعود جان برنامه کلاینت (نسخه نصبی ) آیدنتیتی سیف رو توی ویندوز مجازی نصب کردم اما افزونه اون فقط برای اینترنت اکسپلورر فعال شد...
مشکل از آپدیت نشدن افزونه ست یا کلاینتش فقط روی اکسپلورر جواب میده؟؟؟
ممنون![]()
سلام
Extension های فایرفاکس رو چک کنید.مطمئنا مشکل عدم سازگاری داره.
با آخرین نسخه کروم هم مشکل داره و قراره یه Patch براش درست کنن.
آقا من NIS 2013 رو همین الان از سایت دانلود کردم ولی فایل ReadMe داخلش رو نمیتونم بخونم هرچی فونت هم بود ریختم اما مشکلم حل نشد لطفا یکی بگه توش چی نوشته یا بهتر که مشکلم با این فایل چجوری حل میشه ، لطفا من در خطرم یه ویروس دارم
سلام :
والله ما که هر چی دانلود کردیم فقط فایل اجرایی بوده و فایل تکست همراهش نبوده....
حتما ازین سایتهای ایرانی گرفتی ؟؟؟؟
بعدشم چی میخوای بدونی بگو که دوستان راهنماییت کنن...
نه بابا از همین p30 world گرفتم N360 رو هم گرفتم فایل txt راهنمایی کرکش بهمریخته میاد واسم هرچی فونت هم ریختم فایده نداشت
اینم خط اولش :
رلًîٌ ًٍèàëà يà ïًîنَêٍàُ Norton Antivirus 2013, Norton Internet Security 2013, Norton 360 2013 ٌ ïîىîùü NTR2013.
سلام
آپدیت 20.3.0.36 رسماً منتشر شد.
تغییرات صورت گرفته :Fixed issues where ccsvchst.exe does not properly shutdown
Resolved a blue screen error that occured when both Norton and Nero products were installed
Corrected an issue where customers saw programs being uninstalled when installing their Norton product
Fixed an issue where AutoProtect, Sonar, & AntiSpyware getting turned off, and Fix Now was unable to resolve it
Resolved a subscription issue where ‘License Expired’ is shown, despite having remaining subscription time
Corrected problems where 2 AntiSpam listings appeared in Task Manager, and AntiSpam consumes almost 100% CPU
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)