اگه ممکنه شماره نمایندگی هفت حوض رو برای من هم پ خ کنید. با تشکر
اگه ممکنه شماره نمایندگی هفت حوض رو برای من هم پ خ کنید. با تشکر
مسآلتن
اونجا پایونیر حالا اصل یا فرع!
اصلاً به چشم شما خورد؟؟ اوضاع قیمتی و.... چطور داشت؟؟
چون تا پایونیر هستش مخصوصاً سری کورو
بقیه مارکها باید بوق بوق بازی کنن
سلام. ببینید، نظر بدید:
پست با موضوع"کمپانیهای شجاع"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر اساتید چیه؟راستي اين جريان پلاسماهاي پاناسونيك چيه؟ اينقدر از من در موردش سوال مي كنند! مگه پاناسونيك هم بلده تلويزيون بسازه!؟ ما كه هر بار پلاسماي پاناسونيك ديدم حالمون بد شده! فكر ميكنم پلاسماهاش دودي هستند؟ آخه هر كاري ميكني باز انگار يه لايه دود پشت صفحه تلويزيون گرفته! حالا چرا يه عده Moron خودشون ميكشن براي پلاسماي پاناسونيك نميدونم! Lo
Last edited by aminashtari; 03-10-2010 at 11:13.
آقای برزین ( نویسنده سایت سینمای خانوادگی ) یکی از اساتید تجهیزات صوتی هستند که اطلاعات بسیار خوبی در مورد سیستم های صوتی و مخصوصا سیستم های کلاس A دارند . اما با توجه به پیچیدگی تخصص های مختلف ایشان بدون داشتن تخصص و اطلاعات لازم و بیشتر بر اساس سلیقه شخصی ( پسندیدن تصاویر کارتونی LCD ) سیستم های تصویری را نیز بررسی می کنند . من قبلا طی نامه ای از ایشون درخواست کرده بودم این کار به افراد خبره تجهیزات تصویری بسپارند اما بنظر می رسد ایشان هنوز هم نظرات قبلی را ادامه می دهد لذا بهترین توصیه آن است که خیلی جدی نگیرید
نه دوست عزیز، موقعی که من اونجا بودم، نه از VT20 خبری بود و نه از V20 50.
فروشنده ها هم اطلاعات بیشتری نداشتند.
دوست عزیز، من اونجا دنبالش نبودم، اما به چشمم هم نخورد.
در ضمن، اونجا معمولا TV های جدید هست. من 6 ماه پیش که دنبال LH90 بودم، نتونستم پیدا کنم و میگفتن که دیگه قدیمی شده! حالا پایونیر که دیگه ظاهرا تولیدش هم متوقف شده. امیدوارم شما بتونی پیدا کنی.
LOL
توصیه من به این آقا اینه که بهتره تو وبلاگشون به تعریف کردن فیلم برای بقیه ادامه بدن هرچند ما یه بچه محل داریم از ایشون بهتر فیلم تعریف میکنه!! و در نهایت حداکثر به همون جمع آوری اطلاعات دسته چندم از اینترنت اداده بدن.
چون ظاهرا ایشون اصلا نمیدونن برای اینکه فیلم رو ببینن در کنار داستان فیلم و جلوه های ویژه مسائل مهمتری مثل جزئیات و دقت رنگ هم هست که منتقدهای حرفه ای بر اساس اون به خیلی از مفاهیم در پس ذهن کارگردان فیلم پی میبرن ولی خوب ایشون به فیلمای آب دوغ خیاری و سطحی نگری ظاهرا بیشتر علاقه داره.
Last edited by Terry Bogard; 03-10-2010 at 14:53.
سلام :دوستان ایا کسی v20 با کابل vga به کامپیوتر وصل کرده ؟ من وقتی اینکارو میکنم رنگ تی وی با lcd لب تاپ تفاوت داره . ایا تنظیمات خاصی داره؟
با انتقاد و تعجب از نحوه بر خورد جناب برزین با محصولات پاناسونیک از دوستان دیگر خواهشمند است در انتقادهای خود جانب انصاف و ادب را رعایت کنند البته برا من جالب است که ایشان هم مدل v20 را تست کرده اند هم مدل G20 که نحوه دسترسی هم زمان ایشان به دو مدلی که یکی اصلا وارد بازار نشده ودیگری بسیار محدود بسیار شگفت انگیز !!!
تاپيك از دست رفته...ديگه هيچكس حرفي واسه گفتن نداره.
شايد بهتر باشه ديگه تاپيك بسته بشه.
دوستان لطفا در چهارچوب عنوان تاپیک بحث کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
دوست عزیز نظرات دیگران تا زمانی که حاوی توهین نباشه نظر شخصی افراد هست و قابل احترام لطفا دفعه بعد نظر دیگران رو که حاوی کلمات توهین آمیز و رکیک هست در این انجمن نقل و قول نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)