تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 58 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 573

نام تاپيک: طرف داران HP DV6T-7000

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

تو قسمت هارد دیسک بپرس اقا عطا جواب شما رو میده
    چطور اینجوری شده؟لپتاپ ضربه خورده؟وقتی روشنه زیاد جا به جاش میکنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان

با برنامه اچ دی تون یه تست زدم یکی از اپشن ها رو اخطار میده شما یه نگاه بندازید بگید مشکل از چیه ؟

کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

اینجا یه چیزایی پیدا کردم شما هم یه نگاه بهش بندازید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان وقتی بخوای خرجی یک اهنگی که ساختی بگیری کارت صداش چیه beat هست
    ببخشید فکر نکننم کارت صداش Beats Audio باشه

فکر کنم سیستم نرم افزاری صداش و مثلا اسپیکرهاش و اون ساب نسبت کوچکش Beats Audio باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ببخشید فکر نکننم کارت صداش Beats Audio باشه

فکر کنم سیستم نرم افزاری صداش و مثلا اسپیکرهاش و اون ساب نسبت کوچکش Beats Audio باشه
    کارت صدای آنبود اینتل داره اسپیکرهای جلو و ساب ووفرش Beats هست
    Last edited by payma; 12-03-2013 at 01:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی. من میخام این لپتاپ رو بگیرم اما برام دمای cpu و gpu خیلی مهمه.
    بین این و ge60 موندم
    کسی furmark + prime95 (1366*768 8xmsaa)تست زده؟ این 650 راحت با اورکلالک به 660 میرسه.(چیپشون یکیه)
    (تو msi ge60 که از یه مادربورد هم برای 650 هم برای 660 استفاده میکنه، راحت میشه این کارو انجام داد. مشکل دما هم پیدا نمیکنه)
    ضمنا کیبورد backlight نداره؟!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی. من میخام این لپتاپ رو بگیرم اما برام دمای cpu و gpu خیلی مهمه.
    بین این و ge60 موندم
    کسی furmark + prime95 (1366*768 8xmsaa)تست زده؟ این 650 راحت با اورکلالک به 660 میرسه.(چیپشون یکیه)
    (تو msi ge60 که از یه مادربورد هم برای 650 هم برای 660 استفاده میکنه، راحت میشه این کارو انجام داد. مشکل دما هم پیدا نمیکنه)
    ضمنا کیبورد backlight نداره؟!!!
    مطمئنی چیپشون یکیه؟!! 660 سری گیم هست ها.یعنی GTX هست.مشخصاتشون رو یادم نیست.ولی فکر کنم از نظر تعداد هسته هم 660 تعداد بیشتری داشته باشه.اگه خودتون چک کردید که هیچی.فکر نمی کنم 650 با oc به 660 برسه.(البته 660 رفرنس.نه مثل y580 که ضعیف شده ی 660 هست) در ضمن oc برای لپتاپ اصلا پیشنهاد نمی شه.ریسک بالایی داره.حتی اگه مادربورد یکی باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من چند ماهی هست که این لپتاپ رو دارم باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهویی از دو سه روز پیش روشن که میکنم حدود پنج تا ده دقیقه طول میکشه تا سیستم بوت بشه و وارد ویندوز بشه یعنی چند دقیقه روی صفحه سیاه اول ویندوز سون گیر میکنه بعد از اینکه پاسووردم و میزنم چند دقیقه طول میکشه تا وارد بشه و آیکونای ویندوز لود بشه . کارایی که تا الان کردم و درست نشد اینا بودن :تو msconfig تیکای start up و ورداشتم ، system restore به چند روز پیش برگردوندم،با چند تا نرم افزار بد سکتور هارد و چک کردم ، اول که کامپیوترو روشن میکنیم f2 رو زدم و گذاشتم هارد و مموری رو چک کنه که هیچ ایرادی نگرفت ، یه سری از آپدیتایی که خود hp support assistant داده رو انجام دادم ، با سایت hp بخش پشتیبانیش چت کردم گفت ریکاور کن که کردم و نشد اگه کسی میدونه دیگه چیکار میشه کرد ممنونش میشم راهنماییم
    ؟ فک نمیکنم مشکل پر بودن هارد یا ویروس باشه چون از یه ترا هارد فقط هفتاد گیگش پره و نورتونه خود لپ تاپ هم آپدیته
    Last edited by xoxi; 03-04-2013 at 23:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    من چند ماهی هست که این لپتاپ رو دارم باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهویی از دو سه روز پیش روشن که میکنم حدود پنج تا ده دقیقه طول میکشه تا سیستم بوت بشه و وارد ویندوز بشه یعنی چند دقیقه روی صفحه سیاه اول ویندوز سون گیر میکنه بعد از اینکه پاسووردم و میزنم چند دقیقه طول میکشه تا وارد بشه و آیکونای ویندوز لود بشه . کارایی که تا الان کردم و درست نشد اینا بودن :تو msconfig تیکای start up و ورداشتم ، system restore به چند روز پیش برگردوندم،با چند تا نرم افزار بد سکتور هارد و چک کردم ، اول که کامپیوترو روشن میکنیم f2 رو زدم و گذاشتم هارد و مموری رو چک کنه که هیچ ایرادی نگرفت ، یه سری از آپدیتایی که خود hp support assistant داده رو انجام دادم ، با سایت hp بخش پشتیبانیش چت کردم گفت ریکاور کن که کردم و نشد اگه کسی میدونه دیگه چیکار میشه کرد ممنونش میشم راهنماییم
    ؟ فک نمیکنم مشکل پر بودن هارد یا ویروس باشه چون از یه ترا هارد فقط هفتاد گیگش پره و نورتونه خود لپ تاپ هم آپدیته
    اگه مطمئنی ویروسی نیست یه ویندوز Home جدید نصب کن با سریال لپتاپ رجیستر کن درست میشه
    مال منم یکم کند شده اما طبیعیه برنامه زیاد نصب و پاک میکنی اینجوری میشه لپتاپ های دوستام از برندهای دیگه هم که کار میکشن همینطوریه

البته یه سری برنامه ها هست Optimise میکنن اما من تجربه خوبی ندارم ازشون آخرین بار رو XP تست کردم فایلای ویندوز رو هم پاک کرده بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اگه مطمئنی ویروسی نیست یه ویندوز Home جدید نصب کن با سریال لپتاپ رجیستر کن درست میشه
    مال منم یکم کند شده اما طبیعیه برنامه زیاد نصب و پاک میکنی اینجوری میشه لپتاپ های دوستام از برندهای دیگه هم که کار میکشن همینطوریه

البته یه سری برنامه ها هست Optimise میکنن اما من تجربه خوبی ندارم ازشون آخرین بار رو XP تست کردم فایلای ویندوز رو هم پاک کرده بود
    ممنون عزیز ، ویندوز عوض کردم درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •