تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 79 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اون المانیه [سه نقطه] حقش بود خیلی بالا پایین می‌پرید. از قدیم گفتن باد آورده رو باد می‌بره! :دي

2. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ایشون کی مسابقه داره؟
    البته این نه ، کچلش

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان

آقا تو کشتی فرهنگی که کسی رو نداشتیم ازمون دفاع کنه ، تو کشتی آزاد کسی رو داریم حقمون رو نخورن ؟

در مورد پول جمع کردن برای عبدولی هم باید بگم ، حرکت خوبی نیست ، اصلا غیرت سعید اجازه ی این کارهارو نمیده ،و این جوری فکر میکنه ما از روی ترحم ، بهش کمک کردیم که بیشتر حس حقارت بهش دست میده .

به نظر من مردم همگی از مسئولین بخوان ، تا ازش یه قدر دارنی بکنن و حداقل جایزه ای که به مدال آوران المپیک رو میدادن ، بدن . ( البته هیچ کدوم از این ها نمیتونه مرحمی بر زخم سعید باشه ، سعید حاضر بود هیچ جایزه ای نگیره ، ولی مدال طلای المپیک رو از آنه خودش کنه ، خیلی حیف شد )

ولی اگه سعید رو از لحاظ مادیات تامین کنن ، میشه امیدی بهش داشت که کشتی رو ادامه بده ، وگرنه با توجه به مشکلات مالی که داره ، بعید به نظر میرسه کشتی رو ادامه بده .

توکل به خدا . انشاالله همه چی درست میشه .
    تو این شب های عزیز برای همه مخصوصا سعید دعا کنیم .

موفق باشید.

ایشون کی مسابقه داره؟
    البته این نه ، کچلش
    جمعه 20 مرداد .

اینم برنامه ها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ای ول کاش یه دست کتکم بهش می زدند. نه به خاطر اینکه طلا را برد به خاطر اینکه دیشب بعد اینکه طلا را برد رفت پرید جلوی ایرانیا
    اخه چرا راجع به چیزی که ندیدید اظهار نظر می کنید؟
    اون رفت سمت تماشاچی های آلمانی جایی که همه پرچم آلمان دستشون بود
    نمی دونم کی گفته رفته بوده سمت تماشاچی های ایرانی!
    اگه شک دارید برید فیلمشو ببینید
    هارتینگ در مسابقات جهانی هم وقتی طلا گرفت همین عکس العمل رو نشون داد و لخت شده بود

قضیه این هم مثل همون گزارشگر zdf هست که طرف به جرم حرفی که نزده فحش کش شد !

7. 2 کاربر از ghermezeteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اخه چرا راجع به چیزی که ندیدید اظهار نظر می کنید؟
    اون رفت سمت تماشاچی های آلمانی جایی که همه پرچم آلمان دستشون بود
    نمی دونم کی گفته رفته بوده سمت تماشاچی های ایرانی!
    اگه شک دارید برید فیلمشو ببینید
    هارتینگ در مسابقات جهانی هم وقتی طلا گرفت همین عکس العمل رو نشون داد و لخت شده بود

قضیه این هم مثل همون گزارشگر zdf هست که طرف به جرم حرفی که نزده فحش کش شد !
    من دیشب با اینترنت می دیدم و اینا را فردوسی پور گفت و من خودم دقیقش را ندیدم (کیفیت پخش پایین بود) حالا اگه این جوریه که من عذر خواهی می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

آقا تو کشتی فرهنگی که کسی رو نداشتیم ازمون دفاع کنه ، تو کشتی آزاد کسی رو داریم حقمون رو نخورن ؟

در مورد پول جمع کردن برای عبدولی هم باید بگم ، حرکت خوبی نیست ، اصلا غیرت سعید اجازه ی این کارهارو نمیده ،و این جوری فکر میکنه ما از روی ترحم ، بهش کمک کردیم که بیشتر حس حقارت بهش دست میده .

به نظر من مردم همگی از مسئولین بخوان ، تا ازش یه قدر دارنی بکنن و حداقل جایزه ای که به مدال آوران المپیک رو میدادن ، بدن . ( البته هیچ کدوم از این ها نمیتونه مرحمی بر زخم سعید باشه ، سعید حاضر بود هیچ جایزه ای نگیره ، ولی مدال طلای المپیک رو از آنه خودش کنه ، خیلی حیف شد )

ولی اگه سعید رو از لحاظ مادیات تامین کنن ، میشه امیدی بهش داشت که کشتی رو ادامه بده ، وگرنه با توجه به مشکلات مالی که داره ، بعید به نظر میرسه کشتی رو ادامه بده .

توکل به خدا . انشاالله همه چی درست میشه .
    تو این شب های عزیز برای همه مخصوصا سعید دعا کنیم .

موفق باشید.

جمعه 20 مرداد .

اینم برنامه ها :
    سلام
    شما شبکه سه رو بعد از کشتی نیمه نهایی قاسم رضایی دیدید ؟ کارشناسشون فک کنم اسمش آقای معصومی بود ، ایشون گفت به نظر من هر دو تایم رو به حق به کشتی گیر فرانسوی امتیاز دادن . تایم اول رو آرنج زد و یه تیکه با کنار بازوش پای حریفو گیر داده بود ، توی وقت دوم هم نباید دستش رو بالای ران حریف قفل کنه چون خطا هست . می گفت به نظر من رای داوران صحیح بوده.
    البته به نظر من طرز اخطار دادن ها و اینا یک کم خشن و مشکوک بود ولی آقای عامل هم یک کم احساساتی شده بود و هی می گفت پا رو گیر نداده ! خب گیر نداده مگه کسی گفت پا رو گیر داده ؟! خلاصه از لحاظ منطقی می گفت که مشکلی نداشته داوری که بخواد مورد اعتراض واقع بشه .
    این نوع داوری به نظر من متفاوته از اون جوری که بوکسور ما رو با نامردی حذف کردن . اون جا هم بلافاصله اون داور بوکس رو سه یا پنج روز منع قضاوتش کردن بعدشم کلی رسانه ها درباره ی مظلومیت ورزشکار ما نوشتن که دیگه رویترز هم به ناداوری توی اون بازی اعتراف کرده بود.بعدشم که اخراجش کردن داوره رو کلا .
    به هر حال چیزی از ارزش های عبدولی کم نمی شه . منم دیشب دعاش کردم چون بعد از بازی خیلی ناراحت شده بود ولی به نظرم آدم نباید احساسی قضاوت کنه . داوری مشکلی نداشت
    ممنونم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    شما شبکه سه رو بعد از کشتی نیمه نهایی قاسم رضایی دیدید ؟ کارشناسشون فک کنم اسمش آقای معصومی بود ، ایشون گفت به نظر من هر دو تایم رو به حق به کشتی گیر فرانسوی امتیاز دادن . تایم اول رو آرنج زد و یه تیکه با کنار بازوش پای حریفو گیر داده بود ، توی وقت دوم هم نباید دستش رو بالای ران حریف قفل کنه چون خطا هست . می گفت به نظر من رای داوران صحیح بوده.
    البته به نظر من طرز اخطار دادن ها و اینا یک کم خشن و مشکوک بود ولی آقای عامل هم یک کم احساساتی شده بود و هی می گفت پا رو گیر نداده ! خب گیر نداده مگه کسی گفت پا رو گیر داده ؟! خلاصه از لحاظ منطقی می گفت که مشکلی نداشته داوری که بخواد مورد اعتراض واقع بشه .
    این نوع داوری به نظر من متفاوته از اون جوری که بوکسور ما رو با نامردی حذف کردن . اون جا هم بلافاصله اون داور بوکس رو سه یا پنج روز منع قضاوتش کردن بعدشم کلی رسانه ها درباره ی مظلومیت ورزشکار ما نوشتن که دیگه رویترز هم به ناداوری توی اون بازی اعتراف کرده بود.بعدشم که اخراجش کردن داوره رو کلا .
    به هر حال چیزی از ارزش های عبدولی کم نمی شه . منم دیشب دعاش کردم چون بعد از بازی خیلی ناراحت شده بود ولی به نظرم آدم نباید احساسی قضاوت کنه . داوری مشکلی نداشت
    ممنونم
    برادر خدمتت عرض کنم که فدراسیون حهانی داور رو تا اطلاع ثانوی محروم کرده ضمن اینکه کشتی گیر فرانسوی هم خودش گفت داور به نفعش گرفته

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برادر خدمتت عرض کنم که فدراسیون حهانی داور رو تا اطلاع ثانوی محروم کرده ضمن اینکه کشتی گیر فرانسوی هم خودش گفت داور به نفعش گرفته
    ممنون از شما
    من منبعمو گفتم . اگه ممکنه شما هم منبعتون رو ذکر کنید

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از شما
    من منبعمو گفتم . اگه ممکنه شما هم منبعتون رو ذکر کنید
    بفرما

14. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دیشب با اینترنت می دیدم و اینا را فردوسی پور گفت و من خودم دقیقش را ندیدم (کیفیت پخش پایین بود) حالا اگه این جوریه که من عذر خواهی می کنم.
    آره فردوسی پور گفت ولی با شک گفت انگار رفت سمت تماشاچی های ایرانی و بعدش فهمید اشتباه کرده ولی اشتباهش رو تصحیح نکرد.ولی همین حرف باعث شده خیلی ها از ما ایرانیها با اینکه خودمون صحنه رو ندیدیم باور کنیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •