اون المانیه [سه نقطه] حقش بود خیلی بالا پایین میپرید. از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره! :دي
اون المانیه [سه نقطه] حقش بود خیلی بالا پایین میپرید. از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره! :دي
ایشون کی مسابقه داره؟
البته این نه ، کچلش
![]()
سلام دوستان
آقا تو کشتی فرهنگی که کسی رو نداشتیم ازمون دفاع کنه ، تو کشتی آزاد کسی رو داریم حقمون رو نخورن ؟
در مورد پول جمع کردن برای عبدولی هم باید بگم ، حرکت خوبی نیست ، اصلا غیرت سعید اجازه ی این کارهارو نمیده ،و این جوری فکر میکنه ما از روی ترحم ، بهش کمک کردیم که بیشتر حس حقارت بهش دست میده .
به نظر من مردم همگی از مسئولین بخوان ، تا ازش یه قدر دارنی بکنن و حداقل جایزه ای که به مدال آوران المپیک رو میدادن ، بدن . ( البته هیچ کدوم از این ها نمیتونه مرحمی بر زخم سعید باشه ، سعید حاضر بود هیچ جایزه ای نگیره ، ولی مدال طلای المپیک رو از آنه خودش کنه ، خیلی حیف شد )
ولی اگه سعید رو از لحاظ مادیات تامین کنن ، میشه امیدی بهش داشت که کشتی رو ادامه بده ، وگرنه با توجه به مشکلات مالی که داره ، بعید به نظر میرسه کشتی رو ادامه بده .
توکل به خدا . انشاالله همه چی درست میشه .
تو این شب های عزیز برای همه مخصوصا سعید دعا کنیم .
موفق باشید.
جمعه 20 مرداد .
اینم برنامه ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا راجع به چیزی که ندیدید اظهار نظر می کنید؟
اون رفت سمت تماشاچی های آلمانی جایی که همه پرچم آلمان دستشون بود
نمی دونم کی گفته رفته بوده سمت تماشاچی های ایرانی!
اگه شک دارید برید فیلمشو ببینید
هارتینگ در مسابقات جهانی هم وقتی طلا گرفت همین عکس العمل رو نشون داد و لخت شده بود
قضیه این هم مثل همون گزارشگر zdf هست که طرف به جرم حرفی که نزده فحش کش شد !
من دیشب با اینترنت می دیدم و اینا را فردوسی پور گفت و من خودم دقیقش را ندیدم (کیفیت پخش پایین بود) حالا اگه این جوریه که من عذر خواهی می کنم.
سلام
شما شبکه سه رو بعد از کشتی نیمه نهایی قاسم رضایی دیدید ؟ کارشناسشون فک کنم اسمش آقای معصومی بود ، ایشون گفت به نظر من هر دو تایم رو به حق به کشتی گیر فرانسوی امتیاز دادن . تایم اول رو آرنج زد و یه تیکه با کنار بازوش پای حریفو گیر داده بود ، توی وقت دوم هم نباید دستش رو بالای ران حریف قفل کنه چون خطا هست . می گفت به نظر من رای داوران صحیح بوده.
البته به نظر من طرز اخطار دادن ها و اینا یک کم خشن و مشکوک بود ولی آقای عامل هم یک کم احساساتی شده بود و هی می گفت پا رو گیر نداده ! خب گیر نداده مگه کسی گفت پا رو گیر داده ؟! خلاصه از لحاظ منطقی می گفت که مشکلی نداشته داوری که بخواد مورد اعتراض واقع بشه .
این نوع داوری به نظر من متفاوته از اون جوری که بوکسور ما رو با نامردی حذف کردن . اون جا هم بلافاصله اون داور بوکس رو سه یا پنج روز منع قضاوتش کردن بعدشم کلی رسانه ها درباره ی مظلومیت ورزشکار ما نوشتن که دیگه رویترز هم به ناداوری توی اون بازی اعتراف کرده بود.بعدشم که اخراجش کردن داوره رو کلا .
به هر حال چیزی از ارزش های عبدولی کم نمی شه . منم دیشب دعاش کردم چون بعد از بازی خیلی ناراحت شده بود ولی به نظرم آدم نباید احساسی قضاوت کنه . داوری مشکلی نداشت
ممنونم
برادر خدمتت عرض کنم که فدراسیون حهانی داور رو تا اطلاع ثانوی محروم کرده ضمن اینکه کشتی گیر فرانسوی هم خودش گفت داور به نفعش گرفته
ممنون از شما
من منبعمو گفتم . اگه ممکنه شما هم منبعتون رو ذکر کنید
آره فردوسی پور گفت ولی با شک گفت انگار رفت سمت تماشاچی های ایرانی و بعدش فهمید اشتباه کرده ولی اشتباهش رو تصحیح نکرد.ولی همین حرف باعث شده خیلی ها از ما ایرانیها با اینکه خودمون صحنه رو ندیدیم باور کنیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)