تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 197 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان و هموطنان اصفهانی چرا فکر می کنن باید همیشه برنده باشن؟باید همیشه داور طرف اونا باشه؟چرا فکر می کنن با فرهنگ ترین هستن و بقیه بی فرهنگ؟
    دیروز می گفتن استقلال شانس آورد اگه رحمتی نبود می باخت!!!!مگه رحمتی جزو تیم استقلال نیست؟چون توپهای شما رو گرفته استقلال شانس آورده؟
    امروز هم میگن داور طرف پرسپولیس بوده.مدیر عاملش می گفت می خواستن پرسپولیس بیاد بالا!!!!نه این شما هستی که دلت می خواد بازیکنت خطا کنه داور سوت نزنه و تیم تو بیاد بالا

خوشحالم هم پرسپولیس برد و هم استقلال دیروز برد خیلی خوشحالم

2. 14 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

من قشنگ یادمه ، اون موقعی که کریم داشت بعد گلش سجده میکرد ، دیقه های 6:11 اینا بود ( حالا یه چند ثانیه بالا پایین )

در صورتی که خودم هم فکر میکردم ، دارو خیلی تایم رو اضافه تر گرفته و خودم رو برای سوت پایان بازی آماده کرده بودم .

برای اطمینان خلاصه ی بازی رو از ورزش 3 گرفتم .

این عکسه صحنه آهسته ی گل سوم ما هست ( بعد از گل ) ، که 6:7 رو نشون میده . پس هیچ حرف و حدیثی در مورد اضافه گرفتن وقت اضافه و .... صحیح نیست . والسلام ، نامه تمام .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

4. 11 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

به همگی این برد رو تبریک میگم
    تنها چیزی که راضی کننده بود کسب 3 امتیاز بود وگرنه نحوه بازی تیم اصلا خوب نیست
    تو 25 دقیقا اول که بازی 11 به 11 بود یه موقعیت گل هم نداشتیم! جالب این بود که ما میزبان بودیم و 2 گل هم خورده بودیم ولی باز حمله خاصی نداشتیم!
    درسته که خودمون باعث شدیم تیم حریف 2تا اخراجی بده ولی اینم باید در نظر بگیریم که خیلی بعید تو بازی های دیگه هم بتونیم این کارو بکنیم و تیم حریف 2تا اخراج مستقیم داشته باشه!

همچنان تو حمله بی برنامه ایم. کلا انگار مربی های پرتقالی تیماشون بلد نیستن حمله کنن. اون از کروش و اینم از ژوزه!
    درباره تعویض ها هم اگه همون تعویض اول رضایی به جای نور محمدی میومد خیلی بهتر بود چون دفاع 4 نفره شده بود و مطمئنا تو پست دفاع چپ پولادی خیلی بهتر از نور محمودیه که یه نفوذ هم انجام نداد و کلا تو بازی یه حرکت مثبت هم نداشت. تازه نور محمدی یه گل به خوذی هم لطف کرده بود و زده بود!

این فشنگچی هم از فصل پیش رو اعصاب منه! این بازی هم هیچ کاری نکرد!
    فصل پیش منتظر بودم فصل تموم شه و فشنگچی و آقازمانی برن که دقیقا هیچکدوم نرفتن

امیدوارم با اضافه شدن کریمی و حقیقی تیم بهتر بازی کنه

6. 9 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان و هموطنان اصفهانی چرا فکر می کنن باید همیشه برنده باشن؟باید همیشه داور طرف اونا باشه؟چرا فکر می کنن با فرهنگ ترین هستن و بقیه بی فرهنگ؟
    دیروز می گفتن استقلال شانس آورد اگه رحمتی نبود می باخت!!!!مگه رحمتی جزو تیم استقلال نیست؟چون توپهای شما رو گرفته استقلال شانس آورده؟
    امروز هم میگن داور طرف پرسپولیس بوده.مدیر عاملش می گفت می خواستن پرسپولیس بیاد بالا!!!!نه این شما هستی که دلت می خواد بازیکنت خطا کنه داور سوت نزنه و تیم تو بیاد بالا

خوشحالم هم پرسپولیس برد و هم استقلال دیروز برد خیلی خوشحالم
    جالب تر از این حرفها اینه که فدراسیون و کمیته انظباطی فقط صدای طرفدارهای پرسپولیس رو میشنوه.و سایر تیمها از این امر مستثنی هستند.
    بازی پرسپولیس سپاهان و اون قضایا و توهینهایی که به بنگر کردن و بازی سپاهان با استقلال که من دقایقی از بازی رو دیدم ولی بهتر بود بدون صدا بازی رو میدیدم.
    ---
    من برد رو تبریک میگم .این برد رو واقعا نیاز داشتیم تا روند رو به رشد ادامه پیدا کنه
    گردان هم نمیدونم چرا انقدر بد شانسه ولی خب تا حدودی هم مقصر بود و هیچ واکنشی نشون نداد.
    ولی مهدوی کیا از جون مایه گذاشت و خیلی زحمت کشید

8. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه somaye1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تو هم90 ثابت شد که اخراج ها هر دو درست بوده و یه پنالتی هم برای پرسپولیس گرفته میشد که نشده ..همون موقع تو جریان بازی هم کاملا مشخص بود اون خطای روی نوروزی پنالتی بود ..
    زمان تلف شده هم که بیشتر از 7 دقیقه بود پس داوری بیشتر به نفع ذوب آهن بوده تا پرسپولیس ..خدا رو شکر حق به حقدار رسید ..

10. 8 کاربر از somaye1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام من هم اين بردو تبريك ميگم
    جدا از مسائل فني ونوع بازي تيم واتفاقات بازي اين براي من خيلي مهم بود
    ((رفتار خوب هواداران))
    با اينكه تيم 2 گل عقب بود يكصدا تيمو تشويق ميكردن تا اينكه در اخر اين كارشون نتيجه داد
    شما اينو مقايسه بكنيد با بازي اول فصل قبل، نيمه اول تموم نشده بود سعار استيلي حيا كن رها كن تو ورزشگاه ميپيچيد!

ماهيت هوادار در فوتبال اينه كه كه فقط تيم خودشو تا نفس داره تشويق كنه! در حاليكه مدتيه اين رويه در فوتبال ما انجام نميشه هوادار پيشنهاد تعويض بازيكن ميده توهين ميكنه و.....

به نظرم اين رفتار تماشاگرا از 3 امتيازي كه گرفتيم با ارزش تر بود
    اميد وارم اين رويه ادامه داشته باشه

12. 11 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فقط اومدم بگم که دم مهدوی کیا گرم . من یکی رسما شرمنده اش شدم و باید شخصا یک عذرخواهی از اون داشته باشم .
    قبل از انتقال مهدوی کیا به پرسپولیس به شدت مخالف انجامش بودم و اون رو بازیکنی تمام شده میدونستم ولی مهدوی کیا توی زمین با بازی خوبش و غیرت مثال زدنیش جواب من رو داد .
    طوریه که وقتی یاد صحبت های گذشته ام میافتم خودم شخصا خجالت میکشم .

پیروزی رو هم تبریک میگم . به نظرم درسته به اون صورت خوب نبودیم ولی در کل بازی سرتر از ذوب آهن بودیم . این وقت کشی ها و فیلم هایی که توی زمین پیاد میشه دیگه خیلی لوس شده .
    این همه نکته مفید توی فوتبال هست هیچ کدام رو یاد نگرفتیم ولی صاف رفتیم سراغ وقت کشی و توی بازی های باشگاهی و ملی با این روش آبرو ریزی میکنیم .
    نوری هم مثل این که کم کم داره موتورش گرم میشه و راه میفته . امیدوارم بشه همون نوری که سال اول به پرسپولیس اومده بود .

به امید موفقیت در بازی های آینده و صعود به رده های بالای جدول.
    Last edited by B3HZ@D; 20-11-2012 at 10:17.

14. 11 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خیلی خوشحالم پرسپولیس داره احیا میشه
    بیایید همه تلاش کنیم از هر راهی بهش کمک واقعی کنیم هوادارا خوشبختانه تو بازی دیروز از یه امتحان واقعی سربلند بیرون اومدن و حتی تا دقیقه 70 که عقب بودن تشویق رو ادامه دادن خداروشکر این برد خیلی شرایط روحی تیم رو دگرگون میکنه

فقط امیدوارم قدر این مربی خوب رو بدونیم و دوباره هم اگر یه نتیجه بد رقم خورد علیهش چیزی گفته نشه انصافاً این مربی رو دیگه نباید از دست داد این همه مربی بزرگ تو پرسپولیس اومدو رفت و به هیچکدوم فرصت کافی داده نشد فرصت کافی به عقیده من دو ساله حالا که با اون وضعیت بد ابتدای لیگ خوزه واقعاً پیر شد تا تونست تیمی که اونقدر وضعیت بحرانی داشت رو اینجوری برگردونه واقعاً الان اگر حمایتشون بکنیم میتونن قهرمان بشن این تیم هم میتونه سپاهان رو شکست بده واقعاً توانشو داره

16. 5 کاربر از tootam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام

من قشنگ یادمه ، اون موقعی که کریم داشت بعد گلش سجده میکرد ، دیقه های 6:11 اینا بود ( حالا یه چند ثانیه بالا پایین )

در صورتی که خودم هم فکر میکردم ، دارو خیلی تایم رو اضافه تر گرفته و خودم رو برای سوت پایان بازی آماده کرده بودم .

برای اطمینان خلاصه ی بازی رو از ورزش 3 گرفتم .

این عکسه صحنه آهسته ی گل سوم ما هست ( بعد از گل ) ، که 6:7 رو نشون میده . پس هیچ حرف و حدیثی در مورد اضافه گرفتن وقت اضافه و .... صحیح نیست . والسلام ، نامه تمام .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.
    در وقت اضافه هم وقت کشی و وقت تلف کنی از طرف تیم مقابل بوده ! و در وقت اضافه هم داور میتونه وقت رو نگه داره واسه زمانای مرده !!!!

چیدمان اولیه تیم و گل سرسبد تعویضا فشنگچی نا آماده معلوم کرد که بینش سرمربی تا چه حدیه !! بازیکن چپ پایی که توی اکثر بازیاش برا پرسپولیس سانترهاش به 18 هم نمیرسه !!! بعضی از بازیکنا نمیتونن اونجور که ستاره تیماشون بودن برا پرسپولیس بازی کنن . متاسفانه با اینکه نوری گل زد ولی شیوه بازیش داره میشه مث سالای آخر بازی بادامکی در پرسپولیس . یه بازیکن خنثی که روی حوادث گل میزنه از نوری انتظار بیشتر از این سبک بازیشه . همونجور که توی صبا میدون رو مال خود کرده بود انتظار اینه که اینجا هم بتونه بازیساز تیم باشه . دوتا پاس سالم نتونستیم بدیم : پاس دوم میرسید به مدافعان حریف ؛ در واقع توپها دو دستی تقدیم ذوب میشد . هنوز تیم بدون برنامست . مخصوصا وقتی تیم عقب میفته مشخص نیست از چه سیستمی برا حمله استفاده میکنیم . وقتی از کرنرهای دورقمیمون هم استفاده نمیکنیم اوضاع وخیم تر میشه . تا دقیقه 75 زیاد به فکر گل نبودیم . به فکر پرس نبودیم .
    جلوی تیم 9 نفره گفتند که بردن مشکل بود . توی یه ربع اول دو گل خوردیم . دو دفاع از سپاهان گرفتیم که توی تیم خودشون خدا بودن ضربات ایستگاهی رو به راحتی مال خود میکردن . ولی توی این فصولی که توی پرسپولیسن افت محسوسی دارن هر دو ! یه نکته مثبتی که تیم ازش بهره ببره نوع دفاع و حفظ توپ ذوبیا باید باشه . یکم جای تیما عوض میشد ما میتونستیم اینجور دووم بیاریم ؟ خدارو شکر که در روزی که ذوبیها 9 نفره شدند بازی رو بردیم ! پرسپولیس احیا نشد ! هواداراش احیا شدند . بابت برد تبریک داره : چون بردیم ولی هنوز تیم مشکل داره چه در دفاع چه در حمله . هنوز بازیکنا از پاسکاری امتناع میکنن توی جریمه ! کاظمیان وقتی دو به تک رو میکوبه به بدن دروازبان .... وقتی دفاع گل به خودی میزنه ...

باز هم تبریک بابت برد در زمان و دقیقه ای که ( +96 ) تاریخ قبلا برامون قهرمانی رو رقم زده بود .

18. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حسن زاده: از هفته شانزدهم با اظهارنظرها علیه داوری برخورد می کنیم!

خبرگزاری پرسپولیس : برخورد با اظهار نظرهای اهانت آمیز علیه داوران به هفته آینده موکول شد تا دردانه های فوتبال اصفهان از اظهار نظرهایشان در هفته پانزدهم متضرر نشوند!

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص اتفاقات رخ داده و تخلف در رقابتهای لیگ فوتبال به مواردی اشاره کرد.

اسماعیل حسن زاده گفت: این روزها اهالی فوتبال مخصوصا عوامل تیم ها (بازیکنان، سرمربی، کادر اجرایی) در مصاحبه ها و کنفرانس مطبوعاتی و یا در هر فرصتی که در برخورد با عوامل رسانه ها برایشان پیش می آید مطالبی را مطرح می کنند که توهین به برخی از افراد است. صحبت بازیکنان علیه داور مسابقه، اتهام به داوران و یا برخی از مصاحبه ها که بر علیه مقامات فدراسیون فوتبال وجود دارد را بررسی می کنیم و با افرادی که مصاحبه کرده اند، برخورد خواهیم کرد. حتی اگر رفتاری از دید ناظران کمیته انضباطی دور بماند و طی گزارشی به این کمیته اعلام شود، بی شک به آن رسیدگی و طبق مقررات برخورد می کنیم.

=============================================

و حالا خبر بعدی رو بخونید :( به خدا دیگه خسته شدیم از این همه برخورد متناقض

فحش میدند ، برخورد نمیکنند ، ولی محرومیت هاش برای ما هست. دیروز هر چی خواستند به ناحق به داورا گفتند (جای ما بودند پس چی میگفتند دیگه !؟!؟) بعد اون موقع میگه محرومیت باشه از هفته ی بعد اما خط آخر این خبر رو ببینید :

پس از فحاشی هواداران مس / کمیته انضباطی مهرداد پولادی و سید جلال حسینی را محکوم کرد!

خبرگزاری چ.ی.لتر شده پرسپولیس : کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آخرین آرای خود را در خصوص شکایات و پرونده های موجود اعلام کرد.
    رای کمیته انضباطی درباره دیدار مس کرمان- پرسپولیس تهران

کمیته انضباطی درباره دیدار مس کرمان- پرسپولیس تهران که 5 آبان 91 از هفته 13 لیگ برتر و تخلفاتی که انجام شده است رای زیر را صادر کرد.
    به دلیل توهین طرفداران منتسب به تیم مس کرمان به مهرداد پولادی، باشگاه مس کرمان را به پرداخت 30 میلیون ریال ( 3 میلیون تومان!) جریمه نقدی محکوم کرد. در صورت تکرار تنبیه های شدید تری اعمال خواهد شد.

مهرداد پولادی بازیکن پرسپولیس به دلیل رفتار غیر ورزشی به توبیخ کتبی و پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

همچنین سید جلال حسینی به دلیل توهین به داور توبیخ کتبی شد و باید 20 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

آرای صادره قطعی است.

شایدم من توی فهمیدن توهین به داور دچار مشکل هستم! اما اینهمه نامردی هم حدی داره ها .

20. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •