تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 308 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لوئیس سسار منوتی: رئال باید بهتر از اینها بازی کند؛ مسی برتری فاحشی نسبت به نفر دوم دارد

سرمربی باتجربه دنیای فوتبال معتقد است که رئال مادرید اگر می خواهد تا به رقابت با بارسا ادامه دهد باید پیشرفت کند

سایت گل- لوئیس سسار منوتی، سرمربی سابق باشگاه بارسلونا در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که رئال مادرید باید با دراختیار داشتن ژوزه مورینیو، خیلی بهتر از اینها بازی کند. این مربی 73 ساله که تیم ملی آرژآنتین را در سال 1978 به قهرمانی دنیا رساند، معتقد است که شاگردان مورینیو بعد از یک شروع پرفراز و نشیب در لالیگا، باید عملکرد به مراتب بهتری را به اجرا بگذارند.

محتوای مخفی: ادامه 
    منوتی در صحبت هایی به روزنامه مارکا گفته:« من سبک بازی تیم مورینیو در رئال را نمی پسندم. البته این بدان معنا نیست که او کارش را اشتباه انجام می دهد. آنها خوب بازی می کنند؛ چون اصلا نمی توان با آن بازیکنان، بد بازی کرد. با موسیقی دان های بزرگ، نمی توانی آهنگ بدی داشته باشی.» او ادامه داد:« البته رئال می تواند خیلی بهتر از این بازی کند و من با احترامی که نسبت به مورینیو قائلم این را می گویم. رئال با تکیه بر قدرت بازی بازیکنانش به پیروزی می رسد. یک روز دی ماریا و یک روز دیگر بنزما...»

سرمربی سابق اتلتیکومادرید در ادامه به این نکته اشاره کرد که مسی در کورس توپ طلا، از رونالدو جلوتر است:« تفاوت در این است که مسی خیلی بیشتر از نفر دوم گل می زند. هیچ وقت فاصله میان بازیکن نفر اول دنیا و بازیکن دوم، تا این حد زیاد نبوده. نه بین دی استفانو و مارادونا و نه میان هیچ کس دیگری. برتری لیونل کاملا بارز و فاحش است.»

منوتی که تجربه بازی کردن در بوکاجونیورس را هم درکارنامه اش دارد، معتقد است که تیم تیتو، در مقایسه با بارسای گواردیولا کمی از نظر دفاعی ثبات کمتری دارد. او ادامه داد:« دانی آلوس، پیکه، پویول و آبیدال، خط دفاعی ایده آلی را تشکیل می دادند؛ به ویژه وقتی که بوسکتس جلوی آنها بازی می کرد. الان بارسا مصدومان زیادی دارد. ایده آنها رهایی از شرایط کنونی است ولی دفاع امسال بارسا مثل قبل نیست.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش روز: وقتی نام مسی، نام یک ملیت می شود

تمام مردم آسیای جنوب شرقی شیفته فوتبال هستند و این خیلی هیجان انگیز است که افراد بالای 40 سال، همگی اسم مارادونا را بر زبان می آوردند و زیر 40 ساله ها، از مسی نام می برند

سایت گل- دو جوان 24 ساله آرژآنتینی تصمیم گرفتند تا در سفری ماجراجویانه به جنوب شرقی آسیا خبر کنند. آنها در حالی که کوله پشتی هایشان را پشتشان انداخته بودند، این سفر هیجان انگیز سه ماهه را آغاز کردند و طبق گزارش منتشره در روزنامه اوله، این سفر، سفری فراموش نشدنی برای آنها خواهد بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    آنها در حالی که قصد داشتند تا از ویتنام به لائوس بروند، فرم های ویژه ای را برای رزروز هاستلی برای اقامتشان پر کردند. در این فرم از آن ها ملیتشان سوال شده بود. این دو جوان آرژانتینی بودند ولی مسئول پر کردن این فرم، در حالی که می توانست ملیت این دو را آرژانتینی بنویسد، جلوی کلمه: «ملیت» نوشت: «مسی».

خوان آین ، یکی از این دو جوان به روزنامه اوله گفت: «تمام مردم آسیای جنوب شرقی شیفته فوتبال هستند و این خیلی هیجان انگیز است که افراد بالای 40 سال، همگی اسم مارادونا را بر زبان می آوردند و زیر 40 ساله ها، از مسی نام می برند.»

2. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز : «لباس والدس در لیگ قهرمانان اروپا»

یکی دو ساله که ویکی خیلی خوش سلیقه شده و لباسهای خوشرنگی میپوشه. قبلا در طول فصل فقط یه رنگ میپوشید. (اکثرا سیاه) اما لباس فصل قبلش جلوی چلسی (سبز تیره) و لباس زردی که در طول فصل میپوشید خوشکل بود.

امسالم که لباس های لالیگاش (آبی و سبز) خیلی زیبا طراحی شدن. این قرمزه هم خوشرنگ بود.
    ولی هیچی اون V.V که رو دستکشش می نویسه نمیشه
    چیزی که بیشتر اهمیت داره اینه که بیشتر روی کار خودش تمرکز داشته باشه تا بهترین عملکرد رو داشته باشه

150 بازی بین المللی ژاوی در بارسا

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir

این هافبک کاتالان اولین بازیکن در تاریخ باشگاه است که به مرز 150 بازی بین المللی رسیده است. ژاوی 129 بازی در جام باشگاه های اروپا، 13 بازی در جام یوفا، 5بازی در جام باشگاه های جهان و 3بازی در سوپر کاپ اروپا انجام داده است.

ژاوی هرناندز به شکشتن رکورد در باشگاه ادامه میدهد و در سه شنبه او به اولین بازیکنی در باشگاه تبدیل شد که 150 بازی بین المللی انجام داده است. او اولین بازی خود را در اروپا در 16 سپتامبر 1998 در الد ترافورد برگزار کرد و اکنون 129 بازی خود را در جام باشگاه های اروپا انجام داده است؛ هم چنین 13بازی در جام یوفا. 3بازی در سوپر کاپ اروپا و 5 بازی در جام باشگاه های جهان در کارنامه او ثبت شده است. در این 150 بازی. او 12 گل - 10 بار در جام باشگاه های اروپا و یک گل در هر دو جام یوفا و جام باشگاه های جهان - به ثمر رسانده است.

ژاوی در لیست بازیکنان برجسته بارسا شامل پویول، ویکتور والدس، اینیستا، میگوئلی، مسی، گواردیولا، سرگی، زوبیزارتا و کوکو قرار دارد و همچنین جزو ده بازیکن برتر اروپا با بیشترین بازی بین المللی است؛ پائولو مالدینی در صدر گروه با 181 بازی است و بعد از او رائول گونزالس، کلارنس سیدورف، خاویر زانتی و رایان گیگز اسطوره های فوتبال اروپا قرار دارند که شکستن رکورد این بازیکنان توسط ژاوی دست نیافتنی نیست.

هفت جام

در این 150 بازی شاهد قهرمانی ژاوی درسه دوره از جام باشگاههای اروپا (2005/2006، 2008/2009 و 2010/2011) دو سوپرکاپ اروپا(2009/2010 و 2011/2012) و دو جام باشگاه های جهان (2009/2010 و 2011/2012) بوده ایم. هفت جام بین المللی به علاوه هفت جام داخلی، دو جام حذفی و پنج سوپر کاپ اسپانیا و حضور در 641 بازی در تمام رقابتها، از او یک بازیکن تاریخی در باشگاه ساخته است.

4. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    یه رفیق مونیخی دارم
    میگفت داوید ویا احتمال زیاد میره بایرن
    یکی از شروط گواردیولا برای مربیگری بایرن این انتقاله که ویا هم ابراز تمایل کرده

تا چه حد صحت داره؟

6. 2 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلتیک با ضد فوتبال هم حریف بارسا نشد !
    عدالت در دقیقه ۹۴ "جوردی آلبا مثل آب یخی بود که روی مربی و چند تا هوادار سلتیک در نیوکمپ که سراز پا نمیشناختن ریخته شد"

ViVa Barca

Last edited by Iman-Emperatour; 26-10-2012 at 17:35.

8. 5 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    اینم طرح دیگه احتمالی برای لباس بارسا برای فصل بعد
    ولی من اونی که ژاوی پوشیده رو بیشتر دوست دارم
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 299446_442566882445698_910293481_n.jpg   430065_458634667522653_1793052953_n.jpg  

10. 6 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلتیک با ضد فوتبال هم حریف بارسا نشد !
    عدالت در دقیقه ۹۴

ViVa Barca

در همین رابطه ترجمه دقیق خودم:

برند شوستر بازیکن آلمانی بارسا، رئال و اتلتیکو و سرمربی سابق مادرید که در تنها فصل حضورش قهرمان لالیگا شد، ناراحت از تیم های منفی برابر بارسلونا: من دیگه تحمل این نوع مسابقه ها رو ندارم. همچین تیم هایی نباید در چمپیونز لیگ باشن. سال قبل چلسی رو دیدیم. نمونه بسیار بدی برای فوتبال بود و جای تاسفه که قهرمان شدن. شما سلتیک رو می بینید که با 10 نفر دفاع می کنن و تا نزدیکی قاپیدن یک امتیاز میرن و این عادلانه نیست.

Schuster: Chelsea set a terrible footballing example

عنوان ابتدایی خبر: Schuster unhappy with negative teams against Barcelona

Oct 25, 2012

لیلیان تورام مدافع میانی یوونتوس و بارسا با بیشترین بازی ملی تاریخ فرانسه و برنده جام جهانی و ملت ها که بخاطر ناراحتی قلبی فوتبال رو کنار گذاشت، در ستایش باشگاه: بارسلونا هنر می آفریند

بازی بارسا برای همه جذابه چرا که وقتی بهش نگاه می کنید می بینید هنره. برای من فوتبال یک هنره، مثل اون هنرمندانی که نمایش های زنده انجام میدن. علاوه بر این، باشگاه تصویر خوبی از فوتبال ارائه میده و این مهمه. برای خیلی ها بهترین اونیه که بیشترین رو بدست میاره، ولی برای من بارساست چون وقتی یک بازیشون رو تماشا می کنید فکر می کنید که این واقعا فوتباله، یک بازیه.

Thuram: Barcelona create art

Oct 25, 2012

سلام
    یه رفیق مونیخی دارم
    میگفت داوید ویا احتمال زیاد میره بایرن
    یکی از شروط گواردیولا برای مربیگری بایرن این انتقاله که ویا هم ابراز تمایل کرده

تا چه حد صحت داره؟
    تو رسانه ها که خبری نیست.

12. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز : «کاپیتان ژاوی با دو بازوبند»

شکست ناپذیری بارسا در حضور اینیستا

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

آندرس اینیستا تاکنون 42 گل در دیدارهای مختلف برای تیم اول به ثمر رسانده است که بارسا در 37 بازی پیروز میدان بوده و 5 مسابقه را نیز با تساوی پایان برده است.

اولین گل وی در فصل 2003/04 و در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی مقابل لوانته بود و آخرین گل وی نیز، سه شنبه قبل در لیگ قهرمانان مقابل سلتیک به ثمر رسید.

گل های آندرس اینیستا بسیار با ارزش هستند؛ برای مثال می توان به گل وی در فصل 2008/09 در استمفورد بریج که بارسا را به فینال لیگ قهرمانان رساند، اشاره کرد. گل های مشابه زیادی نیز وجود دارند؛ در واقع بارسا در هیچ کدام از 42 دیداری که وی در آنها گلزنی کرده، شکست را تجربه نکرده است؛ رکورد عالی این دیدارها 37 برد و 5 تساوی است.

گل اول وی برای تیم اول در بازی برگشت جام حذفی فصل 2003/04 مقابل لوانته ثبت شده است. از آن زمان، تمامی گل های وی ارزش قابل توجهی داشته اند. سه شنبه گذشته در لیگ قهرمانان، وی اولین گل این فصلش را مقابل سلتیک به ثمر رساند. این گل در دقیقه 44 و در حالی که ساماراس برای تیم میهمان گلزنی کرده بود، به دست آمد و تیم را به سمت تلاش برای بازگشت به بازی هدایت کرد.

9 از 9 در فصل 2010/11

بنابراین یک گل و یک پیروزی سهم این فصل بوده است اما فصل گذشته اینیستا 9 مرتبه گلزنی کرد که 8 تای آنها در لیگ و یکی از آنها در اروپا بود و بارسا تمامی آن بازی ها را با پیروزی تمام کرد. همین اتفاق در فصول 2003/04، 2004/05، 2005/06 و 2009/10 نیز رخ داده است.

بارسا حتی اگر پس از گلزنی اینیستا پیروز نشده باشد، حداقل به یک تساوی دست یافته است، مانند دو گلی که در برابر چلسی به ثمر رساند؛ فصل قبل در نیوکمپ و دیگری در فصل 2008/09 در استمفورد بریج. از دیگر نمونه ها می توان به دیدار بارسلونا - والنسیا در فصل 2006/07 اشاره کرد و دو گل دیگر در فصل 2007/08، در بازی های خارج از خانه مقابل المپیک لیون و اسپانیول بوده اند. درست است که وی عملا یک گلزن نیست اما گل هایش برای اطمینان یافتن از پایانی خوب برای تیم، بسیار مهم هستند.

پيکه: «نمي توانستيم شروع بهتري در اين فصل داشته باشيم»

مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir
    اين مدافع اذعان دارد که شروع بارسلونا در فصل 2012/13 «بسيار خوب» بوده و ريکاوري او بعد از مصدوميت بخوبي پيش مي رود.

جرارد پيکه از چگونگي شروع اين فصل بارسلونا بسيار خوشحال است. با توجه به صدر نشينی در لاليگا و گروه جی ليگ قهرمانان، اين مدافع اظهار کرد که «نمي توانستيم شروع بهتري در اين فصل داشته باشيم». او که با هواداران از طريق گوگل پلاس صحبت مي کرد گفت: «شروع بسيار خوبي داشتيم. در بسیاری ازبازیها پیروز شده ایم و اکنون صدر نشين هستيم. درست است که چند بازيمان پيچيده بود، اما تيم خوب بازي کرد».

خوشبين درباره آينده تيم

پیکه افزود: «روابط خوبي در تيم برقرار است و فکر مي کنم فصل خوبي را پشت سر خواهيم گذاشت». در مورد ليگ قهرمانان، اين بازيکن معتقد است که بازي آينده در اسکاتلند مي تواند باعث صعود تيم به مرحله بعد شود: «اگر بتوانيم (در اسکاتلند) پيروز شويم، کارمان را (در مرحله گروهي) انجام داده ايم».

ريکاوري بعد از مصدوميت

وقتي از او درباره مصدوميت و دوري از مسابقات پرسيده شد، پيکه گفت: «احساس خوبي دارم، خيلي بهترم. من هر کاري که لازم بود براي رسيدن به بازي مقابل مادريد انجام دادم، اما در آخر تصميم گرفتيم ريسک نکنيم. هرگاه پاي من کاملا خوب شد، تمرينات را شروع مي کنم». اين بازيکن که در ديدار با اسپارتاک مسکو (2-3) پاي چپش رگ به رگ شد، 7 بازي اخير بارسا را از دست داده است.

خوشحال، در زندگي شخصي

پيکه از نوري که در زندگي اش است سخن گفت: «من دلايل زيادي براي خوشحال بودن دارم. براي بارسا بازي مي کنم، چيزي که روياي من بود و لحظات فوق العاده اي را به عنوان يک بازيکن فوتبال سپري کرده ام. خانواده و شريک زندگي ام مرا دوست دارند و من نيز آن ها را دوست دارم، و يک بچه در راه داريم. من خوش شانسم و بايد از هر لحظه کنوني استفاده کنم».

تیمِ پرورش یافته در لاماسیا

این ترکیب و حتی بازیکنان ذخیره ای که نامشان در بالا گوشه ی سمت راست تصویر ذکر شده همگی بازیکنانی هستند که در لاماسیا پرورش یافتند و به تیم اصلی اضافه شدند.

در حالی که از تیمِ کنونیِ رئال مادرید فقط و فقط کاسیاس از تیم پایه ها به تیم اصلی راه پیدا کرده است.

14. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پس از گذشت 6 ماه از جدایی یپپ گواردیولا، سرمربی سابق تیم بارسلونا از این تیم ، فاش شد که علت جدایی وی شخصی و برای استراحت نبود، بلکه شروطی بود که برای مدیران باشگاه گذاشته بود و آنها قادر به اجرای آن نبودند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، فرانسوا گایاردو، مدیربرنامه بازیکنان مطرح فوتبال، 6 ماه پس از جدایی گواردیولا از بارسا فاش کرد: علت اصلی رفتن گواردیولا این بود که به مدیران باشگاه اعلام کرده بود، تنها در صورتی در این تیم می ماند که آنها چهار بازیکن مورد نظر او را اخراج کنند.

وی افزود: شرط ماندن گواردیولا این بود که دنی آلوز، جرارد پیکه، سسک فابرگاس و داوید ویا فصل بعد در بارسلونا نباشند، اما مدیران باشگاه نمی توانستند این بازیکنان را که ستاره های بارسلونا بودند به فروش برسانند.

گایاردو اضافه کرد: گواردیولا معتقد بود که فابرگاس، پیکه و آلوز مسائل انضباطی را رعایت نمی کنند و ویا نیز در سطح بارسلونا نیست.

این مدیر برنامه ادامه داد: پس از آن که گواردیولا این شرط را اعلام کرد، رابطه اش با ساندرو راسل، رئیس باشگاه تیره شد و قرارداد وی را تمدید نکرد

منبع:

16. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

ویا نیز در سطح بارسلونا نیست.
    ............

18. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرانسوا گایاردو مدیر برنامه های جان تری هست که در آ اس مادرید این ادعا رو کرده!

گوتی کاپیتان دوم سابق رئال که 15 سال و بیش از 500 دیدار رسمی برای این تیم بازی کرد و به 15 جام از جمله 3 چمپیونز لیگ رسید: کاش مسی برای رئال مادرید بازی می کرد

من توپ طلا را به مسی می دهم. تنها مشکل این است که او برای بارسلونا بازی می کند. دوست دارم در رئال مادرید ببینمش.

Guti: I wish Messi played at Real Madrid

Oct 26, 2012

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •