تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 68 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من led48h6400میخواهم دیجیتال را فعال کنم با اموزش شما کنترل دستی ساختم چشم با اجراه فایل صوتی چشمک می زنه ولی نور ضعیف داره
    ان هم فقط با لب تاب ...با موبایل جواب نمی ده (صدا باز تا انتها)بی زحمت راهنمای کنید متشکرم
    دوست عزیز
    اگر مطالب را بدرستی انجام دهید خواهید دید که انجام خواهد شد و می توانید فایل صوتی را تا 20 دسی بل با نرم افزار های صوتی قدرتش را افزایش دهید.
    تست کنترول دست ساز
    دوست عزیز
    برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
    نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باسلام من کنترل دستی درست کردم ولی کار نمی کنی اگر زحمتی نیست یکی برایم بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام من کنترل دستی درست کردم ولی کار نمی کنی اگر زحمتی نیست یکی برایم بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز
    جواب به ایمیلتان ارسال شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    میشه فایل صوتی رو بهم بدید
    کنترل رو طبق اموزش ساختم اما بافایل صوتی کار نمیکنه با موبایل که میزنم روشن نمیشه
    چکار کنم ؟
    تلویزیون سامسونگ h6400 هست 48 اینچ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    میشه فایل صوتی رو بهم بدید
    کنترل رو طبق اموزش ساختم اما بافایل صوتی کار نمیکنه با موبایل که میزنم روشن نمیشه
    چکار کنم ؟
    تلویزیون سامسونگ h6400 هست 48 اینچ
    دوست عزیز
    در بالا تر بطور کامل توضییح داده شده است .

فایل صوتی ضمیمه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از طریق همون اموزش ساختم اما با گوشی سونی زد و کامپیوتر فتیل صوتی رو اجرا میکنم کار نمیده
    دیودا رو با دوربین هم تست میکنم روشن نمیشن

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از طریق همون اموزش ساختم اما با گوشی سونی زد و کامپیوتر فتیل صوتی رو اجرا میکنم کار نمیده
    دیودا رو با دوربین هم تست میکنم روشن نمیشن
    دوست عزیز
    باید سعی کنید وقتی که پایه ها را بدرستی که گفته شده لحیم کردید که به دو جفت پایه تبدیل شده بین هر جفت پایه را با نوار چسب برق عایق کنید تا با هم اتصال نکنند . و بعد آنها را طبق دستورالعمل قنداق کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون سامسونگ UA55H6400

براي اين مدل تلويزيون بايد در حالتي كه تلويزيون روشن هست وارد منو مخفي شد و در حالت خاموش در منو مخفي گزينه Localset وجود ندارد.پس وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم (من كنترل دست ساز را با انواع لپ تاپ و موبايل امتحان كردم تنها موبايلي كه چراغ ديود را هنگام پخش آهنگ روشن مي كند ايفون است)سپس منو مخفي ظاهر مي شود كه در آن گزينه Localset وجود دارد سپس داخل آن شده و DT_ M_ASSIA را انتخاب مي كنيم .و CHANA LIST IRAN

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام
    اخیرا یک دستگاه تلویزیون سه بعدی اسمارت سامسونگ مدل UA50F6400ARXZN سری 6 خریداری نموده ام .ولی منوی فارسی و دیجیتال ندارد. ایا با دستوراتی که درپست داده اید دراین سری و مدل امکان دیجیتال و فارسی شدن را دارد ؟؟؟؟
    در ضمن گزینه جستجوی کانال های تلویزیونی غیر فعال است . چگونه میتوان انرا فعال نمود.....در صورت امکان خواهشمند اسا ادرس سایت فریمور این دستگاه را مرقوم بفرمائید. با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    اخیرا یک دستگاه تلویزیون سه بعدی اسمارت سامسونگ مدل UA50F6400ARXZN سری 6 خریداری نموده ام .ولی منوی فارسی و دیجیتال ندارد. ایا با دستوراتی که درپست داده اید دراین سری و مدل امکان دیجیتال و فارسی شدن را دارد ؟؟؟؟
    در ضمن گزینه جستجوی کانال های تلویزیونی غیر فعال است . چگونه میتوان انرا فعال نمود.....در صورت امکان خواهشمند اسا ادرس سایت فریمور این دستگاه را مرقوم بفرمائید. با تشکر
    دوست عزیز
    از این تایپیک استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •