تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 281 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نظرتون عمران بهتره یا کامپیوتر(نرم افزار)؟؟
    البته خودم بیشتر به نرم افزار علاقه دارم(به عمران هم دارم ولی کمتر)
    یک چیز دیگه هم هست که الان داشتم رشته های اضافه شده به پیام نور امسال رو نگاه می کردم کپ کردم روستا ها هم خیلیاشون دارن نرم افزار میگیرن از امسال اونم 40-50 تا!!
    بعد بابام گیر داده برم.رشته دبیری نظرتون چیه؟!خودم هیچ علاقه ای به دبیری ندارم!
    بعد 1 سوال دیگه من امسال رتبم شده 9000به نظرتون 1سال دیگه بخونم یا برم دانشگاه برای فوق بخونم بیام تهران؟!(تو کرمان زندگی میکنم با ابن رتبه دانشگاه باهنر قبول میشم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بعد از جواب انتخاب رشته ها، اونهایی که قبول میشیم رو به انتخاب خودمون تعیین رشته میکنیم؟ اولویت ها تاثیری نداره؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

به نظرتون عمران بهتره یا کامپیوتر(نرم افزار)؟؟
    البته خودم بیشتر به نرم افزار علاقه دارم(به عمران هم دارم ولی کمتر)
    یک چیز دیگه هم هست که الان داشتم رشته های اضافه شده به پیام نور امسال رو نگاه می کردم کپ کردم روستا ها هم خیلیاشون دارن نرم افزار میگیرن از امسال اونم 40-50 تا!!
    بعد بابام گیر داده برم.رشته دبیری نظرتون چیه؟!خودم هیچ علاقه ای به دبیری ندارم!
    بعد 1 سوال دیگه من امسال رتبم شده 9000به نظرتون 1سال دیگه بخونم یا برم دانشگاه برای فوق بخونم بیام تهران؟!(تو کرمان زندگی میکنم با ابن رتبه دانشگاه باهنر قبول میشم)
    در مورد نرم افزار تو صفحه های قبل توضیح دادم ! عمران خیلی رشته خوبیه ! به شرط اینکه تو دانشگاه خوب بخونید !
    فکر پیام نور هم از سرت بنداز بیرون !
    رشته دبیری تنها خوبی که داره اینکه چون تو تربیت معلم میخونید آینده شغلی مشخص و درآمد مشخصی داره ! یعنی یه آب باریکه ای تو زندگیتون هست !
    در مورد سال بعد هم وقتی تصمیم بگیر که انتخاب رشتت اومد ! فقط یادت باشه اگه روزانه قبول شی 2 سال محروم میشی ! شما انتخابات رو انجام بده ! به نر میرسه با تو جه به افزایش رفیت و حذف دختران از یه سری رشته ها شانس قبولی پسرها بالا میره !
    و اینکه بدون بهترین چیز اینه که نزدیک خونه و زندگی خودت قبول شی و درس بخونی ! این خیلی مهمه !

4. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان زمان انتخاب رشته که فرقی نداره ؟ مثلا اخرین لحظات (روز های 22 - 23 )سایت سنجش به فنا نره بدبخت شم ؟!
    راستشو بخواهین من اصلا نمیدونم به کدوم رشته علاقه دارم و فکرم رو بدجوری مشغول کرده
    با توجه به رتبم میتونم تو همین رشته های برق و عمران و مکانیک و صنایع و کامپیوتر (در روزانه یا شبانه یکی از دانشگاه های ارومیه یا صنعتی ارومیه یا بناب یا شهیدمدنی اذربایجان یا به احتمال خیلی کمی شبانه تبریز) قبول بشم . حالا چند روزه تو خانواده مشورت میکنم یه روز میشه مکانیک یه روز میشه برق یه روز دیگه عمران .در مورد بازار کار و واحد های درسی و غیره تحقیق کردم ولی باز نمیتونم انتخاب کنم .
    خلاصه سوالم اینه که از کجا فهمیدین به کدوم رشته علاقه دارین ؟

6. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام دوستان از کجا میتونم بفهمم که کدوم دانشگاه تو چه رشته ای چه رتبه ای داره؟

مثلا من بین شیمی امیرکبیر و شیمی تهران موندم کدومو اول بزنم
    احتمالا تلاشمو برای تغییر رشته بکنم کدومش قانون تغییر رشتش راحتتره؟ لطفا زودتر جواب بدید که می خوام زودتر انتخاب رشته کنم ممنون
    از نظر تغییر رشته و دو رشته ای دانشگاه امیرکبیر راحتتره.

مخصوصا دو رشته ای کردن در دانشگاه امیرکبیر مد شده - خدا بخواد اگه یه ترم دیگه معدلم خوب شه میخوام با برق دو رشته ای کنم، میشه یعنی؟

مهندسی شیمی تهران! سوال نداره که!؟
    چرا سوال نداره؟ من خودم پارسال تو انتخابام همه امیرکبیر رو اولویت دادم به تهران چون صنعتی و کارهای عملیش بیشتره و بین فنی ها اول شریفه بعد امیرکبیر بعد تهران یا علم و صنعت. البته این دلیل نمیشه و باید ببینی کدوم رشته تو کدوم دانشگاه سرتره. مثلا مهندسی مکانیک امیرکبیر از تهران سرتره و خیلیا زودتر میزنن و خیلیا هم نه، حداقل به خاطر سابقه و ابهت دانشگاه تهران! یا برق فکر کنم تهران بهتر باشه ( حداقل رتبه های قبولی اینو میگه گرچه ملاک خیلی خوبی نیست ) اما دانشگاه امیرکبیر قطب های زیادی تو مهندسی برق داره که بعدا اشاره میکنم.
    مهندسی شیمی نمیدونم کدوم بهتره ولی کلا هر دو خوبن به نظرم اول بزن دانشگاه تهران.
    راستی قرار بود معرفی دانشگاه بنویسم سعی میکنم تا فردا کارشو تکمیل کنم.

8. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها من میخوام تو انتخاب رشتم دانشگاههای شبانه رو هم بزنم
    به نظرتون چه جوری اولویتم رو قرار بدم
    اول همه ی رشته های روزانه رو بزنم بعد همه ی رشته های شبانه رو یا اینکه بعد از هر رشته ی روزانه رشته ی شبانش رو بزنم؟
    اصلا فرقی میکنه بین این دو انتخاب؟
    Last edited by shahabprince; 08-08-2012 at 21:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به دوستان 91 ای من مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان میخونم ، اگه کسی در رابطه با دانشگاه یا رشته ام سوال داشت درخدمتم. اگه خواستید پ.خ بزنید ، اگرم اینجا نوشتید تو صفحه ام لینک صفحه رو بذارید چون تاپیک رو زیاد چک نمیکنم. در خدمتم

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا سوال نداره؟ من خودم پارسال تو انتخابام همه امیرکبیر رو اولویت دادم به تهران چون صنعتی و کارهای عملیش بیشتره و بین فنی ها اول شریفه بعد امیرکبیر بعد تهران یا علم و صنعت. البته این دلیل نمیشه و باید ببینی کدوم رشته تو کدوم دانشگاه سرتره. مثلا مهندسی مکانیک امیرکبیر از تهران سرتره و خیلیا زودتر میزنن و خیلیا هم نه، حداقل به خاطر سابقه و ابهت دانشگاه تهران! یا برق فکر کنم تهران بهتر باشه ( حداقل رتبه های قبولی اینو میگه گرچه ملاک خیلی خوبی نیست ) اما دانشگاه امیرکبیر قطب های زیادی تو مهندسی برق داره که بعدا اشاره میکنم.
    مهندسی شیمی نمیدونم کدوم بهتره ولی کلا هر دو خوبن به نظرم اول بزن دانشگاه تهران.
    راستی قرار بود معرفی دانشگاه بنویسم سعی میکنم تا فردا کارشو تکمیل کنم.
    آقا وحید قربونت به نظرت امیرکبیر در رشته ی نفت از تهران سرتزه؟ آخه این گزینه 2 تهران رو هم برام احتمال قبولی داده ..
    با توجه به حرفای شما و مشاورا امیرکبیر بعد از شریف در فنی سرتره ... اما بر اساس قبولی تهران بالاتره .... حالا من موندم کدومشون رو بالاتر بذارم؟؟؟

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی قرار بود معرفی دانشگاه بنویسم سعی میکنم تا فردا کارشو تکمیل کنم.[/QUOTE]

دوست خوبم! من نه دانشگاه تهران هستم نه امیرکبیر! پس دلیل نداره بخوام از یکیشون تعریف کنم!! 10-12 تا از دوستای دبیرستانم دانشکده فنی درس می خونن و 6-7 تا هم امیرکبیر! هم تهرانیا هم امیرکبیریا معتقدند تهران بهتره!
    ماها که الان دانشجوییم اومدیم به این دوستانی که می خوان انتخاب رشته کنند کمک کنیم! نه بخواهیم با تعصب دانشگاه خودمونو تبلیغ کنیم چون که ما توش داریم درس می خونیم!
    موفق باشی مهندس!

13. این کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بعد از جواب انتخاب رشته ها، اونهایی که قبول میشیم رو به انتخاب خودمون تعیین رشته میکنیم؟ اولویت ها تاثیری نداره؟
    نه وقتی جواب انتخاب رشته میاد یه رشته رو برات میزنه که قبول شدی ودیگر هیچ............اولویت ها تاثیر داره چون سازمان سنجش نمیدونه شما کدوم رشته رو علاقه دارید.

15. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •