خیلی ممنون ، جواب داد راهنماییت عالی بود.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
خیلی ممنون ، جواب داد راهنماییت عالی بود.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
مشکل سیم کارت و وای فایم چند روزی درست بود باز خراب شددو سه باری مراحل رو رفتم نشد که نشد دیگه .
این اندروید جدید کی میاد ؟![]()
مشکل سیم کارت و وایرلس حل شده ؟ من شندیم و میل زدم برای آواژنگ و گفتن که برای ارتقا و رفع مشکل بهشون مراجعه کنم !
دوستالی که به دنبال لوازم جانبی با کیفیت و همچنین قیمت مناسب برای این تبلت هستند میتونید به mydevice.ir مراجعه کنید
کاور پشت و برچسب صفحه موجوده... تا اخر هفته کیف و برچسب صفحه انتی رفلکس هم اضافه میشه
خب خدا را شکر کسی مشکلی با نکسوس نداره تاپیک اساسی خلوط شده
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام
ای دی اس ال با مودم وایرلس دارم .... با airdriod خواستم تبلتم رو به کامپیوتر ارتباط بدم ... همه چی خوب پیش میره تا وقتی که بخوام چیزی اپلود کنم ... یعنی از کامپیوتر فایل رو بفرستم رو تبلت ....
مودم هنگ میکنه ... کلا انتنش صفر میشه .... دیگه به اینترنت هم وصل نمیشه و باید مودم رو ریست کنم
راه حلی دارید ؟
Last edited by مرتضی nvcd; 14-07-2013 at 21:36.
سلام
از آخرین نسخه ی software data cable استفاده کنید.
با این اپ هم ازمایش کردم همون مشکل رو داشت
فکر کنم مشکل از تنظیمات مودمم باشه .... ولی نمی دونم از کجاست
منم این مشکل را دارم با مودم جیبی دارم تب و لپ تاپ هر دو را به مودم وصل کردم ولی چه فایلی از لپ تاب به تبلت اپلود یا دانلود میکردی بیشتر از ۳۰ مگ انجام نمی شد و ارتباط قطع می شد فکر کنم مودم باید قابلیت فایل دایرکت داشته باشد :confused:
دوستان من این تبلت رو امروز خریدم ولی یه مشکلی که هست اینه که نمیتونم از google play چیزی دانلود کنم. مدام میگه که تو کشور شما امکان نداره یا انیکه میگه به سیستم شما نمیخوره! در کل سایت google playهم خیلی ناقص باز میشه، نمیدونم مشکل از اینترنته یا چیز دیگه
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)