چه ماشینیو میگی ؟
چه ماشینیو میگی ؟
بابا اون ماشینایی که تو Act II باند نارنجی پوش سوار میشدن....همونا که نصف سیاه نصف سفید با رینگای "22 نارنجی و سیاه ماتن....
تو ماسل ها هم یه ماشین هست به همین شرح اونم عالیه ...یعنی در حد لالیگاس صداش....
وای امروز یه سری گوشی -- کردم که داشتن مسیج بازی میکردن یه چیزای +18 ای میگفتن که نگو....+یه سری از اون جاسوسی ها هم هستن (علامت چشم تو نقشه) کلا" بالای 25 هستن....لامصب یه چیزایی ردو بدل میشه که آدم میگه چه شود....فقط یه چیزی از کجا میشه اون فیلما رو دوباره دید؟!تو یه چند تاییشون حواسم پرت شد Esc رو زدم قطع شدن.....![]()
بالاخره بلک باکس هم اومد 9.6 گیگ
حیف کلی صبر کردم آخر ویدیو ها مال PS3 شدهدو به شک شدم اینو بگیرم با همون ریلودد یا اون یکی
Last edited by Meysam Raz; 10-06-2014 at 23:07.
دوستان کسی از DLC Unlocker استفادده کرده؟من از وقتی این انلوکر رو ریختم زیرنویس دیالوگ ها نمیاد یا وقتی دو تا شخصیت تو بازی با هم حرف مس زنند صدا و زیرنویسش نمیاد
چیکار کنم؟
نمیشه یه کاری کرد بیشتر داخل خونه های مردم رو چک کنه؟
بعد اینکه تو بازی کلا برنامه های +20 رخ نمیده؟
منم این مشکل رو دارم ولی اون برنامه ای که گفتی رو نصب نکردمزیرنویس دیالوگ ها نمیاد یا وقتی دو تا شخصیت تو بازی با هم حرف مس زنند صدا و زیرنویسش نمیاد
من ریختم مشکلی نداشت نسخه بازیم دلوکس هست. فقط یه باگ داره که یکی از لباساش رو که میپوشه پاهاش معلوم نمیشه .
یه چیز بگم خیلی جالب شاید برای شمام اینطور شده باشه از یه حدی که آیدن محبوبیتش کم میشه توی اخبار فیلم های فرارش رو نشون میدن و توضیح میدن که این فرد در دست تعقیبه.
ببین من از نسخه ریلودد استفاده می کنم و تا قبل از اون همی چی خب بود ولی بعدش ریخت به هم وووو.
من می خوام دوباره بازی رو نصب کنم ولی نمی دونم فایل سیو بازی کجاست تا بتونم سیو هام رو نگه دارم می شه یکی بهم بگه بازی کجا سیو میشه؟
کلا" ببین تو اون چشما(جاسوسی ها) یه چیزایی نشون میدن که آدم فک میکنه بازی +20ــه به خودی خود...
صحنه های خیلی ناجورم از ACT II شروع میشن که خیلی ام جالبن در نوع خودشون...
سلام دوستان
این سیستم موردنیازی که اعلام کردن برای نسخه PC. حقیقت داشت؟ یا با سیستم پایین تر هم میشه انجامش داد؟
با پایین تر هم میشه اجرا کرد
مثلامن با رم3 گیگ اجراش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)