سلام .من بازی رو ورژن بلک ب***ش رو ریختم پچ 100022 رو هم نصب کردم .بازی اجرا می شه اما هنگامی که نوشته هاش میره ارم بازی میاد میگه اینتر رو بزن
اینتر که می زنم بعد از یک دقیقه ارور می گیره می گه باید به اینترنت وصل شم .
حالا باید چه کار کنم؟
![]()
سلام .من بازی رو ورژن بلک ب***ش رو ریختم پچ 100022 رو هم نصب کردم .بازی اجرا می شه اما هنگامی که نوشته هاش میره ارم بازی میاد میگه اینتر رو بزن
اینتر که می زنم بعد از یک دقیقه ارور می گیره می گه باید به اینترنت وصل شم .
حالا باید چه کار کنم؟
![]()
Last edited by kazem3300; 25-06-2012 at 11:53.
آیا بازی من مشکلی داره؟ چون داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد نیاز بازی رو میدیدم، لپ تاپ من از حداقل اش خیلی بهتره، اما به شدت کم میاره، یعنی هرچی تنظیمه تا ته آوردم پایین و باز هم بازی هر 10 ثانیه یه دفعه 3 ثانیه کرش میکنه و دوباره ادامه پیدا میکنه. سیستم من اینه:
Core i5 540M 2.6Ghz
Ram 4
VGA Ati 5650 1gig dedicated
منم مشکل سیاه شدن تصویر و مات موندنو دارم.کمک ترو خدا
هم سوشیالو درست کردم هم فایلیای داکیومنت
گمون کنم مشکل یا از بازی باشه یا از اپدیت ها ، چون من خودم با مشخصات کمتر از این روی لبتاب بدون مشکل رفتم
چیکار باید بکنم؟ میخوایم تو تاپیک مشکلات نصب و اچرا بپرسم
شما راه حلی به ذهنتون میرسه؟
دوستان من داخل بازی میرم خیلی گیر داره بازیش . کند میشه بازی . مشکل از کجاس ؟ آخرین آپدیت بازی نسخه چنده ؟ این گیر کردنا با کند شدنا از چیه ؟
کسی میدونه نسخه 7 دی وی دی که سایت پی سی ورلد برای فروش گذاشته چند گیگ هست؟
کسی میدونه نسخه 7 دی وی دی که سایت پی سی ورلد برای فروش گذاشته چند گیگ هست؟
ولی کلا از حق نگذریم بازی قشنگی بود در ضمن من 4 dvd nine شو گرفتم 15 g جا گرفت همه آپدیت هاشم توش بود
منم همون ارور که واسه ایمان امپراتور میاد هست اماا من اصلا نمی تونم سوشیال رو باز کنم.. واسه اونم همین ارور رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)