سلام.
دوستان من اپیزود 5 رو ریختم ولی وقتی میخوام بازی کنم از ادامه ی تصمیمات مراحل قبلیم نمیاد.! خودش رندوم تصماتو گرفته و اونجوری باید ادامه بدم ..چه کار باید بکنم؟
سلام.
دوستان من اپیزود 5 رو ریختم ولی وقتی میخوام بازی کنم از ادامه ی تصمیمات مراحل قبلیم نمیاد.! خودش رندوم تصماتو گرفته و اونجوری باید ادامه بدم ..چه کار باید بکنم؟
پوشه سیوهاتو یه چک بکن ببین خالی نباشه . در ضمن اپیزود قبل رو هم میتونی continue بزنی و از اخرین سیو اپیزود قبل بیاریش و یه چند دقیقه ای بری تا اخر اون اپیزود . شاید درست شد .
اگه بازي رو پاك كرده بودي و دوباره نصب كردي بايد اسم پوشه بازي دقيقا هموني باشه كه اپيزودهاي قبلي رو باهاش بازي كرده بودي.
من خودم بازي رو پاك كرده بودم و دوباره كه نصب كردم اسم پوشه رو يه چيز ديگه گذاشتم. ديدم سيوام رو نميشناسه. رفتم پوشه سيوهاي بازي ديدم يك سيو جديد به اسم همون پوشه ايجاد كرده.
پوشه سیو رو دیدم هیچ تغیری نسبت به قبلش نکرده و همه چی سر جاش بود .. بعد دوباره اپیز 4 رو کانتینیو کردم تو تیکه آخرشو دوباره رفتم و تموم که شد رفت سر ایپزود بعدی با این که ریخته بودمش ایپز 5 رو نوشته بود coming soon .. دوباره اومدم بیرون رفتم توش اپیز 5 اومد ولی باز همون مشکل قبلی که تصمیماتو خودش گرفته بود
راستش من اصلا بازی رو پاک نکردم و هیپ تغیری توش ندادم .. و مثل همیشه هم این اپیزود رو بهش اضافه کردم.اسم های پوشه هارم چک کردم تغیری نکرده بودن .. نمیدونم والا مشکل از چیه!
منم مشکل شما رو داشتم اما اینکارو بکنید احتمالا حل میشه
برو تو یکی از اسلات های سیو که لازم نداری اپیزود 5 رو به صورت راندوم اجرا کن و بعد از اینکار یکم بازی رو ادامه بده تا بازی اولین چک پوینت خودش رو تو اپیزود 5 بزنه و بعدش از بازی خارج شو و دوباره از آخر چک پوینت سیو خودت تو اپیزود چهارم شروع کن دیگه Coming soon نمیزنه
Last edited by anti-military; 26-11-2012 at 15:42.
مرسی و ممنوندرست شد
بالاخره تموم شد ، بازی جالبی بود و من رو مجبور میکرد مثل سریال منتظر اپیزود های جدید باشم
توصیه میکنم بازی های دیگه این شرکت هم بازی کنید همشون قشنگن
اقا من اخرش رو نفهمیدم که چی شد؟؟!!!
من که هیچکدوم رو ندیدم . دقیقا توی همین سبکه ؟ (البته از اسم کمپانیش سبک بازی هاش هم معلومه)
اما این یکی خداییش چون اپیزودیکه و همچنین حال و هواش فرق میکنه و مزه سریالش رو هم میده به نظرم معرکه ترین پروژه این شرکت باشه . بقیه رو نمیدونم دیگه ؟ یه monkey island هم توش داشت . همون monkey island خودمونه ؟
تو اپیزود یک چطوری باید کلید ها رو باید از جیب داداش لی که زامبی شده برداشت؟
یه آجر بود زدمش به فروشگاه تلویزیون ولی اصلن حواس زامبی ها پرت نشد
چه باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)