تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 65 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.
    دوستان من اپیزود 5 رو ریختم ولی وقتی میخوام بازی کنم از ادامه ی تصمیمات مراحل قبلیم نمیاد.! خودش رندوم تصماتو گرفته و اونجوری باید ادامه بدم ..چه کار باید بکنم؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام.
    دوستان من اپیزود 5 رو ریختم ولی وقتی میخوام بازی کنم از ادامه ی تصمیمات مراحل قبلیم نمیاد.! خودش رندوم تصماتو گرفته و اونجوری باید ادامه بدم ..چه کار باید بکنم؟
    پوشه سیوهاتو یه چک بکن ببین خالی نباشه . در ضمن اپیزود قبل رو هم میتونی continue بزنی و از اخرین سیو اپیزود قبل بیاریش و یه چند دقیقه ای بری تا اخر اون اپیزود . شاید درست شد .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام.
    اگه بازي رو پاك كرده بودي و دوباره نصب كردي بايد اسم پوشه بازي دقيقا هموني باشه كه اپيزودهاي قبلي رو باهاش بازي كرده بودي.
    من خودم بازي رو پاك كرده بودم و دوباره كه نصب كردم اسم پوشه رو يه چيز ديگه گذاشتم. ديدم سيوام رو نميشناسه. رفتم پوشه سيوهاي بازي ديدم يك سيو جديد به اسم همون پوشه ايجاد كرده.

5. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

پوشه سیوهاتو یه چک بکن ببین خالی نباشه . در ضمن اپیزود قبل رو هم میتونی continue بزنی و از اخرین سیو اپیزود قبل بیاریش و یه چند دقیقه ای بری تا اخر اون اپیزود . شاید درست شد .
    پوشه سیو رو دیدم هیچ تغیری نسبت به قبلش نکرده و همه چی سر جاش بود .. بعد دوباره اپیز 4 رو کانتینیو کردم تو تیکه آخرشو دوباره رفتم و تموم که شد رفت سر ایپزود بعدی با این که ریخته بودمش ایپز 5 رو نوشته بود coming soon .. دوباره اومدم بیرون رفتم توش اپیز 5 اومد ولی باز همون مشکل قبلی که تصمیماتو خودش گرفته بود

اگه بازي رو پاك كرده بودي و دوباره نصب كردي بايد اسم پوشه بازي دقيقا هموني باشه كه اپيزودهاي قبلي رو باهاش بازي كرده بودي.
    من خودم بازي رو پاك كرده بودم و دوباره كه نصب كردم اسم پوشه رو يه چيز ديگه گذاشتم. ديدم سيوام رو نميشناسه. رفتم پوشه سيوهاي بازي ديدم يك سيو جديد به اسم همون پوشه ايجاد كرده.
    راستش من اصلا بازی رو پاک نکردم و هیپ تغیری توش ندادم .. و مثل همیشه هم این اپیزود رو بهش اضافه کردم.اسم های پوشه هارم چک کردم تغیری نکرده بودن .. نمیدونم والا مشکل از چیه!

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پوشه سیو رو دیدم هیچ تغیری نسبت به قبلش نکرده و همه چی سر جاش بود .. بعد دوباره اپیز 4 رو کانتینیو کردم تو تیکه آخرشو دوباره رفتم و تموم که شد رفت سر ایپزود بعدی با این که ریخته بودمش ایپز 5 رو نوشته بود coming soon .. دوباره اومدم بیرون رفتم توش اپیز 5 اومد ولی باز همون مشکل قبلی که تصمیماتو خودش گرفته بود

راستش من اصلا بازی رو پاک نکردم و هیپ تغیری توش ندادم .. و مثل همیشه هم این اپیزود رو بهش اضافه کردم.اسم های پوشه هارم چک کردم تغیری نکرده بودن .. نمیدونم والا مشکل از چیه!
    منم مشکل شما رو داشتم اما اینکارو بکنید احتمالا حل میشه
    برو تو یکی از اسلات های سیو که لازم نداری اپیزود 5 رو به صورت راندوم اجرا کن و بعد از اینکار یکم بازی رو ادامه بده تا بازی اولین چک پوینت خودش رو تو اپیزود 5 بزنه و بعدش از بازی خارج شو و دوباره از آخر چک پوینت سیو خودت تو اپیزود چهارم شروع کن دیگه Coming soon نمیزنه
    Last edited by anti-military; 26-11-2012 at 15:42.

8. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

منم مشکل شما رو داشتم اما اینکارو بکنید احتمالا حل میشه
    برو تو یکی از اسلات های سیو که لازم نداری اپیزود 5 رو به صورت راندوم اجرا کن و بعد از اینکار یکم بازی رو ادامه بده تا بازی اولین چک پوینت خودش رو تو اپیزود 5 بزنه و بعدش از بازی خارج شو و دوباره از آخر چک پوینت سیو خودت تو اپیزود چهارم شروع کن دیگه Coming soon نمیزنه
    مرسی و ممنون درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

بالاخره تموم شد ، بازی جالبی بود و من رو مجبور میکرد مثل سریال منتظر اپیزود های جدید باشم
    توصیه میکنم بازی های دیگه این شرکت هم بازی کنید همشون قشنگن

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

اقا من اخرش رو نفهمیدم که چی شد؟؟!!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بالاخره تموم شد ، بازی جالبی بود و من رو مجبور میکرد مثل سریال منتظر اپیزود های جدید باشم
    توصیه میکنم بازی های دیگه این شرکت هم بازی کنید همشون قشنگن
    من که هیچکدوم رو ندیدم . دقیقا توی همین سبکه ؟ (البته از اسم کمپانیش سبک بازی هاش هم معلومه)
    اما این یکی خداییش چون اپیزودیکه و همچنین حال و هواش فرق میکنه و مزه سریالش رو هم میده به نظرم معرکه ترین پروژه این شرکت باشه . بقیه رو نمیدونم دیگه ؟ یه monkey island هم توش داشت . همون monkey island خودمونه ؟

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو اپیزود یک چطوری باید کلید ها رو باید از جیب داداش لی که زامبی شده برداشت؟
    یه آجر بود زدمش به فروشگاه تلویزیون ولی اصلن حواس زامبی ها پرت نشد
    چه باید کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •