من سرچ زدم اسکیدرو یه پچ داده دیرکت 10رو هم ساپورت میکنه ولی جای درس حسابی اپ نکرده اینو
من سرچ زدم اسکیدرو یه پچ داده دیرکت 10رو هم ساپورت میکنه ولی جای درس حسابی اپ نکرده اینو
بسیاری از افکت های بازی مخصوص دایرکس 11هست .
به نظر من کرایسیس 3 مزخرف بود ! شماره 2 اش رو دوست داشتم ولی این شماره خیلی بیخود بود .
با اون سیستمی که شما داری ....
باید از بازی های گرافیک بالا حمایت کنی![]()
آقا شما که تموم کردید این قول ۳ چنگکی آخر رو چطوری میشه کشت ؟؟؟؟؟؟؟؟
۱ ساعت با هر تفنگی بود بهش تیر زدم کل تفنگا و منابع انرژی روی زمین تموم شد ولی نمرد نقات قرمز روی تنشم میزنم آخ نمیگه کلا رو اعصابم رفته
باید اپدیت اخر که 1گیگ هست رو نصب کنی و گرنه تا صبح هم بشینی پاش به جایی نمیرسی. این باگ هستش
احتیاجی به آپدیت نیست .
شما کرک فیکس 2 رو نصب کنی حله .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همون پست اول .
جدی؟ لینکش رو داری؟
سلام.یک جای بازی هست یه چیز اهنی مانندی هست چند تا یی هم چنگگ داره وقتی کلی زدیمش شخصیتی که داریم باهاش بازی میکنیم ییهو بلند میشه و میپره روی این چیز اهنیه باید چیکار کنیم روی صفحه کلمه ی space هست باید این دکمه را فشار ممتد دهیم یا هی بزنیم و برداریم.کلا اگه بگید این مرحله را چطور رد کنم ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان من وقتی برام تایپ مکنه بجای نشان دادن حروف علامت سوال نشان داده میشه؟
خواستم بدونم چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟
سلام دوستان
من قبلا بازی رو نصب کردم ولی پاکش کردم. الآن دوباره نصبش کردم. توی مرحله دوم که باید اون اسلحه Bolt Sniper رو بگیره و اسلحه های اون برجه رو بزنه گیر کردم.
Bolt Sniper رو گرفتم ولی خالیه.قبلا اینجا رو رد کردم. ولی یادم نیست چطوری.
باگ نداره بازیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)