8 تا 10 میلیون
اما خرج اضافی نمیخوام بکنم اگر پرینتری با قیمت کمتر هست که بتونه کار رو راه بندازه و بعد از مدت کمی خراب نشه کافیه
8 تا 10 میلیون
اما خرج اضافی نمیخوام بکنم اگر پرینتری با قیمت کمتر هست که بتونه کار رو راه بندازه و بعد از مدت کمی خراب نشه کافیه
به بازارهای خارج از ایران دسترسی دارین؟؟؟
ممنون از توجهی که به پستم داری
به بیرون دسترسی نداریم
کلا به نظرتون چقدر باید هزینه کرد تا یک پرینتری خرید که بتونه کار ما رو جواب بده و ماهی یک بار نیاز به سرویس پیدا کنه و از طرفی قطعاتش در دسترس باشه
الان با این پرینترها بعد از 8 یا 9 ماه به مشکل خوردیم چون دیگه دو یا سه روز یک بار ، باید کلا فیوز باز بشه و گریس کاری بشه و گاهی فیلم و پرس و... بر اثر حرارت وسط کار خراب میشن
Last edited by Meysam Raz; 11-07-2013 at 23:53.
خواهش میکنم دوست عزیز.
با این حجم کاری شما باید دنبال مدلی باشین که سرعت بسیار مناسبی داشته باشه تا در اثر پرینتها متعدد، سریع داغ نکنه!
همچنین باید مدلی رو انتخاب کنید که حجم بزرگی داشته باشه و به طبع این امر خنک کننده های مناسبی هم دارا باشه. بزرگ بودن اندازه یک مزیت محسوب میشه. چون هم خنکترن و هم سریعتر.
مدلهای تک کاره توی ایران خیلی محدود هستن. بهترین مدل فکر میکنم سری4 برند اچ.پی باشه. که سرعتای خوبی دارن. ولی مشکل خنک بودنش هست.
پیشنهاد من برای اینکه شما عمر دستگاهاتون بالا بره، با این بودجه، خرید سه یا 4 عدد پرینتر هستش و تقسیم فشار کاری روی این 4دستگاه! چون هم عمرشون خیلی بالا میره و هم کارایی بهتری داره.
من یک اسکنر نیاز دارم
حجم کاری کم شاید 4-5 برگ در هفته
اگر یک چیزی باشه که بتونم که کتاب هم باهاش اسکن کنم خیلی خوب میشه شتیدم بعضی ها میگن در اسکنر رو باید بکنی و کتاب رو بذاری و روش پارچه بتدازی نمیدونم درسته یا نه
کوچیک و جمع جور باشه واسه نگاتیو و اینا نمیخوام
اگر از کتاب صرفه نظر کنم اسکنر ی هست خودش کاغذ بکشه و کوچیک باشه؟
سقف بودجتون چقدر هستش؟؟؟
اسکنرهایی برای اسکن برگه های کتاب طراحی شدن که مختص همین کار هستن و بعید میدونم توی ایران به راحتی و یا به قیمت معقولی در دسترس باشن!
نه اسکنر معمولی میخوام
بودجه تا 200 لاشه خوبه
فقط حجم کم باشه نمیخوام کت و کلفت باشه
هرچه جم جورتر بهتر
با توجه به این موارد، مدل زیر رو پیشنهاد میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسکن کتاب هم باید بگم که نیازی به گذاشتن پارچه یا موارد این چنینی نیستش. شما فقط کافیه کتاب رو بزاری روی صفحه و دکمه اسکن رو بزنی.
بعدش میتونی قالب و اطراف فایل اسکن رو ادیت کنی و موارد اضافه و زائد رو ازش حذف کنی.
مرسی همین مدلس که گفتید میشه کتاب اسکن کنه؟
در مورد اسکن کتاب توضیح میدیدد چون میگن نمیشه
با همین اسکنر که گفتی میشه کتاب های قطور اسکن کرد؟
اقا یه پرینتر لیزری رنگی میخوام بگیرم - بهترین مدل و قیمتش -چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)