سلام دوستان
ماشین در حد 18 - 20 تومن چی پیشنهاد میدین ... ؟؟؟
صفر باشه بهتره ، کارکرده هم چندتا پیشنهاد بدید
ماشین برای خانواده 4-5 نفره است ، دیگه المان های مسافرت و پیدا شدن قطعات رو هم در نظر بگیرید
مرسی
سلام دوستان
ماشین در حد 18 - 20 تومن چی پیشنهاد میدین ... ؟؟؟
صفر باشه بهتره ، کارکرده هم چندتا پیشنهاد بدید
ماشین برای خانواده 4-5 نفره است ، دیگه المان های مسافرت و پیدا شدن قطعات رو هم در نظر بگیرید
مرسی
پژو پارس با موتور TU5 تو این رنج خودروی خوبیه با ملاک های شما همخوانی داره.
MVM 530 هم هست که از امکانات و کیفیت قابل قبولی برخورداره اما فعلا مثل پارس خدمات پس از فروش گسترده نداره.
با توجه به اینکه یکی از ملاک هاتون قطعات هست پارس با موتور TU5 گزینه خوبیه.
MVM 530 مصرفش چقدره ... ؟؟؟
بعضی جاها میگن 6.8 بعضی ها 8 و ....
در کل ماشینه خوبیه یا نه ...؟؟؟ ( فعلا نظرمون روی همینه )
مصرفش خوبه و در حد پارس هست . شتاب عالی ، سرعت نهایی خوب و کیفیت خوب قطعات و ادوات داخلی به نسبت محصولات ایرانی . امکانات رفاهیش هم خیلی کامل هست ، سانروف دارد و همه چیزش هم برقی هست و اصلا با پارس قابل قیاس نیست .
تنها مشکلی که برای 530 ممکنه پیش بیاد این هست که در درازمدت مشکل فنی پیدا کنه و تعمیرکار ماهر این خودرو ها رو هم در ایران نداریم ( فقط یک پیش بینی هست )
سورن elx چی؟
شنیدم در این رنج قیمت ماشین خوبیه و آپشنهای خوبی هم داره. البته بعضی از موتور ef7اش راضین و بعضی نه. اما با موتور tu5 منظورمه بیشتر.
نظرتون چیه؟
سورن ELX خودرویی باکیفیت تر از سایر محصولات ایران خودرو هست ، از نظر موتوری و فنی با سمند برابری میکنه اما کمی در عایق کاری متفاوت هستن و سروصدای کمتری وارد ماشین میشه همین خودش خیلی تاثیر گذار بوده .
سورن با موتور EF7 برتری به نسبت XU7 قدیمی داره اما موتور EF7 شانسی دراومده و برای خیلی ها خوب بوده و خیلی ها هم نه !
اما موتور XU7 موتوری هست که امتحان خودش رو پس داده و قطعاتش هم خیلی بهتر و ارزان تر از EF7 هست .
من پیشنهادم موتور XU7 هست .و به نظرم برعکس اینکه میگن پر مصرف اصلا همچین چیزی نیست و با TU5 برابری میکنه .
سلام
با 20 تومن پول از بین ماشین های موجود چی پیشنهاد میدید؟ جزو خانواده پژو و سمند نباشه.
نظر خودم روی مزدا 323 و زانتیا هست. چیز دیگه ای پیشنهاد میدید که در سطح این دو ماشین باشند؟ ترجیحا ماشین کم دردسر
زانتیا و مزدا 323 با این بودجه فکر نمیکنم مورد خوب و درجه یک پیدا کنید
حالا زانتیا شاید گیر بیاد اما مزدا درجه یک نه.
زانتیا مدل 85 میتونید انتخاب کنید.
مزدا 323 هم مدل 83 میشه انتخاب کرد.
بین زانتیا و مزدا من مزدا 323 رو پیشنهاد میدم به دلیل اینکه ماشین سخت کار و ماندگاری
و عملکردش از هر نظر خوب بوده نسبت به زانتیا خیلی کم استهلاک تر و مصرف سوختشم کمتره.
تفاوت مصرف سوخت در این دو موتور کاملا محسوس هست پوریا جان.
سورن ELX با موتور TU5 عرضه نمیشه.
Last edited by mohamad skystar; 07-07-2012 at 18:47.
سلام حدودا 12 یا 13 پول دارم و بین ریو و L90 موندم کدوم رو انتخاب کنم. البته دست دوم با دو سه سال کارکرد می خوام بخرم. لطفا راهنمائیم کنید. البته با دلیل
ممنونم
راستی تو کدوم صفحه سوالاتم رو مطرح کنم. همین جا یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من مهم اینه که حداقل بتونه 5 سال جوابم رو بده و خرج زیادی نداشته باشه
Last edited by aaeiria; 08-07-2012 at 19:00.
دوستان با بودجه 25 میلیون تومان چه ماشینی رو پیشنهاد میکنین ؟ ( ایرانی نباشه )
مصرف خانوادگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)