تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 421 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

وقتی بگه هیکله ردیفی داری بگین خواهش میکنم شما لطف دارین!یا بگین با بیشتر ازاین خجالت زدمون نکنین!
    وقتی بگه هیکل گنده ای داری!بستگی به طرفه مقابلتون داره که معمولن یا دوستتونه یا کسی که باهاتون حساب شوخی داره!چون ادم عاقل بدونه هیچ حسابی نمیاد بگه!
    میتونین بهش بگین خودتو تو اینه دیدی یا بگین خاری که تو کف پا من هستو میبینی و چوبی که تو چشم خودت هستو نمیبینی(ضرب المثل بود فک کنم)
    خب اینی که گفتید برای ادم هایی بود که باهاشون رو درواسی داریم
    ولی اگر رفیق ادم بگه چه هیکل ردیفی داری که بهش نمیگیم شما لطف داری
    پس چی باید بگیم؟

2. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس چی باید بگیم؟
    خب رفیق ادم که باهاش تعارف ندارین که!بگین بله نتیجه همت کردن و باشگاه رفتنه توام همت کن بورو!
    یا یه ژست بگیرین بگین بله دیگه ما اینیم!

4. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس چی باید بگیم؟
    حسودیت میشه؟ : دی

6. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

خب اینی که گفتید برای ادم هایی بود که باهاشون رو درواسی داریمولی اگر رفیق ادم بگه چه هیکل ردیفی داری که بهش نمیگیم شما لطف داریپس چی باید بگیم؟
    ‏ بهتره بحث رو با شوخی پیش ببریم، مثلا بگیم : انگار واجب شد یه اسپند واسه خودم دود بدم : ) ‏‎:p‎

8. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به همه . دوستان اگه کسی به شما علاقه داشته باشه ولی شما نخواید با اون طرف دوست بشید یا مثلا اگه بخوایم درخواست دوستی اش را رد کنیم چی باید بگیم ؟!
    مخصوصا طرف جنس مخالف ما باشه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

درود به همه . دوستان اگه کسی به شما علاقه داشته باشه ولی شما نخواید با اون طرف دوست بشید یا مثلا اگه بخوایم درخواست دوستی اش را رد کنیم چی باید بگیم ؟!

سئوال جالبیه.همچین اتفاقی یه بار برای من تو دانشگاه افتاد.جریان از این قرار بود ک دوست من با یه دختره دوست بود...بعد از مدتی دوستم بهم گفت ک دوست.دوست دخترش از من خوشش اومده و میخواد ما دوتارو با هم دوست کنه.

از اونجایی ک من اصلا از اون سبک رابطه ها خوشم نمیاومد گفتم نه...دوستم گفت خودتو لوس نکن و از این حرفا...منم گفتم یه کلام بهش بگو نه...دوستم جریانو بهش گفته بود واونم گفته بود میخواد حضورا با من حرف بزنه

منم مثل شما مونده بودم چطوری تو روش بگم نه ک بهش بر نخوره....همدیگرو دیدیم و کمی صحبت کردیم بعد بهم گفت رو پیشنهادم فکر میکنی...؟

گفتم...دوستی ما یا باید دوستی معمولی باشه و یا هدفمون ازدواج...اگه دوستی معمولیه ک م اصلا خوشم نمیاد و اگرم بحثتون ازدواجه من حالا حالاها شرایط ازدواج رو ندارم و پس نتیجه میگیریم این رابطه از همین الان شکست خوردس

وقتی اینو گفتم بنده خدا جا خورد و گفت باشه و رفت و بعدا به گوشم رسید ک خیلی از این حرفم خوشش اومده و به بقیه گفته حمید با بقیه پسرای این دوره و زمونه فرق داره

11. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سئوال جالبیه.همچین اتفاقی یه بار برای من تو دانشگاه افتاد.جریان از این قرار بود ک دوست من با یه دختره دوست بود...بعد از مدتی دوستم بهم گفت ک دوست.دوست دخترش از من خوشش اومده و میخواد ما دوتارو با هم دوست کنه.

از اونجایی ک من اصلا از اون سبک رابطه ها خوشم نمیاومد گفتم نه...دوستم گفت خودتو لوس نکن و از این حرفا...منم گفتم یه کلام بهش بگو نه...دوستم جریانو بهش گفته بود واونم گفته بود میخواد حضورا با من حرف بزنه

منم مثل شما مونده بودم چطوری تو روش بگم نه ک بهش بر نخوره....همدیگرو دیدیم و کمی صحبت کردیم بعد بهم گفت رو پیشنهادم فکر میکنی...؟

گفتم...دوستی ما یا باید دوستی معمولی باشه و یا هدفمون ازدواج...اگه دوستی معمولیه ک م اصلا خوشم نمیاد و اگرم بحثتون ازدواجه من حالا حالاها شرایط ازدواج رو ندارم و پس نتیجه میگیریم این رابطه از همین الان شکست خوردس

وقتی اینو گفتم بنده خدا جا خورد و گفت باشه و رفت و بعدا به گوشم رسید ک خیلی از این حرفم خوشش اومده و به بقیه گفته حمید با بقیه پسرای این دوره و زمونه فرق داره
    ممنون دقیقا همین موضوع برای منم پیش اومده و به احتمال زیاد باز پیش خواهد آمد درست مثل قضیه شما ، دوست دوست دختر دوستم () به دوستم گفته بود که من را با مرتضی ( یعنی من ) آشنا کن اونم قبول کرده بود و اومده بود به من گفته بود منم گفتم که اول بزار خودشو ببینم بعد نظرمو میگم خلاصه دختره اومد و من خوشم نیومد و نمیدونستم چطوری بهش بگم ، ولی هرطور شد گفتم و دختره ناراحت شد و رفت ..... بعد از اون هرموقع دیدمش یه طوری نگاه میکرد که انگار . . . الان هم تقریبا همین موضوع داره پیش میاد یعنی بازم یکی از دوستان من تو دانشگاه گیر داده که من باید تو رو با این دختره آشنا کنم .

حالا نمیدونم ایندفعه چطوری عکس العمل نشون بدم تا قضیه قبلی پیش نیاد ؟!

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

همجنس که علاقه مند نمیشه
    روش آقا حمید خیلی خوبه ولی اگه فکر میکنین طرف سریش میشه راحت بگین با یه نفر دیگه رابطه دارین

14. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل دارم نخندین
    من تو یه سری از جمع ها خیلی زیاد حرف میزنم اصن نمیتونم این فک لامصبو ببندم : دی
    مثلا تو کلاس تو دانشگاه به طور متوسط هفته ایی 2-3 بار از کلاسا میندازنم بیرون استادا :|
    یه بار یه استادم گفت این همه حرفو از کجات درمیاری :|
    البته تو یه سری از جمع ها هم خیلی ساکتم
    حالا نظرتون چیه ؟ اصن مشکلیه این که بخوام نگرانش باشم؟

16. این کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

پاسخ ۴۹۰# : هر بار که میخوای پر حرفی کنی به این فکر کنن که بقیه تو دلشون چی بهت میگن! چون هیچس از پر حرفی خوشش نمیاد. یا فکر کن الان اگه این حرف رو نزنم چه مشکلی پیش میاد؟!

18. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •