خب اینی که گفتید برای ادم هایی بود که باهاشون رو درواسی داریم
ولی اگر رفیق ادم بگه چه هیکل ردیفی داری که بهش نمیگیم شما لطف داری
پس چی باید بگیم؟
خب اینی که گفتید برای ادم هایی بود که باهاشون رو درواسی داریم
ولی اگر رفیق ادم بگه چه هیکل ردیفی داری که بهش نمیگیم شما لطف داری
پس چی باید بگیم؟
خب رفیق ادم که باهاش تعارف ندارین که!بگین بله نتیجه همت کردن و باشگاه رفتنه توام همت کن بورو!
یا یه ژست بگیرین بگین بله دیگه ما اینیم!
حسودیت میشه؟ : دی
بهتره بحث رو با شوخی پیش ببریم، مثلا بگیم : انگار واجب شد یه اسپند واسه خودم دود بدم : ) :p
درود به همه . دوستان اگه کسی به شما علاقه داشته باشه ولی شما نخواید با اون طرف دوست بشید یا مثلا اگه بخوایم درخواست دوستی اش را رد کنیم چی باید بگیم ؟!
مخصوصا طرف جنس مخالف ما باشه
سئوال جالبیه.همچین اتفاقی یه بار برای من تو دانشگاه افتاد.جریان از این قرار بود ک دوست من با یه دختره دوست بود...بعد از مدتی دوستم بهم گفت ک دوست.دوست دخترش از من خوشش اومده و میخواد ما دوتارو با هم دوست کنه.
از اونجایی ک من اصلا از اون سبک رابطه ها خوشم نمیاومد گفتم نه...دوستم گفت خودتو لوس نکن و از این حرفا...منم گفتم یه کلام بهش بگو نه...دوستم جریانو بهش گفته بود واونم گفته بود میخواد حضورا با من حرف بزنه
منم مثل شما مونده بودم چطوری تو روش بگم نه ک بهش بر نخوره....همدیگرو دیدیم و کمی صحبت کردیم بعد بهم گفت رو پیشنهادم فکر میکنی...؟
گفتم...دوستی ما یا باید دوستی معمولی باشه و یا هدفمون ازدواج...اگه دوستی معمولیه ک م اصلا خوشم نمیاد و اگرم بحثتون ازدواجه من حالا حالاها شرایط ازدواج رو ندارم و پس نتیجه میگیریم این رابطه از همین الان شکست خوردس
وقتی اینو گفتم بنده خدا جا خورد و گفت باشه و رفت و بعدا به گوشم رسید ک خیلی از این حرفم خوشش اومده و به بقیه گفته حمید با بقیه پسرای این دوره و زمونه فرق داره![]()
ممنوندقیقا همین موضوع برای منم پیش اومده و به احتمال زیاد باز پیش خواهد آمد
درست مثل قضیه شما ، دوست دوست دختر دوستم (
) به دوستم گفته بود که من را با مرتضی ( یعنی من ) آشنا کن اونم قبول کرده بود و اومده بود به من گفته بود منم گفتم که اول بزار خودشو ببینم بعد نظرمو میگم
خلاصه دختره اومد و من خوشم نیومد و نمیدونستم چطوری بهش بگم ، ولی هرطور شد گفتم و دختره ناراحت شد و رفت ..... بعد از اون هرموقع دیدمش یه طوری نگاه میکرد که انگار . . .
الان هم تقریبا همین موضوع داره پیش میاد یعنی بازم یکی از دوستان من تو دانشگاه گیر داده که من باید تو رو با این دختره آشنا کنم .
حالا نمیدونم ایندفعه چطوری عکس العمل نشون بدم تا قضیه قبلی پیش نیاد ؟!
همجنس که علاقه مند نمیشه
روش آقا حمید خیلی خوبه ولی اگه فکر میکنین طرف سریش میشه راحت بگین با یه نفر دیگه رابطه دارین
بچه ها من یه مشکل دارم نخندین
من تو یه سری از جمع ها خیلی زیاد حرف میزنم اصن نمیتونم این فک لامصبو ببندم : دی
مثلا تو کلاس تو دانشگاه به طور متوسط هفته ایی 2-3 بار از کلاسا میندازنم بیرون استادا :|
یه بار یه استادم گفت این همه حرفو از کجات درمیاری :|
البته تو یه سری از جمع ها هم خیلی ساکتم
حالا نظرتون چیه ؟ اصن مشکلیه این که بخوام نگرانش باشم؟
پاسخ ۴۹۰# : هر بار که میخوای پر حرفی کنی به این فکر کنن که بقیه تو دلشون چی بهت میگن! چون هیچس از پر حرفی خوشش نمیاد. یا فکر کن الان اگه این حرف رو نزنم چه مشکلی پیش میاد؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)