11 مهر ماه!!
یه سوال دیگه برای pc می شه مثل نسخه 5 با جویستیک بازی کرد؟ (برا نسخه ضعیف راکون سیتی امکان بازی با جویستیک نبود یا اگرم بود باید با دسته مخصوص مثل دسته ایکس باکس بازی می کردی)من به دلیل اینکه بازی های اول شخص جویستیک رو ساپورت نمی کنند بازی نمی کنم و فقط نسخه 4 و 5 اینو با جویستیک بازی کردم.اگه کسی در این مورد خبری داره ممنون می شم اینجا بزاره.
اقا این بازی در فروشگاه های تهران برای فروش امده نسخه اصلی و کامل و لهستانی!
ببخشید فقط ps3 این بازی دزدی شده!!؟؟؟ اخه در یک از فروم ها یک از کاربران گفته نسخه کامل ان بازی برای xbox در تهران امده!! با قیمت 40 هزارتومان!!!
فقط بشه با موس بازی کرد مثل 5 عالیه
من منتظر این بازی هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرده که دمو دوم بازی در 18 سپتامبر ماه جاری منتشر خواهد شد و در شبکه های PSN و Xlive قرار خواهد گرفت.
بهتره که تا نسخه اصلی بازی که همون تاریخ اکتبر هستش 11 مهر صبر کنیم.
تجربه نشون داده حتا این مدل عناوین دزدی شده هم اون حس اصلی نسخه بازی رو نداده.
مثله قسمت5 co-op میشه ؟
تریلر جدید از بازی:
بازی قراره کمتر از یک ماه دیگر برای سه پلتفرم اصلی عرضه شود . (2 اکتبر )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین نقد بازی ترسناک کپکام یعنی Resident Evil 6 ، توسط مجله ی رسمی پلی استیشن ایتالیا اعلام شد. نقد این بازی در شماره ی سپتامبر این مجله وجود دارد.
این مجله به بازی Resident Evil 6 نمره ی بسیار خوب ۹ را داده است و آن را اینگونه توصیف کرده است : ” بازگشت باشکوه این فرنچایز و بازی های ترسناک در این نسل ”
در ادامه می توانید چند صفحه از این مجله را مشاهده کنید :
مبع: DBAZI
نمرات بالا 9 ، 10 بهترین بازی سال بشه هر چی بشه یک طرف
اما مبحث ترس یک طرف
راستش حاضرم کمی از نمراتش کاسته بشه ولی ترسش برگرده این بهتره تا همش رو 10 بگیره و ترس نداشته باشه
ولی همش 10 بگیره ترس هم داشته باشه که دیگه دربست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)