دوست عزیز ،مشکل صدای فن در ایران رادیاتور از همه برندها مشهود تره و تقریبا تنها پکیجی که دیدم مشتریاش از صداش شکایت میکنن ایران رادیاتوره. اغلب این مشکل رو ندارن.اما کم صدا ترین پکیجی که من دیدم فرولی میکرو بود . چون دور فنش متغیره.کلا فرولی کم صداس
دوست عزیز ،مشکل صدای فن در ایران رادیاتور از همه برندها مشهود تره و تقریبا تنها پکیجی که دیدم مشتریاش از صداش شکایت میکنن ایران رادیاتوره. اغلب این مشکل رو ندارن.اما کم صدا ترین پکیجی که من دیدم فرولی میکرو بود . چون دور فنش متغیره.کلا فرولی کم صداس
سلام
برای یک واحد 92 متری طبقه اول روی پارکینگ از 5 طبقه میخوام پکیج بگیرم ساختمان نوساز و پنجره دوجداره پی وی سی دارد
میخواستم بدونم نظرتون راجع به پکیج زمینی چیه؟ مزایا و معیب زمینی نسبت به هوایی چیه ؟ در مورد محل نصب هم فکر نمیکنم مشکل داشته باشم چون یه تراس داریم که میشه اونجا نصب کرد
لطفا مدل و مشخصات رو اعلام کنید
با تشکر
سلام
ما پکیجمون 4 تا رادیاتور داره فشار اب روی یک و نیم تنظیم می کنیم اما به مرور می ره بالا و می رسه به 2 و خورده ای و 2 تا از رادیاتورها هم صدای اب می ده هر چی هم هواگیری می کنیم فایده نداره صدای اب قطع نمی شه مشکل چی می تونه باشه ؟
هواگیری صحیح را می شه گام به گام بگید لطفا
بهترین روش برای هواگیری به اینصورت که:
1- اول برق پکیج رو قطع کنید.
2- تک تک رادیاتوره رو هواگیری کنید.
3- فشار پکیج رو تنظیم کنید و روی 1/5 قرار بدید.
4- دوباره برق پکیج رو وصل کنید.
بهتره روی حوله خشک کن داخل حمام یک ارونت نصب کنید.چون رادیاتور حمام بالاتر از رادیاتورهای دیگه نصب شده معمولا هوا ی زیادی اونجا جمع میشه که از این ایرونت به صورت خود به خود خارج میشه و یک مقداری دردسر شما روبرای هواگیری کمتر میکنه.
به نظر من پکیج های دیواری راندمان بالاتری نسبت به پکج های زمینی داره و از نظر مصرف گاز نصف پکیج زمینی مصرف داره.من پیشنهاد میکنم پکیج دیواری بگیری چون که ایمنی بیشتری داره .
در ضمن پکیج های بدون فن را نمی تونید توی تراس و محیط باز نصب کنید.و باید حتما به یک دودکش با ارتفاع حداقل 4 متر وصل بشه در غیر اینصورت کار نمیکنه.
با درود .
پکیج ما هم در کابینت نصب شده ، در مورد صداش عرض کنم که مثل صدای گرم کردن موتور هواپیمای جنگی قبل از تکاف در باند فرودگاست .
صدای فن یا مشعل هر چی که هست آرامش رو ازم سلب کرده و شدیدآ دنبال نوع بیصداشم ،
دوستان فرولی رو پیشنهاد میدن در یک سایت با مارک لامبرت آشنا شدم ، تازه وارد بازار شده .
قراره تا چند روزه دیگه نمایندگی این مدل در تهران نتیجه امتحان و جواب صدای این مدل ، و ساپورت بعد از فروش رو بمن ابلاغ کنه ، فعلآ منتظر جواب هستم .
نتیجه رو حتمآ مینویسم . با تشکر از شما و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز .
Last edited by 21 دسامبر; 05-12-2012 at 00:01.
بعد از بررسي تصميم گرفتم براي آپارتمان 97 متري طبقه 5 از 7 پکيج والترو بگيرم با رادياتورهاي پانلي . لطفا اگر دوستان نظري در مورد اين پکيج دارند بفرمايند . ضمنا فکر کنم رادياتورهاي پانلي بهتر باشند !
ممنونم
موقع هواگیری پیچ پایین رادیاتورها باید باز باشه یا بسته ؟
ما حدود یک تشت اب هم می ذاریم ازش بیاد بیرون اما باز صدا می ده
سلام لطفا یه تعمیرگاه و نمایندگی مطمئن تو محدوده توحید ستارخان شهرآرا به من معرفی کنید![]()
سلام
برای یک واحد 55 متری طبقه اول روی پارکینگ از 5 طبقه که پنجره دوجداره یو پی وی سی داره (در منطقه شهر قدس) میخوام پکیج و رادیاتور انتخاب کنم...خیلی تحقیق کردم کلا به این نتیجه رسیدم که بوتان کالدا بگذارم و رادیاتور ایل پریمو بوتان. نمایندگی بوتان میگه که مدل اپتیما بگذاری بهتره. من یخورده به حرفش مشکوکم. واقعا تفاوت این دو مدل به جز تک مبدله و دو مبدله بودنش چیه؟ بعضی ها میگن دو مبدله (اپتیما) اصلا خوب نیست.
یک انتخاب دیگه هم دارم و اون تاچی هستش (هم رادیاتور هم پکیج) . چون نمایندگیش درست کنار این خونس که گفتم میتونه انتخاب بدی نباشه چون قیمتش تقریبا یکیه اما تعریف خوبی ازش نشنیدم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنین و خانواده ای رو از نگرانی نجات بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)