نرخ ارز که بعید هست بیاد پایین ولی چیزی که از اهمیت بیشتری برخوردار هست کشش بازار و کمتر شدن ولع خریدار و در نتیجه منطقی تر شدن قیمتها در 6 ماه آینده هست
نرخ ارز که بعید هست بیاد پایین ولی چیزی که از اهمیت بیشتری برخوردار هست کشش بازار و کمتر شدن ولع خریدار و در نتیجه منطقی تر شدن قیمتها در 6 ماه آینده هست
به نظرتون از کجا بگیرم ؟ من خودم دوست دارم از بازار موبایل تو جمهوری بگیرم.
یک سوال دیگه : اگر جیلبریک نشه تو ایران مشکلی نداره که از لحاظ دانلود کردن برنامه ها از سایت اپل با وی پی چیز ؟ چون من نمی خوام جیلبریکش که اومد تو بازار جیلبریک کنم
به نظرم از پایتخت بگیرید
تو جمهوری تک و توک فروشگاه ها آیپد می فروشن ولی پایتخت بیشتر هست به نظرم خوب از همه مغازه ها قیمت بگیرید و بعد اقدام کنید معمولا طبقات بالا تر ارزونتر هست ( تجربه شخصی )
2 خیر مشکلی برای استفاده در حالت غیر جیلبریک ندارید
حرف شما بسیار خنده دار هست !!! با توجه به تصویر زیر شما میتوانید به طور مثال مدل آیفون خودتون رو تشخیص بدید ! این موضوع درباره ی آیپد نیز صدق میکند . لطفا مطالعه کنید و بعد نظر های درست بدید نه اینکه رو هوا یه حرفی زده بشه و فرد دیگری گمراه بشه . اگر توانایی آموزش و کمک به دیگران را در این زمینه ندارید لطفا مطالعه کنید .
برای اطلاعات بیشتر به لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید !
Last edited by JoWkErsSs; 23-04-2012 at 22:46.
شنیده بودم آیپد ۱ و آیپد ۲
و یا
آیفون ۳g '3gs و ....
ولی نشنیده بودم آیفون a1303 و ...
سلام دوستان
بعد از ٢٠ روز كار كردن با ipad جديد و خريد ٢٥٠ دلار از app هاى اون ، خواستم نكاتى رو اضافه كنم ، شايد در تصميم هاى شما اثر مفيد داشته باشه .
١-حيفه كه screen بدون محافظ باشه ولى به دليل كيفيت فوق العاده بالاي صفحه نمايش ، و متاسفانه تا كنون screen protector يا ورق محافظى كه با نصب اون ، كيفيت نمايش كاهش نيابه ساخته نشده !
٢- از مشكل حرارت نهراسيد ! كافيه يه case يا بقول ما كيف مناسب تهيه كنيد ، فلذا حرارت را احساس نخواهيد كرد!
٣- وقتى با ipad 2 مقايسه كنيد تازه متوجه ميشيد كه صفحه اون خيلى pixlated بوده و به نظر من باعث تضعيف بينايي شما در درازمدت ميشه . واسه Upgrade كردن همين يه دليل هم كافيه از ديد من.سلامت بينايي از طلا هم با ارزشتره.
٤-٩٠ در صد كارايي ipad به نرم افزارهاييه كه روي اون نصب ميكنيد . اينقدر هم دنبال jail break و اين حرفا نباشيد والا احتمال خرابى و هنك كردن بالا ميره. بعد كلى تحقيق معلوم شد ipad قبلي من به دليل همين jail break و خصوصا extention هاى اون ، صفحه اش زرد شد !
٥-در صورتيكه به game زياد علاقه داريد ، روي ipad جديد حتما real race 2 و infinity blade 2 رو تهيه كنيد . بقيه زياد جالب ويا high graphic نيستن !
(البته sky Gamblers, asphalt 6 , batman arkham city lock, modern combat 3' ,call of duty black zombies, mass effect...بدك نيستند)
٦- از جاى مطمئن خريد كنيد و حتما و حتما همون جا جعبه رو باز كنيد و ده مورد كليدى رو با دقت check كنيد.
٧- توجه داشته باشيد كه ipad جديد با تمام جذابيت هاش بازم نميتونه نقش يك laptop مدرن يا حتي ultrabook رو داشته باشه ، در عين حال برتريهاى خاص خودش رو داره.
٨- app هاى زير رو حتما تهيه كنيد ، اينها بهترين ها هستند (در دسته utility) تا اين لحظه:
Zite
Instapaper
Pocket)(read it later)
File app pro
Download HD pro
Ibooks
Data man pro
Readebility
Ifiles
Tweetbutes
Data usage pro
Reeder
Photo vault pro
Iphoto
Winzip
Skygride
Readdle docs
Phone drive
Dropbox
Last edited by aidin299; 24-04-2012 at 15:38.
سلام
تجربه این دوستمون aidin229 هم خوب بود.منم از ایبد خوشم اومده
مطمعن هستید جیل کردید صفحه ایبد شما ایبد2 بود خراب شده زرد شد؟؟؟ دیگه کار نمیکنه تو ایران کسی تعمیر میکنه ایم ایبد و ... ابل من که نمیدونم بعیده درسته کسی گرفت خراب شد دیگه باطل میشه؟
کلا صفحه نمایش چشم درد نمیاره؟ همه میگن برای خوندن کتاب و ایبوک باید از ریدر استفاذه کرد بخاطر e ink چشم درد نمیگیره
جدا ایبد چشم درد نمیاره دوتان که گفتند ایبد1 هم خوبه برا خوندن 2 که عالیه 3 رو نمیدونم نشنیدم از کسی
منم دیرتر میخاستم بگیرم که شنیدم ایبد4 میاد صبر کنیم یا نه و دیگه دو دل شدم بعد نمیدونم با این نت اشغالی که داریم سیم کارت خور خوبه یا نه
یک سوالاتیم داشتم که تو مشاوره خرید کردم فکر کنم کسی وقت نکرد ج بده.
جیل نکنیم اخه برنامه هاش گرون تموم میشه با این دلار خریدن
شنیدم جیل بریک شارژ زود تموم میکنه و کند میکنه ولی بس خرابم میکنه
ایبد دوس داشتم بگیرم ولی چیزی ازش زیاد نمیدونم بجه ها لطف کردن توضیح دادن بیشتر اطلاعات گرفتم
چیزه دیگه بود تهش چند تا سوال میکردم تموم میشد ولی چون با این اشنایی نداشتم زیاد سوال کردم هر بار کلی نوشتم ببخشید
دوس داشتم بگیرم ولی این که جیل کند کنه دستگاه و شارژش زود خالی بشهو صفحهو ایبد خراب کنه از خیرش میگذرم نمیخرم ولی تو کف ش میمانم . اخه برنامه خریدن 1 2 تا نیس که گفتید 250 دلار دادید زیاده. تازه دو روز دیگه بازم برنامه میاد
خلاصه سر در گم شدم
تشکر برای اینکه تجربه شخصیتون رو با ما به اشتراک گذاشتید
جهت اطلاع :
جیلبریک به خیچ عنوان باعث خرابی های سخت افزاری نمیشه و تا الان هیچکس همچین چیزی رو تایید نکرده
گرچه گاها از سوی افرادی این شبه ایجاد میشه
دوست گرامی شما چرا داری اینقدر خودتو اذیت میکنی؟؟
جواب چند تا از سوالای شما رو که الان مجددا مطرح کرده بودی رو من خودم به شما عرض کردم
بقیه سوالات رو هم به این دلیل کسی مایل نبود جواب بده چونکه شما میتونستی با یه جستجوی ساده تو همین فروم پیداشون کنی
اگر واقعا در رابطه با پرسش هاتون این قدر دلهره دارید برای بار دوم به شما پیش نهد میکنم حتما تاپیک های مورد علاقتون رو با دقت بخونید
در رابطه با شارژ : خود جیلبریک به تنهایی تاثیری در مصرف شارژ نداره و برنامه های غیر استانداردی هستند که از سوی اپل تایید نشدن ولی شما با جیلبریک اونهارو از سیدیا نصب میکنی و ممکنه بعضی از اونها مشکلاتی از قبیل مصرف زیاد شارژ و یا پایین آوردن سرعت دستگاه و گاهی مشکلاتی مثل ایجاد خلل در روند کار کرد دستگاه ( خاموش روشن شدن و کوچک شدن آیکونها و ... ) ایجاد کنند که شما با پاک کردن برنامه ها میتونید اون مشکل رو بر طرف کنید
اینی هم که دوست گرامیمون گفتند که جیلبریک باعث ایجاد مشکل در صفحه نمایش دستگاهشون شده هم نمیتونه صحیح باشه
احتمال داره ایشون در استفاده از دستگاهشون چندان دقت نمیکردن
عوامل محیطی محتمل میتونه استفاده از دستگاه در مجاورت گرما
تابش نور شدید خورشید
استفاده در میادین مغناطیس شدید
یا ضربه و چیزهای این چنینی باشه
ولی اینکه جلبریک با عث خرابی این چنینی بشه جای تعجب هست
سلام
ممنون از جوابتون
راستش گفتم دلیل اینکه سوال زیاده اینه که این دستگاه اما اگر زیاد داره فروم تابیک ها خوندم هر کی یچیز گفته
مثل اینجا که گفتند صفحه زرد شد خب منم که کار نکردم شک میکنم که جیل خراب کنه.
فقط تنها چیزی مونده اینه چند وقت دیگه مثلا تابستون ارزش داره این بگیرم یا بمونم ایبد 4 شاید چیز متفاوتی باشه؟
یکی هم این که میگن ایبد 2 و 3 تقریبا زیاد فرق نمیکنه اینم که مشکل حرارت داره بنظرتون خاستم ایبد 2 بگیرم یا 3؟
ممنون تموم شد دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)