تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 54 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 536

نام تاپيک: همه چيز در مورد Database ها

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوم: من یک شمارنده تعریف کردم امه هرجا میخام از اون استفاده کنم ارور میده به کد زیر یه نگاه بندازین این کاریه که من کردم ولی ارور میده
    قبل از اینکه جواب بدم باید عرض کنم مطلبی که دوست عزیزم مرد مباح در مورد ویرایش پست قبلا خدمت شما گفتند، مربوط به زمانی بود که پشت سر هم چند پست ارسال کرده بودید و به هیچ وجه منظورشون این نبوده که پست ساعت 8 صبح رو در 5 بعد از ظهر و بعد از ارسال پست توسط فرد دیگه ویرایش کنید. پس لطفا از این به بعد این نکته رو مد نظر قرار بدید
    اما پیغام های خطایی که گرفتید:
    همگی خطاهای syntax هستند یعنی شما در نحوه ی به کار بردن دستور یا رعایت قواعد اشتباه کردید و فقط با ترجمه جملات خودتون میتونستید بدون ارسال پست به خطاها پی ببرید
    [Error] Unit4.pas(61): Incompatible types: 'String' and 'Integer'
    دو مقدار از دو نوع مختلف رو در خط 61 برنامه به اشتباه با هم مقایسه کردید
    [Error] Unit4.pas(70): ';' not allowed before 'ELSE'
    کاراکتر ';' قبل از else به کار نمیره
    [Error] Unit4.pas(81): BREAK or CONTINUE outside of loop
    دستور break رو باید درون LOOP (حلقه) به کار ببرید

همین....

2. این کاربر از F A R H A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    میخواستم بپرسم برای دیتابیس برنامه های تحت وب ، چه کتاب و چه مباحثی رو باید مطالعه کنم ؟(چون بحث دیتابیس خیلی گسترده هست)
    سلام
    برای دیتابیس تحت وب شما میتونید از هر دیتابیسی استفاده کنید اما sql server برای سرورهای ویندوز و mySql برای لینوکس عمومیت دارند. اما برای برنامه نویسی بوسیله ی دلفی باید مباحث intraWeb رو مطالعه کنید
    موفق باشید

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    برای دیتابیس تحت وب شما میتونید از هر دیتابیسی استفاده کنید اما sql server برای سرورهای ویندوز و mySql برای لینوکس عمومیت دارند. اما برای برنامه نویسی بوسیله ی دلفی باید مباحث intraWeb رو مطالعه کنید
    موفق باشید
    ممنون
    میدونم. میخواستم مباحثی از دیتابیس رو که مرتبط با برنامه های تحت وب هست و مدل دیتابیس برنامه های تحت وب رو توضیح داده ، بدونم

داره خودمونی میشه ali135ugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تو خاکا

پيش فرض

مرد مباح و فرهاد جان خیلی خیلی ممنون من بالاخره تونستم برنامه رو اجرا کنم خیلی خوشحالم عیدی خوبی بهم دادین انشالله که امام علی هم عیدی خوبی به شما بده
    از راهنمائی های شما کمال تشکر را دارم و امیدوارم بتونم همیشه از راهنمائیهاتون استفاده کامل رو ببرم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تو خاکا

پيش فرض

مرد مباح عزیز میگم اگه دعوام نکنی میشه یکی توضیح بده برای مسئله بالا چطوری میتونیم از آرایه ها برای نمایش اطلاعات تیبلمون روی لیبل ها از اون استفاده کرد(مباحث آرایه ها رو البته خوندم اما خیلی ناقصه)

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

دوست عزیز. این مشکل مربوط به دیتابیس نیست و توی همون بخش که پرسیدی ارتباط بیشتری داره و لطفا توی همون بخش ادامه بده.
    ضمنا فکر نکن که من فقط جواب پستهای این تاپیک رو میدم. من همه جا رو نگاه میکنم و هرجایی که فک کنم چیزی توش میدونم سعی میکنم توضیحات بدم.

ممنون.

9. این کاربر از مرد مباح بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kiyarash1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان آبی

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سایت طراحی کردم که تو حالت لوکال هیچ ایرادی نداره و به دیتا بیس متصل هستش و اطلاعات ورودی در فرم ثبت نام به راحتی داخل دیتا بیس ذخیره میشه و با امکانات دریم ویور من کاری کردم که اطلاعات پس از ذخیره از دیتا بیس فراخونی بشه و در جدولی که ساختم نشون داده بشه حالا مشکل من اینه که چه جوری کاری کنم که اطلاعات فرم ثبت نام ساخته شده در دیتا بیس سرور ذخیره بشه و همچنین چه کار کنم که اطلاعات ذخیره شده در دیتا بیس سرور در اون جدول نشون داده ثبت شه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تو خاکا

پيش فرض

سلام
    میگم چطوری میشه با دستور تیبلمون رو خالی کنیم(پارادوکس)
    Last edited by ali135ugd; 12-12-2009 at 13:36.

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سایت طراحی کردم که تو حالت لوکال هیچ ایرادی نداره و به دیتا بیس متصل هستش و اطلاعات ورودی در فرم ثبت نام به راحتی داخل دیتا بیس ذخیره میشه و با امکانات دریم ویور من کاری کردم که اطلاعات پس از ذخیره از دیتا بیس فراخونی بشه و در جدولی که ساختم نشون داده بشه حالا مشکل من اینه که چه جوری کاری کنم که اطلاعات فرم ثبت نام ساخته شده در دیتا بیس سرور ذخیره بشه و همچنین چه کار کنم که اطلاعات ذخیره شده در دیتا بیس سرور در اون جدول نشون داده ثبت شه؟
    دوست عزیز فکر کنم موضع ربطی به دلفی نداشته باشه. اینجا فقط مباحث دیتابیس دلفی مطرح میشه

نقل قول نوشته شده توسط ali135ugd
    سلام
    میگم چطوری میشه با دستور تیبلمون رو خالی کنیم(پارادوکس)
    با یکی از فرامین SQL میشد یک حطی این کارو کرد. فکر کنم Delete All بود و برای اطلاعات بیشتر به لینک امضای فرهاد عزیز مراجعه کنید.
    میتونین هم به کمک یک While و Delete تمام رکوردها رو پاک کنید که البته روش اول خیلی سریعتر هست.

13. این کاربر از مرد مباح بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •