عجیبه چون وقتی سفید رو بزنید باید منو دوباره باز بشه.. من الان 20 بار تست کردم! شما یکبار ریست کنید (هوم+پاور رو نگه دارید) ببینید چی میشه.
---
یکم شوخی با Siri
عجیبه چون وقتی سفید رو بزنید باید منو دوباره باز بشه.. من الان 20 بار تست کردم! شما یکبار ریست کنید (هوم+پاور رو نگه دارید) ببینید چی میشه.
---
یکم شوخی با Siri
یه سوال
وقتی جیلبریک میشه گوشی چه امکاناتیشو دیگه نمیشه استفاده کرد؟
مثلا دیگه نمیشه آپدیتش کرد؟
نمیشه جیلبریکو برداریم هر وقت خواستیم بعد دوباره انجام بدیم؟کلا بهتره جیلبریک بشه یا نه؟
بپرس نظرت راجب دین چیه ؟؟؟؟
بپرس قصد ازدواج نداری ؟
بگو شخصی زنی گرفته با 1000 سکه مهریه که هر سکه از قرار 1 میلیون تومان و هر دلار از قرار 2000 تومان میباشد شخص اگر بخواهد زنش را طلاق دهد چند دلار باید بپردازد ؟؟؟
متن های طولانی رو هم میفهمه یا باید کوتاه باشه ؟(مثل این بالایی )
Last edited by Farshid72; 25-01-2012 at 12:49.
بله می فهمه اگه معنی داشته باشن. شما این رو به خود استیو جابز هم بگی نمی فهمه چه برسه به سیری بیچاره
این هم چند تا دیگه، همیشه سوالات اعتقادی درباره دین و خدا و ... رو جواب سربالا میده:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اساتید اگر جواب بدن لطف میکنن
به نظر میاد واسه اینجور سؤالا برنامه ریزی خاصی روش صورت نگرفته باشه. چون این جوابایی که داده به راحتی میشه واسه چندین نوع سؤال دیگه هم استفاده کرد. شاید تو نسخه فول (و شاید همراه با آیپد!) واسه این کارا بهتر عمل کنه.
Last edited by *Ali*; 25-01-2012 at 12:47.
من هم اول اینطور فکر می کردم، ولی وقتی برای چیزی هیچ برنامه ای صورت نگرفته باشه میگه "I don't understand" یا چیز مشابهه، هیچ وقت برای چیزی که نمی فهمه جواب سر بالا نمی ده (این هم یه گزینه دیگه از احترام اپل به مشتری!)، و برای سوالی که واقعا متوجه بشه و نخواد پاسخ بده جواب سر بالا می ده. این سیری خیلی آدم تر از این حرف هاست که دربارش اینطور فکر کنیممثلا این چند نمونه که براش برنامه ریزی نشده:
![]()
![]()
انتگرالم میگیره ؟؟؟
ماه م تو ایران یکیشو داریم به اسم نیوشا البته ماله بانکه
آره چرا کنه؟
تازه تو نسخه بعدیش قراره ثابت کنه که نظریه انیشتن هم غلطه و نظریه سیری رو که جدیدتره مطرح کنه
فعلا که آیفون ها شدن مثه پیکان.همونطوری که پیکان صدی 10-20 لیتر میسوزونه اینم تو مصرف شارژ عین همون پیکانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)