تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 100 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز دوستان ساز خودشان را مي زنند. ببينيد من خودم از مخابرات استفاده مي كنم و نامحدود است و شايد بگم هر 2 يا 3 ماه يكبار خراب ميشه. راضي هم هستم.

2. 2 کاربر از p30c بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

باز دوستان ساز خودشان را مي زنند. ببينيد من خودم از مخابرات استفاده مي كنم و نامحدود است و شايد بگم هر 2 يا 3 ماه يكبار خراب ميشه. راضي هم هستم.

بابا خدا خیرت بده همه جا که مخابرات جواب نمیده که
    حالا طرف شما خوبه
    واسه ما افتضاحه
    1 مگ همه جا 120 اینجورا دان دارن اینور 80

4. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله براي شما و عده ديگه از دوستان كه پول 128 ميدن و از سرعت 2 مگ استفاده مي كنن اين اتفاق نامطلوب هست اما براي من و امثال من كه پول 1 و 2 مگ ميديم اما شبا سرعتمون (به دليل شير شدن با تعداد زيادي افرادي كه 128و256و 512 خريداري كردن) به زور به 20-30 ميرسه اين اتفاق و سرويس نا محدود مساله درست و خوبي هست
    اگه شما هم تا الان به جاي اينكه شبا اون 6 ساعت رو از سهم افرادي هزينه پهناي باند دادن استفاده نمي كرديد و سرعتتون به ميزان 30 مي رسيد مطمئن هستم الان از اين طرح ناراضي نمي شديد
    با فرض عملی شدن این طرح همین اتفاق برای سرویس های روزانتون میوفته!!!
    فرض کن 1 مگابیت نامحدود داری.توی روز اگر مثل شبانه ی فعلی همه دانلود کنند سرعتت برابر می شه با12.8 کیلوبایت!!!
    الان لااقل سرعتت توی شبانه 20 کیلوبایت و روزانه 200-300 کیلوبایته.
    حرفهاي شما كاملا تاييد ميشه !!
    من الان سرويس 512 نامحدود دارم كه ماهي 95000 تومن بابتش پول ميدم و اكثر مواقع (روزها)سرعت دانلودم بين 25 تا 50 هست ،اين قيمت واقعا زياده براي همچين سرويسي! اما تو طرح جديد قيمت خيلي بهتر شده و با همين بودجه ميتونم سرويس 2 مگ هم بگيرم كه مطمئنا سرعتش بهتر ميشه حتي با وجود شير 1 به 10

در ضمن لازم نيست كسي ناراحت بشه ، سرويسهاي قبلي سرجاشون ميمونن و هركي دوست داشت ميتونه از سرويسهاي نامحدود جديد بگيره.
    با سرویس 2مگابیت نامحدود سرعت دانلودت مطمئنا به 25.6 کیلوبایت میرسه.شما چه طور حساب کردی که بهتر از 25-50 کیلوبایتی می شه که در حال حاضر داریش؟نکنه فکر کردی ملتی که اینترنت نامحدود طرح جدیدو میگیرن از خیر دانلود 24 ساعتشون میگذرن؟
    در جواب اون دوستانی که میگن هر کس می خواد سرویس محدود بگیره:
    فرض کنید توی یک اتوبان محدودیت سرعت، 120 کیلومتر برساعت هست.
    یک روز قانون میزارن که کسیایی که با سرعت 20 کیلومتر یا کمتر حرکت کنند پول بنزینشونو دولت می ده.
    حالا فکر نمی کنید کسی که با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنه نسبت به قبل دیرتر به مسیرش می رسه؟
    جواب:خب چرا.دیرتر به مسیرش میرسه.2 تا دلیل عمده داره:
    1.به دلیل سرعت کم ِخیلی از اتومبیل ها، ترافیک ایجاد می شه و این ترافیک، باعث کاهش سرعت حرکت اتومبیل ها می شه
    2.چون بنزین اتومبیل های با سرعت کمتر از 20 کیلومتر مفتی هست.رانندگان اشتقیاق پیدا می کنند که بیشتر از قبل مسافرت کنند.به همین دلیل جاده ها شلوغ تر از قبل می شه و همین هم عامل ترافیک و کمتر شدن سرعت می شه.

عینا این قضیه برای اینترنت هم صادق هست.

6. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ا سرویس 2مگابیت نامحدود سرعت دانلودت مطمئنا به 25.6 کیلوبایت میرسه.شما چه طور حساب کردی که بهتر از 25-50 کیلوبایتی می شه که در حال حاضر داریش؟
    نکنه شما در حال حاضر داریش که این پیش بینیهای قشنگ قشنگ رو میکنی پسر جان؟

8. 6 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

بله براي شما و عده ديگه از دوستان كه پول 128 ميدن و از سرعت 2 مگ استفاده مي كنن اين اتفاق نامطلوب هست اما براي من و امثال من كه پول 1 و 2 مگ ميديم اما شبا سرعتمون (به دليل شير شدن با تعداد زيادي افرادي كه 128و256و 512 خريداري كردن) به زور به 20-30 ميرسه اين اتفاق و سرويس نا محدود مساله درست و خوبي هست
    اگه شما هم تا الان به جاي اينكه شبا اون 6 ساعت رو از سهم افرادي هزينه پهناي باند دادن استفاده نمي كرديد و سرعتتون به ميزان 30 مي رسيد مطمئن هستم الان از اين طرح ناراضي نمي شديد
    عزیزم اولا سرویس من پول 512 میدم نه 128 یعنی سرویس فقط یک درجه از شما پایین تره بعدشم مثلا سرویس 128 سرعتش 150 256 195 و 512 240 حدودا هست سرعت روزانش خودش سرویس ها رو روی 2 مگابایت میبنده که هر سرویس با 30 یا 40 تا از سرویس قبلی سرعتش بیشتره یعنی حتی سرویس 1 مگابایت هم میشه 270 280 نهایتش که شبانه مثلا مال من 512 از سر شب حدودا 120 هست که میرسه به 70 یا 60 وتا دم صبح به 190 و حتی 240 میرسه
    Last edited by irainian; 22-09-2011 at 10:18.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینطور که من میبینم عده ای دوست ندارن که بقیه کاربرا هم سرعتهاشون متناسب بشه!
    از دید من این طرح نامحدودسازی ترافیک رو میشه یه طرح ملی دونست! به بیان بهتر یا همه سرعتهاشون بالا خواهد بود یا کیفیت همگی کاربران مثل هم. اینطوری در صورت بودن مشکل از همه جای ایران اعتراض میکنن و در اینصورت مشکلات سریع دیده میشن (عمومی تر خواهد شد) و شاید مسئولان هم ناچارا سریع تر بفکر چاره باشن.
    این میتونه سرآغاز یک جهش در مقوله اینترنت لاک پشتی ایران باشه. بهتره کمی از خودخواهیها کم کنیم و تنها به فکر خودمون نباشیم

11. 10 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با فرض عملی شدن این طرح همین اتفاق برای سرویس های روزانتون میوفته!!!
    فرض کن 1 مگابیت نامحدود داری.توی روز اگر مثل شبانه ی فعلی همه دانلود کنند سرعتت برابر می شه با12.8 کیلوبایت!!!
    الان لااقل سرعتت توی شبانه 20 کیلوبایت و روزانه 200-300 کیلوبایته.

با سرویس 2مگابیت نامحدود سرعت دانلودت مطمئنا به 25.6 کیلوبایت میرسه.شما چه طور حساب کردی که بهتر از 25-50 کیلوبایتی می شه که در حال حاضر داریش؟نکنه فکر کردی ملتی که اینترنت نامحدود طرح جدیدو میگیرن از خیر دانلود 24 ساعتشون میگذرن؟
    در جواب اون دوستانی که میگن هر کس می خواد سرویس محدود بگیره:
    فرض کنید توی یک اتوبان محدودیت سرعت، 120 کیلومتر برساعت هست.
    یک روز قانون میزارن که کسیایی که با سرعت 20 کیلومتر یا کمتر حرکت کنند پول بنزینشونو دولت می ده.
    حالا فکر نمی کنید کسی که با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنه نسبت به قبل دیرتر به مسیرش می رسه؟
    جواب:خب چرا.دیرتر به مسیرش میرسه.2 تا دلیل عمده داره:
    1.به دلیل سرعت کم ِخیلی از اتومبیل ها، ترافیک ایجاد می شه و این ترافیک، باعث کاهش سرعت حرکت اتومبیل ها می شه
    2.چون بنزین اتومبیل های با سرعت کمتر از 20 کیلومتر مفتی هست.رانندگان اشتقیاق پیدا می کنند که بیشتر از قبل مسافرت کنند.به همین دلیل جاده ها شلوغ تر از قبل می شه و همین هم عامل ترافیک و کمتر شدن سرعت می شه.

عینا این قضیه برای اینترنت هم صادق هست.
    منم همچین دل خوشی از این طرح ندارم چون هنوز هیچی نشده دودش تو چشمم رفته و سرعت شاتل نازنینم که 5 سال بود ازش راضی بودم داغون شده ولی با محاسبات شما کاملاً مخالفم چون محال هست هر 10 نفر باهم مصرف کنن. در بدترین حالت 5-6 نفر استفاده میکنن و در بهترین حالت 1-2 نفر به جز شما اونم نه صرفاً در حالت دانلود با تمام قدرت. ممکنه یکی یه صفحه باز کنه و صفحه بعدی رو چند دقیقه بعد. کلاً به اون صورت که سرعت 2 مگ بشه 25 نخواهد بود. اگه 512 نامحدود سرعت 30-40 رو هم بده این طرح عالیه نسبت به پولی که قبلاً میدادیم و سرویسی که میگرفتیم.

13. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

فعلا که سرویس ها زدن تو سایت ها فقط مونده تا ببینیم چه کیفیتی خواهند داشت و البته بعد از یکی دو ماه چطور خواهند بود ولی اینجا هر کی میرسه میشینه حداقل سرعت رو حساب میکنه حالا یکی 128 رو و یکی 512 رو...
    این که میگن سرعت های محدود هم کم میشه رو قبول دارم خب چرا کسی که سرویسش 128ه سرعتش 200ک باشه؟! همونطوری که نامحدود ها واقعی اند اونها هم واقعی باشند و کل پهنای باند باید بین همه سرویس گیرنده ها تقسیم بشه و isp باید تحت نظارت دقیق باشه که خطایی نکنه؛ مشکل ما یه چیز کلیه نه اینکه محدود رو نامحدود نکنید که سرعتمون کم نشه و... محدودیت ها و قیمت های گرون هم جای خود داره
    و البته به نظرم سرعت ها فوقش نصف واقعی باشن در شرایط بد وگرنه اکثرا به سقف سرعت باید نزدیک باشند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نکنه شما در حال حاضر داریش که این پیش بینیهای قشنگ قشنگ رو میکنی پسر جان؟
    نکنه شما هم تو ایران نیستی که این تصورات قشنگ قشنگ رو میکنی که نامحدود دست یکی تو ایران بیفته کل اینترنت رو دانلود نمیکنه؟؟؟

16. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نکنه شما هم تو ایران نیستی که این تصورات قشنگ قشنگ رو میکنی که نامحدود دست یکی تو ایران بیفته کل اینترنت رو دانلود نمیکنه؟؟؟
    اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
    یه چیزی خدمت ملت بی جنبه عشق دانلود عرض کردم قبلا:
    هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!

18. 6 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •