دقیقا مشکل من هم همین است چطوری این کارو بکنم چون نمی تونم از پس نگهباناش بربیام یعنی هرچقدر میکشمشون زیاد تر میشن.در ضمن 5 تاست نه 3 تا.
واقعا کلافه شدم از هر راهی وارد میشم نمیشه مخفی کاریم نمیشه کرد چون آتیشم بزنی بالاخره می فهمن میان سراغت
دقیقا مشکل من هم همین است چطوری این کارو بکنم چون نمی تونم از پس نگهباناش بربیام یعنی هرچقدر میکشمشون زیاد تر میشن.در ضمن 5 تاست نه 3 تا.
واقعا کلافه شدم از هر راهی وارد میشم نمیشه مخفی کاریم نمیشه کرد چون آتیشم بزنی بالاخره می فهمن میان سراغت
اتفاقا راحتترین مرحله همینه
کنار هر باغ گ.راس, بشکه هست که میتونید بترکنیدش راحت باغ آتیش میگیره
یا
با اسلحه آتشین گوشه ی باغو آتیش بزنید همه جای باغ 2سوته آتیش میگیره
فقط آتیش بزنو فرار کن![]()
Last edited by nois3; 18-12-2012 at 22:55.
باغ ها توی زمین های همواره که دورش تپه های نسبتا بلنده. با یک تفنگ دوربین دار بشکه های کنار زمین رو یکی یکی بزن و حالش رو ببر![]()
ممنون دوست عزیز شما بازی رو رو چه درجه سختی بازی میکنید؟
باید امتحان کنم البته هنوز پولم نرسیده دوربین دار بخرم ولی فک کنم باید ماموریت های جانبی انجام بدم برای راحت انجام دادن ماموریت ها اصلی
Anti-Aliasing روشن نیست؟
چرا این خطوط اشیا اینجورین؟
بازم سیو را نشناخت. خسته شدم اینقدر از اول شروع کردم. واسه کسی پیش نیومده این مشکل؟؟ آپدیت بازیم 1.3 هستش![]()
دوست عزیز میشه بگید این آپدیت ۱.۳ رو واسه چی نصب کردید؟
چون من ۱.۲ نصب کردم هیچ فرقی با ۱.۱ نداشت
اگه واسه انلاین آپدیت نکردید,بنظرم بازی رو از اول نصب کنید آپدیت هم بیخیال شید
همیشه Normal بازی میکنم
شما رو High داری بازی میکنی؟
Last edited by nois3; 19-12-2012 at 12:41.
دوستانی که میخوان out post رو خیلی راحت و با 1500 xp بگیرن من پیشنهاد میکنم از اسنایپ استفاده کنن . یه صدا خفه کن هم حتما سرش بذارین . من 80 درصد out post هارو همینطوری گرفتم
میرفتم یه جای دور مثلا 100 110 متری بعدش یکی یکی هد شات میکردم
یه نکته دیگه که خیلی حال میده . تو بعضی out post ها یه قفس هست که توش حیوون هست . مثلا پلنگ . من همون اول یه تیر به اون قفس میزدم و این حیوونه آزاد میشد و بیشتر آدمای تو out post رو میکشت![]()
نه خاموشه ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)