تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 113 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کول پد مدل n8 خریدم خیلی تعریفشو شنیده بودم ولی انگار کارشو برعکس انجام میده وقتی بازی میکنم بدون کول پد دما 80 وقتی کول پد رو روشن میکنم دما به 90 میرسه !
    کسی میدونه چرا اینجوری؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان عزیز:لطفا مزایا و معایب این لپ تاپ رو از نظر خودتون _نه از نظر دیگران_ برای راهنمایی به من بنویسید.با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان عزیز:لطفا مزایا و معایب این لپ تاپ رو از نظر خودتون _نه از نظر دیگران_ برای راهنمایی به من بنویسید.با سپاس فراوان
    سلام دوست عزیز
    بنظر من هیچ عیبی نداره.من که از کار باهاش لذت میبرم.همه چیش خوبه
    البته اگرم مشکل یا عیبی داره من تا حالا بهش بر نخوردم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    بازم امتحان کردم اما نشد
    اینم مراحل کارم

به اینجا هم که میرسم وقتی کابل رو انتخاب می کنم هم باز کانال دیجیتالی پیدا نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز;
    من 2روزه این لپ تاپ گرفتم ، الان که باهاش کار می کنم یه دفعه ویندوز قفل می کنه وبعد از چند ثانیه دوباره به حالت طبیعی بر می گرده دقت که کردم متوجه شدم زمانی که cpu به 2.6 به بالا میره برای پردازش این اتفاق می افته ، اولش اینطوری نبود بعد که ریکاوری کردم و نرم افزار ریختم اینظوری شد می خواستم بدونم الان مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ و باید چی کار کنم.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    یه پرسش
    چجوری میشه تله تکست فارسی با این لپ تاپ دریافت کرد؟
    XPS L502x
    دریافت میکنه ولی فارسی رو بهم ریخته نشون میده
    Last edited by sorena6680; 14-10-2011 at 22:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
    نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
    من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
    البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.

من وقتی رو تختم میزارم یا رو پتو یا چیزی شبیه اینا این اتفاق می افته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای منم فنش اینطوری .مثلا تو 30 ثانیه 10 بار کم و زیاد میشه سرعت یکسانی نداره.

ولی فنش تو دور پایین صدای عجیب غریبی از خودش در میاره!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من درایور جدید کارت گرافیک nVidia geforce Gt540M 280.26 رو نصب کردم ...
    بهبودی حاصل نشد ... احساس کردم افت کیفیتی داشت و کلا سرعت پردازش کار های گرافیکی هم یه نمه پایین اومده بود ... در ضمن حتی آیکون GPU Activity هم تو این ورژنش از بین رفته بود ... دوباره داونگرید کردم به ورژن قبلیم که این بود : Nvidia Geforce GT 540M Driver Update - Ver. 275.33
    اگر با درایور های لبتاپتون مشکلی ندارین بهش دست نزنین ... بعضی وقت ها هم بعضی آپگرید ها ممکنه با بعضی از نرم افزار های نصب شده از قبل کانفلیکت ایجاد کنه ...
    موفق باشید.
    من 2 هفته پیش همین اتفاق افتاد .
    275 نصبیدم اما من بر عکس حس کردم کیفیت بهتر شده .
    در حین کار ارور داد مجبور شدم برگردونمش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان منو یه رانمایی کنین لطفا. من وقتی خواستم لپ تاپم رو بگیرم مرده گفت باید آنتی ویروس اصل بخری. گفت Bit Defender خوبه منم حواس نبود فایروال نداره. یه ورژن فارسیه مسخره بود. چند روز پیش آپدیت کردم به 2012. اما یه روز بعد متوجه شدم بعضی سایت ها رو با تاخیر 3 4 دقیقه به بالا لود میکه ! خلاصه پاکش کردم و الام هیچ آنتی ویروسی نصب نیست. خواستم بدونم میشه Licence اینو به Internet Security آپدیت کرد ( که نمیشه فکر کنم).
    یه سوال دیگه. شنیدم ویندوز های اصل با آنتی ویروس های کرک شده مشکل دارن و ویندوز رو خراب میکنن. خواستم بدونم درسته؟!
    این موضوع در مورد NOD 32 هم درسته ؟! ( که فقط User pw میخواد و کرک نداره).

یه سوال دیگه
    حدود یک ماه هست این لپ تاپو دارم. یه بک آپ گرفتم ازش اول کار ولی رو هارد اکسترناله. می خواستم اگه بشه یکی دیگه بگیرم میشه؟ میترسم تنظیمات رجیستری یکم بهم خورده باشه. لطفا کمکم کنین . ممنون
    ویندوزت که اورجیناله
    من چن وقته از آنتی ویروسه مایکروسافت دارم استفاده میکنم
    خیلی خوب داره جواب میده .راحتم آپدیت میشه . تو مقایسه رو دو تا سیستم با نود بهتر جواب داد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •