تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 111 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

نه بابا این طورها هم طول نمیکشه ...زود تموم کن کلی بازی تو راهه ....واساونا هم باید وقت بزاریم..: دی
    درست میگی همه بازیای خوب به نظرم پاییز میاد!
    آقا من الان جاییم که باید 3 تا روح آزاد کنم هیچی معجون سلامتی ندارم پدرم دراومده.هیج جاهم پیدا نمیشه... چکار کنم؟!!!

2. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان همین الان رفتم بازی کردم ولی وقتی با توپ میزنم بهش تاثیر نداری یعنی هیچ فایده ای نداره.
    تا میخواد روشو بکنه اونور تا من زربه بزن توپ تبدیل میشه به جونه ور. چیکار کنم؟
    کمکم کنید.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان کسایی که new game plus رو نرفتن بگم که چیز جالبیه ها . کلا ایتمها فرق میکنه و اون ایتمهای تکراری قبل نیست . چون لولت همینجور بالا میره . وای که عجب مرگ خفنی ساختم . از زرهش نمیگم چون سلاح مهمتره .

یه داس درست کردم که 40 درصد Execution داره در کل با بقیه ایتمها شده 70 درصد Execution . هیچ بنی بشری نیست که به دست مرگ اعدام نشه .
    یه Health on Execute گذاشتم که 400 تا تقریبا خون میده اگه Execute کنی .
    یدونه هم Health on Kill گذاشتم که 90 تا خون بده (منتهی فکر کنم اینجاش به خاطر اون health on execute ای قبلش گذاشتم باگ داره . چون با هیچ کشتنی دیگه خون نمیگیرم و فقط Execute )
    ice damage هم که داره و همه رو یخ میزنه .
    البته توی ساخت این داس اشتباه کردم . پس یه دور و نصفی بازی فهمیدم که بهترین عنصر واسه اسلحه که باعث نشه بمیری یه چیزه . Heath Steal . توی درجه سختی خیلی بالا و لول های بالا دیگه این Health on crit یا Health on execute یا health on crit جواب گو نیست . چون خونت رفته بالا و دمیج حریف هم رفته بالا . اما خون کمی میگیری که تاثیر زیادی نداره . یعنی من موندم اخرای بازی رو چجوری برم . مگه اینکه health steal بزارم که به دمیج خودم مربوطه .

تبرم رو هم که نگو . کلا Critical اش با بقیه ایتمها شده 60 درصد . موندم که یه Health steal روی این بزارم ایا با زدم دمیج 9000 تایی 1500 تا خون مثلا بهم میده ؟ طرز کار این health steal رو نمیدونم چجوریاست .

در ضمن Crucible هم نا جور سخت شده . چون هم new game plus هست و هم apocalypse . یعنی توی دور اول تا 75 میتونستم برم که نشد و بازی تموم شد . اما اینجا به زور رسیدم به 50 . و روی 55 گیر کردم . واقعا سخت شده بازی . بعضی فکر میکنن new game plus بازی رو اسون میکنه . اما دیدم برعکس سخت تر هم شده . موندم ایا مود nightmare رو میشه تموم کرد . دارم فعلا اینو میرم که ایتم بسازم مخصوص اون مود .

دوستان همین الان رفتم بازی کردم ولی وقتی با توپ میزنم بهش تاثیر نداری یعنی هیچ فایده ای نداره.
    تا میخواد روشو بکنه اونور تا من زربه بزن توپ تبدیل میشه به جونه ور. چیکار کنم؟
    کمکم کنید.
    چرا اینقدر سخت میگیری . این که جزو غول های اسون بازیه .
    غوله وقتی ایستاده سریع میاد به سمتت . یه جاخالی بده تا بخوره به دیوار بعد گیج میشه . منتهی اون ضربه اش به دیوار باعث میشه یه چندتایی از تخم هاش بیفته روی زمین .
    بعد سریع . خیلی سریع (برای تشخیص سریع محل تخم وقتی میفته به صداش گوش بده که از کدوم اسپیکر میاد بیرون) سریع برو پشت تخمه و تخمه رو بگیر بعد بچرخونش و نشونه گیری کن به سمت یارو که گیجه و بعد محکم شلیکش کن .
    طرف دیگه میفته روی زمین . جوری که ما تحتش (برای اطمینان معنیش رو میگم . میشه زیر شکمش) معلوم میشه . سریع میری طرفش تا دوباره بلند نشده . تخمه البته میشکنه و بچش میاد بیرون . تو کار به اون نگیر . فقط ضربه هاش رو جاخالی بده . در عوض فقط زیر شکم یارو رو بزن .
    تا خواست بلند شه بیا عقب . چون همین که بلند شد یه پرش میزنه که زمین لرزه درست کنه . موقع ایجاد زمین لرزه فقط بپر چون اگه روی زمین باشی ازت خون کم میکنه .
    بعد از اینکه نصف خونش رفت میره سر جای اولش یعنی روی زمین میخوابه . یه ریشه هایی از خودش در میکنه که میان دنبالت . فقط جاخالی بده . نمیخواد بری یارو رو بزنی . بعد از یه مدت جاخالی دادن خودش دوباره پا میشه و بعد همون کارای قبلی رو میکنه . این قدر بزنش که نفله بشه .

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من خنگ بازی در آوردم از اول گذاشتم روی آپوکالیپس حساب دارکسایدرز یک رو رفتم الان واقعا کم آوردم گرچه میشه دیفیکالتی رو کاهش داد ولی پیغام میده کاهش بدی اچیومنت اینا به فنا می ره تنها دلخوشیم اینه که یه کم لول بگیرم دم و دستگاه جور کنم با این وضع خیلی سخته به خدا یه پا پیش اونم بزغاله معجون فروشه

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من خنگ بازی در آوردم از اول گذاشتم روی آپوکالیپس حساب دارکسایدرز یک رو رفتم الان واقعا کم آوردم گرچه میشه دیفیکالتی رو کاهش داد ولی پیغام میده کاهش بدی اچیومنت اینا به فنا می ره تنها دلخوشیم اینه که یه کم لول بگیرم دم و دستگاه جور کنم با این وضع خیلی سخته به خدا یه پا پیش اونم بزغاله معجون فروشه
    اگه بگم بهترین کارو کردی بیرا نگفتم ..اصل Challenging رو Apo هسش..رو نرمال خیلی حال نمیده!

9. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درست میگی همه بازیای خوب به نظرم پاییز میاد!
    آقا من الان جاییم که باید 3 تا روح آزاد کنم هیچی معجون سلامتی ندارم پدرم دراومده.هیج جاهم پیدا نمیشه... چکار کنم؟!!!
    یعنی اونجایی هستی که داری با سومین روح مبارزه میکنی..؟ و اون عنکبوته.
    خب کله ایتم هایی که میشه بشکنیش و از توشون ممکنه سلامتی بیاد بیرون اوکی نشد
    یک راه اینه که Fast Traveling کنی بری به جایی که بتونی ایتم بخری (پیش اون لرد مرگ یدونه فروشنده هست) بعد برگرد به مبارزه با سومین روح

+
    راستی بچه ها فقط دست به دعا هم ببرید تا اوروچی اونجای که مونده رد بشه.فعلا مدتی رفت اون ور اب : دی

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی اونجایی هستی که داری با سومین روح مبارزه میکنی..؟ و اون عنکبوته.
    خب کله ایتم هایی که میشه بشکنیش و از توشون ممکنه سلامتی بیاد بیرون اوکی نشد
    یک راه اینه که Fast Traveling کنی بری به جایی که بتونی ایتم بخری (پیش اون لرد مرگ یدونه فروشنده هست) بعد برگرد به مبارزه با سومین روح

+
    راستی بچه ها فقط دست به دعا هم ببرید تا اوروچی اونجای که مونده رد بشه.فعلا مدتی رفت اون ور اب : دی
    چه بلایی سر بچه اوردین
    نه جدا . اکانتش رو زده تعلیق عضویت . تازه داشتیم بهش عادت میکردیم .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا من ی هفتس اینجا گیر کردم کسی هست کمک کنه ؟

15. این کاربر از wild_dragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

آقا این غول سنگی بزرگه هست که سه تا تیکه سنگ باید پیدا کنی زنده بشه بعد میره کل منطقه رو به ...... میده
    چجوری باید کشتش ؟
    حیرون شدیم رفت

ویرایش :

آقا زدمش ممنون از زحماتتون
    Last edited by A L I E N; 05-09-2012 at 18:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقا من ی هفتس اینجا گیر کردم کسی هست کمک کنه ؟
    من نمیدونم الان کجاش رو گیر کردی . الان اینجا که زده توی ارنایی . یعد ماموریتت هم هست که فاریسیر رو پیدا کنی . اگه توی نقشه دنیای مردگان نگاه کنی جنوب شرقی نقشه یه جا هست نوشته Phariseer tomb که باید بری اونجا . از اینجا قضیه سه تا روح شروع میشه .
    آقا این غول سنگی بزرگه هست که سه تا تیکه سنگ باید پیدا کنی زنده بشه بعد میره کل منطقه رو به ...... میده
    چجوری باید کشتش ؟
    حیرون شدیم رفت

ویرایش :

آقا زدمش ممنون از زحماتتون
    تازه اومدیم راهنمایی کنیم . حیف شد .

18. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •