تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 113 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش انشاالله که مشکلت حل میشه ولی کلا بین الملل افسوس خوردن نداره هم کنکور هست هم پشت سرش بین الملل
    بله شما راست میگین ولی من 92 محرومم و تنها راه همینه(93 هم که معلوم نیست چه آشی برامون بپزن!!)

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فاطی کوماندو
    نه من شیرازی نیستم.انتخاب اولم جلفا بودقبول نشدم.انتخاب 2و3قبول شدم.اگه قبول شم بعد1سال انتقالی میگیرم جلفا.نگین نمی شه چون یکی از آشناهامون ازشیراز به جلفا انتقالی گرفت.
    من نمی گم نمیشه ولی کار راحتی نیست و نیاز به یک سری شرایط داره
    این آشناتون چقدر به شیراز خسارت داد؟ احتمالا پدرش یا آشنایی که عضو هیئت علمی چیزی باشه نداشته؟!
    جلفا هم تا اونجا که می دونم 1-2سال ظرفیتش پر نشده و مجبور به تکمیل ظرفیت شده به همین دلیل احتمالا انتقالی رو قبول می کنه ولی مشکل اصلی دانشگاه شیراز هست

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بله شما راست میگین ولی من 92 محرومم و تنها راه همینه(93 هم که معلوم نیست چه آشی برامون بپزن!!)
    کنکور رشته های پر طرفدار مثل پزشکی رو هرگز نمی تونن بردارن اون طرحشون برای رشته های معمولی هست
    92 چرا محرومین؟ انتخاب رشته کردین قبول شدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلاااااااااااااممثل اینکه جلفا زیاد طرفدار نداشته!!!!!پس میشه واسه تکمیلش امیدوار بود آخجوووونایشالا همه از انتخاب اولشون قبول شن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض سلام

سلام احسان خسته نباشی واقعا اطلاعات خو بی داری ممنون
    من یه سوال داشتم وقتی اسممون در ا ومد تو مصاحبهی هر دو تا دانشگاهی که رفتیم حالا چه قد احتمال داره یکیشو قبول شیم یعنی ممکنه حتما یکیشو پذیرفته شیم ؟

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام ... یک سوال ... برای دندانپزشکی بین المللی اروند ( آبادان ) در کنکور چه رتبه ای باید بیاریم ؟ اگه آشنای خیلی خوب داشته باشیم چطور ؟ در کل از چه رتبه ای مجاز حساب میشه برای انتخاب دانشگاه های بین المللی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شماها که عشق دارین برین جلفا آذری هستین؟
    ماکه نفهمیدیم چی توی این جلفا هست که بقیه جاها نیست !

سلام احسان خسته نباشی واقعا اطلاعات خو بی داری ممنون
    من یه سوال داشتم وقتی اسممون در ا ومد تو مصاحبهی هر دو تا دانشگاهی که رفتیم حالا چه قد احتمال داره یکیشو قبول شیم یعنی ممکنه حتما یکیشو پذیرفته شیم ؟
    سلام
    اگه همه دانشگاها طبق روال که سنجش تعیین کرده پیش برن کسی که 2جا معرقی شده به عنوان قبولی حتما باید یکیشو قبول نهایی بشه
    اما متاسفانه بعضیهاشون مثل شیراز جلوتر از سنجش قبولی هاشون رو انتخاب می کنن و سیستم رو میریزن بهم به همین دلیل با این شرایط امکانش هست از 2تا قبولی هیچ کدوم نهایی نشه
    سلام ... یک سوال ... برای دندانپزشکی بین المللی اروند ( آبادان ) در کنکور چه رتبه ای باید بیاریم ؟ اگه آشنای خیلی خوب داشته باشیم چطور ؟ در کل از چه رتبه ای مجاز حساب میشه برای انتخاب دانشگاه های بین المللی ؟
    قبلا هم گفتن محدوده رتبه قبولی بین الملل اصلا معلوم نیست و منبعی معتبری هم نداریم که دقیق بگیم
    سال به سال هم تغییر می کنه یک سال تا 13 هزار داشتیم امسال مثلا یکی از دوستان اینجا زیر 3 هزار قبول نشده و...

شما سراسری تا 1000 منطقه 1 و حذوذ 1500 منطقه 2 دندان پزشکی میاری بعد از این رتبه ها به بعد تا حدود 5-4 هزار منطقه می تونی به بین الملل امیدوار باشی بعد از این رتبه اوضاع سخت میشه ولی احتمالش صفر نیست
    Last edited by ehsan_; 12-12-2012 at 20:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آذری باشیم مشکلیه؟؟؟؟؟!!!!مگه اونجا فقط واسه آذریاس؟؟!!خب نزدیکه درسته اهل اونجاهم نیستم ولی باز نزدیکه!من بیشتراز5ساعت از خونوادم دور نموندم!خب درس خوندن اون دوردورا سخت میشه!هرکسی 1جوریه دیگه!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آذری باشیم مشکلیه؟؟؟؟؟!!!!مگه اونجا فقط واسه آذریاس؟؟!!خب نزدیکه درسته اهل اونجاهم نیستم ولی باز نزدیکه!من بیشتراز5ساعت از خونوادم دور نموندم!خب درس خوندن اون دوردورا سخت میشه!هرکسی 1جوریه دیگه!

نه اتفاقا خوبه من چندتا دوست آذری دارم ! کلا منظورم این بود که حدود اون منطقه هستین ؟! بلاخره دوربودن از خانواده یک فرصتی هست برای سازندگی و پلی به سمت زندگی جدید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه اتفاقا خوبه من چندتا دوست آذری دارم ! کلا منظورم این بود که حدود اون منطقه هستین ؟! بلاخره دوربودن از خانواده یک فرصتی هست برای سازندگی و پلی به سمت زندگی جدید !
    به قول خودتون خوب تاپیکو کردین چت روما...........من فکر می کردم شما ام ترکین به خاطر عکس تارکان....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •