بله شما راست میگین ولی من 92 محرومم و تنها راه همینه(93 هم که معلوم نیست چه آشی برامون بپزن!!)
بله شما راست میگین ولی من 92 محرومم و تنها راه همینه(93 هم که معلوم نیست چه آشی برامون بپزن!!)
من نمی گم نمیشه ولی کار راحتی نیست و نیاز به یک سری شرایط داره
این آشناتون چقدر به شیراز خسارت داد؟ احتمالا پدرش یا آشنایی که عضو هیئت علمی چیزی باشه نداشته؟!
جلفا هم تا اونجا که می دونم 1-2سال ظرفیتش پر نشده و مجبور به تکمیل ظرفیت شده به همین دلیل احتمالا انتقالی رو قبول می کنه ولی مشکل اصلی دانشگاه شیراز هست
کنکور رشته های پر طرفدار مثل پزشکی رو هرگز نمی تونن بردارن اون طرحشون برای رشته های معمولی هست
92 چرا محرومین؟ انتخاب رشته کردین قبول شدین؟
سلاااااااااااااممثل اینکه جلفا زیاد طرفدار نداشته!!!!!پس میشه واسه تکمیلش امیدوار بود آخجوووون
ایشالا همه از انتخاب اولشون قبول شن
![]()
سلام احسان خسته نباشی واقعا اطلاعات خو بی داری ممنون
من یه سوال داشتم وقتی اسممون در ا ومد تو مصاحبهی هر دو تا دانشگاهی که رفتیم حالا چه قد احتمال داره یکیشو قبول شیم یعنی ممکنه حتما یکیشو پذیرفته شیم ؟
سلام ... یک سوال ... برای دندانپزشکی بین المللی اروند ( آبادان ) در کنکور چه رتبه ای باید بیاریم ؟ اگه آشنای خیلی خوب داشته باشیم چطور ؟ در کل از چه رتبه ای مجاز حساب میشه برای انتخاب دانشگاه های بین المللی ؟
شماها که عشق دارین برین جلفا آذری هستین؟
ماکه نفهمیدیم چی توی این جلفا هست که بقیه جاها نیست !
سلام
اگه همه دانشگاها طبق روال که سنجش تعیین کرده پیش برن کسی که 2جا معرقی شده به عنوان قبولی حتما باید یکیشو قبول نهایی بشه
اما متاسفانه بعضیهاشون مثل شیراز جلوتر از سنجش قبولی هاشون رو انتخاب می کنن و سیستم رو میریزن بهم به همین دلیل با این شرایط امکانش هست از 2تا قبولی هیچ کدوم نهایی نشه
قبلا هم گفتن محدوده رتبه قبولی بین الملل اصلا معلوم نیست و منبعی معتبری هم نداریم که دقیق بگیم
سال به سال هم تغییر می کنه یک سال تا 13 هزار داشتیم امسال مثلا یکی از دوستان اینجا زیر 3 هزار قبول نشده و...
شما سراسری تا 1000 منطقه 1 و حذوذ 1500 منطقه 2 دندان پزشکی میاری بعد از این رتبه ها به بعد تا حدود 5-4 هزار منطقه می تونی به بین الملل امیدوار باشی بعد از این رتبه اوضاع سخت میشه ولی احتمالش صفر نیست
Last edited by ehsan_; 12-12-2012 at 20:33.
آذری باشیم مشکلیه؟؟؟؟؟!!!!مگه اونجا فقط واسه آذریاس؟؟!!خب نزدیکه درسته اهل اونجاهم نیستم ولی باز نزدیکه!من بیشتراز5ساعت از خونوادم دور نموندم!
خب درس خوندن اون دوردورا سخت میشه!
هرکسی 1جوریه دیگه!
![]()
نه اتفاقا خوبه من چندتا دوست آذری دارم ! کلا منظورم این بود که حدود اون منطقه هستین ؟! بلاخره دوربودن از خانواده یک فرصتی هست برای سازندگی و پلی به سمت زندگی جدید !![]()
به قول خودتون خوب تاپیکو کردین چت روما...........من فکر می کردم شما ام ترکین به خاطر عکس تارکان....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)