تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 58 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 576

نام تاپيک: فوتسال

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ فوتسال فردا برگزار می‌شود.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ برتر فوتسال با حضور همه مدیران عامل باشگاه‌ها ساعت 14 روز سه شنبه 21 آذرماه 91 در محل سالن روابط عمومی فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد.
    در این جلسه درباره مسائل کلان فوتسال کشور بحث و بررسی های لازم انجام خواهد شد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با استعفای ترابیان موافقت شد

هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با استعفای عباس ترابیان موافقت کرد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از جلسه هیات رییسه فدراسیون فوتبال که صبح امروز (سه‌شنبه) برگزار شد، مقرر گردید تا عباس ترابیان، رییس کمیته‌ فوتسال از این مسئولیت کنار گذاشته شود.
    عباس ترابیان پس از بازگشت از جام جهانی تایلند استعفا کرد اما کفاشیان، رییس فدراسیون هنوز به جمع بندی نهایی برای این تصمیم نرسیده بود.ناکامی تیم ملی فوتسال در دفاع از عناوین قهرمانی‌اش در مسابقات قهرمانی آسیا و همچنین حذف از مرحله پلی‌آف جام جهانی 2012 فوتسال در تایلند علت اصلی این تصمیم بود.
    هیات رییسه پس از موافقت با استعفای ترابیان گزینه‌های مختلف را برای سپردن مسئولیت ریاست کمیته‌ فوتسال بررسی کرد و این کمیته را به افتخاری سپرد.

4. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این آقای افتخاری کی هست حالا؟
    سابقش چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این آقای افتخاری کی هست حالا؟
    سابقش چیه؟
    سابقه و تخصص ؟مگه شایسته سالاری هست ؟!

بازگشت خارجی های شکست خورده به فوتسال ایران/ خسوس و ژوراندیرو در تیم ملی!

رئیس جدید کمیته فوتسال از انتخاب خسوس کاندلاس و ژوراندیرو به عنوان سرمربی تیم های ملی فوتسال بزرگسالان و امید ایران خبر داد.

سید رضا افتخاری در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره انتخاب کادر فنی تیم ملی فوتسال توضیح داد: برای تیم ملی امید با آقای ژوراندیرو مذاکراتی را انجام داده‌ایم و با توجه به مشکل ارزی که به وجود آمده با آقای علی آبادی جلسه خواهم داشت تا این مربی که سال‌ها تجربه و شناخت کافی از فوتسال ایران دارد را همچنان نگه داریم.

رئیس کمیته فوتسال همچنین درباره انتخاب کادر فنی تیم ملی بزرگسالان تصریح کرد: خسوس کاندلاس هفته آینده به ایران می‌آید. ما به سفارت ایران در اسپانیا نامه زده‌ایم تا هر چه زودتر مقدمات سفر او را فراهم کند. همچنین برای حضور خسوس مشکل ارزی نیز داریم که سعی می‌کنیم آن نیز برطرف شود. به هر حال کمیته ملی المپیک باید رشته‌هایی را از حضور مربیان خارجی محروم کند که بی‌مدال هستند و رشته‌ای مثل فوتسال که در دنیا مطرح است را در اولویت قرار دهند.

وی همچنین درباره انتقاد کارشناسان فوتسال به حضور ژواندیرو و کاندلاس در تیم ملی توضیح داد: ما از مربیان داخلی هم در کنار این کادر استفاده خواهیم کرد تا هم کمک کنند و هم یاد بگیرند. نمی‌خواهیم علم این مربیان پنهان بماند و در نظر داریم از مربیان با تجربه ایرانی نیز در فضای سالم استفاده کنیم. این‌ها باید در کنار هم بوده و رقابت سالمی داشته باشند نه اینکه زیرآب همدیگر را بزنند.

افتخاری همچنین درباره بازگشت وحید شمسایی به تیم ملی فوتسال عنوان کرد: انتخاب بازیکن بر عهده سرمربی خواهد بود و من دخالتی در آن نخواهم داشت چون اگر تیم نتیجه نگیرد آن را گردن ما می‌اندازند. من هیچ مشکلی با شمسایی ندارم.

رئیس جدید کمیته فوتسال همچنین درباره جلسه روز سه شنبه با مدیران عامل باشگاه‌ها اظهار کرد: در این جلسه در رابطه با لیگ و فشرده کردن بازی‌ها صحبت خواهیم کرد. فاصله بازی‌ها در لیگ زیاد است. این در حالی است که در کشورهایی مثل برزیل بازی‌ها هر دو سه روز یکبار انجام می‌شود. ما می‌خواهیم با افزایش فاصله بازی‌ها برای تیم ملی زمان ایجاد کنیم. همچنین در این جلسه درباره استاندارد کردن باشگاه‌ها صحبت خواهیم کرد تا پیش از آنکه AFC به ما ایراد بگیرد خودمان مشکلات را بر طرف کنیم تا در کسب سهمیه مسئله‌ای پیش نیاید.

آرزوی موفقیت!
    امیدوارم که در آینده نزدیک حسرت قهرمانی آسیا رو نداشته باشیم!هرچند باید یواش یواش فوتسال رو هم گذاشت کنار فوتبال و ازش ناامید شد!خانه از پای بست ویران است ...

+

فالکائو چند روز پیش یک گلی دیدم ازش گفتم برای شما هم بذارم خیلی قشنگ زد !

7. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض شمسایی: صانعی با آدم‌فروشی کرد

فارس - وحید شمسایی در خصوص صحبت‌های علی صانعی عنوان کرد: تاکنون معنای آدم‌فروش را نمی‌دانستم. در شعرها و مطالب مختلف خوانده بودم اما هم‌اکنون به طور واضح متوجه شدم آدم‌فروش چه معنایی دارد. علی صانعی در دوره‌ای حسین شمس را فروخت و هم‌اکنون عباس ترابیان را.

وی ادامه داد: ترابیان واقعاً در حق صانعی پدری کرد. اگر برای اشخاص مختلف یک قدم برداشت، اما واقعاً برای صانعی 100قدم را برداشت. حالا صانعی درباره ترابیان اینگونه صحبت می‌کند؟ زمانی که کمک‌مربی شمس بود به خوبی واژه آدم‌فروشی را پس از آن پیاده کرد و حالا هم نوبت ترابیان شده است.

کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال تصریح کرد: ترابیان واقعاً‌ پای صانعی ایستاد. او نمی‌دانست که ترابیان بداخلاق است؟ آقای صانعی! شما به علت اینکه بله‌قربان‌گو بودید در تیم ملی حاضر شدید. خیلی زشت است که دستیار شما 4 برابر تو حقوق‌ می‌گیرد. همین کارها را کردید که فوتسال هم‌اکنون دوزار هم نمی‌ارزد!

وی افزود: باید برای اعتلای فوتسال تلاش کنیم. چرا اینگونه مسائلی را مطرح می‌کنیم. بله، اصلاً دبیری سر من دعوا نداشت، حمید بی‌غم مرا نمی‌خواست. آقای صانعی درست می‌گویی گیتی‌پسند، حفاری، منصوری مرا نخواستند اصلاً دوست نداشتم در تیمی بازی کنم. ببینید در ابتدای فصل امیر شمسایی سرمربی صبا بود، او که برادر من است، اگر به خاطر مسائل فنی نبود به علت رفاقت که می‌توانستم بازی کنم.

شمسایی یادآور شد: دوست نداشتم بار دیگر درباره این آقا صحبت کنم، اما او نباید رزومه خود را فراموش کند. مربی‌ای که نتوانست تیم دانشگاه آزاد را از لیگ دسته ‌دوم بالا بیاورد. من هیچ کاری نکردم اما آقای صانعی تو چه کاری برای کشورمان کردی؟ تو که با آدم‌فروشی توانستی نیمکت تیم ملی را به دست آوری. در سالن هندبال صانعی را دیدم و به او گفتم اگر تیم ملی برای تو نان نداشت، اما برای من آب داشت زیرا در بین مردم محبوب‌تر شدم. باید دلمان برای فوتسال بسوزد. نباید مسائل مختلف را فراموش کنیم.

کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال با اشاره به صحبت‌هایی که صانعی درباره اصغری‌مقدم انجام داده یادآور شد: اصغری مقدم بازی‌های درخشانی برای تیم ملی کرده و نباید آنها را فراموش کنیم. هم‌اکنون از بازیکنان تیم ملی بپرسید که چه نظری نسبت به او دارند؟ آقای صانعی! فراموش کردی که مصطفی نظری قبل از اعزام به جام جهانی چه برخوردی با تو انجام داد، آن وقت تو نتوانستی دست هم به او بزنی.

وی افزود: تا زمانی که من در تیم ملی بودم حتی برای پیراهن هم خودم پیش ترابیان می‌رفتم. آیا یک قدم برای بازیکنان برداشتی؟ ترابیان واقعاً‌ بزرگی کرد و به خوبی از صانعی حمایت کرد. اما او اینگونه ترابیان را خراب می‌کند. بضاعت فوتسال ما خیلی بهتر از این است، من تیم ندارم اما تو برای فوتسال چه کردی؟! دل مردم را به درد آوردی و کشورت را زیر سؤال بردی. این فقط اقداماتی بود که تو انجام دادی.

شمسایی درباره حضور مربیان خارجی به عنوان گزینه سرمربی‌گری تیم ملی تصریح کرد: ما مربیان بسیار بزرگی در سطح اول کشور داریم، هیچ احتیاجی به مربی خارجی نداریم. مربیان بزرگی چون حسین شمس، محمود خوراکچی، سید مهدی ابطحی، علی رعدی، ناصر صالح، امیر شمسایی و خیلی‌های دیگر، آن وقت چرا باید مربی خود را با یک مربی خارجی مقایسه کنیم.

وی با اشاره به صحبت‌های علی صانعی مبنی بر مقایسه شمس با خسوس یادآور شد: مقایسه شمس با خسوس عین نامردی است. شمس همیشه مدیر فنی بوده و همچنین در گوشه‌کنار به تیم ملی کمک کرده است. میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا آسمان است. چرا ما خارجیان را به مربیان خوب خود ترجیح می‌دهیم. فوتسال ما از زمانی آغاز شد که علی پازوکی‌ها، امیرشمسایی‌ها و بسیاری آدم‌های دیگر در پارک بیسیم میدان خراسان قبل از افطار بازی می‌کردند. این بزرگان فوتسال را به نسل بعد انتقال دادند و سیدمهدی ابطحی‌ها، سعید رجبی‌ها چهارمی در جهان را به ارمغان آوردند و پس از آن سیامک داداشی و حیدریان بزرگ نسل را به مصطفی نظری‌ها، طاهری‌ها و کشاورز‌ها انتقال دادند. این نسل می‌چرخد، باید به فکر ارتقاء فوتسال باشیم. امیدوارم آدم‌ها ماهیت خود را فراموش نکنند.

وی افزود: نمی‌دانم چرا برخی‌ها می‌خواهند با اسم بقیه بزرگی کنند. ترابیان این همه از آقای صانعی حمایت کرد حالا آدم بده شده است؟ من به نوبه خود از آقای ترابیان عذرخواهی می‌کنم. من اگر با ترابیان جنگ دارم در ظاهر و باطن اینگونه است. زمانیکه آدم‌های کوچک جای بزرگ می‌نشینند اینگونه می‌شود که گذشته خود را فراموش می‌کنند و به همه جا ایراد می‌گیرند و نقاط ضعف خود را نمی‌بینند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خداوكيلي چه قيافه هاي داغوني دارن اينا!

فكر ميكردم با رفتن ترابيان و صانعي يه اتفاق مثبت در فوتسال ميفته ولي اين افتخاري هم ترابياني ديگر است! اتفاقاً انتخاب افتخاري به پيشنهاد ترابيان بوده .

عزيزان! ديگه درِ فوتسال رسماً تخته شد. بريد براش يه فاتحه جانانه بخونين.

از الآن بايد به فكر جام جهاني بعدي باشيم و فرصت 4 ساله پيش رو را نبايد به اين سادگي ها از دست بديم. اما باز هم ميگم نه با اين كادر! اينا اگر بيل زن بودن باغچه خودشونو بيل ميزدن.

متأسفم. همين.

11. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاندلاس سرمربي تيم‌ ملي فوتسال شد

"خسوس کاندلاس"‌ اسپانيايي به عنوان سرمربي تيم‌هاي ملي فوتسال بزرگسالان و اميد ايران انتخاب شد.
    علي صانعي پس از ناکامي‌هاي متداوم در تيم ملي فوتسال ايران و از دست دادن قهرماني آسيا و حذف از جام جهاني از سرمربي‌گري استفعا داد و به دنبال او، عباس ترابيان نيز از رياست کميته فوتسال کنار رفت تا وضعيت فوتسال ايران براي مدتي نامشخص باقي بماند. با آغاز به کار سيدرضا افتخاري در کميته فوتسال، روند انتخاب سرمربي تيم ملي هم شروع شد و "خسوس کاندلاس" اسپانيايي از همان ابتدا مورد نظر رييس جديد فوتسال بود. با اين حال مخالفت‌هايي که با اين انتخاب مي‌شد، معرفي اين مربي را به تاخير انداخت.

افتخاري در اين بين جلساتي را با تعدادي از مخالفان خسوس برگزار کرد و "پروفسور فوتسال" امروز (دوشنبه) به صورت رسمي از سوي رييس کميته فوتسال به عنوان سرمربي تيم ملي فوتسال ايران معرفي شد. همچنين دکتر قدرت‌الله باقري به عنوان بدنساز تيم ملي انتخاب و ساير اعضاي کادرفني قرار است از سوي کميته فني و با نظر خسوس انتخاب شوند.

هدايت تيمي ملي فوتسال اميد را هم خسوس بر عهده خواهد داشت و دستيارانش در اين تيم نيز در روزهاي آينده انتخاب مي‌شوند.

اما نکته جالب سرمربي‌گري خسوس در تيم‌هاي ملي، موقتي بودن آن است. به طوري که اين مربي در صورت پيروزي در دو بازي دوستانه برابر روسيه در تاريخ 16 اسفند سال جاري، در سمتش ابقا مي‌شود و در غير اين صورت فرد ديگري براي هدايت تيم ملي انتخاب خواهد شد.

خسوس کاندلاس رودريگو متولد سال 1957 بوده و 23 سال است در رشته فوتسال فعاليت مي‌کند. بيشترين فعاليت او در تيم بومرنگ اسپانيا بوده و از سال 1998 تا 2010 در اين باشگاه مربيگري کرده است.

خسوس موفق شده پنج قهرماني در ليگ اسپانيا و دو قهرماني اروپا را کسب کند. اين مربي همچنين در سال 2009 مدال لياقت اسپانيا را از پادشاه اين کشور دريافت کرده و چهار مرتبه هم به عنوان بهترين سرمربي ليگ برتر اسپانيا انتخاب شده است. کاندلاس همچنين دو بار بهترين مربي سال باشگاه از سوي سايت فوتسال پلنت انتخاب و از سال 1992 تا 2009 لقب پرفسور «تاکتيک» را گرفته است.

13. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما نکته جالب سرمربي‌گري خسوس در تيم‌هاي ملي، موقتي بودن آن است. به طوري که اين مربي در صورت پيروزي در دو بازي
    دوستانه
    برابر روسيه در تاريخ 16 اسفند سال جاري، در سمتش ابقا مي‌شود و در غير اين صورت فرد ديگري براي هدايت تيم ملي انتخاب خواهد شد.
    آدم بعضی چیزا رو میبینه میخواد سرش رو بکوبونه به دیوار

15. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دستياران خسوس در تيم ملي معرفي شدند

خسوس کاندلاس، سرمربي تيم ملي فوتسال دستياران خود را پس از نشست‌هاي پي در پي با مربيان ليگ برتري فوتسال معرفي کرد.
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، خسوس کاندلاس، سرمربي موقت تيم ملي فوتسال از حضور رضا حيدريان، رضا لک، محمد هاشم زاده، امير فراشي و قدرت اله باقري به عنوان دستيارانش در تيم ملي فوتسال خبر داد.

همچنين مصطفي عمادي به عنوان سرپرست تيم ملي فوتسال معرفي شد.

سيدرضا افتخاري ضمن تاييد اين مطلب گفت: پس از برگزاري جلسات پي در پي با خسوس و مربيان ليگ برتري به اين نتيجه رسيديم که از افراد فوق به عنوان کادر فني موقت تيم ملي فوتسال در رده سني بزرگسالان و اميد در مسابقاتي که به ميزباني روسيه برگزار مي‌شود، استفاده کنيم.

17. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پيروزي تيم ملي فوتسال ايران مقابل روسيه

تيم ملي فوتسال کشورمان در اولين ديدار خود در تورنمنت چين،به پيروزي پر گل برابر روسيه دست يافت.
    به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سايت رسمي فدراسيون، تيم ملي فوتسال کشورمان که براي کسب آمادگي هر چه بيشتر و به منظور حضور پر قدرت در رقابتهاي کره جنوبي، درتورنمنت چهارجانبه چين شرکت کرده است، در اولين ديدار مقابل روسيه به ميدان رفت که اين ديدار با نتيجه 5 بر يک به سود ملي پوشان به پايان رسيد.

گفتني است؛ وحيد شفيعي(2 گل)، حسين طيبي(2گل) و علي اصغر حسن زاده براي ايران گلزني کردند.

تيم ملي ايران فردا به مصاف تيم ملي فوتسال هلند مي رود.

تيم ملي فوتسال در تورنمنت چين قهرمان شد

ملي‌پوشان فوتسال ايران با پيروزي برابر تمام رقباي‌شان به مقام قهرماني تورنمنت چين دست يافتند.
    ملي‌پوشان فوتسال ايران امروز (شنبه) در شهر هانگجوي چين در آخرين بازي تورنمنت اين کشور به مصاف ميزبان رفتند و در پايان به پيروزي 5 بر 2 رسيدند.

به نقل از ايسنا، گل‌هاي ايران را در اين بازي محمد طاهري، حسين طيبي، علي‌اصغر حسن‌زاده، وحيد شفيعي و طاها مرتضوي به ثمر رساندند.

شاگردان خسوس کاندلاس پيش از اين نيز از سد روسيه و هلند گذشته بودند.

ايران بعد از کسب قهرماني اين مسابقه‌ها 10 هزار دلار از فدراسيون فوتبال چين دريافت کرد.

تيم ملي فوتسال ايران پس از اتمام اين تورنمنت به مدت يک هفته ديگر در چين مي‌ماند و پس از پشت سر گذاشتن اردو، اين کشور را به مقصد اينچئون کره جنوبي ترک مي‌کند تا در مسابقه‌هاي داخل سالن آسيايي حاضر شود.

پ.ن: مثل اینکه میشه به این خسوس امید داشت فوتسال ایران سر و سامان بده صانعی بود همین تورنمنت هم از دست میدادیم
    Last edited by clau; 16-06-2013 at 08:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •