یه بازی شا یدم 2تا بازی کرده دیده فایده نداره اومده جوانان استقلال
حالا دیگه دست پرورده ی استقلاله و اینجوری شده.![]()
یه بازی شا یدم 2تا بازی کرده دیده فایده نداره اومده جوانان استقلال
حالا دیگه دست پرورده ی استقلاله و اینجوری شده.![]()
نمیدونستم یه حیدری که اونم نه از پایه استقلالی بوده یه دوجین حساب میشه!!!!حالا خوبه پارسال 1 جین از همین تیم دوپینگی بازیکن تو تیمتون بود.2 سال مربیش رو نیمکتتون بود و 2 تا قهرمانی واستون اورد
از فردا فرگوسنم باید بگه رونالدو منچستری من برای رئال میزنه وگرنه رئال که هیچی نیست
یا اینتر بیاد به رئال بگه شما با مربی ما دارین قهرمان میشید
یا نه اصلا صنف مترجما بیان بگن ما توی خونمون مربی گری هست نمونش مورینیو ما اگه نبودیم رئال هیچی نبود!!!!!!
لطفا هم برای من توضیح بده که مربی تیم میسازه با باشگاه مربی؟ که شما قلعه نوعی رو از خودتون میدونید و جالب اینجاست که الان خیلی از استقلالی ها ازش بدشون میاد
هروقت تونستی درک کاملی از فوتبال حرفه ای داشته باشی بعد روی تعصباتت بحث کن
البته شاید منم اگه میدیدم تیم رقیب اینطور از تیم محبوب من جلوست رو به این حرف زدن ها میاوردم
چنتا اشتباه داوری به نفع سپاهان شد حتی قهرمانی سال بعدش هم میخواستید زیر سوال ببرید اما گهی پشت به زین و گهی زین به پشت!
کلا خوش همین خیالا باشد
در ضمن خیلی پیش اومده یه بازیکن از تیمی نتیجه دوپینگش مثبت بشه اما 2بازیکن همزمان اونم در شرایطی که تست دوپینگ به صورت راندوم بین بازیکن ها انجام میشه تقریبا نبوده
اگه یکم احتمال بلد باشی میفهمی این قضیه یعنی چی
تازه خوبه اکثر همین بازیکننان ملی پوش استقلال امسال اومدن به استقلال و مادرزادی استقلالی نبودن و نکته مهمتر ماهم توی همین مملکت بودیم و دیدیم که چه خبر بوده! وگرنه شما خدا رو هم بنده نبودین
Last edited by satttanism; 25-02-2012 at 19:49.
به قول ناصر حتما 1 بازی واسه پرسپولیس کردهتا اونجایی که من میدونم حیدری اول جوانان پرسپولیس بوده .
جوانان استقلال سال 80
سومین نفر ایستاده از راست خسرو حیدری
پنجمین نفر ایستاده از راست اندو تیموریان
ششمین نفر ایستاده از راست مجتبی جباری
لطفا تیم های اروپایی یا مری های اروپایی رو با ایران مقایسه نکنید.
هروقت تیم های ایرانی فوتبالش رسید به اونجاها که 100 ساله سیاه هم که نمیرسه اونارو باهم مقایسه کنید.
من تیم های اون ها رو با تیم های ما مقایسه نکردم
بلکه افکار ما رو با افکار اونها مقایسه کردم
فرقش خیلیه
افکار یا هر چیزی که فکرشو بکنیم ما با اونا خیلی فرق داریم.از فرهنگ بگیر تا هر چیزی که فکرشو کنیم.
چه برسه به فوتبالمون.
ما هیچ وقت نمیتونیم فکرشو بکنیم که فوتبالمون پیشرفت کنه که تو جهان حرف اول رو بزنیم.تو اسیا شاید این اتفاق بیفته.
مثلا شما میای میگی چرا همه ی ازیکنای تیم ملی از سپاهان نیست چرا از استقلاله یا پرسپولیسه.
وقتی به جای پیشرفت تیم ملی به این فکر میکنی چی می خوای شه؟
انگلیس رو ببین تماشاچیا کنار زمین بازیو میینن ولی تماشاچیای ما 100 متر ا زمین فاصله دارن تازه یه خندق هم کندن بین تماشاچیا و زمین فوتبال.
هنوز کلی عقبیم از همه چیز؟؟![]()
یه حرفهایی توی دهن من میذارید که خودم شاخ در میارم
من کجا گفتم باید همه بازیکنان تیم ملی از سپاهان باشند؟
کلا من بحثی ندارم چون اگه ادامه بدم احتمالا حرفهای دیگه ای هم به نام من میزنید
شاید شما افکارت این باشه ولی هیچ وقت جمع نبندما هیچ وقت نمیتونیم فکرشو بکنیم که فوتبالمون پیشرفت کنه که تو جهان حرف اول رو بزنیم.تو اسیا شاید این اتفاق بیفته.
چون خیلی ها هستند که در خیلی از زمینه ها به آینده امیدوارند
فقط نقض حرف شما همین بس که ما در گذشته اینطور نبودیم پس روزی هم خواهد اومد که بازم در تمام زمینه ها به جایگاه اصلی خودمون خواهیم رسید
اگه بخوایم به آینده هم امید نبندیم پس بهتر که بریم قبر خودمون رو بکنیم تاحداقل جلوی پیشرفت بقیه رو نگیریم!
من مثال زدم شماره که کاش خودمو مثال میزدم
همه دوست دارن که فوتبال ایران پیشرفت کنه من خودم خیلی دوست دارم ولی با این طرز فکر به هیچ جا نمیرسه. اینجور که پیش میره دارن س ی ا س ت رو با فوتبال قاطی میکنن.و فوتبال ایران هم تحریم میشه چند وقت دیگه.![]()
من از این تعجب میکنم که وقتی چیزی در مورد استقلال و پرسپولیس میگم دوستان همچین موضع میگیرند که انگار من قصد تهدید خانوادشون رو دارم
به جای اینکه بیاین بگین بابا استقلال این نبود پرسپولیس این نبود وضع تیم ملی این نبود و درست درموردش بحث کنید میاین وقتی یکی 2 تا باخت دادین همه داغ میکنید وای فوتبال سیاسی ، مربی نفهم ، بازیکن پول پرست و کلی حرف دیگه اما همین تیم وقتی 2 تا برد آورد همه با هم به به و چه چه و بدتر اینکه آواز قهرمانی هم سر میدید
نمونه آخرش هم تیم ملی با قطبی که تا قبل جام ملت ها همه انتقاد میکردن و وای و ووی همه بالا بود اما 3 بازی اول رو که تیم ملی برد همون افراد اومدن با اطمینان تمام رای به قهرمانی!! ایران دادن و وقتی هم بهشون میگفتی جوگیر تازه به تیردونشون هم بر میخورد
من بحثم رو انتخاب بازیکن ها بوده که معلوم نیست کی دستش توی کار هست و روی چه مبنایی کار میکنه کار به اونجا رسید که حیدری از پرسپولیس شروع کرده یا استقلال!!!
منظوره من از تفکره که گفتم متفاوته همیناست
شخص خود بنده دوست دارم سطح تمام تیم های لیگ انقدر بالا باشه که وقتی مثلا سپاهان با هرکدوم که بازی داره نتونم به راحتی بگم خوب این بازی رو که میبره
اما خیلی از دوستان فقط به تیم های پایتختی و مخصوصا تیمی که هوادارش هستند فقط فکر میکنن و فقط دوست دارم که اونها قوی باشن
تفاوت اینا مثل یه شیر میمونه که سلطان گله گوسفندهاست و شیری که سلطان گله شیرهاست
فکر کنم معلوم باشه ارزش کدوم بالاتره
خب وقتی شما میای میگی تیم ملی 5 تا بازیکناش دوپینگین و چندتا بازیکناشون از تیمای اخر جدول هستنو چندتاشونم اولین ازیشونه این حثا پیش میا و هی کش داده میشه..
فوتبال ما شده همش کل کل.اینقدر تو سروکله ی هم میزنیم اخرشم هیچی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)