گزارشگر انگلیسی رو میتونی از سایت زیر دنلود کنی:
http://www.p30day.com/دانلود-بازی-pro-evolution-soccer-10835.html
گزارشگر انگلیسی رو میتونی از سایت زیر دنلود کنی:
http://www.p30day.com/دانلود-بازی-pro-evolution-soccer-10835.html
خوب دوستان عزیز نسخه پال بازی هم اومد برین حالشو ببرین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صحبت سر نسخه کنسولی بوده از طرف ایشون و حرفاشون بر اساس امتیازاتی بوده که این بازی گرفته... چیزی هم هست که مبرهنه و تو نقدا هم مشهوده. ایشون که از خودش حرف درنیاورده.
حالا خوبه بعدش از PES امسال تعریف شده... نشده؟
خیلی هم جالبه که جناب M E S S I میاد در مقابل جمله "همه دوستاران PES بارها گفتن که به خاطر عادت کردن به PES هست که بهش وفادار هستن!" میگه همه رو با هم قاتی نکن در حالی که بعدش این همه بودن رو تایید میکنه! وقتی میگین PES برای همیشه! یعنی اینکه همیشه وفادارین بهش!
عزیز این لینک چند صفحه ی قبل توسط اینجانب گذاشته شدهگزارشگر انگلیسی رو میتونی از سایت زیر دنلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بچه ها از نسخه ی ریپک خبری نیست؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
عزیز من شما رو درک میکنم وقتی یک مدیری کار اشتباهی انجام بده نمیتونه که اشتباهش رو قبول کنه اینجوری سنگ روی سنگ بند نمیشه...صحبت سر نسخه کنسولی بوده از طرف ایشون و حرفاشون بر اساس امتیازاتی بوده که این بازی گرفته... چیزی هم هست که مبرهنه و تو نقدا هم مشهوده. ایشون که از خودش حرف درنیاورده.
حالا خوبه بعدش ازبازی تعریف شده... نشده؟
خیلی هم جالبه که جناب M E S S I میاد در مقابل "همه دوستاران PES بارها گفتن که به خاطر عادت کردن به PES هست که بهش وفادار هستن! " میگه همه رو با هم قاتی نکن در حالی که بعدش این همه بودن رو تایید میکنه! وقتی میگین PES برای همیشه! یعنی اینکه همیشه وفادارین بهش!
این چیزایی که شما میگی دلیلی نمیشه ...
باعث تحریک کاربر حرفهای ایشون بوده چون کس دیگه ای حرفی نزد...
فکر کنم تاپیک حسابی بهم ریخت لطفا پاک سازی کنید...![]()
جناب havas خان،مدیر انجمن یا هرجای دیگه;
اون دوستمون گفته بودن بهش عادت کردن وبه خاطر همین وفادار موندن.
جمله ی اول ایشونه که جمله رو خراب میکنه.
در ضمن pes برای همیشه شعار خود KONAMI و من و همه ی دوستان PES باز یعنی اینکه ما همیشه به این بازی وفادار هستیم چون که بهترینه و همیشه هم جلوتر از fifa هستش و.... که اگه بازم حرف در آوردید بقیشو میگم.و شمام بهتره برید پیش FIFA بازهای عزیزتون.!
من فقط یه حرفی رو میزنم و تموم... خود من کسی هستم که اگه حرف غلطی زده باشم فورا به اشتباهم اقرار میکنم. فکر کنم چهار باری بوده. دو سری هم کار ناظران انجمن رو اشتباه دونستم...
اینطوری به قاضی نرین که ما اشتباهمون رو هیچ وقت قبول نکردیم.
خب جناب مسی! اون قسمتشو فاکتور بگیریم. بقیه اش؟
کدوم قسمت رو ؟من فقط یه حرفی رو میزنم و تموم... خود من کسی هستم که اگه حرف غلطی زده باشم فورا به اشتباهم اقرار میکنم. فکر کنم چهار باری بوده. دو سری هم کار ناظران انجمن رو اشتباه دونستم...
اینطوری به قاضی نرین که ما اشتباهمون رو هیچ وقت قبول نکردیم.
خب اون قسمتشو فاکتور بگیریم. بقیه اش؟
حرفهای ناظر منظورتنونه یا حرفهای من؟
اگه حرفهای ناظر منظورتونه که روشنه همون یه دلیل برا پاک کردن پست ایشون کافیه( صحبت تحریک کننده)
آقای جناب رئیس:هوس
واقعا برای مدیرانی مثل شما متاسفم که...
fifa باز هایی مثل شما تو روز روشن میان تو تاپیک ما هرچی دلشون خواست میگن ولی ما چی؟اگرم اومدیم توی تاپیک شماها از اینجور چیزا کردیم اول خود شما شروع کردید و نباید انتظاری داشته باشید که حرفی نزنیم.
دیگم جواب آدمایی مثل شما رو نمیدم.
بحثم تموم کنید.
Last edited by M E S S I; 26-09-2011 at 20:27.
عزیز یکم با ارامش بحث رو دنبال کنید....آقای جناب رئیس:هوس
واقعا برای مدیرانی مثل شما متاسفم که...
fifa باز هایی مثل شما تو روز روشن میان تو تاپیک ما هرچی دلشون خواست میگن ولی ما چی؟اگرم اومدیم توی پاپیک شماها از اینجور چیزا کردیم اول خود شما شروع کردید و نباید انتظاری داشته باشید که حرفی نزنیم.
دیگم جوابت آدمایی مثل شما رو نمیدم.
بحثم تموم کنید.
مدیر عزیز شم اباید بدونید که ادامه ی این بحث بی فایدست پس لطفا تاپیک رو پاک سازی کنید و بحث رو خاتمه بدید..![]()
همه پست های من رو زدید پاک کردید , مشکلی نیست ولی اگر به کاربرهایی که از پست های مدیر انجمن تشکر کردند نگاهی بندازید ( همون کاربرهایی که طرفدارهای PES توی تاپیک خودش مسخره کردند ) متوجه میشید که مدیر انجمن یک طرف ماجرا رو گرفته , در واقع با این کارش لیاقت خودش رو برای مدیریت زیر سوال برده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)