همونطور که گفتم اولین عامل توی سیو نشدن این بازی مشکل داشتن برنامه Game for windows line هست,در مرحله بعد کرک ولی به هر حال کرک سالم این بازی رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم اولین عامل توی سیو نشدن این بازی مشکل داشتن برنامه Game for windows line هست,در مرحله بعد کرک ولی به هر حال کرک سالم این بازی رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
اینم راه حلی برای دونفره بازی کردن....
Last edited by ehsanmokh; 26-07-2011 at 17:26.
سلام
بازی رو نصب کردم و از کرکهایی که توی چند صفحه اول گذاشته بودن استفاده کردم.بازی رو که اجرا میکنم ارور Steam میده که Steam رو هم دانلود کردم ولی درست نشد.دوستمون چند پست قبل گفتن از طریق Play.exe اجراش کنید که وقتی از اون طریق اجراش میکنم این ارور رو میده:
OpenAL32.dll رو هم دانلود کردم و توی پوشه بازی ریختم!
سلام به همه دوستان
یه سوال
میگم دست فرمون بازی خیلی تیزه تا یه نیش فلش میزنی سریع میپیچه یه کمی کنترلش تیزه که فک کنم تو تنظیمات درست شه
کسی میدونه این مورد رو چه جوری رفع کنم ؟؟؟
این مشکل ما راه حلی نداره؟!
دوستان کرکی غیر از کرک موجود اومده که ویروسی نباشه ؟؟
شما کرک اینجا رو دانلود کن اگه جواب نداد احتمالا بازی یه مشکلی داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبل از اینکه روی دکمه race کلیک کنید . بازی شروع شه همونجا توی تنظیمات assistant همه رو فعال کنید بازی خیلی براتون راحت تر میشه....ولی در کل بازیش خیلی سادست یه کم بازی کنی عادت میکنی
نه این کرک مشکلی نداره و به خاطر ماهیت کرک آنتی ویروس به اشتباه اون رو به عنوان یک فایل تروجان شناساسی میکنه...
برای کپی سیو ها...چی ها رو باید کپی کنم؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید.
سلام به همگی دوستان
میشه لینک دانلود پچ آپدیت بازی رو بدین.
من توی اینترنت سرچ کردم و دیدم 2 تا آپدیت واسه یان بازی اومده. آپدیت ورژن 1 و ورژن 1.1
هر کدومشون نزدیک 500 مگابایتن. نمیدونم باید هر دوتا رو دانلود کنم. در ضمن نسخه بازی من نسخه Game windows هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)