تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 88 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

پتر چک : می توانستم بهتر باشم

پتر چک خود را مقصر تساوی برابر ویگان می داند.

سایت گل - ، پتر چک سنگربان تیم فوتبال چلسی که نتوانست دروازه خود در برابر ویگان بسته نگه دارد در دقیقه 88 با اشتباهش بازی برده چلسی را با تساوی تغییر داد. وی در همین خصوص مصاحبه ای انجام داد و گفت :" چند ثانیه توپ را ندیدم و پس از آن دیگر دیر شده بود."
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پتر چک ادامه داد :" من سعی کردم توپ را بگیرم اما توپ منحرف شد ، می توانست توپ هر سمتی برود اما متاسفانه مستقیما رفت به سمت بازیکن آنها."
    شماره یک چلسی اضافه کرد :" من باید بهتر عمل می کردم اما زمانی که توپ را نمی بینید ، خیلی سخت است تا پیش بینی کنید چه اتفاقی رخ خواهد داد. احساسی که از زمین مسابقه داشتم این بود که نمی توانم به این گل افتخار کنم."
    پتر چک همچنین افزود :" زمانی که ما پیش بودیم ، فکر می کردم که برنده خواهیم شد . متاسفانه این اتفاق در انتهای بازی افتاد و ما بهای آن را پرداخت کردیم . یک امتیاز ایده آل ما نیست ، چرا که دنبال سه امتیاز بودیم . پس ما دو امتیاز را از دست داده ایم ، می توانیم در پایان فصل ببینیم که این دو امتیاز چقدر برایمان اهمیت داشته است."

2. 3 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

استاریج : می توانیم همه بازیهایمان را پیروز شویم

دنیل استاریج معتقد است تیمش هنوز در کورس قهرمانی است و می تواند قهرمان شود.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، دنیل استاریج گلزن این روزهای چلسی که تک گل تیمش برابر ویگان را نیز به ثمر رساند ، در مصاحبه ای گفت :" تساوی بدین شکل ، ناراحت کننده است چرا که ما به سختی در طول بازی کار کردیم اما در انتها یک گل خوردیم . اما خود را آماده می کنیم و در تمرینات بیشتر تلاش می کنیم و برای بازی بعدی آماده خواهیم بود."

دنیل استاریج ادامه داد :" برای همه خسته کننده است و مهم این است که به گذشته نگاهی بیندازیم ، ما کارمان را در هفته گذشته و با بازیهای سختی که سپری کردیم ، انجام داده ایم و خودمان را بالا کشیدیم ، برای بازی بعدی خود را بالا خواهیم کشید تا به جنگیدن برای لیگ برتر ادامه دهیم."

دنیل افزود:" لیگ برتر بهترین لیگ در جهان است چرا که شش تیم بالا جدول می توانند قهرمان شوند ، ما یکی از آنها هستیم و اعتقاد دارم می توانیم. هنوز پنج ماه باقی مانده است و فکر می کنم مردمی که چلسی را دور از کورس قهرمانی می دانند احمق اند. ما برای بازی های پایانی خواهیم جنگید."

ستاره 22 ساله چلسی اضافه کرد :" من به شخصه راضی هستم اما موفقیت جمعی برایم مهم تر است و دوست دارم گل نزنم اما سه امتیاز را بدست بیاوریم."

دنیل استاریج در خصوص تساوی تیمش برابر ویگان نیز گفت :" من فکر می کردم که برنده خواهیم بود ، اما بدشانس بودیم ، من مطمئنا کارم را سخت تر دنبال خواهم کرد و من ایمان دارم می توانیم همه بازی ها را پیروز شویم . ما نیاز داریم دروازه یمان را بسته نگه داریم و گلهای بیشتری بزنیم."

وی گفت :" ما به یونایتد نزدیک هستیم و شنبه فقط برای ما روز بدی بود چرا که یک گل دیر هنگام خوردیم. اما عملکردمان خوب بود و برای بازی بعدی ، قوی تر خواهیم بود . ما باید مطمئن باشیم که برای بازی بعدی سخت تر کار خواهیم کرد و در دقایق پایانی گل نمی خوریم."

چک : می توانستم بهتر باشم

پتر چک خود را مقصر تساوی برابر ویگان می داند و معتقد است می بایست عملکردی بهتری از خود نشان می داده است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پتر چک سنگربان تیم فوتبال چلسی که نتوانست دوازه خود در برابر ویگان بسته نگه دارد در دقیقه 88 با اشتباهش بازی برده چلسی را با تساوی تغییر داد. وی در همین خصوص مصاحبه ای انجام داد و گفت :" چند ثانیه توپ را ندیدم و پس از آن دیگر دیر شده بود."

پتر چک ادامه داد :" من سعی کردم توپ را بگیرم اما توپ منحرف شد ، می توانست توپ هر سمتی برود اما متاسفانه مستقیما رفت به سمت بازیکن آنها."

شماره یک چلسی اضافه کرد :" من باید بهتر عمل می کردم اما زمانی که توپ را نمی بینید ، خیلی سخت است تا پیش بینی کنید چه اتفاقی رخ خواهد داد. احساسی که از زمین مسابقه داشتم این بود که نمی توانم به این گل افتخار کنم."

پتر چک همچنین افزود :" زمانی که ما پیش بودیم ، فکر می کردم که برنده خواهیم شد . متاسفانه این اتفاق در انتهای بازی افتاد و ما بهای آن را پرداخت کردیم . یک امتیاز ایده آل ما نیست ، چرا که دنبال سه امتیاز بودیم . پس ما دو امتیاز را از دست داده ایم ، می توانیم در پایان فصل ببینیم که این دو امتیاز چقدر برایمان اهمیت داشته است."

درخشش ذخیره ها : آرسنال 0 – 4 چلسی

تیم ذخیره های چلسی توانست همتای آرسنالی خود را با چهار گل شکست دهد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، تیم ذخیره ( دوم ) چلسی در حالی به مصاف آرسنالی ها رفت که در خط حمله خود لوکاکو و پیازون را داشت و با امید به بردی شیرین به میهمانی قرمز های لندن رفتند. و توانستند با نتیجه 4 بر 0 پیروز شوند.

ترکیب چلسی : تیلور ، کین ، اینس ( 76 – منگنی ) ، سویله ، گوردون ، میلس ( 53 – فریوز ) ، چالوبا ( 80 – آکه ) ، دجالو ، لالکوریچ ، لوکاکو ، پیازون
    بازیکنان استفاده نشده : بلکمن ، اندیتی ، پروسنیک
    گلها : چابولا ( 38 و 73 ) ، لوکاکو ( 49 ) ، پیازون ( 87 )

تمرینی با حضور هواداران

عصر امروز تیم چلسی در تمرینی با حضور هوادارانش انجام داد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، عصر امروز با روزهای دیگر برای چلسی متفاوت بود و آنها به جای تمرین در کوبهام به استمفوردبریج آمده بودند تا در کنار هوادارنشان به تمرین بپردازند .

در این تمرین دیوید لوئیز و رامیرس دو بازیکن برزیلی چلسی به دلیل مصدومیت حاضر نشدند و لوکاکو نیز بدلیل همراهی تیم ذخیره های چلسی برای رویارویی با آرسنال غایب بود.

با توجه به نزدیکی کریسمس و سال نوی میلادی باشگاه چلسی سود بلیط فروشی این تمرین از طریق موسسه حامی کپیتال چایلد به کودکان مستضعف پرداخت خواهد کرد.

در این تمرین که شاید کمی به مسائل روحی تیم کمک کند یک اتفاق بد داشت که ان هم تشدید مصدومیت جان تری بود که از بازی با ویگان دچارش شد ، به نظر می رسد مصدومیت جان تری دلیلی باشد که او در بازی با تانهام غایب باشد.

جان تری مصدوم شد

طی تمرین عصر امروز چلسی در استمفورد بریج ، جان تری دچار مصدومیتی جدی شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به برخورد سخت جان تری با مهاجم ویگان ، در بازی برابر این تیم او دچار مصدومیتی از ناحیه زانوی پایش شد که عصر امروز و در طی تمرین ازاد در استمفوردبریج بیش از پیش نمایان شد و جان تری را از پا انداخت و او را مجبور کرد تا تمرینش را نیمه کاره تمام کند.
    مصدومیت تری هنوز مشخص نشده که چند روز به طول خواهد انجامید ، اما به نظر می رسد غیبت او در برابر تاتنهام قطعی خواهد بود .
    چلسی با توجه به مصدومیت لوئیز و تری شاید مجبور باشد از الکس ، مدافع کنار گذاشته اش استفاده کند.

پ.ن : ای بابا :|

4. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آندره وبلاس بوای در تمجید از بازیکنانش ، چلسی را نیز یکی از مدعیان قهرمانی نامید.

محتوای مخفی: ادامه 
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، به نوشته سایت گل - آندره ویلاس بواس مربی جوان باشگاه چلسی درصحبتهایی اعلام کرد که بعد از تساوی 1-1 تیمش مقابل تاتنهام در وایت هارت لین، تیمش هنوز در کورس قهرمانی قرار دارد.

درپایان این مسابقه این مربی 34 ساله در صحبتهایی اعلام کرد که با وجود فاصله 11 امتیازی تیمش با سیتی صدرنشین، چلسی هنوز امیدوار به قهرمانی است.

ویلاس بواس در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« اگر در دو بازی خانگی آتی مان 6 امتیاز بگیریم. من فکر می کنم گام بزرگی برداشته ایم. ما مقابل تاتنهام بازی کردیم، یکی از مدعیان کسب جام قهرمانی و کسب همین یک امتیاز هم خوب است. ما قبل از آن در شرایط بدی بودیم و بهبود پیدا کردیم و الان مطمئنم که می توانیم این فاصله را کمتر کنیم.»

مربی جوان چلسی ادامه داد:« 5شنبه یکی از آن روزهایی بود که نتیجه بازی واقعا برایم مهم نبود. عملکرد تیم،بدون در نظر داشتن نتیجه فوق العاده بود و ما با رضایت تمام وایت هارت لین را ترک کردیم. کسب یک امتیاز با توجه به بازی تاتنهام، آن چیزی بود که در زمین مسابقه رخ داد. ما در این بازی شخصیتمان را نشان دادیم و خیلی سریع با شرایط تطبیق پیدا کردیم.»

مربی چلسی ادامه داد:« فکر می کنم این فوق العاده بود؛ خیلی خوب بود و اگر می خواستیم شاهد یک نتیجه عادلانه باشیم، چلسی باید به پیروزی می رسید.شروع آرام ما تنها نکته ای است که می توانیم درموردش حسرت بخوریم ولی اگر اندکی زودتر بازی مان را به اجرا می گذاشتیم، الان با 3 امتیاز به خانه بازگشته بودیم ولی درابتدای بازی سختی کشیدیم و بعد توانستیم به جریان بازی برگردیم.»

ویلاس بواس در ادامه صحبتهایش درمورد جان تری گفت:« جان تری بازیکن فوق العاده ای است. او متعهد و با کیفیت است و هیچ وقت نباید در مهارتهای او شک کرد.»

گری کاهیل مدافع جوان بولتون در آستانه پیوستن به ابی های لندن می باشد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از قطعی شدن جدایی الکس از چلسی و کمبود مهره در دفاع مرکزی چلسی ، آندره ویلاس بواس قصد دارد گری کاهیل را در نقل و انتقالات زمستانه به تیمش بیاورد.

شایعات در خصوص انتقال وی از تابستان ادامه دارد تا امروز اوون کویله ، سرمربی تیم بولتون مذاکره با چلسی را تائید کرد و در مصاحبه ای با اسکای اسپورت گفت :" عادلانه است که بگوئیم آنها به کاهیل علاقمند هستند و خواهند بود . این مرا شگفت زده نکرد . من روزی گفتم که مطمئنم گری کاهیل برای کس دیگری بازی خواهد کرد . من فکر می کنم او چنین کیفیتی دارد."

با توجه به تائید انتقال احتمالی گری کاهیل از سوی سرمربی اش ، به نظر می رسد گری کاهیل یک گام به چلسی نزدیک تر شده است.

آث میلان به دنبال انتقال قرضی فرناندو تورس به سن سیرو می باشند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از ناکامی مدیران پر آوازه آث میلان در انتقال قرضی نیکولاس آنلکا و دیدیر دروگبا به میلان ، این بار به سراغ مهاجم دیگری از چلسی رفتند و خواهان انتقال تورس به میلان می باشند.

مسئولان آث میلان با توجه به مصدومیت آنتونیو کاسانو ، قصد دارند تا زمان بهبود وی ، جایگزین مطمئنی برایش پیدا کنند. هرچند گفته می شد کارلوس توز پراهن قرمز و مشکی را بر تن خواهد کرد ، اما مسئولان سیتی این انتقال را رد کردند و میلانی ها سخت بدنبال مهاجمی اسم و رسم دار می باشند.

دو تیم چلسی و منچستر یونایتد دو مشتری اصلی هافبک نیوکاسل می باشند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، چیک تیوته 25 ساله که مسئول پست هافبک دفاعی تیم نیوکاسل را بر عهده دارد از سوی منچستر یونایتد ، لیورپول ، چلسی و منچستر سیتی با پیشنهاد خوبی مواجه شده است که در این میان چلسی و منچستر یونایتد بیشتر از دیگر تیمها علاقمند جذب این بازیکن ساحل عاجی می باشند.

در این خصوص تیوته در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت :" باشگاه ها از من تعریف و تمجید کردند و گفتند که علاقمند هستند اما چیزی رسمی نشده است."

تیوته ادامه داد :" زمانی که باشگاههایی چون چلسی ، سیتی ، لیورپول ، یونایتد علاقمندت هستند ، باید دوبرابر فکر کرد .اما من به نیوکاسل علاقه دارم و متعلق به آن هستم و از زندگی ام در اینجا لذت می برم."

تیوته همچنین در صحبت هایش این انتقال را نا ممکن نمی داند چرا که معتقد است نیوکاسل می تواند با انتقال او پول خوبی را بدست آورد.

6. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر جالب توی سایت ورزش 3 دیدم که البته برای خبرای خارجی خیلی قبولش ندارم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این همسیک خیلی خوشم میاد و یه هافبک بازیساز فوق العاده ست
    یعنی می تونم بگم می تونه حتی در سطح بزرگانی مثل لمپارد بشه و بهترین گزینه خرید برای چلسیه

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

2 امتیاز دیگه هم از دست دادیم !

احتمالا آخر این هفته به رده پنجم سقوط میکنیم !

10. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از این همسیک خیلی خوشم میاد و یه هافبک بازیساز فوق العاده ست
    یعنی می تونم بگم می تونه حتی در سطح بزرگانی مثل لمپارد بشه و بهترین گزینه خرید برای چلسیه
    خیلی بعیده وحید جان
    البته کراسیچ که مطمئنا یووه رو ترک میکنه و اون مشکلی نیست
    ولی کاوانی و همسیک یک چیز در حد غیرممکنه
    دی لورنتیس مالک باشگاه ناپولی گفته که قیمت همسیک 100 میلیونه و هر کس این مبلغ رو پرداخت کنه اونو میتونه داشته باشه
    در حال حاضر هم فکر کنم قراره با باشگاه تمدید کنه.
    کاوانی هم پیشنهاد 45 میلیونی داشت ولی اونو نفروختن.

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی بعیده وحید جان
    البته کراسیچ که مطمئنا یووه رو ترک میکنه و اون مشکلی نیست
    ولی کاوانی و همسیک یک چیز در حد غیرممکنه
    دی لورنتیس مالک باشگاه ناپولی گفته که قیمت همسیک 100 میلیونه و هر کس این مبلغ رو پرداخت کنه اونو میتونه داشته باشه
    در حال حاضر هم فکر کنم قراره با باشگاه تمدید کنه.
    کاوانی هم پیشنهاد 45 میلیونی داشت ولی اونو نفروختن.
    پس با این قیمت ها نمی ارزن و باید به آندره بگم بی خیالشون بشه : دی

2 امتیاز دیگه هم از دست دادیم !

احتمالا آخر این هفته به رده پنجم سقوط میکنیم !
    عجیبه سه هفته پشت سر هم داریم بازی ها رو 1 بر 1 تموم می کنیم!
    آرسنال هم مساوی کرد و پس همون چهارم موندیم ولی چه فایده که 11 امتیاز با دو تیم صدر جدول فاصله داریم و فکر کنم قهرمانی داره دور از دسترس میشه

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

باید ببینیم اندره با 150 ملیون پوندی که در اختیارش گذاشتند چیکار میکنه !
    اگه بتونیم هازارد و کاوانی رو بگیریم عالی میشه !

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی روش نمیشه نتیجه بازی دیشب رو بگه نه؟! : دی
    خیلی بد بودیم و 3 بر 1 به استون ویلا توی استمفوردبریج باختیم!
    واقعا بیچاره تماشگرایی که چند ساعت مونده به سال جدیدشون توی وزرشگاه بودن و به جای عیدی این نتیجه رو دیدن...
    الان در رده پنجم قرار داریم و وضعیتمون خیلی بده و بر خلاف سال های پیش که برای قهرمانی می جنگیدیم فکر کنم باید برای سهمیه لیگ قهرمانان اروپا بجنگیم!

...............

چلسی 1 - استون ویلا 3: باخت در استمفوردبریج

سایت گل- چلسی با شکست 3-1 خانگی مقابل استون ویلا، به رده پنجم جدول رده بندی لیگ برتر سقوط کرد.

در این دیدار شاگردان ویلاس بواس بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه 23 صاحب یک ضربه پنالتی شدند که دروگبا آن را تبدیل به گل کرد. خطای پنالتی روی این مهاجم ساحل عاجی انجام شد و خود او آن را تبدیل به گل اول بازی کرد.

اما این برتری چندان دوام نداشت و استفن ایرلند در دقیقه 28 بازی را به تساوی کشید. هرچند ضربه آیرلند در دو مرحله در نهایت تبدیل به گل شد اما تصاویر آهسته نشان داد که جان تری ضربه اول این بازیکن را با دست از روی خط دروازه برگشته داده .و اگر داور این صحنه را می دید، می توانست کاپیتان آبی ها را با یک کارت قرمز جریمه کند.

تلاش دو تیم برای رسیدن به گل برتری در نیمه اول بی نتیجه بود و با تساوی 1-1 به رختکن رفتند.

دقایق ابتدایی نیمه دوم بدون اتفاق خاصی سپری شد و همین مسئله ویلاس بواس را مجبور کرد تا فرانک لمپارد و تورس را به جای اوریل رومئو و استوریج راهی میدان کند. اما حضور این دو بازیکن باتجربه هم نتوانست چاره ساز شود.

اوضاع در 10 دقیقه پایانی برای آبی ها بدتر هم شد. دو گل پیاپی عملا سه امتیاز این دیدار را نصیب شاگردان الکس مک لیش کرد.

ابتدا استیلین پتروف در دقیقه 83 روی یک فرصت طلبی دروازه چک را باز کرد و سه دقیقه دارن بنت که در دقیقه 78 به میدان رفته بود، کار آبی ها را یکسره کرد.

با این شکست چلسی به رتبه پنجم سقوط کرد تا شرایط برای ویلاس بواس دشوار تر شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 بر 1 ولوز رو بردیم
    لمپارد با گل دقیقه 89 باعث پیروزی تیم شدش
    باز خوبه حداقل سال جدید رو با برد شروع کردیم
    احتمالا در رده چهارم قرار می گیریم چون آرسنال فعلا بازیش مساویه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •