به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، دنیل استاریج گلزن این روزهای چلسی که تک گل تیمش برابر ویگان را نیز به ثمر رساند ، در مصاحبه ای گفت :" تساوی بدین شکل ، ناراحت کننده است چرا که ما به سختی در طول بازی کار کردیم اما در انتها یک گل خوردیم . اما خود را آماده می کنیم و در تمرینات بیشتر تلاش می کنیم و برای بازی بعدی آماده خواهیم بود."
دنیل استاریج ادامه داد :" برای همه خسته کننده است و مهم این است که به گذشته نگاهی بیندازیم ، ما کارمان را در هفته گذشته و با بازیهای سختی که سپری کردیم ، انجام داده ایم و خودمان را بالا کشیدیم ، برای بازی بعدی خود را بالا خواهیم کشید تا به جنگیدن برای لیگ برتر ادامه دهیم."
دنیل افزود:" لیگ برتر بهترین لیگ در جهان است چرا که شش تیم بالا جدول می توانند قهرمان شوند ، ما یکی از آنها هستیم و اعتقاد دارم می توانیم. هنوز پنج ماه باقی مانده است و فکر می کنم مردمی که چلسی را دور از کورس قهرمانی می دانند احمق اند. ما برای بازی های پایانی خواهیم جنگید."
ستاره 22 ساله چلسی اضافه کرد :" من به شخصه راضی هستم اما موفقیت جمعی برایم مهم تر است و دوست دارم گل نزنم اما سه امتیاز را بدست بیاوریم."
دنیل استاریج در خصوص تساوی تیمش برابر ویگان نیز گفت :" من فکر می کردم که برنده خواهیم بود ، اما بدشانس بودیم ، من مطمئنا کارم را سخت تر دنبال خواهم کرد و من ایمان دارم می توانیم همه بازی ها را پیروز شویم . ما نیاز داریم دروازه یمان را بسته نگه داریم و گلهای بیشتری بزنیم."
وی گفت :" ما به یونایتد نزدیک هستیم و شنبه فقط برای ما روز بدی بود چرا که یک گل دیر هنگام خوردیم. اما عملکردمان خوب بود و برای بازی بعدی ، قوی تر خواهیم بود . ما باید مطمئن باشیم که برای بازی بعدی سخت تر کار خواهیم کرد و در دقایق پایانی گل نمی خوریم."
چک : می توانستم بهتر باشم
پتر چک خود را مقصر تساوی برابر ویگان می داند و معتقد است می بایست عملکردی بهتری از خود نشان می داده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پتر چک سنگربان تیم فوتبال چلسی که نتوانست دوازه خود در برابر ویگان بسته نگه دارد در دقیقه 88 با اشتباهش بازی برده چلسی را با تساوی تغییر داد. وی در همین خصوص مصاحبه ای انجام داد و گفت :" چند ثانیه توپ را ندیدم و پس از آن دیگر دیر شده بود."
پتر چک ادامه داد :" من سعی کردم توپ را بگیرم اما توپ منحرف شد ، می توانست توپ هر سمتی برود اما متاسفانه مستقیما رفت به سمت بازیکن آنها."
شماره یک چلسی اضافه کرد :" من باید بهتر عمل می کردم اما زمانی که توپ را نمی بینید ، خیلی سخت است تا پیش بینی کنید چه اتفاقی رخ خواهد داد. احساسی که از زمین مسابقه داشتم این بود که نمی توانم به این گل افتخار کنم."
پتر چک همچنین افزود :" زمانی که ما پیش بودیم ، فکر می کردم که برنده خواهیم شد . متاسفانه این اتفاق در انتهای بازی افتاد و ما بهای آن را پرداخت کردیم . یک امتیاز ایده آل ما نیست ، چرا که دنبال سه امتیاز بودیم . پس ما دو امتیاز را از دست داده ایم ، می توانیم در پایان فصل ببینیم که این دو امتیاز چقدر برایمان اهمیت داشته است."
درخشش ذخیره ها : آرسنال 0 – 4 چلسی
تیم ذخیره های چلسی توانست همتای آرسنالی خود را با چهار گل شکست دهد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، تیم ذخیره ( دوم ) چلسی در حالی به مصاف آرسنالی ها رفت که در خط حمله خود لوکاکو و پیازون را داشت و با امید به بردی شیرین به میهمانی قرمز های لندن رفتند. و توانستند با نتیجه 4 بر 0 پیروز شوند.
ترکیب چلسی : تیلور ، کین ، اینس ( 76 – منگنی ) ، سویله ، گوردون ، میلس ( 53 – فریوز ) ، چالوبا ( 80 – آکه ) ، دجالو ، لالکوریچ ، لوکاکو ، پیازون
بازیکنان استفاده نشده : بلکمن ، اندیتی ، پروسنیک
گلها : چابولا ( 38 و 73 ) ، لوکاکو ( 49 ) ، پیازون ( 87 )
تمرینی با حضور هواداران
عصر امروز تیم چلسی در تمرینی با حضور هوادارانش انجام داد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، عصر امروز با روزهای دیگر برای چلسی متفاوت بود و آنها به جای تمرین در کوبهام به استمفوردبریج آمده بودند تا در کنار هوادارنشان به تمرین بپردازند .
در این تمرین دیوید لوئیز و رامیرس دو بازیکن برزیلی چلسی به دلیل مصدومیت حاضر نشدند و لوکاکو نیز بدلیل همراهی تیم ذخیره های چلسی برای رویارویی با آرسنال غایب بود.
با توجه به نزدیکی کریسمس و سال نوی میلادی باشگاه چلسی سود بلیط فروشی این تمرین از طریق موسسه حامی کپیتال چایلد به کودکان مستضعف پرداخت خواهد کرد.
در این تمرین که شاید کمی به مسائل روحی تیم کمک کند یک اتفاق بد داشت که ان هم تشدید مصدومیت جان تری بود که از بازی با ویگان دچارش شد ، به نظر می رسد مصدومیت جان تری دلیلی باشد که او در بازی با تانهام غایب باشد.
جان تری مصدوم شد
طی تمرین عصر امروز چلسی در استمفورد بریج ، جان تری دچار مصدومیتی جدی شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به برخورد سخت جان تری با مهاجم ویگان ، در بازی برابر این تیم او دچار مصدومیتی از ناحیه زانوی پایش شد که عصر امروز و در طی تمرین ازاد در استمفوردبریج بیش از پیش نمایان شد و جان تری را از پا انداخت و او را مجبور کرد تا تمرینش را نیمه کاره تمام کند.
مصدومیت تری هنوز مشخص نشده که چند روز به طول خواهد انجامید ، اما به نظر می رسد غیبت او در برابر تاتنهام قطعی خواهد بود .
چلسی با توجه به مصدومیت لوئیز و تری شاید مجبور باشد از الکس ، مدافع کنار گذاشته اش استفاده کند.
پ.ن : ای بابا :|