در اردوي سال گذشته بعضيها دنبال منافع شخصيشان بودند
كريمي: سياست باشگاه پرسپوليس خيليخوب است؛ بازيكنان پولشان را ميگيرند
خبرگزاري فارس: هافبك پرسپوليس گفت: باشگاه سياست خوبي در پيش گرفته و بازيكناني كه به اين تيم ميآيند خيالشان از گرفتن پول راحت است.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي در گفتوگو با وب سايت شخصي خود در مورد بازي دوستانه تيم ملي با متاليست اوكراين و شرايط پرسپوليس صحبت كرده است.
* بازي دوستانه تيم ملي چطور بود؟
با توجه به اينكه صبح و عصر تمرين ميكنيم بازي خوبي به نمايش گذاشتيم. به نظرم با انجام بازيهاي تداركاتي بيشتر به هماهنگي لازم ميرسيم و نقاط ضعفمان هم برطرف ميشود. ضمن اينكه حريف تيم بسيارخوبي بود اما همانطور كه گفتم ما در دوران آماده سازي هستيم.
* امكانات اردو چطور است
شرايط و نظم خوبي در اردوي تيم ملي حاكم است كه با حضور كيروش همين انتظار هم ميرود. ايشان بر تمام مسائل اشراف دارند تا اردو به بهترين شكل ممكن برگزار شود. متاسفانه در اردوي سال گذشته بعضيها دنبال منافع شخصيشان بودند اما اكنون كيروش پيگير همه كارها هست.
* به نظر مصدومي؟
مسئله خاصي نيست و اين مصدوميت مربوط به گذشته است كه معمولا پس از تمرين يخ ميگذارم تا مشكلي به وجود نيايد.
* نظرت در مورد كيروش چيست؟
من با مربيان زيادي كار كردم كه به همه آنها احترام ميگذارم اما در مورد ايشان بايد بگويم كه نظم و انضباط و نحوه صحبت كردن ايشان از ويژگيهاي خوبش است. شايد بعضيها فكر كنند كه كيروش به خاطر جايگاهي كه در فوتبال جهان دارد نوع رفتارش هم بايد خاص باشد اما اينطور نيست و شما ميتوانيد از تك تك بازيكنان سوال كنيد.
* عملكرد پرسپوليس در نقل و انتقالات چطور ميبيني؟
فكر ميكنم سياستي كه باشگاه پرسپوليس در نظر گرفته خيلي خوب است. قطعا آنها با توجه به نياز كادر فني بازيكناني را جذب ميكنند كه توان پرداخت پولش را داشته باشند و مثل بعضي باشگاهها در پايان فصل به دلايل
مختلف براي پرداخت نكردن پول، آنها را جريمه نميكنند. ضمن اينكه وقتي قيمت بازيكنان بالاست باشگاه چه كار كند؟ بازيكني كه به پرسپوليس ميآيد خيالش از وصول پولش راحت است. من اين مسئله را در صحبت با بازيكنان تيم ملي متوجه شدم. پرسپوليس سال گذشته با همين بازيكنان قهرمان جام حذفي شده و اكنون بايد اميدوار باشيم كه باشگاه با جذب بازيكنان موردنظر و برطرف كردن نقاط ضعفش باز هم دل هواداران را شاد كند.
انتهاي پيام/