تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 90 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

به نظرم آرسنال باید از آمریکا مربی بدنساز بیاره. کار یورگن کلینزمن یادتونه؟ رفت از آمریکا مربی بدنساز آورد؟ تیم داغون آلمان رو ساخت. بدن ها آماده بود و میتونستن. همین باعث شد بقیه هم روحیه بگیرن و هواداراشون هم دوباره حمایت کنن و الان شدن اینی که میبینیم.
    نمیدونم چرا ونگر تو همۀ کارهاش کند و دقیقه نودی هست. حالا بازیکن گرفتن که میگیم پول نداشتن (که داشتن) تو بازی ها پدر آدم رو در میاره تا تعویض کنه (بازی های مهم) و الان هم که برای همه مشخصه تیم مشکل بدنی داره. اگه قراره تیم به شرایط عادی برگرده الان وقتشه. امیدوارم دوباره تو نقل و انتقالات زمستونی یه پولی خرج کنن و دوباره بازیکن بگیرن. حد اقل یه مهاجم گل زن. و شاید یه هافبک دفاعی. اون هافبک هلند (اسمش یادم نمیاد) همون که خیلی خشنه واقعاً به درد تیم میخوره.

2. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادی از برگ کمپ

مهم نیست از چه زمانی به فوتبال علاقه مند هستید، هرچی باشه یقینا تاکنون بازیکنانی رو دیدید که به ندرت در قبال اونها نظرات متناقضی وجود داره. این بازیکنا افسانه های واقعی دنیای فوتبالی ما هستند.

مالدینی، دل پیرو، رائول، زانتی و خیلی دیگر از نام های آشنا، بازیکنانی هستن که جلوه ای خاص در کیفیت، شخصیت و دستاوردهای اونا وجود داشته که موجب میشد حتی رقیبان هم با احترام از اونا یاد کنند. در فوتبال امروز کمتر میشه چنین مردانی رو پیدا کرد و یا اگه هستند سال های آخر دوران حرفه ای خودشون رو سپری می کنند اما هرچه به گذشته فوتبال رجوع می کنید و هرچه در تاریخ عقب تر میرید، تعداد اونا بیشتر و بیشتر میشه.

در تاریخ آرسنال هم بازیکنان بسیاری از این دست بودند. نفراتی مثل تونی آدامز، دیوید سیمن، مارتین کیون، پت رایس، دیوید اولری، الکس جیمز و خیلی دیگر از بازیکنان که بعد از گذشت سال ها همچنان نامشون با احترام بیان می شه. ولی بدون شک حداقل در آرسنال، آخرین اونا - دنیس برگکمپ - افسانه هلندی ما بود.

من تا حالا حتی یک هوادار آرسنال هم ندیدم که نظری منفی در مورد برگکمپ داشته باشه و یا عملکرد اون رو زیر سوال ببره، هرگز کسی رو ندیدم که ادعا کنه در این پست، بازیکنی بهتر از برگکمپ هم وجود داشته و خوب این مساله حداقل به خود من جایگاه واقعی مرد یخی را نشون میده.

یاسر عزیز در ادامه ویدئوهایی که زحمتشون رو میکشه این بار ویدئویی رو با هنرمندی خودش درست کرد که هرچند کوتاه بود اما با دیدنش خاطرات خیلی خوبی زنده شد و با کسب اجازه از خودش دوست داشتم بقیه بچه ها هم از اون استفاده کنند و تو آرشیو سایت باقی بمونه. یه تشکر ویژه از یاسر که این ویدئو رو تهیه کرد. اما باید از برگکمپ بزرگ هم تشکر کرد که این خاطرات رو برای ما جاودانه کرد، خاطراتی که از تک تک حرکاتش به یاد آدم میاد.

دانلود کلیپ

پسورد: Gunnerstrust

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    ویرایش: پسورد ویرایش شد(با تشکر از پاور)
    Last edited by Pessimist; 16-10-2011 at 12:55.

4. 8 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

پسوورد کیس سنستیو هست و باید با G نوشته بشه وگر نه ایراد میگیره: Gunnerstrust.

6. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب امروز آرسنال با ساندرلند بازی داره یعنی اگه این بازی رو هم نبریم دیگه فاجعه میشه. درکل فکر نمیکنم خیلی بازی سختی باشه.

لیست نفرات دو تیم برای این بازی:

Arsenal: Szczesny, Mertesacker, Djourou, Koscielny, Djiuro, Gibbs, Ramsey, Song, Arteta, Walcott, Gervinho, Van Persie, Rosicky, Park, Chu-Young, Santos, Oxlade-Chamberlain, Squillaci, Fabianski, Arshavin, Jenkinson, Frimpong, Chamakh, Benayoun, Miyaichi

Sunderland: Turner, Brown, Cattermole, Larsson, Wickham, Richardson, Angeleri, Colback, Vaughan, O'Shea, Ji Dong-Won, Meyler, Westwood, Tounkara, Mignolet, McClean, Cook, Elmohamady

8. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Arsenal 2 - Sunderland 1

گزارش بازی

نیمه اول:
    آرسنال نیمه نخست را بی نهایت عالی شروع کرد و در ثانیه 34 به گل رسید.

جروینیو پاس بسیاری زیبایی را از روسیچکی دریافت کرد و خود را به محوطه جریمه رساند. او از سمت چپ پاس کوتاهی را روی خط محوطه جریمه به ونپرسی داد و رابین نیز بدون تعلل با پای راست به سمت چهارچوب شوت کرد که حتی دروازبان نتوانست واکنشی روی آن انجام دهد. 1 - 0

دقیقه 10 جروینیو از سمت چپ حرکت دیگری را آغاز کرد و توپ را به دهانه دروازه فرستاد اما براون قبل از گیبز به توپ رسید و آن را به کرنر زد.

دقیقه 12 رابین ونپرسی می توانست یکی از رویایی ترنی گل های خود را به ثمر برساند اما بدشانس بود. میکل آرتتا توپی را از مرکز محوطه جریمه به رابین داد و او نیز با چرخشی بی نظیر بازیکن پشت سر را از پیش رو برداشت اما ضربه چیپ استادانه او به تیرک دروازه خود و گلر ساندرلند از روی خط توپ را برگشت داد.

دقیقه 14 رابین ونپرسی توپی را در پشت محوطه از سونگ گرفت و از همان جا اقتدام به شوت زنی کرد اما ضربه او با اختلاف بسیار کم از کنار دروازه به بیرون رفت.

در ادامه ساندرلند موقعیت های خوبی داشت. روی اولین حرکت سسینیو در پشت مدافعان آرسنال به توپ رسید اما ووچیچ ژسنی خروج اشتباهی داشت که موجب شد دروازه آرسنال خالی بماند. سسینیو توپ را به داخل محوطه جریمه رساند اما الکس سونگ ناجی دروازه ارسنال شد و توپ را برگشت داد.

چند دقیقه بعد باز هم سسینیو توپی را روی خط دروازه ارسال کرد اما اینبار ضربه کاترمول را ووچیچ ژسنی با واکنش حیرت انگیز خود برگشت داد.

دقیقه 31 ضربه ایستگاهی روی هند آرتتا پشت محوطه جریمه اعلام شد و سباستین لارسن پشت این توپ ایستاد و ضربه هند را با شوتی زیبا اما مستقیم وارد دروازه آرسنال کرد!! نتیجه 1 - 1.

آخرین موقعیت این نیمه نیز به ساندرلندی ها رسید اما باز هم ضربه انها از بالای دروازه به بیرون رفت.

نیمه دوم:
    حملات آرسنال در این نیمه ادامه داشت و توپچی ها در نهایت موفق شدند مزد زحمات خود را بگیرند.

دقیقه 50 تئو والکات روی سانتر جنکینسون داخل محوطه به توپ رسید اما ارسال او روی دروازه منحرف شد و به سمت دروازه رفت که گلر حریف ان را در دو ضرب دفع کرد.

دقیقه 56 تئو والکات توپی را روی دروازه ارسال کرد که اعتقاد به خطای هند داشت اما داور چنین تصمیم را در داخل محوطه اتخاذ نکرد.

دقیقه 65 رابین ونپرسی روی حرکت زیبایی روسیچکی به توپ رسید اما شوت او از سمت چپ محوطه جریمه را گلر ساندرلند با پا به کرنر فرستاد.

دقیقه 73 آندری آرشاوین حرکتی ویران کننده را شروع کرد و با عبور از 4 بازیکن از روی نقطه پنالتی توپ را به سمت دروازه زد که از کنار تیرک با اختلاف بسیار کم به بیرون رفت.

دقیقه 82 ارسنال سرانجام روی هنرنمایی کاپیتان خود به گل رسید. ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه بدست آمد و رابین خودش پشت این توپ ایستاد. او ضربه خود را به زیبایی هرچه تمام تر به گوش بالای دروازه فرستاد تا گل دوم خود و گل 3 امتیازی ارسنال را به ثمر برساند. 2 - 1

دقیقه 85 آرشاوین شانس خود را باز هم امتحان کرد که گلر سانردلند آن را برگشت داد.

دقیقه 87 آرسنالی ها باز هم اعتقاد داشتند در داخل محوطه جریمه هند صورت گرفته اما هاوارد وب که در این دیدار قضاوت خوبی نداشت دستور ادامه کار را داد.

کد:

این برد رو به همه آرسنالی ها تبریک میگم. با این برد آرسنال اومد به رده دهم و یه مقدار هوادارانش رو امیدوار کرد.

راستی بچه ها روز جهارشنبه آرسنال با مارسی بازی داره که بازیش از طریق شبکه 3 سیما پخش میشه خیلی

بازی حساسیه و امیدوارم تو اون بازی هم پیروز بشیم.

10. 10 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

محاصبه Boss بعد از بازی :

ونگر: ونپرسی تفاوت ایجاد کرد
    مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با ساندرلند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار با ساندرلند.

در مورد سهم ونپرسی در این پیروزی..
    خوب، او دو گل به ثمر رساند. معتقدم شما باید کمی بازی را انالیز کنید تا ببینید او چقدر مهم بود. گل اول نمایش تیمی خوبی بود و گل دوم با مهارت خود او به ثمر رسید و تفاوت ایجاد کرد که استثنایی بود.

در مورد بازی...
    برای 25 دقیقه اول کار را خیلی خوب شروع کردیم و بعد وقتی انها کار را به تساوی کشاندند می توانستید ببینید که در اعتماد به نفس خود دچار مشکل شدیم. در بین دو نیمه تیم دوباره سازماندهی شد و سپس تمام نیمه دوم برای ما بود. بازی های زیادی در این اخر هفته دیده ام و باید بگویم که در میان تمام تیم های خارج از خانه، ساندرلند 100% متعهد بود، با 6 هافبک بازی کرد و 4 دفاع و برای هر قطعه از زمین مبارزه کرد. نمی توانستم دیروز تیم های زیادی را ببینم که این کار را کرده اند بنابراین باور دارم که انها شایسته اعتبار بسیار هسند. آنها کار را برایمان دشوار کردند.

در مورد فرصت ها روی ضربات ایستگاهی...
    به اندازه کافی از ضربات ایستگاهی خود استفاده نکردیم، این منطقه ای است که ما باید پیشرفت کنیم. اگر به تعداد ضربات ایسگاهی که امروز در مناطق خوب بدست آوردیم توجه کنید و کرنر هایی که در مناطق هجومی داشتیم، احساس می کنم که باید دستاورد های بهتری روی این ضربات رقم می زدیم.

در مورد افزایش اعتماد به نفس....
    ما اکنون 5 دیدار خانگی متوالی را پیروز شده ایم. اگر دو یا سه نتیجه متوالی دیگر بدست اوریم به اعتماد به نفس ما کمک خواهد کرد زیرا می توانید احساس کنید که نگرش و روحیه تیم عالی است. حتی در بین دو نیمه ما واکنش خوبی داشتیم. انگیزه کافی در این تیم وجود دارد و کیفیت نیز هست بنابراین نهایتا باید به آن مرز برسیم.

در مورد اختیارات کاپیتانی ونپرسی...
    خیلی از مردم کیفیت رهبری او را زیر سوال می برند اما باور دارم او کاملا بر روی وظایف روزانه خود متعهد است. انچه مهمتر است این است که او کارش را در زمین فوتبال انجام می دهد.

در مورد موقعیت او به عننوان یک ضربه آزادزن...
    بله، او در میان بهترین های لیگ است، همراه با سباستین لارسن. معتقدم لارسن بهترین ضربه آزادزن در لیگ بتر است.

در مورد قرارداد ونپرسی...
    به این بستگی دارد که به چه چیزی تعهد بگویید. برای من تعهد این نیست که چقدر در باشگاه هستید. تا زمانی که در باشگاه هستید تا آخرین روز قراردتان 100% توان خود را خواهید داد. این چیزی است که به ان تعهد میگویم. طول قرارداد کاملا متفاوت است از نظر من من شما بازیکنانی دارید که قراردادی 10 ساله دارند اما کاملا متعهد نیستند و از نظر من این به مدت قرارداد ربطی ندارد. او می داند که ما اماده صحبت در مورد این موضوع هستیم اما مهمترنی چیز امروز این است که تا زمانی در باشگاه هستید تا چه اندازه به وظایف روزانه خود متعهد باشید.

در مور اینکه یک قرارداد جدید برای ونپرسی موقعیت ایده آلی است...
    متاسفانه وضعیت ایده آل در فوتبال اغلب وجود ندارد. وضعیت ایده آل این است که او قرارداد خود را افزایبش دهد اما اگر این کار را نکند باید به آن احترام بگذارید. میدانید چقدر مهم است که او به مانند انچه واقعا هست بازی کند زیرا همه ما اینجا هستیم تا بازیکنان فوتبال خاصی را ببینیم و او یک بازیکن فوتبال خاص است.

در مورد مارسی...
    مارسی تیم خوبی است اما انها تا حدودی همانند ما در لیگ زیر فشار هستند زیرا انطور که انتظار میرفت قوی کار را شروع نکردند. این فشار بیشتری روی شما میگذارد. انها در لیگ قهرمانان خوب عمل کردند، مطمئعا، زیرا این رقابتی است که انتظارات کمتری از آنها وجود دارد و انها کمتر زیر فشار هستند. انها تبم با کیفیتی هستند.

در مورد کایرن گیبز وآرون رمسی...
    گیبز سوزشی در ماهیچه شکم خود احساس می کرد. رمسی هم خسته بود و مشکل کوچلی در همسترینگ داشت اما می توانست در ترکیب باشد. من میخواستم به او استراحت دهم. اگر بازی میکرد یک قمار بود.

12. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونپرسی: اگر یک بازیکن متعهد وجود داشته باشد، من هستم
    رابین ونپرسی اعلام کرد هرگز نمی توان تعهد او به آرسنال را زیر سوال برد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرد هلندی توپچی ها با دو گل زیبای خود مقابل ساندرلند، 3 امتیاز بسیار ارزشمند را به حساب آرسنال واریز کرد تا انها برای نخستین بار در این فصل به نیمه بالای جدول لیگ برتر بیایند.

در هفته های اخیر شایعاتی مبنی بر انتقال ونپرسی به منچستر سیتی وجود داشت اما کاپیتان آرسنال پیش از دیدار با ساندرلند شایعات را تکذیب کرد و بعد از بازی دلیل این کار خود را گفت.

" بارها نظرات خود را در مورد اینگونه داستان ها گفته ام. فکر میکردم بعد از یکی دو روز فراموش می شود اما اینطور نشد بنابراین احساس کردم که زمانی برای توضیح دادن در مورد ان است و این کار را انجام دادم..

من متعهد هستم. این هشتمین سال حضور من در اینجاست. اگر شما بتوانید بگویید یک بازیکن بوده که متعهد عمل کرده، آن من هستم."

رابین در مورد گل زودهنگام خود نیز گفت " حدس می زنم این اولین برخوردم با توپ در این بازی بود. کمی شگفت زده شدم اما واقعا پاس خوبی از سوی جروینیو بود، استوپ خوبی با پای چپم داشتم و در نهایت توپ وارد دروازه شد.

اما نمی دانم که آیا این سریعترین گل لیگ است یا نه. سریعترین طول کشید؟

ونپرسی در مورد گل دوم خود نیز گفت " احساس اطمینان می کردم زیرا در موقعیت مناسبی برای من بود اما باید کمی جدی می بودم و به خودم می امدم زیرا فرصت های بسیاری را از دست دادم بنابراین این زمانی برای جبران انها بود."

ونگر: ونپرسی هر روز تعهد خود را نشان می دهد

آرسن ونگر باور دارد تعهد رابین ونپرسی به آرسنال با عملکرد او در دیدار یکشنبه بیشتر نمایان شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاپیتان هلندی آرسنال 2 گل زیبا اما حیاتی را در دیدار مقابل ساندرلند به ثمر رساند تا 3 امتیاز بسیار ارزشمند نصیب آرسنال شود.

صحبت ها در مورد قرارداد رابین ونپرسی بیشتر و بیشتر میشود اما ارسن ونگر باور دارد عملکرد او نشان می دهد که وی همچنان به این باشگاه متعهد است.

" راهی بهتر از این برای نشان دادن تعهدتان به باشگاه وجود ندارد.

مردم در مورد مدت قرارداد حرف میزنند اما آنجه شما از یک بازیکن می خواهید این است که تا زمانی در باشگاه حضور دارد، 100% توان خود را ارائه دهد. در این زمینه شما نمی توانید رابین را مقصر بدانید. او متعهد است، هر روز بر روی تمرینات متمرکز است و خوشحالم که بار دیگر 2 گل به ثمر رساند.

لحظه خاصی برای ونپرسی بود تا بازی را پیروز شویم اما در مجموع من با عملکرد تیم راضی بودم.

فکر می کنم وقتی بازی 2 - 1 شد ما می خواستیم از دروازه حفاظت کنیم اما کاملا راحت به نظر می رسیدیم و باید بگوید مدافعان میانی قوی بودند. مرته ساکر قوی و قویتر می شد و کوسیلنی نیز بازی بسیار خوبی داشت."

ونپرسی با گل زود هنگام خود تاریخ ساز شد
    گل اول رابین ونپرسی به ساندرلند، سریعترین گل آرسنال در لیگ برتر بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در دیدار یکشنبه مقابل ساندرلند که در ورزشگاه امارات انجام شد، کاپیتان آرسنال در ثانیه 29 بازی گل نخست تیمش را به ثمر رساند و در نیمه دوم نیز با یک ضربه ایستگاهی پیروزی را به ارمغان اورد.

گل اول رابین سریعترین گل آرسنال در تاریخ لیگ برتر به شمار می رود، پیش از این سریعترین گل در اختیار مروان شماک بود که در تاریخ 11 نوامبر سال گذشته در ثانیه 38 موفق به گلزنی شد.

به هر حال گیلبرتو سیلوا همچنان رکورد دار سریعترین گل در تاریخ آرسنال است. او در دیدار لیگ قهرمانان مقابل آیندهوون در تاریخ 25 سپتامبر 2002 بعد از گذشت تنها 20 ثانیه موفق به گلزنی شد.

14. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خبر خیلی خوب و خوشحال کننده ای هست
    امیدوارم زودتر به بازی ها و فرم خوب خودش برگرده
    مصدومیت طولانی مدتی بود

توماس ورمالن قرار داد جدید امضا کرده است

قرار داد چهار ساله ورمالن با باشگاه....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشگاه آرسنال در کمال افتخار اعلام می دارد که این باشگاه با توماس ورمالن قرار داد جدیدی امضا کرده است.

بازیکن بلژیکی تیم آرسنال یکی از ستاره های تیم آرسنال در 54 بازی ای که برای آرسنال انجام داده است بوده و هم اکنون خودکارش را برداشته و قرار داد جدیدش را امضا کرده است.

ورمالن 25 ساله در اولین فصل حضورش بیشتر از همه بازیکنان آرسنال به زمین بازی رفت و توانست در تیم منتخب انتهای فصل 2009/10 نیز حضور یابد در طول آن فصل حضور و خصوصیات دفاعی او تنها بخشی از توانایی او بوده است او توانسته هشت گل برای تیم به ثمر برساند که شامل حرکت رعد آسا و طولانی اش در به ثمر رساندن گل در مقابل بلکبرن و ویگان می شود.

کاپیتان تیم ملی بلژیک توانسته است برای کشورش با در نظر گرفتن بازی های المپیک چین 32 بار به زمین بازی برود. پیش از این ورمالن 9 سال را در باشگاه قدرتمند آژاکس سپری کرده است که انتقال او به آژاکس از باشگاه جرمینال برشوت از بلژیک بوده است.

آرسن ونگر می گوید: " ما مسلما بسیار خوشحال هستیم که توماس قرار دادی جدید و طولانی مدت امضا کرده است. ما همیشه در تلاش هستیم تا با بازیکنان با کیفیت قرار داد امضا کنیم و با امضا قرار داد با توماس ما این روند را ادامه داده ایم.توماس بازیکن خاصی است، که همیشه در زمین بازی نقش کلیدی ایفا میکند و ما به دنبال این هستیم که او را بخشی از آینده فوتبالی آرسنال قرار دهیم."

ورمالن که اکنون روزهای آمادگی و بازگشتش نزدیک است می گوید : " من واقعا خوشحالم از اینکه با آرسنال قرار دادی جدید را امضا کرده ام. من همیشه تمایل داشتم که در اینجا بمانم. من احساس میکنم که از طرف باشگاه،رئیس و طرفداران اعتقاد خاصی به من وجود دارد و این دلیلی است که من در باشگاه مانده ام. آرسنال باشگاه بی نظیری است ما هواداران عالی داریم ما از نظر مالی بسیار خوب کار میکنیم و بازیکنان جوانی داریم که در آینده رشد خواهند کرد که بسیار برای آینده باشگاه خوب است."

همه در باشگاه فوتبال آرسنال برای توماس ورمالن آرزوی تاثیر گذاری در چهار سال آینده را دارند.

منبع :
    Gunnerstrust.com

16. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم مصاحبه های جدید فان پرسی یه پاسخ محکم بود به منچسترسیتی تا دیگه هوس خریدن ستاره های آرسنال رو نکنه.فان پرسی الان کاپیتان تیمه و به نوعی بعد از رفتن فابرگاس بهترین بازیکن آرسنال محسوب میشه اما مسئولان سیتی اومدن پیشنهاد خریدن این بازیکن رو دادن. من که بعید میدونم فان پرسی آرسنال رو ترک کنه احتمال اینکه از تیم جدا بشه شاید یک درصد باشه.

در مورد تمدید قرارداد فرمایلن نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت آخه این بازیکن تو این مدت که تو آرسنال بوده همش مصدوم بوده یه مدت میاد بعد دوباره مصدوم میشه و برای چند ماه بازی نمیکنه. کلا بازیکن خوبیه اما اگه قرار باشه همش مصدوم باشه بهتره این بازیکن رو بفروشن و یه مدافع جدید به جاش بگیرن.

همون مدافع بولتون که فکر کنم اسمش گری کیهیل هست گزینه خیلی خوبی میتونه باشه.

18. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چند که یه مقدار دیر شده اما پیروزی تیم آرسنال مقابل مارسی رو به همه تبریک میگم.

واقعا که برد دلچسبی بود و منو خیلی خوشحال کرد.بازی کاملا در اختیار ما بود اما زیاد نتونستیم موقعیت ایجاد کنیم تا اینکه با تعویض طلایی ونگر به گل رسیدیم. وقتی تو دقیقه آخر بازی به گل رسیدیم بلند شدم و تنهایی موج مکزیکی رفتم

جالب اینجاست این اولین برد خارج از خانه ما تو این فصل بود امیدوارم بتونیم تو گروه به عنوان تیم اول صعود کنیم تا تو مرحله حذفی میزبان بازی برگشت باشیم.

20. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •