تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 456 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی : آرژانتینی ها هیچ وقت تا این حد با من مهربان نبودند

ستاره آرژانتینی معتقد است که هیچ وقت در آرژانتین ، مثل بارسلونا با او رفتار نمی شده ولی الان لطف و محبت هموطنانش را بیش از هرزمان دیگری لمس می کند

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با انگیزه های فراوانی خود را برای شرکت در کوپا آمه ریکا آماده می کند. این تورنمنت روز اول ماه جولای آغاز می شود و مسی در گفت و گو با شبکه تی وای سی اسپورتس در این رابطه گفت:« لطف و محبت آرژانتینی ها را بیش از هر زمان دیگری حس می کنم. آرژآنتین تنها جایی بود که مثل بارسلونا با من رفتار نمی شد.من همیشه در آرژآنتین مشغول جرو بحث بودم، چون متاسفانه نتوانسته ام تا با تیم ملی کشورم عنوان قهرمانی ای به دست بیاورم و تمام جامهای قهرمانی را با بارسا کسب کردم وبه همین دلیل مردم دربارسلونا با من خیلی خوب هستند.امیدوارم که همیشه اوضاع مثل همین روزها باشد.»
    مسی معتقد است که تیم ملی آرژآنتین حرفهای زیادی برای گفتن در کوپا آمه ریکا خواهد داشت:« رویای اصلی من قهرمانی در کوپا آمه ریکاست. همه ما می دانیم که این برای من و برای آرژانتین چه معنا و مفهومی دارد. این هدف و خواسته اول من است.ما تیمی متشکل از بازیکنان خوبی هستیم و موج هیجان زیادی دراردوی تیم موج می زند.همیشه می گفتیم که تیم ملی آرژانتین برای کار کردن روی جزئیات زمان کمی را در اختیار دارد ولی این بار برای آماده سازی تیم برای کوپا آمه ریکا زمان کافی داشتیم. بازی ما بر پایه در اختیار داشتن توپ است. ما واقعا پیشرفت کرده ایم.»

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 25 ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیوانگی برای تیاگو

بارسا یک پیشنهاد 18 میلیون یورویی برای وی دارد و آرسنال ، چلسی و منچستر یونایتد برای جذبش مبارزه می کنند .

آلکانترا می تواند قطعه کلیدی برای جذب فابرگاس باشد

جانشینانی برای الکسیس

بارسا در حال بررسی گزینه های گوناگون می باشد تا در صورت عدم توافق با سانچز به سراغ آن ها رود .

ماتا ، پاستوره ، ویلیان و هازارد گزینه های اصلی جایگزینی سانچز هستند .

فوتبال زیر 21 سال : اسپانیا - سویس .... تمامی بازیکنان اسپانیا در فکر کسب سومین قهرمانی هستند

تزجمه تیتر روزنامه اسپورت در روز 25 ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او برای پیوستن به بارسا پول می دهد

سسک برای پیوستن به بارسا از پاداش های خود صرف نظر می کند

او می خواهد 5 میلیون یورو به باشگاه ارسنال پرداخت کرده و با این کار به توافق میان بارسا و آرسنال کمک کند

الکسیس : توافق نزدیک است .... منچستر سیتی پیشنهادش را پس گرفت

گزینه جذل ماتا، ویا را هیجان زده کرد : " او مثل برادر من است . "

فوتبال امیدهای اروپا : امید اسپانیا قهرمانی اروپا را می خواهد

تیاگو آرزو دارد که بهترین بازیکن تونومنت شود

4. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان اگر یادتون باشه یه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه الکسیس سانچس آینده دار ترین بازیکن حال حاضر شده و از نوری شاهین بالاتر هست.
    من چند تا منبع خبری دیگه پیدا کردم که عکس این خبر رو گفتند.البته منابع خبری که الکسیس سانچس رو بهترین اعلام کرده معتبر تر هستند.
    اگر امکانش هست لینک اصلی این خبر رو که فیفا منتشر کرده پبدا کنید ممنون می شم.
    لینک های زیر ملاحظه بفرمایید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

6. 7 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

سانچز رو هر تیمی بتونه جذب کنه یعنی یک مسی جدید رو جذب کرده....پیشرفت این بازیکن هیچ سقفی نداره و فوق العادس

8. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

نگاهي به برنامه‌هاي بارسا تا شروع فصل جديد

بارسا بعد از پشت سر گذاشتن یک فصل طاقت فرسا و البته عالی و پرازموفقیت اکنون فرصت استراحت پیدا کرده است و خود را برای فصلی دشوارتر آماده میکند.(البته بازیکنان بریلی و آرژانتینی بارسا برای شرکت در مسابقات کوپا آمریکا که از 1 جولای آغاز میشود در اردوی تیم ملی کشورشان هستند) . بارسا در فصل آینده باید در شش جبهه برای بدست آوردن جام بجنگد.سوپر جام اسپانیا (با رئال مادرید) لالیگا،کوپا دل ری،چمپیونز لیگ،سوپر جام یوفا (با پورتو) و جام باشگاه های جهان که امسال در توکیو برگزار میشود.
    گواردیولا 18 جولای را زمان اولین تمرین تیمش برای فصل جدید را تعیین کرده است.بازیکنان بارسا 5 روز بعد،یعنی 23 جولای اولین بازی پیش فصلشان را در کرواسی و در مقابل هایدوک اشپیلت این کشور برگزار میکنند.سپس بارسا برای شرکت در تورنمت آئودی کاپ که با حضور تیمهای بایرن مونیخ،میلان و اینترناسیونال پورتو آلگره برزیل درورزشگاه آلیانزآره نا برگزار میشود،راهی مونیخ میشود.در روز 26 جولای بارسا با اینترناسیونال و بایرن با میلان بازیهای روز اول رو برگزار میکنند و برنده های این دو دیدار در بازی فینال که 27 جولای برگزار میشود با هم بازی میکنند و بازنده ها هم دیدار رده بندی را برگزار میکنند.
    پس از مونیخ،بارسلونا برای برگزاری سه بازی دوستانه عازم آمریکا میشود.برنامه ی تور یک هفته ای بارسا به این صورت است : 30 جولای تکرار فینال ومبلی با منچستر یونایتد،3 آگوست با تیم چیواس و در روز 6 آگوست با کلاب آمریکا آخرین بازی دوستانه در آمریکا را برگزار میکند.
    لازم به ذکر است بازیکنهایی که درمسابقات کوپا آمریکا هستند،بارسلونا را در این بازیها همراهی نمیکنند
    (این بازیکنان شامل مسی،ماسچرانو،میلیتو؛دنی آلوز و آدریانو هستند) .آخرین بازی دوستانه ی بارسا بر طبق سنت هر ساله، روز 22 آگوست و در جام خوان گمپراست.هنوز مشخص نیست چه تیمی امسال حریف بارسا در این جام است.
    در سال 2010 میلان،2009 منچستر سیتی،2008 بوکاجونیورز،2007 اینتر میلان و2006 بایرن مونیخ مهمان بارسا در ورزشگاه نیو کمپ بوده اند.
    بعد برگزاری بازیهای دوستانه،بارسا خود را برای مقابله با رئال مادرید در سوپر جام اسپانیا آماده میکند.
    سوپر جام اسپانیا در اوسط ماه آگوست در 2 بازی رفت و برگشت برگزار میشود.بازی رفت در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و بازی برگشت در ورزشگاه نیوکمپ می باشد.
    بعد از این بازی لالیگا شروع میشود (تاریخ شروع لالیگا هنوز اعلام نشده) و در تاریخ 26 آگوست هم فینال سوپر جام یوفا مقابل پورتو در موناکو برگزار میشود.

10. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دیوانگی برای تیاگو

بارسا یک پیشنهاد 18 میلیون یورویی برای وی دارد و آرسنال ، چلسی و منچستر یونایتد برای جذبش مبارزه می کنند .

آلکانترا می تواند قطعه کلیدی برای جذب فابرگاس باشد
    18 میلیون وسوسه انگیزه ولی خدا کنه کشکی ندنش نره مثل فابرگاس میشه 100%.
    او برای پیوستن به بارسا پول می دهد

سسک برای پیوستن به بارسا از پاداش های خود صرف نظر می کند

او می خواهد 5 میلیون یورو به باشگاه ارسنال پرداخت کرده و با این کار به توافق میان بارسا و آرسنال کمک کند
    من اگر هوادار ارسنال بودم حتما هو میکردمش تو فصل جدید { اگر توی تیم بود } ولی واقعا فابرگاس هم داره شدید ریسک میکنه چون اگر انتقال صورت نگیره خیلی براش سنگین تمام میشه حالا فکر کنید یک صوتی مثل فصل قبل بده { دیگه اسایش نمیمونه براش }
    دوستان اگر یادتون باشه یه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه الکسیس سانچس آینده دار ترین بازیکن حال حاضر شده و از نوری شاهین بالاتر هست.
    من چند تا منبع خبری دیگه پیدا کردم که عکس این خبر رو گفتند.البته منابع خبری که الکسیس سانچس رو بهترین اعلام کرده معتبر تر هستند.
    اگر امکانش هست لینک اصلی این خبر رو که فیفا منتشر کرده پبدا کنید ممنون می شم.
    بسی خندیدم .. یک جا اسمی از نوری شاهین نبود یک جا دیگه اول بود
    کلا میگیم یکی از ایند دار هاست
    مرسی بابت تلاشی که کردی { واقعا زحمت کشیدی }

12. 5 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا قهرمان اروپا شد؛ تو فینال 2-0 سوئیسُ بردن که گل دومُ تیاگو زده؛ گل خوشگلی هم زده که از اینجا میتونین ببینین:
    کد:
    دیده دروازه بان یه خورده اومده جلو، توپُ از 40 متری مستقیم میکنه تو گل... (پاقدم خفرن بوده؛ درست بعد اومدنش به بازی، دقیقه 80، اسپانیا گل دومُ زد و خیالشو از قهرمانی راحت کرد...)

پ.ن. man of the match هم شده...

14. 9 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بویان کرکیچ: هنوز بازیکن رم نیستم

این در حالی است که گزارش ها از توافق او با باشگاه رم خبر می ردهد
    سایت گل- بویان، مهاجم بارسا و تیم زیر 21 ساله های اسپانیا، تاکید کرد که در حال حاضر بازیکن بارسلوناست و هنوز به طور رسمی قراردادی با رم امضا نکرده است.این در حالی است که گزارش ها از توافق او با باشگاه رم خبر می ردهد.

او پس از پیروزی 2-0 اسپانیا در فینال زیر 21 ساله های اروپا مقابل سوئیس به خبرنگاران گفت:" من تازه قهرمان زیر 21 ساله های اروپا شده ام. بسیار خوشحال هستم و می خواهم پیش از بازگشت به بارسلونا با هم تیمی هایم جشن بگیرم. حتی نمی توانم بگویم که انتقال من کامل شده یا من بازیکن رم هستم.

بویان در این رقابت ها نیز شرایط ناامید کننده ای را پشت سر گذاشت زیرا نتوانست به ترکیب اصلی راه پیدا کند.

با این وجود او از اینکه در این رقابت های حضور داشته، خوشحال است:" روزهای خوبی نداشتم اما هر وقت مربی به من نیاز داشت، حاضر بودم. می خواستم نقش مهمتری در تیم داشته باشم اما ممکن نبود. مهمترین مسئله این است که ما قهرمان شدیم."

16. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي:
    قهرماني كوپا آمريكا بزرگ‌ترين روياي من است

بهترين بازيكن جهان در دو سال گذشته قهرماني آرژانتين و پايان دادن به طلسم ناكامي آبي و سفيد پوشان در جام ملت‌هاي آمريكاي جنوبي را بزرگ‌ترين روياي زندگي‌اش مي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه ليونل مسي بهترين نمايش ممكن را در تيم باشگاهي‌اش بارسلونا به نمايش مي‌گذارد تاكنون نتوانسته با هنر خود آرژانتيني‌ها را در رقابت‌هاي ملي به موفقيت برساند.
    مسي كه در آخرين قهرماني آلبي سلسته در كوپا آمريكا تنها 6 سال سن داشت، گفت: هيچگاه اين قدر احساس نكرده‌ام كه از سوي مردم كشورم تا اين اندازه مورد محبت قرار گرفته‌ام. اينجا تنها مكاني بود كه مانند آنچه در بارسلونا برخورد مي‌شود، با من رفتار نمي‌شد.

ستاره آبي - اناري‌ها كه اخيرا جشن تولد 24 سالگي‌اش را گرفته ادامه داد: در آرژانتين هميشه از من انتقاد شده بود، چرا كه تاكنون نتوانستم هيچ موفقيتي را با آرژانتين به دست بياورم. من با بارسلونا به موفقيت رسيده‌ام و مردم من را به عنوان يك بازيكن موفق مي‌شناسند و از من انتظار دارند.

مسي همچنين اظهار كرد: قهرماني در كوپا آمريكا بزرگ‌ترين روياي من است. همه مي‌دانيم اين قهرماني چه قدر و ارزشي دارد. با توجه به اين كه مجموعه‌اي از بازيكنان باكيفيت دور هم جمع شده‌اند قهرماني اولين و تنها هدف ماست.

وي در پايان گفت: هميشه مي‌گفتيم كه مشكل تيم ما كمبود زمان و ناهماهنگي است اما اين بار اين مشكلي نداريم و شرايط از اين نظر براي ما خوب است. بايد تلاش كنيم مالكيت توپ را در تمام بازي‌ها به دست بگيريم و بازي‌مان را به حريف تحميل كنيم.

---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

بازيكن 11 ساله مراكشي در نوكمپ!
    مسي جديد به بارسا مي‌آيد؟

باشگاه‌هاي بارسلونا و مالاگا براي جذب عبدالقادر ابراهيم دياز، نوجوان 11 ساله مراكشي كه با تكنيك خود كارشناسان را متعجب كرده رقابت خود را آغاز كرده اند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عبدالقادر ابراهيم كه متولد سال 2000 است به عقيده كساني كه بازي او را ديده‌اند مي‌تواند يك مسي جديد در سال‌هاي آينده باشد. مربياني كه بازي‌ها او را ديده‌اند معتقدند او دقيقا همان كاري را در زمين انجام مي‌دهد كه مسي در اين سن و سال انجام مي‌داد.
    باشگاه بارسلونا كه با جذب مسي در 13 سالگي نابغه فوتبال جهان را به تور انداخت، اكنون قصد دارد اين نوجوان را هم به خدمت بگيرد، هرچند تيم نونهالان مالاگا علاقه‌اي به واگذاري اين بازيكن ندارد و قصد دارد با فراهم كردن امكانات اين ستاره‌ي آينده دار را در تيمش نگه دارد.
    والدين اين نوجوان مبلغ ده هزار يورو در سال اول و بيست هزار يورو در سال دوم دريافت خواهند كرد. علاوه بر اين شرايط تحصيل و اقامت او و خانواده‌اش از سوي باشگاه مالاگا تامين خواهد شد.
    اين بازيكن مستعد و تكنيكي هميشه يك رده بالاتر از سنش بازي كرده و نكته جالب اين كه بازيكناني كه از لحاظ سن و سال از او بزرگ‌تر هستند، ‌نمي‌توانند او را مهار كنند.
    مسئولان آكادمي باشگاه بارسلونا (لاماسيا) تلاش را براي مذاكره با پدر اين بازيكن آغاز كرده‌اند تا او را به نوكمپ بياورند.

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا قهرمان اروپا شد؛ تو فینال 2-0 سوئیسُ بردن که گل دومُ تیاگو زده؛ گل خوشگلی هم زده که از اینجا میتونین ببینین:
    کد:
    دیده دروازه بان یه خورده اومده جلو، توپُ از 40 متری مستقیم میکنه تو گل... (پاقدم خفرن بوده؛ درست بعد اومدنش به بازی، دقیقه 80، اسپانیا گل دومُ زد و خیالشو از قهرمانی راحت کرد...)

پ.ن. man of the match هم شده...
    بهترین بازیکن تورنمنت هم شده. کلا استثنایی بازی کرد تو این بازیها
    معاوضه تیاگو در ازای قسمتی از قرارداد سسک حتی اگر باعث دورشدن تیاگو برای فقط یک فصل باشه بزرگترین اشتباه ممکنه. به جرات میتونم بگم از نظر دید همین الان از فابرگاس جلوتره، فقط یکم تو پاسهای بلند به اون دقت لازم که مثلا ژاوی و اینیستا دارن نرسیده. یک فصل، فقط یک فصل ریسک کردن و بازی دادن بهش باعث میشه به یک فوق ستاره تبدیل بشه

20. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •