هوار چی شد.
باید نگهش دارن. ندارن هافبک خالی میشه. مدافع هم که خیلی واجبه.
هوار چی شد.
باید نگهش دارن. ندارن هافبک خالی میشه. مدافع هم که خیلی واجبه.
خوب اينا هم يه سري عكس از ستاره هايي كه امسال بدونه شك همرو قرباني ميكنن و كابوسي برايه همه تيمها شدن
![]()
![]()
[
]
Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-07-2011 at 20:54.
ضعييييييف؟
رحمتي.كرار.حمودي.حيدري.تيمو ريان.(فعلا تا اينجا)%100 منتظر 3تا ستاره ديگه هم باش.1 ايراني 2 تا خارجي
منتظري.عمرانزاده.برهاني.مج دي.جباري.ميداوودي هم حفظ كرديم
بيشترو بزرگتر از اينا ميخواستين؟اينجا بارسلونا نيست كه تو هر پست 2 تا ستاره داشته باشيم
پ.ن
امسال زهردارترين و قويترين خط حمله و خط هافبكو داريمو همچنين بهترين گلرو.خط دفاعيمونم خوبه ولي بهترين فكر نكنم باشه
ولي بيچاره اون خط دفاعي كه بخواد جلويه فرهادو ميلاد مقاومت كنه.....البته از اينورم بايد حواسشون به كرار.اندو.حيدري.جباري باشه....بيچاره ميشن :دي حالا هوار يا اگه اون نموند وليدعلي رو حساب نكردم :دي
دربي هم خوب وقتيه ديگه بازيكنا با هم هماهنگ شدن و به يه برد با اختلاف بيش از يه گل اميدوارم(هرچي به دلم بيفته %90 اتفاق ميفته)ولي در مورد بازي رفت مقابل سپاهان زياد اميدوار نيستم
Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-07-2011 at 21:50.
ایول عجب عکسهایی !
خب به سلامتی رحمتی هم رسمی ثبت کرد امیدورام باقی رو هم رسمی کنیم !
رحمتی که اون سال با طالب لو فوق العاده بودند . بازی با ابومسلم توی مشهد لیگ 5 رو یادتون می اد. کولاک کرده بود .
رحمتی که البته قطعا فراموش نخواهد کرد توی مس کرمان شد این رحمتی نه جای دیگه!
من برای اولین و اولین باره که مشتاقم لیگ ایران سریع شروع بشه لحظه شماری میکنم
خدا کنه با این افراد استیل آذین امسال نشیم ولی خیلی خیلی امیدوارم
چرا استیل اذین بشیم؟!
اگه برای دفاع ها است که خب اونا اصلا دفاع درست درمونی نداشتند ولی اس اس حداقل پژمان و حنیف رو داره . هر چند باید یک دفاع در حد استقلال هم بگیریم .
دلیل اصلی نابودی استیل اذین نداشتن ریشه بود نه بازیکنان . کلا تیم بی ریشه همین می شه! هر چند فعلا که رفتند سمنان!
نه مثله ریشه نیست ریورپلات آرژانتین هم بعد از 110 سال رفت دسته 1 خیلی از تیمهای بدن ریشه موفق بودن
من منظورم غرور و بالا رفتن بیش از اندازه انتظار در مورد تیم هست
من امسال خصوصا تو جام قهرمانان خیلی خیلی امیدوارم به این تیم
استيل نه دفاع داشت نه گلر
بازيكناشم كم كاري هم كه تا دلتون بخواد ميكردن.ولي بازيكنايي كه تو استقلالن به خاطر فشار هوادارا هيچوقت كم كاري نميكنن(اكثرا هم رو تيم تعصب دارن).بهترين گلر ايرانو داريم.خط دفاعيمونم همونطوركه حاجي گفت دنباله مدافع برايه ذخيره ميگردن چون تكميله :حمودي.منتظري.عمرانزاده .حسيني
بقيه بازيكنامونم يه سرو گردن از بازيكنايه استيل بالاترن
تويه كادر فنيمونم بزرگاني چون پورحيدري.فريبا ومظلومي و احتمالا هنكه رو داريم(استيل يه نصفه اينارم نداشت)
اين تيم بدونه سرمربي هم قهرمان ليگ ميشه.همونطور كه حاجي ابراموويچهم گفت هدف ان شاالله قهرماني اسيا و گرفتن ستاره سومه
از درايت حاجي و مظلومي هم نميشه گذشت كه بازيكنايي كه ظرفيته نيمكت نشين بودنونداشتن از تيم خارج كردو الان تو هر پست فقط يه ستاره داريمو اونايي كه رو نيمكتن انتظار ندارن مثلا جايه رحمتي بازي كنن.اينطوري ارامش تيم هم حفظ شده.نه مثل پازسال كه يه بار مبعلي قهر ميكرد يه بار جباري يا طالبلو و محمدي كيا رحمتيو اشوبي(چون سطح بازيشون يكي بود)
ليگ هم شروع بشه شايد هفته هاي اول خوب نباشيم ولي از هفته 5-6 ديگه همه چي درست ميشه
هوار محمد: استقلال طلبم را بدهد میمانم، در غیر این صورت میروم ذوبآهن
ورزش > لیگ برتر - خبرورزشی نوشت:
«هوار محمد با قراردادی 1.4 میلیون دلاری راهی ذوبآهن اصفهان شد.» این تیتر روز گذشته خبرورزشی بود که از وب سایت شخصی این بازیکن گرفتیم و آن را منتشر کردیم. محمد در مورد این موضوع میگوید: «با ذوبآهن از طریق مدیر برنامههایم مذاکره کردم. آنها به من لطف دارند چون دو فصل است که من را میخواهند. اما شاید به اصفهان نرفتم و در تهران ماندم چون یک سری قول و وعدههای جدید از سوی باشگاه استقلال به مدیر برنامههایم داده شده که در صورت عملی شدن آن، در این تیم میمانم.»
او ادامه میدهد: «استقلال من را میخواهد اما پول ندارد و حاضر نیست برای تمدید قراردادم بودجه بگیرد. با این حال تا دو روز دیگر همه چیز مشخص میشود. اگر استقلال طلب فصل قبلم را بدهد حتما در این تیم میمانم و اگر این اتفاق نیفتد میروم ذوبآهن.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-07-2011 at 11:25.
پورحیدری: کادر فنی دنبال کاهش حاشیههاست
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری سرپرست تیم فوتبال استقلال در کنفرانس خبری امروز گفت: کادر فنی تصمیم گرفت که در لیگ امسال یک دروازهبان ثابت و یک دروازهبان دوم داشته باشد همانند تیمهای بزرگ دنیا. هدف اصلی از این خواسته کاهش حاشیهها بوده است. از بدو تاسیس باشگاه استقلال رقابت و مسائلی میان دو دروازهبان استقلال وجود داشته است. یک روزی محمد بیاتی و منوچهر طیورچی، در زمان رایکوف، حجازی و رشیدی رقابت میکردند. یا زمان خود ما که عابدزاده و بابازاده با یکدیگر رقیب و رفیق بودند و آن سال قهرمان آسیا شدیم.
وی ادامه داد: انتخاب یک دروازهبان بزرگ و یک یا دو دروازهبان جوان و آیندهدار، سیاست کلی کادر فنی باشگاه استقلال و یک تصمیم شخصی نیست. امیدواریم در لیگ امسال هم مهدی رحمتی و هم سایر دروازهبانان بهترین عملکرد را داشته باشند.
دکتر فتحالهزاده: تعامل با اصحاب رسانه باید وجود داشته باشد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر فتحالهزاده مدیریت باشگاه استقلال، در آغاز کنفرانس خبری امروز در جمع خبرنگاران گفت: باشگاه استقلال از رحمتی خواسته بود تا روز گذشته مصاحبهای را انجام ندهد و آن را موکول کند به کنفرانس خبری امروز چهارشنبه، دیروز یکی از مجریان تلویزیونی اصرار داشت با رحمتی مصاحبه کند و سیدمهدی هم در پاسخ گفته بود که تابع نظر باشگاه است. متاسفانه این فرد ضمن جوسازی از سایرین هم خواسته بود که نشست خبری امروز را تحریم کنند. امروز رسما به این رفتار ناشایست خدمت جناب آقای ضرغامی اعتراض خود را اعلام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: واقعیت امر این است که بدون خبرنگاران اصحاب رسانه، کارها پیش نخواهد رفت و تعامل باید همواره وجود داشته باشد. میدانم که خبرنگاران شرایط ما را درک میکنند و امیدوارم از این پس کمتر نسبت به باشگاه مردمی استقلال چنین کملطفیها و فشارها وارد آید.
استقلال یک بمب دیگر منفجر کرد/ فتح الله زاده: قرارداد آندو را هم امضا کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورزش > لیگ برتر - آندو تیموریان هم رسما به استقلال پیوست.
به گزارش خبرآنلاین؛ علی فتح الله زاده لحظاتی قبل خبر از نهایی شدن قرارداد آندو تیموریان و استقلال داد.
فتح الله زاده در این باره به خبرنگار ما گفت:« دقایقی قبل با آندرانیک تیموریان هم توافق کردیم تا از این پس او هم بازیکن استقلال شود. قرارداد او را تا ظهر امروز در هیات فوتبال ثبت می کنیم. قرار مان برای ثبت قرارداد آندو ساعت 3 بعد از ظهر است. با این خرید ، تیم ما تکمیل می شود اما همچنان دنبال دو بازیکن برای پست هافبک چپ و مهاجم هستیم. البته دوست داریم خسرو را هم در تیم مان داشته باشیم و برایش جای خالی نگه داشته ایم. در دفاع هم اگر با فرشید طالبی توافق نکنیم ، یک گزینه داخلی دیگر که حالا ممکن است ستاره نباشد را جذب می کنیم.»
رحمتی : می خواهم با پیراهن حجازی بازی کنم/ همیشه یک جای بدنم درد می کند
ورزش > لیگ برتر - سید مهدی رحمتی با حضور در کنفرانس مطبوعاتی ، در غیاب دوربین های تلویزیونی و خبرنگاران خبرگزاری ها از فصل پیش رو سخن گفت.
بهروز احمدی :کنفرانس مطبوعاتی سیدمهدی رحمتی در حالی در سالن کنفرانس ساختمان علی فتح ا.. زاده در لارستان برگزار شد که با توجه به تحریم خبرگزاری ها و شبکه های خبری سیما به نظر می رسید خبرنگاران زیادی به محل مصاحبه نیایند اما برخلاف انتظارات سالن پر شد و حتی در مقطعی از زمان مصاحبه تعدادی ایستاده به گوش دادن صحبت های سیدمهدی رحمتی پرداختند،صحبت های که خودش می گفت درددل هایی است که در یک ماه و نیم گذشته آنها را روی کاغذ آورده تا در این مصاحبه به زبان بیاورد.
دروازه بانی که در یکماه گذشته همواره سوژه اصلی بازار نقل و انتقالات بود با بیان این که در در این مدت چیزهایی شنیده و اتفاقاتی دیده که واقعا" ناامیدش کرده مدعی شد :«11 سال است که فوتبال بازی می کنم و در این مدت روزهای خوب و بد زیادی داشته ام اما همواره با توکل برخدا و تلاش خودم به دنبال آن بودم که روی پاهای خود ایستاده و به حقم در این فوتبال برسم.در این مدت نه از تحقیر مغموم شدم و نه از ستایش مغرور!»
رحمتی که مدعی بود به استقلال برگشته تا خاطرات تلخ 2 سال حضور در این تیم را فراموش کند ،ادامه داد:«من آمده ام که جبران روزهای بدم را در استقلال بکنم همان طور که به سپاهان رفتم و خیلی چیزها را به اثبات رساندم.پیش خودم گفتم باید جبران روزهایی را بکنم که طرفداران استقلال مهدی رحمتی ناآماده را تحمل کردند بنابراین در اوج به استقلال برگشتم و امیدوارم که بتوانم در قهرمانی این تیم نقش داشته باشم. بزرگترین آرزویم این بود که زیر نظر رحمتی کار کنم که نشد. اگر سازمان لیگ اجازه بدهد با پیراهنی بازی می کنم که نام ناصر حجازی روی آن حک شده است».
بمب بزرگ فتح ا.. زاده که از او لقب سلطان دروازه بان های ایران را هم گرفت در واکنش به این که هنوز جانشین خوبی در استقلال ندارد و ممکن است مصدومیت او ضربات جبران ناپذیری به این تیم وارد کند،گفت:«من در این 11 سال که فوتبال بازی کردم همیشه یه جای بدنم درد می کرد و هیچ وقت صد درصد سالم نبودم(باخنده)اما من هم از داشتن یک رقیب خوب در تیم استقبال می کنم و امیدوارم که زیاد مصدوم نشوم».
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-07-2011 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)