کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟
کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟
بروبچ سلام
میگمن توجه کردین کیفیت پخش دیجیتال بهتر شده
نمیدونم شاید این دفعه کالیبره من بهتر بوده
ولی نه فکر نکنم همون کیفیت از پخش باید باشه آخه پدرم هم میگفت انگار بعد از حذف جام جم و اضافه شدن شبکه تماشا انگار کیفیت کلا بهتر شده یعنی این قدر بوده که به چشم حاج آقا اومده بود
در ضمن قطعی های شبکه آموزش هم کلا خیلی خیلی کم شده
جناب hovo اگه ممکنه از شبکه های دیجیتال ضبط کنید و تو کامپیوتر با Km Player مشخصات فنی (Media Info) فایل ضبط شده رو با مشخصاتی که در دو پست تایپیک زیر گذاشته شده مقایسه کنید، ببینید واقعا بهترشده یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا ، تو تهران که اصلا فرقی تو کیفیت نکرده .
چرا شبکه جام جم رو حذف کردن برا شما ، اگه دو تا فرستنده تو اصفهان باشه شما الان باید 16 تا کانال داشته باشین .
تو تهران هم گفتن اگه بودجه تامین بشه 8 تا شبکه دیکه اضافه میکنن .
شبکه نمایش در اصفهان تماشا نام دارد ؟
شبکه نمایش، شبکه تازه تاسیسی است که فیلم و سریال ایرانی و خارجی پخش می کنه.
شبکه شما هم منتخب برنامه های استانی است.
Last edited by poonel; 30-11-2011 at 01:57.
شرمنده ما ست آپ باکس یا وسیله ای که باهاش تصاویر رو از تی وی ضبط کنم نداریم
دیگه نداریه دیگه ببخشید
خوش به حالتون یعنی برای شما حذف نکردن
نه همون نمایشه ولی گفتم یه اسمی روش گذاشته باشم
البته فکر کنم شبکه تکراری ها قشنگ تره
من شنیده بودم تا عید قراره همه شبکه های استانی رو دیجیتال توی همه استانهای دیجیتال پخش کنند
اولی رو درست اومدی البته فقط تکراری ها رو پخش میکنه
دومی رو نه اون اسمش "شما" نه تماشا
سلام
دوست من وقتی فایل آپدیت رو که توی یه فولدر هست کپی کردی رو فلش (البته روی روت اصلی فلش) واونو به tv وصل کردی هیچ کار اضافی دیگه نمیخاد انجام بدی.همین که فلش رو زدی خودش بلافاصله شروع میکنه به آپگرید.مگر اینکه فایل آپدیتت اشکال داشته باشه یا فولدر حاوی فایل رو(روی فلش) توی یه فولدر دیگه گذاشته باشی.
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سلام
دوستان این مدلهایEX520 چقدر حافظه داخلی دارن؟؟
فکر نمیکنم حافظه داخلی داشته باشن چون اگه داشتن ، باید قابلیتی مثل ضبط برنامه ها رو هم میداشتن ( چی گفتم!)
اگه هم داشته باشن بیشتر شبیه کش باشه فکر کنم و موقتی .
اساس حافظه به در نصب یه کدک بخوره و بتونه mkv رو پخش کنه؟
زیرکانه است اما باید یه چیزی پیدا کرد که بتونه با این سیستم عامل این تیوی نصب بشه
به نظرم اگه رو فریمور خود تی وی فوکوس کنیم بهتره
البته اینها همشون فقط حدس زدنه
حافظه داخلی کمی دارن ... خود منو ها و ... یا مثلا اون عکس هایی که توی رادیو نشون میده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)