مگه شهریور چیه ؟؟ من از قسط کامل ننوشتم که شهریوری بشم ، دوباره بخونم پایه ام قوی بشه![]()
مگه شهریور چیه ؟؟ من از قسط کامل ننوشتم که شهریوری بشم ، دوباره بخونم پایه ام قوی بشه![]()
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهریور هیچ مشکلی نداره من میگم این قدر با کسایی که باهات صادق نیستند صادق نباش مثل بعضیا الکی کلاس بزار بگو شدم 20نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته 19.25 و 19.5 و 19.75 کلاسشون بیشتره![]()
Last edited by afshin-434; 11-06-2011 at 17:46.
اها از اون لحاظ میگی ؟؟ راستش من معدلم 19.75 شدش![]()
دوست عزیز من کلی گفتم ولی آره مثلا تو ترجمه اگه همه مفهومو رسونده باشی و فقط یه کلمه رو ننوشتی نمره می دناخه دوست عزیز عربیه دیگه چیه که مفهوم هم داشته باشه!
ـً ـُ ـِ دیگه مفهوم داره؟!
فکر کنم با شیمی اشتابه گرقتید
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
من به شخصه دیدم یکی از بچه ها که کل امتحانارو می افته واسه عربی سوالارو تا کرد گذاشت تو جیبش بعد پاسخ نامرو تو یه ربع پر کرد ورفت. خیلی از بچه ها هم میگفتن سوالارو قبل امتحان داشته!!!!!راستی من شنیدم یکی سوالای فیزیکو 200 تومن اینا قبل امتحان خریده بوده !
من رسیدم درس 6 زبان فارسی ... تا درس 12 واقعا چیز خاصی جز تکواژ و تشخیص فعل مرکب نداره
آخه معلوم نیست چی به چیه اصلا !وقتی بارم رو عوض کنن که دیگه کسی 22 نمیشه. تا اونجایی که من فهمیدم سوال های سخت رو بارمشو پخش می کنن. پس کنکور و کارنامه یکی میشه دیگه. در ثانی سوابق تحصیلیت همون چیزیه که تو کارنامه هست و همون ثبت میشه و اگه با کارنامه فرق کنه میتونی اعتراض کنی. از کجا میخوان بفهمن که یکی از اول 20 بوده یکی بعدا 20 شده؟ البته به نظر من این بارم عوض کردن و اینا همش دل خوشکنکه. زیاد تاثیری نداره.
راستی حال کردی گفتم به اون روش تعیین محدود کننده هم نمره میدن.![]()
یه سری بچه ها تو تهران و کرج و چند تا شهر دیگه رفتن آموزش پرورش اعتراض ! پلیس و اینام اومده ! بعد به یه عده گفتن ازتون دوباره میگیریم ... به یه عده گفتن 2 نمره اضافه میشه ... فعلا تنها چیزی که قطعیه همین تغییر بارمه ولی ! البته منم زیاد امیدی بش ندارم !![]()
اتفاقا خودم راه کتابو یادم رفته بود ! مجبور شدم با همون راه حل کنم ! بسی شاد شدم![]()
بیشتر تقلب ها تو حوزه ی تصحیح اتفاق میفته
من یکیو میشناسم اندازه ی ... هم حالیش نیست ، اونوقت میگه من معدلم تا اینجا بیسته ، یکم تحقیق کردم فهمیدم که بعد از امتحان ها باباش میره حوزه ی تصحیح ، برگه ی بچه شو درست میکنه!!!!!!!!!!!!!! اصلا یه ذره هم شک ندارم ، مطمئن مطمئنم ..
باباش معلم حسابان خودمونه و رئیس حوزه هم دوست صمیمی باباش ، ای خدا بی عدالتی تا کی!!!!!
البته بذار حالشو میگیرم
همینه میان میگن پارسال چند هزار نفر 20 شدن دیگه !بیشتر تقلب ها تو حوزه ی تصحیح اتفاق میفته
من یکیو میشناسم اندازه ی ... هم حالیش نیست ، اونوقت میگه من معدلم تا اینجا بیسته ، یکم تحقیق کردم فهمیدم که بعد از امتحان ها باباش میره حوزه ی تصحیح ، برگه ی بچه شو درست میکنه!!!!!!!!!!!!!! اصلا یه ذره هم شک ندارم ، مطمئن مطمئنم ..
باباش معلم حسابان خودمونه و رئیس حوزه هم دوست صمیمی باباش ، ای خدا بی عدالتی تا کی!!!!!
البته بذار حالشو میگیرم
نمیدونم اینا از کجا میخرن ! سوال فروشی داره شهرای شما ؟![]()
در مورد تقلب هم ... چیز خوبیه به اندازش ! من خودم سر هر امتحان معمولا به چند نفر میرسونم کلی دعام میکنن !![]()
امروزم دیگه اوجش بود ! با این مراقبه حسابی رفیق شدم سرشو میندازه پایین بعد منو دوستم کامل چک کردیم سوالا رو ! البته به جز همون سوالی که غلط داشتم !![]()
تازه چون نفر آخر تحویل دادم و داشتن همه رو بیرون میکردن گفت اگه میخوای برو تو راهرو بنویس کسی نمیبینتت چند دقیقه اضافه میاری![]()
عزیزم این چیه من بهت قول میدم در حال حاضر حد اقل 500 نفر سوال زبان فارسی پس فردا رو دارند + راهنمای تصحیح که بهشون زحمتی داده نشه کتابو بخونن چشماشون خسته بشه![]()
چرا عین بعضی آدمای عقده ای میاین جو سازی میکنین که همه کلاس میذارن و اینا؟
یعنی چی این کارا؟
اصلا گیرم که اینطوره
خوشتون نمیاد میتونین نیاین به این تاپیک
لازم نیس که بیخود جوشو آلوده کنین
من با هیشکی دشمنی ندارم
ولی سعی کنین کمی اعتماد رو یاد بگیرین
اگه کسی میگه زیاد میگیره یا بهش اعتماد کنین
یا اگه فک میکنین دروغ میگه بیخیالش بشین
بذارین عقده هاشو خالی کنه
تو این مملکت که دیگه خودتون میدونین دیگه از لحاظ دروغ چه رتبه ای داریم!
چی میشه حالا چندتاشم بچه های ما بگن؟!!
منم همینطور ، هر امتحانی متوسط 4-6 نمره به بغل دستی هام گفتم
جالب اینه که از هر امتحان اون پسره دو سه تا غلط از زیر زبونش کشیدم ، ولی باز میاد میگه 20 میشم ، بچه پررو!!!!! شیطونه میگه....
در مورد زبان فارسی هم امروز 4 5 تا نمونه سوال خوندم ، فقط، فردا از صبح شروع میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)