وحید جان حرفت حقه رو گرافیک بتلفیلد و گرافیک بازی های PC شکی نیست داداشجالبه واقعآ!!!وقتی صحبت از یک بازی مثل GEOW3 یا U3 میشه,گرافیک یک بازی تا بی نهایت ارزش پیدا می کنه ولی همین که یک بازی مثل BF3 میاد رو PC خودی نشون میده از نظر گرافیکی اینجا دوستان اهل فن کنسول سیر انتقادات که گرافیک اصلآ بخش بی ارزشی از بازی محسوب میشه رو بیان می کنن.الان COD شده خدای FPS و سادگی و متانت در حالی که همون MW سابق هست با داستان متفاوت و گیمری که بهش احترام گذاشته نشده تا کمی وقت صرف کنن و کیفیت بهتری ارائه بدن.انصافم خوب چیزیه والا
مطمئنن بحث بین این دو بازی هستش نه اون چیزی که فکر کردی
عرفان جان از جمله افرادی هستی که همیشه د راوج منطق بحث میکنی دمت گرم.حامد جان همون طور که آرین گفت من تنها منظورم گرافیک نبود...!
گرافیک خیلی مهمه، و در BF3 میبینیم چه قدر عالی کار شده + پارامتر های بسیار مهم دیگه از جمله گیمپلی - موزیک و صدا و ... که البته تا خودم بازی نکنم نمیتونم قطعی بگم ولی با توجه به حرف های دوستانی که بازی کردن و بررسی های سایت ها تا حدودی میشه گفت در همه ی زمینه ها تقریبا عالی عمل کرده...
ولی MW3 کاملا معلومه، همون گیمپلی، همون گرافیک... با شرکتی که اصل کاری هاش اخراج شدن... زیاد جالب نیست.
گرافیک هم وقتی با BF3 مقایسه بشه خــــــــــیلی ضد حاله... یه گرافیک قدیمی و خشک و خالی در برابر گرافیک کاملا Next Generation Battlefield که از تخریب پذیری تا نور ها، سایه ها و ... وضعیتش 180 درجه با MW3 فرق میکنه!
میدونی عرفان جان در مورد پویا بودن و عالی بودن بتلفیلد 3 شکی نیست اینو دیگه با توجه به امتیازات هممون میدونیم و درک کردیم حتی با وجود بالا و پایین بودن امتیازات میانگین همه چیزو بیان میکنه
اینجا من رجوع میکنم به کامنت های کاربرانی که بازی کردن که کم نیستن تو فروم خودمون توجه میکنم بودند افرادی که اومدن و گفتند نبود بازی اون چیزی که فکرشو میکردند
درواقع این کلمه برمیگرده به گیم پلی بازی چون که گرافیک بازی واقعا عالیه هر کس بوده و گفته ناراضی هستم شاید مستقیم نگفته از این عنصر گیم پلی ناراضیم ولی میشه برداشت کرد تو این دوره زمونه گیم پلی وقتی فوق العاده باشه هر چند نقص هایی در باقی عناصر وجود داشته باشه گیم پلی اونارو پوشش میده
این که میگی MW3 همونه میتونیم صبر کنیم تا بازی منتشر بشه چون قبلش به نتیجه ای نمیرسیم.؟