تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 212 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جالبه واقعآ!!!وقتی صحبت از یک بازی مثل GEOW3 یا U3 میشه,گرافیک یک بازی تا بی نهایت ارزش پیدا می کنه ولی همین که یک بازی مثل BF3 میاد رو PC خودی نشون میده از نظر گرافیکی اینجا دوستان اهل فن کنسول سیر انتقادات که گرافیک اصلآ بخش بی ارزشی از بازی محسوب میشه رو بیان می کنن.الان COD شده خدای FPS و سادگی و متانت در حالی که همون MW سابق هست با داستان متفاوت و گیمری که بهش احترام گذاشته نشده تا کمی وقت صرف کنن و کیفیت بهتری ارائه بدن.انصافم خوب چیزیه والا
    وحید جان حرفت حقه رو گرافیک بتلفیلد و گرافیک بازی های PC شکی نیست داداش
    مطمئنن بحث بین این دو بازی هستش نه اون چیزی که فکر کردی

حامد جان همون طور که آرین گفت من تنها منظورم گرافیک نبود...!

گرافیک خیلی مهمه، و در BF3 میبینیم چه قدر عالی کار شده + پارامتر های بسیار مهم دیگه از جمله گیم‌پلی - موزیک و صدا و ... که البته تا خودم بازی نکنم نمیتونم قطعی بگم ولی با توجه به حرف های دوستانی که بازی کردن و بررسی های سایت ها تا حدودی میشه گفت در همه ی زمینه ها تقریبا عالی عمل کرده...

ولی MW3 کاملا معلومه، همون گیم‌پلی، همون گرافیک... با شرکتی که اصل کاری هاش اخراج شدن... زیاد جالب نیست.
    گرافیک هم وقتی با BF3 مقایسه بشه خــــــــــیلی ضد حاله... یه گرافیک قدیمی و خشک و خالی در برابر گرافیک کاملا Next Generation Battlefield که از تخریب پذیری تا نور ها، سایه ها و ... وضعیتش 180 درجه با MW3 فرق میکنه!
    عرفان جان از جمله افرادی هستی که همیشه د راوج منطق بحث میکنی دمت گرم.

میدونی عرفان جان در مورد پویا بودن و عالی بودن بتلفیلد 3 شکی نیست اینو دیگه با توجه به امتیازات هممون میدونیم و درک کردیم حتی با وجود بالا و پایین بودن امتیازات میانگین همه چیزو بیان میکنه
    اینجا من رجوع میکنم به کامنت های کاربرانی که بازی کردن که کم نیستن تو فروم خودمون توجه میکنم بودند افرادی که اومدن و گفتند نبود بازی اون چیزی که فکرشو میکردند
    درواقع این کلمه برمیگرده به گیم پلی بازی چون که گرافیک بازی واقعا عالیه هر کس بوده و گفته ناراضی هستم شاید مستقیم نگفته از این عنصر گیم پلی ناراضیم ولی میشه برداشت کرد تو این دوره زمونه گیم پلی وقتی فوق العاده باشه هر چند نقص هایی در باقی عناصر وجود داشته باشه گیم پلی اونارو پوشش میده
    این که میگی MW3 همونه میتونیم صبر کنیم تا بازی منتشر بشه چون قبلش به نتیجه ای نمیرسیم.؟
    Last edited by Layken; 28-10-2011 at 13:25.

2. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

جالبه واقعآ!!!وقتی صحبت از یک بازی مثل GEOW3 یا U3 میشه,گرافیک یک بازی تا بی نهایت ارزش پیدا می کنه ولی همین که یک بازی مثل BF3 میاد رو PC خودی نشون میده از نظر گرافیکی اینجا دوستان اهل فن کنسول سیر انتقادات که گرافیک اصلآ بخش بی ارزشی از بازی محسوب میشه رو بیان می کنن.
    من نظر خودمو از طرف خودم میگم:

گرافیک خیلی خیلی مهمه ولی وقتی که در کنار گرافیک که مثلا 10 پله افزایش پیدا می کنه گیم پلی هم در کنارش به اون اندازه یا تقریبا پیشرفت کنه و یا اونقدری کامل باشه که فقط افزایش گرافیک کفایت کنه...... .
    مطمین باش اگه گرافیک انچارتد3 این قدر عالیتر از شماره 2 شده به همون اندازه هم همه بخشهای بازی عالیتر شدن یا بازیهای دیگه......... .
    +
    حداقل از نقدی که سایتا گذاشتن و اونی که دوستان بازی کردن(برو تاپیک خود بتلفیلد ببین) قسمت داستانی در حد گرافیکش پیشرفت نکرده ......
    فسمت مولتیش که کلا از اول عالی بود......... این پیشرفت نکردن همه جانبه بازی به بازی ضربه میزنه

هرچقدر هم در خارج مردم به مولتی پلیر و اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشن بالاخره قسمت داستانی همواره بخشی از بازی رو به خودش اختصاص میده و یه جورایی بخش سینگل و انلاین مکمل همدیگن یعنی تجربه شما از بازی رو کامل می کنن

مراد حرفات تا حدودی قبول ولی اینو قبول ندارم و نمی فهمم این فاصله نجومی به چه معنیه که گفتی!من اصلآ اعتقادی به طرفدارا و مخاطبان بخش مولتی ندارم چون کیفیت واسم مهمتره و ارزشش بیشتر دقیقآ همین نظر رو راجب امتیازات چرند سایتها هم دارم و ترجیح میدم خودم بازی کنم و نظر بدم...همین که احترام به من گیمر گذاشته میشه و به بهترین شکل یک بخش مهم مثل مولتی که الان سهم زیادی در بازیهای امروزی داره رو میسازن ارزشش از اون فاصله ی نجومی و آمار فن های یک بازی بیشتره
    در اینکه نظر شخصی برتر از همه اینا هست درش شکی نیس ..... .

ولی بالاخره شلوغی سرورهای بازی نشان از موفقیت مولتی پلیر اون داره..........من خودم اصلا اصلا از مولتی پلیر cod خوشم نمیاد و مولتی پلیر بازی halo رو به هیچ چیزی دیگه ای نمیدم ولی بالاخره نمیشه حقیقتو کتمان کرد که فرمولی که cod در جذب مخاطب انلاین به کار بسته فوق العاده سرتر از هر بازی دیگس.......
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 28-10-2011 at 13:45.

4. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی بالاخره شلوغی سرورهای بازی نشان از موفقیت مولتی پلیر اون داره..........من خودم اصلا اصلا از مولتی پلیر cod خوشم نمیاد و مولتی پلیر بازی halo رو به هیچ چیزی دیگه ای نمیدم ولی بالاخره نمیشه حقیقتو کتمان کرد که فرمولی که cod در جذب مخاطب انلاین به کار بسته فوق العاده سرتر از هر بازی دیگس.......
    دقیقآ استنباط من از حرفت اینه که بازی هر چقدر ساده تر و بی کیفیت تر(بخش مولتی) نمونش cs و cod مخاطبش و طرفداراش بیشتر و صد البته تو مملکت ما این بیشتر صدق می کنه نه همه جای گیتی!البته منطقی هم هست چون امکان دسترسی راحتتر به این بازیها به مراتب کم دردسرتر هست.

فرمولی که cod در جذب مخاطب انلاین به کار بسته فوق العاده سرتر از هر بازی دیگس.......
    این فرمول فقط مختص سادگی و تکرار گذشته هست نه گرافیک و گیم پلی و صداگذاری که اصلآ قابل قیاس با سری bf نبوده و اینم نباید فراموش کرد موفقیت codـها بیش از همه مدیون بخش استوری و سینگلش هست و برعکسش bf گرافیک پسندها و واقع گرایانه بودن بازی و قدرت مولتی رو نشونه رفته....

6. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دقیقآ استنباط من از حرفت اینه که بازی هر چقدر ساده تر و بی کیفیت تر(بخش مولتی) نمونش cs و cod مخاطبش و طرفداراش بیشتر و صد البته تو مملکت ما این بیشتر صدق می کنه نه همه جای گیتی!البته منطقی هم هست چون امکان دسترسی راحتتر به این بازیها به مراتب کم دردسرتر هست.
    نه ببین من امار گذاشتم از میزان بازی هفتگی در بخش انلاین ایکس باکس که همیشه در اون cod با فاصله شدیدی از همه پیش(فقط گهگاهی halo بهش میرسه)پس اصلا بحثم رو ایران نیس....بحث کلیه.

این فرمول فقط مختص سادگی و تکرار گذشته هست نه گرافیک و گیم پلی و صداگذاری که اصلآ قابل قیاس با سری bf نبوده و اینم نباید فراموش کرد موفقیت codـها بیش از همه مدیون بخش استوری و سینگلش هست و برعکسش bf گرافیک پسندها و واقع گرایانه بودن بازی و قدرت مولتی رو نشونه رفته....
    ببین نباید هیچ چیز رو مطلق دید...... .که مثلا یا فقط cod خوب یا فقط بتلفیلد خوبه نه..... .
    ناانصافی هست بگیم موفقیت مولتی پلیر cod فقط مدیون سادگی هست......شاید درش دخیل باشه ولی مهم اینه که کاملا درگیر کننده و جالبه(حداقل از نظر مخاطبهاش)
    فسمت داستانیش هم بیشتر از همه به خاطر گیم پلی تک و عالیش هست که محبوب و بعد از اون روایت کاملا سینماتیک و هیجان انگیز سینگل........... .

+

من قبلا گفتم باز هم میگم فقط با افزایش گرافیک و صدا گذاری نمیشه بازی رو موفق تر از بازی دیگه دونست....چون فقط اگه معیار همینا بودن می رفتیم با هم فیلم انیمیشنی نگاه می کردیم کیفیت گرافیکیش هم بالاتر از این بود

درسته cod به تکرار افتاده به خاطر پشت سر هم عرضه شدنش ولی اینو نباید فراموش کرد که علت اصلی هنوز جذاب موندنش : گیم پلی جذاب و باحال - مولتی پلیر جذاب - روایت سینماتیک داستان هستش...... .
    (اینم بدون من از cod بدم میاد دیشب به وحید بعضی حرفا در مورد cod رو گفتم میتونی ازش بپرسی)
    .
    ..
    .
    Last edited by halflife g; 28-10-2011 at 14:48.

8. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

جالبه واقعآ!!!وقتی صحبت از یک بازی مثل GEOW3 یا U3 میشه,گرافیک یک بازی تا بی نهایت ارزش پیدا می کنه ولی همین که یک بازی مثل BF3 میاد رو PC خودی نشون میده از نظر گرافیکی اینجا دوستان اهل فن کنسول سیر انتقادات که گرافیک اصلآ بخش بی ارزشی از بازی محسوب میشه رو بیان می کنن.الان COD شده خدای FPS و سادگی و متانت در حالی که همون MW سابق هست با داستان متفاوت و گیمری که بهش احترام گذاشته نشده تا کمی وقت صرف کنن و کیفیت بهتری ارائه بدن.انصافم خوب چیزیه والا...
    وحید داداش دیگه بین دو تا عنوان که هر دو شاهکار هستن میشه چیزی گفت؟
    اینکه عنوانی رو PC در زمینه گرافیک خودی نشون بده خوب بیشتر عنوان ها هم بودن که اینطوری هستن ولی همونطور که تو پست قبلی گفتم کرایسیس هم گرافیک داشت ولی MW شد؟یا کرایسیس مولتی پلیر داشت ولی بتلفید شد؟ حالا تو این مورد بتلفید رو PC شاهکار هست از هر نظر ولی باید به کنسول توجه بشه دیگه ولی خب این رو هم باید در نظر که بیشتر عنوان ها که دارن به کنسول میرن دایس کار خوب و شاهکار رو انجام داده که به PC باز ها احترام میزاره و کیفیت بالا رو نشون میده و این خودش توجه سازنده به کیفیت بالا هست ولی تفاوت رو هم باید در نظر گرفت بین نسخه PC و کنسول که خوب بحث شده رو این موضوع البته حرف وحید و عرفان رو هم قبول دارم درست میگن
    +
    وحید ببین اصلا بحث اینکه کدوم بهتره نیست سری COD دیگه فقط بهترین شوتر اول شخص نیست معیار شده برای بوجود اوردن عنوان ها با این سبک و این گیم پلی طوری که اگر نبود این همه فروش و نمرات بالا رو نداشت حالا نمیدونم منظور از اینکه گفته میشه بازی با همون گیم پلی و گرافیک همیشگی چی هست؟این رو هم گفتم که گیم پلی سری COD رو هیچ عنوانی حتی BF نداره و هیمنطور در مقابل نورپردازی و تخریب و همینطور مولتی پلیر بهتر و مقیاس بالای مپ ها رو MW نداره! پس نمیشه برتر بودن رو به یکی نسبت داد
    +
    اگر هم کلی در نظر بگیری که گیم پلی سری COD و MW چیزی هست که باعث میشه گیمر ها واقعا ازش لذت ببرن داستان رو میخوایی که دیگه BO نشون داد یک عنوان اول شخص میتونه داستان با کیفیت هم داشته باشه!

و همینطور بتلیفد نشون میده عنوانی نیست که بیاد جلوی مولتی پلیر اون خودی نشون بده و همینطور انجین قدرتمند بتلفیلد نشون میده تخریب و ایجاد فیزیک در بازی میتونه بهتر از دیگر عنوان های اول شخص هم باشه...شاهکار بتلفید 3 تو گرافیک واقعا زیبا و همینطور مولتی پلیر هست و البته صدا گذاری واقعا شاهکار تو بتلیفد 3 که یکی از نکات خوب تو بازی هست ولی این رو در نظر بگیر که طبق گفته دایس و تبلیغات اون داستان باید خیلی بهتر از این ها بود که نیست و MW همینطور سری COD داستان بسیار بهتر نسبت به بتلیفد داره
    Last edited by Killzone2; 28-10-2011 at 15:50.

10. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فسمت داستانیش هم بیشتر از همه به خاطر گیم پلی تک و عالیش هست که محبوب و بعد از اون روایت کاملا سینماتیک و هیجان انگیز سینگل........... .
    این درسته و حق..

ناانصافی هست بگیم موفقیت مولتی پلیر cod فقط مدیون سادگی هست......شاید درش دخیل باشه ولی مهم اینه که کاملا درگیر کننده و جالبه(حداقل از نظر مخاطبهاش)
    اینو بازم اعتقاد ندارم!آمار فقط تعداد بیشتر مخاطبا رو نشون میده نه سطح کیفی رو...

چون فقط اگه معیار همینا بودن می رفتیم با هم فیلم انیمیشنی نگاه می کردیم کیفیت گرافیکیش هم بالاتر از این بود
    نه دیگه مراد می رفتیم u3 و geow3 رو روی pc بازی می کردیم!

مولتی پلیر جذاب
    اینم هرچی 2x2تا 4تا کردم بازم نمیتونم قبول کنم!

+
    وحید داداش دیگه بین دو تا عنوان که هر دو شاهکار هستن میشه چیزی گفت؟
    سهیلی اگر این دو تا عنوان مولتی پلت بودن هم شاهکار بودن بازم؟!خدا شاهده بازم همین بحث ها که الان سر bf3 هست سر اونا هم بود!
    وحید ببین اصلا بحث اینکه کدوم بهتره نیست سری COD دیگه فقط بهترین شوتر اول شخص نیست معیار شده برای بوجود اوردن عنوان ها با این سبک و این گیم پلی طوری که اگر نبود این همه فروش و نمرات بالا رو نداشت حالا نمیدونم منظور از اینکه گفته میشه بازی با همون گیم پلی و گرافیک همیشگی چی هست؟این رو هم گفتم که گیم پلی سری COD رو هیچ عنوانی حتی BF نداره و هیمنطور در مقابل نورپردازی و تخریب و همینطور مولتی پلیر بهتر و مقیاس بالای مپ ها رو MW نداره! پس نمیشه برتر بودن رو به یکی نسبت داد
    و همینطور بتلیفد نشون میده عنوانی نیست که بیاد جلوی مولتی پلیر اون خودی نشون بده و همینطور انجین قدرتمند بتلفیلد نشون میده تخریب و ایجاد فیزیک در بازی میتونه بهتر از دیگر عنوان های اول شخص هم باشه...شاهکار بتلفید 3 تو گرافیک واقعا زیبا و همینطور مولتی پلیر هست و البته صدا گذاری واقعا شاهکار تو بتلیفد 3 که یکی از نکات خوب تو بازی هست ولی این رو در نظر بگیر که طبق گفته دایس و تبلیغات اون داستان باید خیلی بهتر از این ها بود که نیست و MW همینطور سری COD داستان بسیار بهتر نسبت به بتلیفد داره
    منم حرفم همین بود که! :
    موفقیت codـها بیش از همه مدیون بخش استوری و سینگلش هست و برعکسش bf گرافیک پسندها و واقع گرایانه بودن بازی و قدرت مولتی رو نشونه رفته....

در کل موفق باشید

12. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

اه ریلیز نشد این ؟

چقدر مونده ؟!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اه ریلیز نشد این ؟

چقدر مونده ؟!
    12 روز به انتشار رسمی...... البته بعید نیست که زودتر لیک بشه!

15. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

حالا اینهمه باهم دعوا نکنید.اصلا همه بازیا خوبن

ولی ندای وظیفه حرف نداره.محشره

یکی بگه بازی کی میاد؟البته به شمسی بگید.میلادی حال ندارم 2ساعت برم سراغ تقویم

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سهیلی اگر این دو تا عنوان مولتی پلت بودن هم شاهکار بودن بازم؟!خدا شاهده بازم همین بحث ها که الان سر bf3 هست سر اونا هم بود!
    وحید من منظورم اونا نبود اینا بود! : دی
    میگم که کلا بتلیفد با MW کلا هر دو شاهکار هستن مگه میشه چیزی گفت؟ منظورم هم این هست هر دو شاهکار هستن دیگه طرفدار خودش رو داره و اینکه بتلیفد واقعا عالی بود اما داستان بهتر نداشت و اینکه MW3 شاید بیشتر هدف از انتشار فقط کسب درامد باشه پس کیفیت نداره که اینطوری نیست چون MW2 اصلا در حد شماره اول نبود که BO اومد نشون داد خیلی بهتر بود این شماره هم باید بهتر از شماره قبل باشه اگر اینطور نباشه فروش و نمرات بالا هم نداره...

در کل MW3 باید منتشر بشه ولی با توجه به شاهکار های سری cod میشه گفت این هم شاهکار هست.
    بتلفیلد هم که منتشر شد شاهکار بزرگی بود سایت هایی مثل Game informer نمره 9.5 رو میده که نشون دهنده کیفیت بالای این عنوان هست البته این نمره گیم اینفورمر هم فقط برای بخش چند نفره نبود کلی نمره داده بود : دی
    همینطور به جزئیات مختلف هم اشاره کرده بود و گرافیک بسیار خوب نسخه PC و همینطور صدا گذاری بازی که عالی بود.

18. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •