سلام
من یه ال ای دی سری6 سامسونگ دارم.
وقتی برق میره-تا برق میاد،تلویزیون خودش روشن میشه
باید چیکار کنم تا اینطوری نشه!؟
درصورتی که قبلش هم خاموش بوده
ممنون
سلام
من یه ال ای دی سری6 سامسونگ دارم.
وقتی برق میره-تا برق میاد،تلویزیون خودش روشن میشه
باید چیکار کنم تا اینطوری نشه!؟
درصورتی که قبلش هم خاموش بوده
ممنون
منم ال سی دی صنام دارم و همین مشکلو داره
دوستان یه سوال دیگه ....... D6960 معادل یا مشابه کدوم مدل خارج ایرانه؟؟؟ D6000 یا D6500 ؟؟؟؟؟
معادل UAxxD6600 هست.
پس چرا این مدل اصلا تو سایتهای review خارجی نیست مثل CNET ...؟؟؟
ببینید سیستم تولید تلویزیون های سامسونگ اینجوریه توی سه سطح تلویزیون هاشو تولید می کنه: 1. برای آمریکا و کانادا که مدل هاش با UN شروع میشه. 2. برای اروپا (UE) و 3. برای آسیا که ما باشیم مدل هاش با UA شروع میشه. اونایی که تو CNET و flatpanelshd و کلا سایت های آمریکایی می بینی سری UN هستند که 6500 دارند به جای 6600 و برای review مدل های آسیایی باید توی سایت هایی مثل CNET آسیا بگردی.
یعنی از لحاظ مشخصات فنی 6500 همون 6600 هه ؟؟؟
نه دقیقا. مثلا سامسونگ پنل هاشو از چند کارخانه مختلف تامین می کنه که مدل های آمریکایی پنل های مرغوب تری دارن ضمن اینکه سیستم تلویزیون اونجا NTSC هست و فرکانسشون 60/120 هرتزی هست و سیستم گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های آمریکا ----T نیست و فرق داره. بنابراین دقیقا نمیشه گفت یکیه ولی میشه گفت 6600 آسیایی معادل 6500 آمریکایی هست.
سلام دوستان چند سال پیش مدل LA40b580 سامسونگ رو گرفتم میخواستم بدونم چطوری میتونم از طریق DLNA که ماردبرد سیستم من داره باهاش فیلم ببینم؟ چه دستگاهی باید بخرم که با کیفیت عالی پخش بکنه؟ آیا خوده سامسونگ همچین دستگاهی داره؟ فکر کنم به این دستگاه ها وایرلس ترنسمیتر میگن
این مشکل به دلیل تغییرات اعمال شده از طرف صدا و سیما رخ داده . یا خدمات سونی تماس بگیر . راهنماییت میکنن و مشکلت حل میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)