سلام
کسی تازگی ها طرح بعثت گرفته یا نه
بنده فردا میخوام بگیرم ضورکی شده !!
خواستم بدونم سرعت دانلود طرح بعثت چه طوری یاست ؟/؟
نقره ای یا برنزی یا طلایی بهتر کدمشون ؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده ؟؟
سلام
کسی تازگی ها طرح بعثت گرفته یا نه
بنده فردا میخوام بگیرم ضورکی شده !!
خواستم بدونم سرعت دانلود طرح بعثت چه طوری یاست ؟/؟
نقره ای یا برنزی یا طلایی بهتر کدمشون ؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده ؟؟
دوستان همه چیش خوبه ، سرعت دانلود تو روز و هم شب ، پینگم نسبتا" خوبه ، قطی نداره
فقط سرعت آپلود خیلی افتضاحه ، طوری که شاید اصلا" فایل 2 مگ به بالا رو نتونید آپلود کنید !! فوق العاده آپلود داغون و مزخرفه
طرح بعثت رو میگین؟
delete post![]()
Last edited by Amir 3d; 26-09-2012 at 23:38.
دوستان سرعت سرویسهای صبا با بعثت فرقی میکنه؟ من صبا داشتم سرعتش خیلی خوب بود. میخوام برم بعثت این دوره . سرعتش فرقی که نمیکنه؟
سلام
دوستان ارزون ترین طرح مخابرات کدومه ؟ سرعت و حجمش برام مهم نیست ....
این طرح خانواده چطوریه قیمت هاش ؟
به نظرم ارزونترین که سرعت خوبی هم داره صبا برنزی هست. قیمتش باید زیر بیست تومن باشه. سه ماه سه گیگ
اینترنت مخابرات خراسان اصلا قابل اعتماد نیست و تبلیغاتی است . قبلا فکر می کردم کاربران بخاطر اینکه تعداد یوزرها بیشتر نمیشه این حرفارو می زنن ولی حالا باورش دارم .
از مخاربرات تنها همان چند روز اول است . برای من طرح بعث در صبح حدود 250 بود و در شب 170 ولی ناگهانی سرعت 120 ثابت شد ! بعد از ان هم بجای تمدید ان طرح صبای طلایی رو برام فعال کردند که دانلود رایگان شبانه نداره .
اونم سرعت اولش خوب بود ولی ناگهانی به 50-60 ثابت رسید .
مشکل اینه که مخابرات خراسان رضوی دنبال پول بیشتره ! طرح خانواده با هزینه 3000 تومان ماهیانه و دو ماه اینترنت رایگان جهت طرح کرامت معلوم است که فاتحه سرعت اینترنت را می خواند . حداقل مدتی صبر کنید .
DNS جدید برای اینترنت مخابرات مشهد
با سلام خدمت دوستان
دی ان اس مخابرات رو تازه گرفتم فکر کنم با این dns سایتهای خارجی بخصوص ایمیل یاهو راحتتر باز میشن:
46.100.123.126
8.8.8.8
من جدیدا اینترنت مخابرات گرفتم قبلا صبانت داشتم و چون سرعت 64 دیگه نمیده اومدم مخابرات، این روزهای اول که ازش فعلا راضی هستم اگر بقول بعضی دوستان خراب نکنه در ضمن اینو هم بگم از صبانت راضی بودم چون حدود دوسال ازش استفاده میکردم ولی بخاطر قیمتهاش برام صرف نمیکرد 64کیلو سه ماهه 5گیگ داشت 24 هزار تومان که برداشت و منم اومدم مخابرات الان نقره ای گرفتم.
سلام.
این حجم بعثت و طلایی و نقره ای و برنزی چه قدره ماهیانه؟ و البته سرعتشون.. (سرعت اسمی و سرعت دانلود)
واسه کسی میخوام که زیاد مصرف نداره.. ولی سرعت خوب میخواد (از دایل آپ خسته شده دیگه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)