سلام.
شاید بعضی از دوستان از این مورد گله مند باشن که وقتی یک اسپیکر و یا ساب ووفر به لپتاپشون وصل میکنن صدای نویز پیش زمینه از بلندگوهای اسپیکر و یا ساب ووفر پخش میشه اما وقتی از earphone و یا هدست استفاده میکنن از این نویز خبری نیست.
خوب خبر خوش اینه که فکر میکنم راه حل قطعی پیدا کردم و زمانی که همگی این مورد تست کنن و جوابو اینجا بنویسن مشخص میشه که واقعا راه حل همین بوده یا ... .
وقتی این لپتاپو میخریم یک سیم رابط 3 پین هم در جعبه موجوده به شکل زیر:

http://img600.imageshack.us/img600/3981/3pin.jpg
و داخل این 3 پین به شکل زیر هست:

http://img687.imageshack.us/img687/3408/3pininside.jpg
داستان از این جا شروع میشه که وقتی آداپتور برق از لپتاپ جدا کنید و لپتاپ با باتری کار کنه و همچنین اسپیکر و یا ساب ووفر به لپتاپ وصل باشه صدای نویزی نمیشنوید! اما اگر آداپتور برق به لپتاپ وصل کنید صدای نویز شنیده میشه.
این صحبت های یک فرد هست که یک گروه موسیقی داره و این مشکلو با ساپورتر دل مطرح کرده. لپتاپ ایشون inspiron 6000 هست و دقیقا همین مشکلیو داره که ما ازش گله مندیم.
ساپورتر دل 3 مورد راه حل پیشنهاد میکنه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای من جالب بود که چه طوری که این نویز برای هدست و earphone وجود نداره اما برای اسپیکر و ساب وجود داره.
در جواب ساپورتر به سیم ارت یا اتصال به زمین اشاره شده. با این حساب که تو ایران به سیم ارت یا اتصال به زمین توجه کافی نمیشه و تقریبا در اروپا و آمریکا کمتر کسی این مشکلو داشته برام مشخص شد که باید ایراد کار از نداشتن سیم اتصال به زمین باشه.
در تصویر بالا پایه فاز و نول به برق شهری وصل کردم و بعدش به صورت موقتی یک سیم جدا به لوله آب خونه وصل کردم که اون سر این سیمو به پایه اتصال به زمین 3 پین وصل کردم که در تصویر بالا سیم سبز رنگ میشه.
با این حساب هر 3 سیم به جاهایی که باید وصل باشن وصل بود و بعدش سر سیم 3 پین به آداپتور وصل کردم و دیدم که led سر سیم آداپتور که آبی رنگه روشن شد و در این هنگام سر سیم آداپتور به لپتاپ وصل کردم و دیدم که مشکلی نیست و باتری در حال شارژ شدن هست.
حالا نوبت تست اصلی موند. ساب به خروجی کارت صدا لپتاپ وصل کردم و دیدم که خبری از نویز نیست.
برای مطمئن شدن از این که مشکل از همین سیم اتصال به زمین بوده بعد از جدا کردن سر آداپتور از لپتاپ سیم اتصال به زمینو قطع کردم و وقتی دوباره آداپتور به لپتاپ وصل کردم دیدم که از اسپیکر صدای نویز میآد.
خوب اینم راه حل. شیرینیشو بدین.gif)
در مورد اون فیوزی که در تصویر مشخص کردم کارش اینه که اگر ناگهان ولتاژ بالایی وارد سیم شد فیوز میپره اما برق ولتاژ بالا به آداپتور نمیرسه و آداپتور هم بیشتر عمر میکنه. گرچه یکی از کارهای آداپتور کنترل ولتاژ بالای برق هست. این فیوز در صورت سوختن به سادگی قابل تعویض هست.
اگر کسی بلد نیست با برق شهری خوب کار کنه و تسلط کاملی به اصول برق خانگی نداره خواهش میکنم این کارو خودتون نکنید و با لوله کشی آب خونه به هیچ وجه این کارو تست نکنید چون ممکنه اشتباهی رخ بده و خدای ناکرده فردی در خانه یا آپارتمانتان دچار برق گرفتگی بشه و حادثه ناگواری رخ بده.
گرچه سیم اتصال به زمین نمیتونه باعث برق گرفتگی بشه اما من خواستم که گفته باشم بعدها کسی نگه که فلانی به ما گفتو سرخود این کارو کردیم. فازمتر فراموش نشه!!
در مورد این که قبلا گفته بودم نرم افزاری این مشکلو حل کردم سوء تفاهمی بیش نبود. من شمال تو ویلا این کارو کردم و دیدم که مشکل حل شد و فکر کردم که راه حل نرم افزاری بوده. دریغ از این که کاملا تست کنم و بیام اینجا بگم. میبخشید.
امیدوارم که با این روش مشکل همگی حل بشه.