تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 171 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

واسه من N5110 Ci7 هست !!!
    بنظر شما به چه دلیلی سوئیچ نداره؟
    اینبار از جایی که خریدم این سوالو پرسیدم و ایشون کاملا اظهار بی اطلاعی کردن!! و تعجب! و اینطور جواب دادن : ما برای تعویض قاب، لپ تاپ رو میفرستیم نمایندگی! بعد گفتن بقیه ی موجودیمون همین هستن و دکمه ای واسه تعویض ندارن .گفتن حضورا تشریف بیارید ببینید.
    بنظر شما چه حرفی میتونم واسه گفتن داشته باشم ؟؟با وجود اینکه سرویس تگ لپ تاپ هم تو سایت دل قابل شناسائی نیست!

این تصویر برای کاتالوگ اصلی 5110 هست و در صفحه 45 خودش توضیح داده ( چگونگی تعویض قاب ) پس باید داشته باشه ، حالا برای شما چرا نداره ، من نمیدونم ، یه تصویر از لب تاپتون بزارین بد نمیشه ..
    تنها احتمالی که من دادم این بود که شاید لب تاپتون 5010 باشه چون به لحاظ کلی این دو مدل یکی هستند .....

در ضمن این قابلیت یکی از مواردی هست روی 5110 ارائه شده و خود سایت دل هم کلی روش مانور میده ..
    تعویض قاب هم در این مدل چیزی نیست که نیاز به نمایندگی و این صحبت ها داشته باشه ..

......
    موفق باشی

2. این کاربر از BIONIC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

امشب از ابادان از نمایندگی زیگورات در ابادان کانفینگ cor i7 با 6 گیگ رم و هارد 650 رو خریدیدم برای دوستم به قیمت 1.100

طرف میگفت 2 تا گرافیک داره! راست میگه؟ تمام درایوراش هم رایت کرد گذاشت تو کارتون ویندوز هم نصب کرد.

ایا با گرافیکش میشه کرایسیس بازی کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امشب از ابادان از نمایندگی زیگورات در ابادان کانفینگ cor i7 با 6 گیگ رم و هارد 650 رو خریدیدم برای دوستم به قیمت 1.100

طرف میگفت 2 تا گرافیک داره! راست میگه؟ تمام درایوراش هم رایت کرد گذاشت تو کارتون ویندوز هم نصب کرد.

wow. نسبتا" گرون خریدی بنظرم. چند هفته ای افت قیمت داشت.

داره خودمونی میشه persianboy2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مبارک باشه ، فی رو بالا زده براتون، همین الان سایت دیجی کالا زده 985 و با گارانتی1020

توی سایت orado هم با گارانتی زده 965

اینها تازه قیمتهای اینترنتی هستند و از 20 تا چهل پنجاه بالاتر از قیمت بازار هستند. یعنی قیمتی رو که این سایت ها می زنند شما 20 تا چهل ازش کم کنی می رسی به قیمت بازار!

البته چون خودش ویندوز و درایورها رو نصب کرده شما رو خیلی جلو انداخته و کلی از دردسرهاتون رو کم کرده.
    فقط شما همه چیزهاشو تست کنید که مشکلی نداشته باشند. مثل بلوتوث ، وایرلس، پورت های یو اس بی، وبکم، کارت صدا، دی وی دی رایتر، کلید های کیبورد بخصوص کلیدهای ترکیبی با Fn و ... و از همه مهمتر کارت گرافیک که با نصب و اجرای یک بازی مثل pes2011 می تونید ازش مطمئن بشید.
    اگه مشکلی داشت ببرید تا خودش درست کنه.
    البته اگه این تاپیک رو کامل بخونید خیلی از مشکلات توش مطرح شده و اکثر قریب به اتفاقشون رو دوستان راه حل داده اند.

این لپ تاپ دارای دو کارت گرافیک هست، یکی برای خود اینتل و یکی هم NVIDIA GeForce GT 525M که اتومات سویچ میکنه روی هر کدوم.
    بازی Crysis 2 رو می تونید درحالت Low با 51 فریم بر ثانیه ، در حالت Medium با 35 و در حالت High با25 فریم بر ثانیه اجرا کنید.
    این بازی گرافیک بالاست و حتما یک کول پد مناسب هم تهیه بفرمائید.

موفق باشید.
    Last edited by persianboy2000; 27-07-2011 at 01:18.

6. این کاربر از persianboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این تصویر برای کاتالوگ اصلی 5110 هست و در صفحه 45 خودش توضیح داده ( چگونگی تعویض قاب ) پس باید داشته باشه ، حالا برای شما چرا نداره ، من نمیدونم ، یه تصویر از لب تاپتون بزارین بد نمیشه ..
    تنها احتمالی که من دادم این بود که شاید لب تاپتون 5010 باشه چون به لحاظ کلی این دو مدل یکی هستند .....

در ضمن این قابلیت یکی از مواردی هست روی 5110 ارائه شده و خود سایت دل هم کلی روش مانور میده ..
    تعویض قاب هم در این مدل چیزی نیست که نیاز به نمایندگی و این صحبت ها داشته باشه ..

......
    موفق باشی
    این عکس کفایت میکنه؟

بنده حتی به خود خدمات پس از فروش تماس گرفتم جالبه اظهار بی اطلاعی کردن!و عجیب دونستن.
    Last edited by sazman1; 27-07-2011 at 21:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

......
    موفق باشی
    آقا من همین الان دارم چک میکنم این دکمه را نداره!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

......
    موفق باشی
    من قبلا چک کرده بودم و کاملا صحیح و به راحتی باز میشه حالا باید دید این نوع قاب ها وارد شده یا نه.

10. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.

شاید بعضی از دوستان از این مورد گله مند باشن که وقتی یک اسپیکر و یا ساب ووفر به لپتاپشون وصل میکنن صدای نویز پیش زمینه از بلندگوهای اسپیکر و یا ساب ووفر پخش میشه اما وقتی از earphone و یا هدست استفاده میکنن از این نویز خبری نیست.

خوب خبر خوش اینه که فکر میکنم راه حل قطعی پیدا کردم و زمانی که همگی این مورد تست کنن و جوابو اینجا بنویسن مشخص میشه که واقعا راه حل همین بوده یا ... .

وقتی این لپتاپو میخریم یک سیم رابط 3 پین هم در جعبه موجوده به شکل زیر:

http://img600.imageshack.us/img600/3981/3pin.jpg

و داخل این 3 پین به شکل زیر هست:

http://img687.imageshack.us/img687/3408/3pininside.jpg

داستان از این جا شروع میشه که وقتی آداپتور برق از لپتاپ جدا کنید و لپتاپ با باتری کار کنه و همچنین اسپیکر و یا ساب ووفر به لپتاپ وصل باشه صدای نویزی نمیشنوید! اما اگر آداپتور برق به لپتاپ وصل کنید صدای نویز شنیده میشه.

این صحبت های یک فرد هست که یک گروه موسیقی داره و این مشکلو با ساپورتر دل مطرح کرده. لپتاپ ایشون inspiron 6000 هست و دقیقا همین مشکلیو داره که ما ازش گله مندیم.

ساپورتر دل 3 مورد راه حل پیشنهاد میکنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما برای من جالب بود که چه طوری که این نویز برای هدست و earphone وجود نداره اما برای اسپیکر و ساب وجود داره.

در جواب ساپورتر به سیم ارت یا اتصال به زمین اشاره شده. با این حساب که تو ایران به سیم ارت یا اتصال به زمین توجه کافی نمیشه و تقریبا در اروپا و آمریکا کمتر کسی این مشکلو داشته برام مشخص شد که باید ایراد کار از نداشتن سیم اتصال به زمین باشه.

در تصویر بالا پایه فاز و نول به برق شهری وصل کردم و بعدش به صورت موقتی یک سیم جدا به لوله آب خونه وصل کردم که اون سر این سیمو به پایه اتصال به زمین 3 پین وصل کردم که در تصویر بالا سیم سبز رنگ میشه.

با این حساب هر 3 سیم به جاهایی که باید وصل باشن وصل بود و بعدش سر سیم 3 پین به آداپتور وصل کردم و دیدم که led سر سیم آداپتور که آبی رنگه روشن شد و در این هنگام سر سیم آداپتور به لپتاپ وصل کردم و دیدم که مشکلی نیست و باتری در حال شارژ شدن هست.

حالا نوبت تست اصلی موند. ساب به خروجی کارت صدا لپتاپ وصل کردم و دیدم که خبری از نویز نیست.

برای مطمئن شدن از این که مشکل از همین سیم اتصال به زمین بوده بعد از جدا کردن سر آداپتور از لپتاپ سیم اتصال به زمینو قطع کردم و وقتی دوباره آداپتور به لپتاپ وصل کردم دیدم که از اسپیکر صدای نویز میآد.

خوب اینم راه حل. شیرینیشو بدین

در مورد اون فیوزی که در تصویر مشخص کردم کارش اینه که اگر ناگهان ولتاژ بالایی وارد سیم شد فیوز میپره اما برق ولتاژ بالا به آداپتور نمیرسه و آداپتور هم بیشتر عمر میکنه. گرچه یکی از کارهای آداپتور کنترل ولتاژ بالای برق هست. این فیوز در صورت سوختن به سادگی قابل تعویض هست.

اگر کسی بلد نیست با برق شهری خوب کار کنه و تسلط کاملی به اصول برق خانگی نداره خواهش میکنم این کارو خودتون نکنید و با لوله کشی آب خونه به هیچ وجه این کارو تست نکنید چون ممکنه اشتباهی رخ بده و خدای ناکرده فردی در خانه یا آپارتمانتان دچار برق گرفتگی بشه و حادثه ناگواری رخ بده.

گرچه سیم اتصال به زمین نمیتونه باعث برق گرفتگی بشه اما من خواستم که گفته باشم بعدها کسی نگه که فلانی به ما گفتو سرخود این کارو کردیم. فازمتر فراموش نشه!!

در مورد این که قبلا گفته بودم نرم افزاری این مشکلو حل کردم سوء تفاهمی بیش نبود. من شمال تو ویلا این کارو کردم و دیدم که مشکل حل شد و فکر کردم که راه حل نرم افزاری بوده. دریغ از این که کاملا تست کنم و بیام اینجا بگم. میبخشید.

امیدوارم که با این روش مشکل همگی حل بشه.
    Last edited by mansia; 10-08-2011 at 21:46. دليل: حذف بعضی از کلمات به خاطر ایجاد حاشیه

12. 9 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    InTeRnEt

پيش فرض

دوستان جواب داد

جناب mansia بسیار بسیار ممنونم. البته با این کلمات نمیتونم تشکر واقعی رو بکنم. دعا میکنم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی.

همانطور که قبلا هم گفته بودم این نویز تنها مشکلی بود که با این لپ تاپ داشتم، اونم خدا رو شکر با زحمات و لطف شما حل شد.

14. این کاربر از aminsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان جواب داد

جناب mansia بسیار بسیار ممنونم. البته با این کلمات نمیتونم تشکر واقعی رو بکنم. دعا میکنم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی.

همانطور که قبلا هم گفته بودم این نویز تنها مشکلی بود که با این لپ تاپ داشتم، اونم خدا رو شکر با زحمات و لطف شما حل شد.
    خواهش میکنم. لطف دارید.
    راستش خودم هم دست به گریبان همین مشکل بودم و باید میرفتم دنبالش. من هم امیدوارم که همیشه شاد و سلامت و موفق باشید.
    Last edited by mansia; 29-07-2011 at 21:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •